Welcome, www.beautyblog.gr & more.

 

banner-post

 

Έχω τα γενέθλια μου σήμερα. Εντάξει, δεν είναι και τίποτα το σημαντικό, ότι είμαι ένα χρόνο μεγαλύτερη. Ούτε το γράφω, για να μου στείλετε ευχές. Απλά αποφάσισα εδώ και αρκετό καιρό, ότι φέτος ήθελα τα γενέθλια μου, να συμπέσουν την ίδια μέρα, της “επόμενης” μέρας για το bb.

 

Χρόνια τώρα το δώρο μου για τα γενέθλια μου ήταν ένα ταξίδι στο Λονδίνο ( οι πιο παλιές είμαι σίγουρη ότι το θυμάστε) έχω τους λόγους μου και βέβαια, είναι  συναισθηματικοί.

 

Φέτος αποφάσισα αντί για αυτό το δώρο (μόνο) στον εαυτό μου, να κάνω ένα πάρτι. Ένα πάρτι όμως  που να συμπεριλαμβάνει και εσάς. Να «ανοίξω το σπίτι» και να σας καλέσω όλες. Όλες όμως. Να μην εξαιρεθεί καμία σας.

 

Ένα πάρτι που σε αυτή τη φάση, θα είναι μέσα από εδώ, γιατί θέλω να σας συστήσω, στο νέο ανανεωμένο bb& more και να σας λύσω και την απορία του and more που εδώ και κάποιον καιρό εμφανίζεται στο τέλος όλων των άρθρων του bb. Kαι βεβαίως να κάνω τα επίσημα “εγκαίνιά” του.

 

Ξεκίνησα αυτό το micro-site, κάνοντας αυτό που έκανα και στα περιοδικά, δηλαδή γράφοντας νέα από τον χώρο της ομορφιάς, ένα τομέα που τον ήξερα και τον ξέρω πολύ καλά. Σχετικά γρήγορα, κατάλαβα ότι η ανάγκη μου, για γραπτή επικοινωνία (και μετά για ενημέρωση και συγγραφή κειμένων που να φορούν αυστηρά και μόνο τον χώρο της ομορφιάς), ήταν πιο σημαντική. Και «έπιανα» συχνά πυκνά τον εαυτό μου να γράφει και για θέματα άλλου ενδιαφέροντος, ευελπιστώντας,  ότι θα ενδιέφεραν και εσάς.  Και η ιστορία έδειξε, ότι μάλλον σας ενδιέφεραν.

 

Λίγο αργότερα εμφανιστήκατε εσείς. Και πάρα πολλές φορές πλέον, τα δικά μου κείμενα, είχαν έμπνευση από εσάς. Τι σας ενδιαφέρει, τι θα θέλατε να διαβάσετε και τι να σχολιάσετε σε ένα γυναικείο μικρό ιστότοπο. Και μετά, αρχίσατε να γράφετε και εσείς . Πολλές φορές, περισσότερο και από εμένα την ίδια.

 

Και είμαι σίγουρη ότι οι σχετικά πιο πρόσφατες αναγνώστριες, μπορεί στην αρχή να μην ήταν και σίγουρες που είχαν μπει. Ευτυχώς που σαν ομπρέλα υπήρχε το beautyblog.gr και δεν μπερδεύονταν εντελώς, όταν εγώ και εσείς μαζί,  μιλάγαμε, για φαγητό, κρασιά, βιβλία, τσάι, φουλάρια, παπούτσια, νησιά, φιλανθρωπικά events, σχέσεις, ή ταξίδια.

 

Και μια μέρα σκέφτηκα, ότι εκτός από μια ανανέωση της εικόνας του bb (στα πάντα χρειάζεται από καιρό εις καιρό ανανέωση, δίκιο είχες Demi) μάλλον έπρεπε και όλα αυτά, επιτέλους να μπουν σε τάξη.

 

To bb, η ψυχή και ο κορμός του και φυσικά το γεγονός ότι πάντα θα είναι beauty oriented δεν αλλάζει. Το μότο του εξ άλλου είναι ότι «η ομορφιά είναι παντού αν ξέρεις πώς να ψάξεις.»  Απλά οργανώνεται λίγο παραπάνω. Λίγη οργάνωση ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

 

Ουσιαστικά, η σκέψη μου είναι απλή. Ένα γυναικείο micro site ή mega blog  (προσφάτως- δηλαδή για να είμαι ειλικρινής- χθες βράδυ, μου ήρθε αυτή η φράση) το οποίο «μέσα» του, να περιλαμβάνει και άλλα blogs  πολύ εξειδικευμένα όμως, με πολύ ενδιαφέροντα posts και bb γραφή.

 

Για να μην μακρηγορώ, σας συστήνω λοιπόν σήμερα το νέο bb.gr &more και τις κατηγορίες του:

 

 

banner-5

 

 

Beauty: Δεν χρειάζεται να εξηγήσω πολλά εδώ. Θα «βλέπετε» εμένα, την Ιωάννα, την Μαρία βεβαίως στα αρώματα της και τις ανταποκρίσεις της από το Λονδίνο και βέβαια εσάς τις ίδιες, όταν θέλετε. Είναι διάσημα πλέον τα reviews των bb girls,  όσο και αν αυτό σας κάνει εντύπωση

 

Fashion: Η σκυτάλη στη Thenia βεβαίως, αλλά αν με αφήνει πότε πότε, θέλω και εγώ να γράφω.

 

Φυσικά Προϊόντα: Δεν την αγγίζω αυτή την κατηγορία. Ανήκει εδώ και χρόνια δικαιωματικά και λόγω απίστευτων γνώσεων στη Stella. Kαι έχουμε πολλά να δούμε ακόμα και ακόμα περισσότερα να διαβάσουμε από την γκουρού μας των φυσικών προϊόντων

 

Good Life: Φαγητό, κρασί, ταξίδια, ξενοδοχεία, εστιατόρια, spa, events με νόημα, πολιτιστικά, κοινωνικά, , ό, τι περιλαμβάνει η φράση Good Life. Ήδη είναι μια κατηγορία πολύ γεμάτη και μπορεί να γεμίσει ακόμα περισσότερο, αλλά ΜΟΝΟ, αν το θέλετε και εσείς.

Γράψτε μου για κάτι που συμβαίνει στην πόλη σας. Ένα όμορφο ξενοδοχείο, ένα εστιατόριο, μια «κρυφή» παραλία, γνωριμία με άγνωστες γωνιές, με όμορφα μέρη, δράσεις, γιορτές, φεστιβάλ, εκθέσεις, καταστήματα, στέκια, εργαστήρια, οινοποιεία, περιπατητικές διαδρομές, για βιβλία και μουσική για ένα πολιτιστικό event.

H Amalia για την Ζάκυνθο, η Δέσποινα για τον Πόρο, η Marianna για τη Χίο, η Litsa για το Κιλκίς, η Nansy για την Πάτρα, η Ελένη για τον Βόλο και το Πήλιο, τα κορίτσια μας για τη Θεσσαλονίκη, η Ελένη για την Χαλκιδική κλπ κλπ. Δεν μιλάω για τη Nektaria, το έχει ήδη κάνει και  θα δείτε πολλά περασμένα post της στην Κατηγορία,  Good Life.  Αν θέλετε βέβαια, το κάνετε.

Αλλά το έχω ξαναπεί. Βαρέθηκα να μιλάμε μόνο γι’ αυτά που συμβαίνουν στην Αθήνα. Και γιατί να μην προβάλουμε και κάτι όμορφο σε μια άλλη πόλη, σε ένα νησί και να το μάθουμε και εμείς οι υπόλοιπες; Δεν βαρεθήκατε να «βλέπετε» μόνο την Αθήνα; Εγώ πάντως να είμαι και ειλικρινής, βαρέθηκα.

 

Men: Πέντε χρόνια έγραφα για το Esquire. Θα τις ξεσκονίσω τις γνώσεις μου και θα έχω και παρέα  τον Κωσταντίνο (teaser…)

 

Astrology: Με την αγαπημένη ElizaBBeth, aka Εlizabeth Sperides  που για όσες από εμάς την παρακολουθούμε φανατικά (εγώ πρώτη) έχει γίνει … πάθος. Για τη γραφή της, για το out of this world χιούμορ της και βέβαια πάνω απ’ όλα για τις γνώσεις της, σε αυτόν τον (τόσο unique) τομέα και όχι μόνο.

 

Julia’s Corner: Αυτή θα είναι η «γωνίτσα» μου. Διότι ποτέ δεν ξέρετε, πότε μπορεί να δω πάλι κανένα όνειρο και να θέλω σώνει και καλά, να το μοιραστώ μαζί σας. Αν συμβεί αυτό, να είναι τουλάχιστον στην Κατηγορία Julia’s Corner (ή για να είμαστε και πιο ξεκάθαρες “πάλι ό, τι θέλει γράφει αυτή”)   και όχι από πάνω να λέει ” Βeauty Εxpert”. Έλεος δηλαδή. Ή όπως μου είπε και η Stella, όταν της το είπα (και από τότε κάθε μέρα το σκέφτομαι και πεθαίνω στα γέλια) «Julia’s Corner? Α, κατάλαβα.. Τα άπαντα του Stephen King…” Ε, δεν έχει και άδικο.

 

Θα έχουμε και άλλα, αλλά να αφήσω και καμιά έκπληξη. Να τα βλέπετε σιγά- σιγά. Όχι όλα μαζί. Κάπως πρέπει να κρατηθεί άσβεστος αυτός ο έρωτας μεταξύ μας. Να έχει και κάποιες δόσεις «μυστηρίου».

 

Κάποιες από εσάς τώρα, πολύ λογικά θα σκεφτείτε “Άσε μας  ρε φιλενάδα, εδώ ισχύουν σοβαρά  θέματα για τη χώρα μας, για το μέλλον της, αυτές τις μέρες ζούμε μέσα στην ιστορία αυτού του τόπου, που κάποτε θα διαβάζουν οι επόμενες γενιές και εσύ μας λες για το νέο ανανεωμένο bb &more;»

 

Συμφωνώ και εγώ με οποία από εσάς ή το γράψει, ή έστω το σκεφτεί και πατήσει το Χ στη σελίδα αυτή. Και αυτό γιατί και εγώ το σκέφτηκα πριν από εσάς, αλλά δυστυχώς αυτή την αλλαγή, αυτό το re-design και αυτή την ημερομηνία των εγκαινίων, τα είχα βάλει σε πλάνο πολύ πριν, τις ραγδαίες εξελίξεις του τελευταίου μήνα.

 

Σκέφτομαι όμως ότι το bb &more  είναι μια μικρή κοινωνία. Απειροελάχιστα μικρή, πάντως είναι. Και χωρίς να το θέλω, μου περνάει από το μυαλό ότι αν όλες οι κοινωνίες είχαν την σύμπνοια, τη συνέπεια, την συνέχεια, την ευθύνη, τον αλληλοσεβασμό, την επιμονή, την υπομονή, την ανοχή , το μοίρασμα, την οργάνωση, την εποικοδομητική κριτική (και όχι μόνο για τις εντυπώσεις) και πάνω από όλα την ΕΝΟΤΗΤΑ, που έχουμε εμείς εδώ μέσα, ίσως αυτές οι πολύ μεγαλύτερες κοινωνίες να ήταν και καλύτερες.

 

 
banner-2

 

 

 

Πέρα από την κούραση που περάσαμε κάποιοι από εμάς, για να βάλουμε σε τάξη το νέο οργανωμένο bb &more, οφείλω να ομολογήσω ότι είχε πολλές όμορφες στιγμές, το να γυρνάς πίσω και να βλέπεις πράγματα. Ή για να είμαι πιο ειλικρινής, και όμορφες και αστείες και γλυκές και δύσκολες και πικρές. Η λατρεμένη μου γιαγιά ζούσε τότε. Ήταν μαζί μου όταν ξεκίνησα το bb. To αγαπούσε πολύ και αυτό και εσάς. Και μετά έφυγε. Και είδα και αυτό το post, αυτό που έγραψα την μέρα που έφυγε, αλλά το είδα στα «πεταχτά» και θα το πω: Δεν το έσβησα, αλλά δεν το διάβασα και δεν το κατηγοριοποίησα. Πώς να κατηγοριοποιήσεις τον απίστευτο πόνο; Απώλειες, είχατε και κάποιες από εσάς. Και καταλαβαίνετε τι εννοώ.

 

Γέλασα όμως και πάρα πολύ.

 

Νομίζω είναι ένα από τα πιο απίστευτα κωμικά που έχουν συμβεί, εδώ μέσα, δεν είμαι καν σίγουρη ότι πρέπει να το γράψω,, anyway θα το γράψω και το πολύ – πολύ να το κάνω delete. Πριν από 4 χρόνια, «μικρές» ακόμα στο bb, διαβάζατε τα posts περίπου 800 ή 1000 τη μέρα (τα είδα τώρα όλα, που γύρισα πίσω για να βάλω τις Κατηγορίες.) Ξαφνικά λοιπόν μια μέρα, εκείνη την εποχή, πριν από 4,5 σχεδόν χρόνια, σε ένα post, είχαμε πάνω από 10,000 visits(!)

 

“Έλα Παναγία μου” σκέφτηκα, τι post πια είχα γράψει πριν 4 χρόνια με τόση επιτυχία,? Μπαίνω μέσα και βλέπω ότι ήταν για το Ημερολόγιο της Avon όπου τα έσοδα πάνε για τον Καρκίνο του Μαστού. «Πω, πω» σκέφτομαι για λίγα λεπτά, «κοίτα τα κορίτσια μου, πόσο ανώτερα ήταν πάντα»… Σκασίλα τους για τα προϊόντα , τέτοια θέλουν να διαβάζουν.. Και πάλι όμως κάτι δεν κόλλαγε, γιατί είχα και άλλα τέτοια άρθρα που είχαν νορμάλ views. Και τότε κατάλαβα! Και κοίταξα τον τίτλο! Και ο τίτλος έλεγε « Το δικό μου…. Ροζ ημερολόγιο»

 

Δεν έφτανε, που είχα γράψει «Ροζ  Ημερολόγιο», είχα βάλει και αποσιωπητικά!! Καταλάβατε, τι έγινε έτσι; Κάποιοι άμοιροι, έψαχναν στις μηχανές αναζήτησης για …. Ροζ ημερολόγια και για κάποιες, χμ, χμ, χμ, ας πούμε αληθινές «εμπειρίες»… και «ιστορίες»… και θα σκέφτηκαν «ωραία θα περάσω απόψε, με τα απομνημονεύματα τούτης». Και έπεσαν πάνω στο bb! Μιλάμε για πολύ γέλιο, όχι αστεία. Έκλαιγα από τα γέλια εκείνο το βράδυ.

 

 

Συνεχίζω

 

Ας πούμε λοιπόν, ότι γινόμαστε ένα μικρό site, με Κατηγορίες πλέον. Και αυτό να γίνει, να θυμάστε ότι θα το κάνουμε με τους δικούς μας κώδικες και κανόνες. Ο, τι και αν μας λένε οι παρά έξω.  Μη ξεχνάτε: Τους κανόνες τους βάζουμε εμείς, δεν βάζουν εμάς οι κανόνες.  Invictus: I am the master of my fate, I am the captain of my soul. Σύμφωνες μέχρι εδώ;

 

Για σήμερα αυτή την πρώτη μέρα της νέας μέρας του bb & more, θέλω να μιλήσω για θαύματα. Όχι βέβαια του τύπου: “Βρέχει λεφτά από τον ουρανό”, ( ή, φωτιά στη στράτα μου) “ανοίγει η θάλασσα στα δυο”, ή “βλέπουν οι τυφλοί” (στην Ελλάδα, όπως φάνηκε βέβαια, έβλεπαν και αυτοί, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση)

 

Θέλω να μιλήσω γι’ αυτά τα θαύματα, που συντελούνται κάθε μέρα μπροστά στα μάτια μας και δυστυχώς τις περισσότερες φορές για να μην πω πάντα, τα προσπερνάμε:

 

* Την πρώτη μέρα που έγραψα εδώ μέσα ο κύριος Ρωμανός ήταν 2,5 ετών και  μίλαγε ελάχιστα. Τα δίγλωσσα παιδιά, αργούν να μιλήσουν και μετά τα λένε όλα μαζί. Προφανώς γι αυτό το λόγο, προχθές και πλέον 7,5 μου είπε: “Μαμά τι γίνεται με το νέο beautyblog? Έχεις κάνει τίποτα? Πότε θα το ανεβάσεις επιτέλους; Δεν πιστεύω να είσαι και σε αυτό κουμπούρας όπως στα Μαθηματικά;” «Το έχεις πει στα  bb girls;;;;» (οι αγγλικές του λέξεις προφέρονται  με τέλεια γιούσα αξάν Εγώ  φταίω βέβαια, που του τα λέω όλα, αλλά σα να παρά πήρε θάρρος αυτός, και πρέπει να του το κόψω. Έγινε. Θαύμα.

 

 

* Το 2008, είπα ότι θέλω να δημιουργήσω μια παρέα γυναικών που να μη φοβάται να πει φωναχτά τη γνώμη της. Να γράψει τη δική της άποψη, για μια απίστευτα, δύσκολη, κλειστή και σκληρή αγορά, όσο και αν είναι πασπαλισμένη από πάνω με χρυσόσκονη. Και να μην λογοκρίνω ποτέ και κανένα σχόλιο, ακόμα και αν ρίσκαρα και διακινδύνευα την ίδια μου την καριέρα που «έχτιζα» με κόπο, χρόνια. Όταν το είπα, δεν με πίστεψε κανένας. “Ποια είσαι εσύ, που θα φέρεις την αλλαγή σε χρόνια, παγιωμένες καταστάσεις;” (με πίστεψαν οι γονείς μου και ο μπαμπάς του κυρίου Ρωμανού και με τη βοήθεια του, ξεκίνησε το πρώτο bb) Έγινε. Θαύμα.

 

 

* Φιλίες μέσω Internet; Και μάλιστα, ουσιαστικές; Φιλίες ζωής; Νταξ, πλάκα μου κάνεις τώρα, έτσι; Έγινε. Θαύμα.

 

 

* Ένα από τα πρώτα σχόλια που έλαβα από άτομο που δεν γνώριζα ήταν από την Αγάπη. Σήμερα η Αγάπη, aka,  Mous Mous, είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη και δεν μας έχει βαρεθεί ακόμα. ( θυμάσαι το Δημοτικό τραγούδι στο bb που είχα βάλει για το «παπάκι» και εσύ ήσουν άρρωστη και από τα γέλια σε έπιασε παροξυσμός βήχα στο γραφείο; Και μου το έγραψες σε σχόλιο; Πάντως εγώ το θυμάμαι) Πέντε χρόνια. Έγινε. Θαύμα.

 

 

*(αυτό που θα γράψω τώρα, πάντως, είναι όντως Θαύμα, σχεδόν του στυλ, «ανοίγει η (ιντερνετική) θάλασσα στα δυο») Ο ένας και μοναδικός τρόπος για να σε βρουν οι αναγνώστες όταν ξεκινάς ένα site ή blog, είναι να βάζεις στα κείμενα σου «λέξεις κλειδιά» για να μπορούν να σε εντοπίσουν τα μηχανάκια αναζήτησης και να φέρεις με αυτόν τον τρόπο κόσμο στο site σου (πως λέγαμε παραπάνω για το … ροζ ημερολόγιο; Ένα τέτοιο πράγμα). Αυτό είναι κάτι πολύ καλό. Θέλω να πω δεν είναι κάτι πονηρό, ή κακό, ή περίεργο. Είναι ας πούμε όπως τα περιοδικά που κρεμιούνται στα περίπτερα. Αν δεν το δεις, πως θα το αγοράσεις; Αν εσύ θέλεις ας πούμε να μάθεις για το κόκκινο κραγιόν, πατάς τις λέξεις «κόκκινο κραγιόν» και σου βγαίνουν αντίστοιχες πληροφορίες- posts, στα αντίστοιχα εξειδικευμένα sites ή blogs. Εγώ τα πρώτα σχεδόν 3 χρόνια του bb, δεν είχα ιδέα γι’ αυτό, δεν το έκανα ποτέ. Δεν έβαζα λέξεις “κλειδιά”. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έγραφα και (όπως νόμιζα τρομάρα μου)  “ευφάνταστους”  περιοδικίστικους τίτλους, όπως πχ. «Έχω μια κόκκινη ιδέα…» και τελικά το post ήταν για τα κόκκινα κραγιόν. Και εννοείται, βέβαια, ότι το bb, δεν εμφανιζόταν πουθενά, σε  καμία σελίδα αναζήτησης και δεν μπορούσε να το βρει καμία σας. Αλήθεια τώρα, θέλετε να μου πείτε, πως το βρήκατε, αυτό το site; Σοβαρά δηλαδή. Δεν υπήρχε σχεδόν κανένας τρόπος να το βρείτε. Και όμως το βρήκατε. Έγινε. Θαύμα.

 

Αλλά το μεγαλύτερο, το πιο συγκλονιστικό θαύμα που συντελέστηκε εδώ, μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια , είναι αυτό:

 

Η Demi, η Korina,  η Vicky και η Βίκυ, η Άννα, η Αμαλία, η Δέσποινα (Θεε μου ας μην ξεχνάω κάποια, γιατί γράφω γρήγορα πάλι) ας πούμε ότι μια μέρα διάβαζαν bb.  Λέμε τώρα έτσι; Μη το πάρετε και κυριολεκτικά, θα καταλήξω:

 

Anyway όλες τους, κάποια στιγμή, πέρασαν το κατώφλι του σπιτιού τους. Και έκλεισαν την πόρτα πίσω τους.  Μαζί με τον σύντροφο τους και με λίγα κιλά παραπάνω. Έφυγαν δηλαδή δυο άνθρωποι από ένα σπίτι. Και όταν η πόρτα του σπιτιού τους ξανά άνοιξε, αυτοί οι δυο, είχαν γίνει τρεις. Μάλιστα κάποιες από εσάς, δεν σας βρήκα καν δυο. Σας βρήκα μια και σήμερα είσαστε τρεις. Έγινε. Θαύμα.

 

Θα μείνω λίγο στην Αμαλία. Εδώ το Θαύμα είναι λίγο πιο απίστευτο ο γιος της που γεννήθηκε τον Οκτώβριο, είναι ίδιος ο κύριος Ρωμανός όταν γεννήθηκε, σε σημείο όπου όταν τον είδα, για να με πιστέψει της έστειλα φωτογραφία.  Δεν την ανεβάζω βεβαίως εδώ, δεν επιτρέπεται. (bb  διάβαζε λίγο πριν γεννήσει, σας πάω και στοίχημα)

 

 

Πριν από κάποιες μέρες εντελώς out of  the  blue, ήμουν μισό πεθαμένη από την κούραση και σα να με “αφουγκράστηκε” η Αμαλία,  ενώ δεν είχε ιδέα για το νέο bb και την κούρασή μου του τελευταίου μήνα και μου έστειλε ένα πολύ γλυκό μήνυμα. (ντρέπομαι λίγο αγαπημένη δεν θα το γράψω ακριβώς αλλά δεν μπορώ και να μην το γράψω. Αυτός ο τρόπος σκέψης σου, με έχει κρατήσει άγρυπνη πολλά βράδια)

 

Το bb είναι πηγή φωτός, και ζωής, ο Ήλιος. Γύρω του υπάρχουν οι Πλανήτες. Γύρω από τους πλανήτες οι Δορυφόροι. Γύρω από τους δορυφόρους οι πάντα χρήσιμοι Κομήτες.

 

 

(αστρονομική η περιγραφή. Λογικό. Είναι το field, της αγαπημένης)

 

 

(και μεταξύ μας, τώρα μπορώ να σου πω, ότι ήταν κάπως μεταφυσικό το μύνημα σου, εκείνο το βράδυ)

 

 

Κλείνω, εξηγώντας σας τον λόγο που ήθελα αυτό το &more, αυτό το νέο bb, στα γενέθλια μου. Και πού για χάρη του, δεν έκανα το ταξίδι που περιμένω, έναν ολόκληρο χρόνο. Ένας και μόνο είναι λοιπόν ο λόγος και μάλιστα πολύ ξεκάθαρος στο μυαλό μου: Για να θυμόμαστε πάντα και κάθε  χρόνος που θα περνάει εδώ μέσα, ότι μεγαλώνουμε και εμείς μαζί του. Αλλά, ότι μεγαλώνουμε, όμορφα.

 

Για εμάς εδώ μέσα, εδώ που τα λέμε, αυτή είναι η ουσία πίσω από τους κώδικες ενός ακόμα site. Να μην ξεχνάμε και να ευχόμαστε  ότι και εμείς, όπως και αυτό, χρόνο με το χρόνο, θα πρέπει να γινόμαστε καλύτερες. Αλλιώς, ποιος ο λόγος της ύπαρξής μας;

 

 

Από εσάς, το μόνο που θέλω, είναι να δώσετε μια ευκαιρία, στο beautyblog & more. Σίγουρα θα έχουμε κάποια μικρά τεχνικά προβληματάκια στην αρχή, όπως κάθε τι καινούργιο. Κάθε αρχή και δύσκολη. Αλλά σιγά -σιγά θα τα λύνουμε.

 

 

Έξ´ άλλου ο  Συμεών «μας προσέχει». Και για να πω και την αλήθεια, μια που είναι προγραμματιστής στην Αγγλία και το bb είναι “αστείο”, μπροστά στα μεγάλα sites για τα οποία εργάζεται, αλλά κάθε στιγμή, κάθε λεπτό και μέρα, που θα τον χρειαστούμε είναι δίπλα μας, ε, και αυτό, Θαύμα είναι.

 

 

 

 

Ναι, σιγά μην είχαμε πάρτι, χωρίς να «κρεμαστούμε» στα κάγκελα. Και κάπου εκεί, στις αρχές του millennium, με αυτό, “κρεμιόμουν στα κάγκελα” και είμαι σίγουρη και πολλές από εσάς το ίδιο κάνατε, διότι «άλλη μια φορά, θέλαμε να το γιορτάσουμε» Ευκαιρία ζητούσαμε δηλαδή και εγώ και εσείς.

 

 

Οπότε και σήμερα, με δυνατές  αναμνήσεις από το παρελθόν, αλλά βλέμμα στραμμένο μόνο στο μέλλον, θα σβήσω τα κεράκια μου και θα τραγουδήσω μαζί σας,

 

 

 

one more time, we’re gonna celebrate”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

44 Σχόλια
  1. Χρόνια σου πολλά με υγεία.σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιηθούν.δεν είμαι πολύ καιρό στην παρέα σας αλλά δεν σου κρύβω ότι νιώθω ήδη ένα με όλες σας.συνεχεια μπαίνω και διαβάζω τα άρθρα σας και όταν με αφήνει η κορούλα μου γράφω και σχολιακι.(τώρα κοιμάται!!!!!).συνεχισε έτσι.μας κανείς καλό.σ ευχαριστούμε.και πάλι χρόνια σου πολλά.

  2. Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή
    που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.
    Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.
    Τις πιο όμορφες μέρες,
    τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
    Δεν τις ζήσαμε ακόμα.
    Κι ό,τι πιο όμορφο,
    Κι ό,τι πιο όμορφο θα `θελα να σου πω,
    Δε στο `πα ακόμα, δε στο `πα ακόμα.
    Ναζιμ Χικμέτ

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΖΟΥΛΙΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΒ ΜΑΣ!
    Αλλάζουμε κι είναι όμορφο! Αλλάζουμε γιατί, ότι δεν αλλάζει πεθαίνει…

  3. Καταρχήν χρόνια σου πολλά να τα χιλιάσεις, καλή μας αρχή στο νέο μας ξεκίνημα και να είσαι σίγουρη εμείς θα είμαστε εδώ ότι και να αλλάξεις, ότι και να σκεφτείς , όπως και να το παρουσιάσεις.Οι νέες ενότητες είναι super μα νομίζω πως μου λείπει κάτι σε forum ανταλλαγής απόψεων επί διαφόρων θεμάτων, αν και στην ουσία αυτό γίνεται και στα σχόλια κάθε ανάρτησης. Δεν ξέρω γιατί αλλά η σημερινή σου ανάρτηση μου δημιούργησε μελαγχολικά συναισθήματα.

  4. Χρονια πολλα, γεματα χαμογελα, υγεια, διπλα σε ανθρωπους που σε αγαπουν…δηλαδη & εμας!!!

  5. Αυτά είναι γεννέθλια! Happy Birthday Julia νομίζω ότι το καινούργιο ταξίδι του beauty blog θα είναι συναρπαστικό και τόσο ουσιώδες που και στην ΝΥ να πήγαινες φέτος ως εμπειρία δεν θα μπορεί να συγκριθεί. Νομίζω ότι το Julia’s Corner θα τρελάνει τα μηχανάκια αναζήτησης τύφλα να έχουν αυτοί που κάνουν SEO ;). Πάντως πέραν της πλάκας, προβλέπω το beauty blog να εκτοξεύεται και αυτό δεν έχει να κάνει ούτε τόσο με τα τεχνικά τερτίπια ούτε με άλλο ένα ακόμη άρθρο για την ομορφιά, πιστεύω ότι έχει κάνει με την ψυχή που υπάρχει πίσω από αυτό και το υπέροχο team. Καλή αρχή and more !!!!!

  6. Ααα!Χρόνια σου πολλά και δημιουργικά κούκλα μου!

  7. Χρόνια πολλά με υγεία.Περιμένουμε απο σένα πολλά.

  8. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!!!!!!! Τέλεια τα αποκαλυπτήρια του νεου site και χαίρομαι που συμπέφτει με τα γεννέθλιά σου γιατί θα είναι ένας ακόμη λόγος να γιρτάζουμε κάθε χρόνο (από Λονδίνο γιατί φέτος μου την έκανες!!). Το Julia’s corner νομίζω θα έχει τρελή επιτυχία γιατί τώρα θα έχεις και επισήμως την ελευθερία να γράφεις ό,τι θέλεις χωρίς απαραίτητα να συνδυάζεται με κάτι από το χώρο της ομορφιάς κλπ. Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πως άρχισα να διαβαζω το blog αν ηταν καποιος διαγωνισμος που με τραβηξε πρωτα ή κάτι έψαχνα και έπεσα πάνω σου πέρασε και τόσος καιρός, αλλά το μυστικό ήταν στο πως σε λάτρεψα και κόλλησα γιατί υπάρχουν εκεί έξω τόοοοοσα πολλά blog (και διάβαζα πολλά από το εξωτερικό) που εψαχνα να βρω κατι που να εχει ¨κατι¨ ενδιαφερον κάθε μέρα! Βέβαια πρέπει να πω και για τα σχόλια που ποτέ δεν είδα σε άλλο blog να έχουν τόσο : α.καλαισθησία, β. γνώσεις, γ.επίπεδο, δ. φιλικότητα, και καθημερινη επαφή
    Αν δεν μπω στο ΒΒ δυο με τρεις φορές την ημέρα έστω για να διαβασω τα σχόλια των άλλων κοριτσιων, δεν γίνεται!!!!
    Σε λατρεύω όπως λατρεύω όλα τα bbgirls και οι φιλίες που έχουν γίνει εδώ μεσα!!!! …..ξέρεις εσύ 😉

  9. Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα αγαπημένη μας Τζούλια, με υγεία και μπόλικη αγάπη. Το σημερινό post το “ρούφηξα” και ένιωσα μεγάλη χαρά που είμαι εδώ, πολύ εδώ, σε αυτήν την ανανεωμένη εμφάνιση του bb&more! (το ροζ ημερολόγιο δεν το σχολιάζω….από κοντά αυτά….) Και, επειδή είμαι άνθρωπος της οργάνωσης, σου λέω πως αυτή η νέα εμφάνιση είναι απίθανη! Ήδη την έχω λατρέψει!

  10. Χρόνια Πολλά Julia!!! Σε αγαπάμε όλες μας και συνέχισε έτσι!!Μας εμπνέεις και εμας!

  11. Χρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά γεμάτα με ότι εσύ επιθυμείς Jules!!!
    Εύχομαι καλή δύναμη στο νέο σου εγχείρημα πάντα μπροστά με ότι καταπιαστείς να σε διαβάζουμε και να σε χαιρόμαστε όλες μας 🙂

  12. αυτό το blog είναι από άλλο πλανήτη…πέρα από τα θέματα, το πάθος σου και η αγάπη σου για αυτό που κανεις, το κάνει τόσο ξεχωριστό. Χρόνια Πολλά Julia και σου εύχομαι να έχεις πάντα αυτή τη θετική ενέργεια που μπορεί να εμπνεύσει τους γύρω σου και να τους δώσει μια πνοή αισιοδοξίας άσχετα με το τι συμβαίνει γύρω μας, όπως ανέφερες. Αυτός είναι και ο σκοπός του blog άλλωστε, να ξεχνάμε τα δυσάρεστα και να χαλαρώνουμε μπαίνοντας στον δικό μας “όμορφο” κόσμο.

  13. χρονια πολλα κοριτσι ομορφο να τα χιλιασεις οτι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα μεσα απο την καρδια μου.ειμαι σιγουρη οτι το νεο σου εγχειρημα θα το λατρεψουμε.φιλακια…

  14. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.@Julia μου χρόνια σου πολλά.Εσύ κορίτσι μου δεν μεγαλώνεις απλά ανεβαίνεις level.Kαι όχι δεν στέλνω ευχές.Mόνο more….&more..&more!
    Μουτς
    ΥΓ. Κωσταντίνο?(αν υποψιαστώ ότι είναι ο μπαμπάς..)

  15. Τις πιο θερμές ευχές για τα γενέθλια σου Τζούλια μέσα από την καρδιά μου!Στο καινούργιο παιδάκι σου εύχομαι να τα χιλιάσει κ να γεράσει μαζί σου κ μαζί μας!Υπέροχες ιδέες,υπέροχο ξεκίνημα,συναρπαστικά θέματα!

  16. Χρόνια πολλά Τζούλια μου. Να έχεις πάντα την ωριμότητα και την εμπειρία που προσδίδουν τα χρόνια που περνάνε, αλλά την όψη και τη διάθεση αιώνιας έφηβης.
    Καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα. Είμαι σίγουρη για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, αφού θα είναι και αποτέλεσμα συλλογικής ευθύνης (δεν είμαι στο πνεύμα των ημερών;).
    Πολλαπλασιαζόμαστε και δημιουργούμε ένα αξιοζήλευτο “εμείς”. Και αυτό το mega blog είναι από μόνο του ένα μάθημα πολιτικής. Γιατί η πολιτική ξεκινάει και τελειώνει στην καθημερινότητα. Το πάθος για το καλύτερο που διαπνέει το beautyblog είναι παράδειγμα “πολιτικού” ήθους. Το Χ, λοιπόν, είναι άποψη, αλλά καλό είναι πρώτα να σκεφτούμε τι ψάχνουμε σε ένα blog και πόσα περισσότερα παίρνουμε εδώ.
    Συμφωνώ απόλυτα με την αγαπημένη MariaA για τους λόγους που το beautyblog έγινε λατρεία. Και δεν μπορώ ούτε να καταγράψω πόσοι είναι οι λόγοι που με έκαναν δέσμια του bb. Μάλλον είναι τόσοι όσες οι αναρτήσεις και ακόμα περισσότεροι.

    Και κλείνω με τους στίχους του Σαββόπουλου:

    Να μας έχει ο Θεός γερούς
    πάντα ν’ ανταμώνουμε
    και να ξεφαντώνουμε βρε
    με χορούς κυκλωτικούς
    κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς

  17. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΖΟΥΛΙΑ!!!ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ SITE.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ bb&more!!

  18. kalispera julia bbgirls!!! thelo na sou po oti diabazo edo k peripou 15 lepta gia na toniso oti diabasa to post me poly prosoxi,fysika k den kratisa ora alla tin diapistosa apo to sxolio pou ekana sto fb gia na sou po xronia polla prota les k den tha sou ksana elega k edo alla anyway ligo h kourash ligo o pyretos tha sta po 2 fores…!
    ti na po tora gia to bb & more post, emena me ekane na syginitho alla k na gelaso k fysika san psaraki ekane tin fantasia mou na orgiasei!!!tha perasoume super!!! na do mono pou tha breis xrono na diorthoneis ta post pou tha sou stelnoume….!! 😉
    loipon pali me epiase h polylogia mou k prepei na fygo gia doulia opote tha eyxitho na ta ekatostisei k na eisai panta xamogelasti,eytismenh,gemath epixixies k oneira pou ginonte pragmatikotita k na tis moirazese me anthropous pou agapas!!!fysika tha eyxitho kalh epitixia sto neo mikro paidaki tou bb pou legete “&more”(oxi oti tin xreiazete alla leme)!!!filakiaaaaaa na ta ekatostiseis poly agapimenh mou!!! :*

  19. ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ! ΧΑΧΑΧΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

  20. Ααχχχχχ τι να σας κάνω που σήμερα έχω τόσο πήξιμο και δεν μπορώ να σχολιάσω…. Χιλιόχρονη κι ευτυχισμένη αγαπημένη μου!!!! Ο φρέσκος ανανεωμένος αέρας του bb με έχει συνεπάρει από χτές!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!

  21. Χρόνια πολλά πολλά πολλά πολυαγαπημένε μου Υδροχόε,με υγεία,ευτυχία,δημιουργία και ότι επιθυμείς!!! Να χαίρεσαι τον Ρωμανό σου και καλή αρχή και στο ανανεωμένο αγαπημένο μου bb..όπως πάντα θα περιμένω να το διαβάζω με ανυπομονησία!

  22. Χρόνια Πολλά αγαπημένη μου!!!
    Από χθες το bb είναι πιο φωτεινό και ανανεωμένο, εύχομαι έτσι ακριβώς να είναι και οι μέρες που έρχονται. Τις θερμότερες ευχές μου στέλνω σε σένα και το Ρωμανούλη <3

  23. τις ευχες μου σου στελνω παντα να ανανεωνεσαι και να μας θυμιζει και εμας οτι πρεπει να μαθαινουμε απο τους αλλους η υλη σου ειναι ατελειωτη και κρυβει παντα εκπληξεις

  24. Αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα!
    Αλλαγές και εξελίξεις στο Bb!
    Χρόνια σου Πολλά από καρδιάς και μη μας απογοητεύσεις!

  25. Αγαπημενη, παιρνω ενα ποτηρι κρασι και ερχομαι και εγω στο mega blog warming party ( σα να λεμε housewarming στο πιο διαδικτυακο του ).
    Χαιρομαι πολυ που ειμαι σε αυτη την παρεα, μπορει να μη σχολιαζω συχνα, μαζι ομως το πινουμε το καφεδακι εκει γυρω στις δεκα.
    Ευχομαι τα καλυτερα για το ΒΒ και για σενα.

  26. Τα γενέθλια είναι πολύ σημαντικά!! Σε παρακολουθώ, αν και δεν σχολιάζω συχνά!! Εδώ όμως… ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, με επιτυχίες και όμορφες γραφές! Και να μας ομορφαίνεις κι άλλο!!!

  27. Εύχομαι αυτή η μέρα να είναι τέλεια, ξεχωριστή και ιδιαίτερη όπως εσύ! Να τα χιλιάσεις αγαπημένη μου, να’σαι πάντα ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.
    Λάτρεψα την σημερινή (από καρδιάς) ανάρτηση….γέλασα και δάκρυσα… Το νέο look είναι απίθανο και αυτός ο αέρας ανανέωσης είμαι σίγουρη ότι θ’αλλάξει τις ζωές μας!! Πάντα επιτυχίες εύχομαι και ακόμα περισσότερες υπέροχες μέρες, από το πιο όμορφο παρεάκι του κόσμου! Φιλιά σε όλες! 🙂

  28. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και απο μενα. Να σου ευχομαστε πολλα πολλα χρονια ακομη το ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ν α ειναι τα καλυτερα χρονια ολα οσα θα ερθουν απο δω και περα.

  29. Το περίμενα πώς και πώς αυτό το σημερινό κείμενο…Χρόνια σου πολλά αγαπημένη μας Τζούλια, γεμάτα υγεία,αγάπη,έμπνευση και δημιουργία! Υπέροχη η νέα εμφάνιση και σίγουρη η επιτυχία της αλλαγής αφού πατά σε τόσο σταθερές και έντιμες βάσεις!

  30. Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία!

  31. Χρονια πολλα,καλα,δημιουργικα!ευχομαι οτι καλυτερο!

  32. @όλες: Θέλω να απαντήσω σε όλες σας, ξεχωριστά και θα το κάνω αλλά πρώτα θέλω να σας πω, την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ χαρά μου που είδα κάποια από τα πολυ αγαπημένα μου αλλά πιο σεμνά bb girls χθες εδώ μέσα!

    @Elena

    @ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    @MAGDA

    @ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

    @Μαριάννα Χαλικιά

    @ Alexandra

    @ Nina Blue

    Μη νομίζετε ότι δεν ξέρουμε ότι μας αγαπάτε. Και δεν χρειάζεται να σχολιάζετε συχνά, διότι και εμείς σας αγαπάμε το ίδιο είτε σχολιάζετε, είτε όχι!

  33. Αγαπημένη καλημέρα και πολλές καθυστερημένες ευχές για τα γεννέθλιά σου ( δεν φταίω εγώ για την αργοπορία , το σύμπαν aka internet χθες συνωμότησε εναντίον μου και δεν μπορούσα να μπω στο ΒΒ με τίποτα …) . Σήμερα δεν “πνίγομαι” από τα γέλια στο γραφείο , κλαίω λίγο με όσα διαβάζω και ταυτόχρονα χαμογελάω πλατιά ( εντάξει , οι συνάδελφοι το πήραν πια απόφαση πως είμαι εντελώς ανισόρροπη ) . Πρίν από πέντε περίπου χρόνια , κάποια στιγμή που ήμουν χαλαρή στη δουλειά αναζητώντας πληροφορίες για κάποιο καινούριο προιόν περιποίησης ( που δεν θυμάμαι πια ) εκεί που διάβαζα βαριεστημένα διάφορες πληροφορίες σε blogs και μου φαίνονταν τόσο βαρετά , “έπεσα” πάνω στο ΒΒ . Και ήταν καρμικό γιατί από εκείνη τη μέρα μπήκε στη ζωή μου μια σταθερή αξία που με συντρόφευε στην καθημερινότητά μου , στις καλές και στις κακές μου στιγμές . Νομίζω χωρίς υπερβολή ότι από εκείνη τη μέρα μπήκε στη ζωή μου μια καινούρια φίλη . Προσωπικά έχω βρει στήριγμα στο ΒΒ σε πολύ άσχημες στιγμές ( όπως όταν κλέφτες μπήκαν στο σπίτι μου και πήραν σχεδόν τα πάντα …) , κάθε φορά όμως που θα διαβάσω ένα καινούριο post , ένα σχόλιο νιώθω ότι παρά την αβεβαιότητα και την απαισιοδοξία που κυριαρχούν εκεί έξω μέσα στο ΒΒ είμαστε μια μεγάλη παρέα , μια κοινότητα γυναικών που ενδιαφέρονται και στηρίζουν η μια την άλλη . Δεν θα γράψω κάτι άλλο , γιατί είμαι πραγματικά συγκινημένη ,μόνο ότι θεωρώ πως με αυτή την ανανέωση του ΒΒ “φυσάει” καινούριος αέρας , κάτι που όλες το χρειαζόμασταν .

    ΥΓ : @Julia : σήμερα θα παραλάβω το lucky charm και είμαι τόσο χαρούμενη ( ανάμενε φωτογραφίες ) !

  34. Liebe Julia, Xronia sou polla kai eftixismena (esto kai kathisterimena, den anoige to internet me tipota exthes)thimamai panta ta genethlia sou giati ta exeis tin idia mera me ton antra mou kai ton antra tis aderfis mou! To 2015 na sou ferei polli xara, ygeia kai omorfia…To neo Look tou BB einai yperoxo!Fila se oles sas…

  35. @Νopi 1980: Σε σκεφτόμουν!! Σε σκεφτόμουν χθες σου το ορκίζομαι! Έλεγα “που είναι το κορίτσι μας από Γερμανία;” (καλά κάνεις και δεν “εμφανίζεσαι” πολύ συχνά, όλο και κανά Guest Post θα σου ζήταγα να μας γράψεις.. σε δουλειά δηλαδή θα σε έβαζα! χεχεχε..

  36. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

  37. και καλό ξεκίνημα! Πολύ ενδιαφέρουσα η νέα προσπάθεια! 😉

  38. Χρόνια πολλά & όμορφα σε εσένα, Χρόνια πολλά & όμορφα στο bb & more γιατί από τις 27/1/15 θα έχει και αυτό γενέθλια με τη νέα του μορφή.Το μόνο που θέλω να πω, είναι ότι χαίρομαι που ανήκω σε αυτήν την παρέα τα τελευταία χρόνια, για ένα πολύ σημαντικό λόγο (για εμένα). ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!
    Όλες έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε άρθρα & απόψεις “ειδικών” και να μην ισχύει ούτε το 1% από αυτά που γράφουν. Στην παρέα μας (γιατί σαν παρέα θα το βλέπω πάντα) αυτό δεν ισχύει. Απολαμβάνουμε τόσο πολύ τον τρόπο που μας ενημερώνεται και αυτή την ανταλλαγή απόψεων! Χαίρομαι πολύ που η γκάμα των θεμάτων μας μεγαλώνει γιατί είμαι σίγουρη ότι σε όλα πλέον θα έχω την καλύτερη ενημέρωση!!! Καλή συνέχεια λοιπόν!!! και εμείς πάντα δίπλα σας!!!

  39. Xronia polla glukia mou Julia
    Se oti k na kaneis o logos sou
    einai magikos k to mualo sou trexei
    me xilia!!!!
    Na sai panta kala
    kai to koino sou panta tha se akolouthei!!!

  40. Χρονια πολλα!Καλοταξιδο το νεο σου εγχειρημα ευχομαι να παει οπως το ονειρευεσαι!

  41. Χρονια πολλα και απο εδω αγαπημενη,εστω και με μια μικρη καθυστερηση (ατιμη εξεταστικη,μας καταστρεφεις!)
    Ευχομαι το νεο ξεκινημα του Bb να ειναι ακομα πιο γεματο με στιγμες ευτυχιας και αγαπης!Επισης να πω οτι τωρα μου φαινεται ακομα πιο φωτεινο σαν την ιδιοκτητρια του :)))
    φιλια πολλα!

  42. Χρονια πολλα, ευτυχισμενα και δημιουργικα, γεματα με τη ζεστασια που μας προσφερει αυτο το μεγα-μπλογκ!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.