Video How To: Φτάξτε μόνη σας, έθνικ κόσμημα!

photo-neclase

 

 

Ότι ακόμα και εγώ, το κορίτσι με τα δυο αριστερά χέρια, θα μπορούσα να φτιάξω ένα ασυνήθιστο έθνικ κόσμημα μόνη μου, αυτό και να μου το ορκιζόσασταν, απλά δεν θα το πίστευα. Κι όμως. Αν παρακολουθήσετε το video, θα καταλάβετε τον λόγο που το λέω. (Αφήστε που συν όλα τα άλλα, θα το φτιάξω και σχεδόν, τσάμπα.)

 

Step by step, βήμα- βήμα, όλες μπορούμε να το κάνουμε! Ακόμα και εγώ. Είμαστε όμως και τυχερές, μια που η Thenia δεν έχει πρόβλημα να μοιραστεί με όλες μας, το ταλέντο της.

 

Ας ξεκινήσει λοιπόν η εβδομάδα με χρώμα, μουσική και ιδέες!

 

 

Enjoy. (Εγώ πάω να αγοράσω κόλα)

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Καλημέρα αγαπημένες! Το βιντεο θα το δω το βράδυ…για τους ευνόητους λόγους μπλοκαρίσματος στη δουλειά, αλλά ένα έχω να πω! Τίποτα δεν λατρεύω πιο πολύ από το trend ethnik ΠΑΝΤΟΥ, ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ, ομως… Στο σπίτι μου, στα αξεσουάρ, στο ντύσιμο, στα φαγητά, στη μουσική, στα ταξίδια! Σα γνήσια γυρίστρα τοξοτίνα έχω να διαλαλήσω Ζήτω η Πολυπολυτισμικότητα!

  2. @Stella: πρέπει να το δεις! Θα το φτιάξεις σιγουρα!

  3. Kalimera bbgirls!! Ki ego to video tha to do to apogevma apo to spiti! Episis tha symfoniso me ti synadelfo Stella gia tin polypolitismikotita, allost syxna kano emfaniseis os indianos I kai zoulou!

  4. τι ωραιο βιντεο!!!!!μπραβο κοριτσι…θα το φτιαξω σιγουρα..ή τουλαχιστον θα το επιχειρισω…..!

  5. Γεια σας!Εγώ δεν στέκομαι στο ethnic το οποίο δεν με αντιπροσωπεύει καθόλου αλλά στα δύο αριστερά χέρια!!!Θεωρώ ότι δεν τα πολυκαταφέρνω αλλά αν έχω σαφείς οδηγίες κ εύκολα υλικά,κάτι κάνω.

  6. kalispera!!!ti oraio video!!!poly tha ithela k alles tetoies idees!!!ypero!!!filakiaaaaaa

  7. Γειά σας κορίτσια! Δεν ξέρω αν θα αρέσει σε όλες το κόσμημα (δύσκολο αυτό βέβαια) αλλά προσπάθησα σαν αρχή να κάνω ένα “how to” με όσο πιο εύκολα υλικά γίνεται, δηλαδή να υπάρχουν στο σπίτι. Στα επόμενα θα ανέβουμε λίγο επίπεδο…be ready!

  8. Τζα!!!καλησπέρα BbJulia & more Bbgirls.Πολύ απλό κι εύκολο,θα προσπαθήσω να το κάνω σίγουρα.Ευχαριστούμε @Thenia
    Μουτς

  9. Aγαπάω ethic και το συγκεκριμένο κόσμημα μου φάνηκε σχετικά απλό στην κατασκευή του ακόμα και για εμένα που δεν “πιάνουν”καθόλου τα χέρια μου..

  10. Υπέροχη ιδέα Thenia μου, σ’ευχαριστούμε! Λατρεύω να δημιουργώ κοσμήματα!! Φιλιά!

  11. Συγνώμη αλλά έστω και πολύ καθυστερημένα δεν μπορώ να μην σχολιάσω αυτό το ποστ. Thenia μου εντυπωσιάστηκα από την ευρηματικότητά σου και την φαντασία σου για το κολιέ που μας παρουσίασες. Μα καλά κορδόνι από τσάντα, ξυλάκι κανέλλας??!!!! Μπράβο σου και σ’ ευχαριστούμε πολύ!! Αλλά θα σταθώ και σε κάτι ακόμα. Έκανες και δαχτυλίδι bb???? Αυτό κι αν είναι τέλειο!!!!!

  12. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Εχω τρελαθεί με το δακτυλίδι bb το οποίο σε πληροφορώ και εγώ πρώτη φορά στο video το είδα(!!) και έχω ήδη ζητήσει από τη Thenia να μου φτιάξει ένα και μάλιστα της είπα, το πληρώνω όσο, όσο!! Χχαχαχαχαχα!!

  13. @Τζούλια: Δεν θα σχολίαζα 2 μέρες αργότερα αλλά μου έκανε εντύπωση που δεν σχολιάστηκε καθόλου και δεν το άντεχα. Εμένα μου “έβγαλε το μάτι” μόλις το είδα!!!!

  14. Πολύ ωραίο video!! Λατρεύω τα DIY…
    @Thenia περιμένουμε και άλλες super ιδέες!
    @Julia surpises never end…!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.