Astrology: Τι ζώδιο είναι το αγόρι σου; (or who’s your daddy, bb girl?)

 

valentines-day-zodiac

 

 

 

Κριός

Αν έχεις δει τη «Φωλιά του κούκου», ο Τζακ είναι ο καλός σου: κάθε σπίτι ένας τρελός, στο δικό μας όλοι. Γρήγορος, δυναμικός, αστραφτερός, 100% αρσενικός και ενίοτε κάπως πρωτόγονος – έλα που δε σου αρέσει! Άμεσος, δραστήριος, με χιλιάδες ενδιαφέροντα εκ των οποίων τα περισσότερα μπορεί να είναι επικίνδυνα ή ημι-παράνομα, ο Κριός σου αγαπά την κατάκτηση, την έξαψη, το κυνήγι. Θυμήσου να είσαι δύσκολη, αλλά τόσο όσο, διότι «βαριέται εύκολα» – και να είσαι εδώ αύριο ίδια ώρα, για τα… αισθησιακά tips του. Μία πρόγευση; Ρίξε κόκκινο στη νύχτα! Σε κανέναν άλλο δε θα πιάσουν τόσο τόπο τα κατακόκκινα Valentine εσώρουχα…

 

Ταύρος

 

Ο Ταυρούλης σου είναι ένα παραδοσιακό αρσενικό – πράγμα καλό, διότι μη μιλήσω τώρα για το ότι τους ψάχνουμε με το μεγεθυντικό φακό τους αρσενικούς εκεί έξω. Θα σου ανοίξει πόρτες να διαβείς, θα σου τραβήξει καρέκλες για να κάτσεις, θα σε πάει στα καλύτερα, θα πληρώσει το λογαριασμό… Τι θέλει; Να είσαι εξίσου παραδοσιακή και υπέροχη. Όχι, εδώ δεν παίζει το «πετάχτηκα να πάρω ένα περιοδικό με τις φόρμες» – απαιτεί να είσαι κομψή, ενδιαφέρουσα και ευγενής. Οι χαμηλοί τόνοι τον μαγεύουν, και ζει με, και για, τις πέντε του αισθήσεις. Τα αισθησιακά tips αύριο – θα σου πω μόνο ότι με κανέναν άλλο δε θα αποσβέσεις έτσι θεαματικά το πανάκριβο άρωμα, για το οποίο ακόμα έχεις τύψεις!

 

Δίδυμοι

 

Το αγόρι σου είναι ο άνθρωπος – ορχήστρα, και το ξέρεις! Χιλιάδες ενδιαφέροντα, υπέροχο χιούμορ, όλος ο πλανήτης φίλοι και γνωστοί (και τριψήφιοι αριθμοί πρώην…), μυαλό ξυράφι, γρήγορη σκέψη, γρηγορότερη γλώσσα… Στα μείον, η προσοχή που διασπάται σε χρόνο dt, το μάτι που παίζει παντού και πάντα, το φλερτ με όλους και με όλα που είναι κομμάτι της ύπαρξής του. Ένα ασφαλές σημάδι του ερωτικού ενδιαφέροντος ενός Διδύμου; Σε αγνοεί, σε σνομπάρει, μήπως φέρεται λίγο σα να σε αντιπαθεί άνευ λόγου και αιτίας; Αυτό ήταν, το ‘χεις! Αισθησιακά tips αύριο, και να έρθεις με σημειωματάριο – μία πρόγευση; Ακολούθησε με τα ακροδάχτυλά σου τη διαδρομή από τα δικά του ακροδάχτυλα ως τους ώμους και τις μασχάλες…

 

Καρκίνος

 

Ο Καρκίνος έχει τη φήμη του παιδιού της μαμάς, αλλά θα σου πω κάτι: ένας άντρας που θεωρεί και αντιμετωπίζει ως βασίλισσα τη μητέρα του, δύσκολα θα φερθεί σε σένα σαν σε υπηρέτρια. Τι να κάνεις; Μην τη μιμείσαι, γίνε όμως φίλη της και προσπάθησε να φανείς αντάξιά της. Η αγάπη του για το παρελθόν και τις παραδόσεις, όπως και για την οικογένεια, δεν αφήνει περιθώρια για κορίτσια που θέλουν να γυρίσουν τον κόσμο με ένα σακίδιο στην πλάτη, οπότε αν είσαι έτσι, keep walking. Αν είσαι το κορίτσι που ψάχνουμε, είσαι παραδοσιακή, γλυκιά, ευγενική, οπωσδήποτε θαυμάσια νοικοκυρά και οικοδέσποινα, αγαπάς τα κατοικίδια και ποντάρεις πολλά στο ντεκολτέ σου – ουπς, συγγνώμη, προτρέχω. Αυτά θα τα πούμε αναλυτικά αύριο. Αλλά ναι, εδώ τα μπαλκονέ Victoria’s Secret θα κάνουν τρελή απόσβεση.

 

Λέων

 

Τι θέλει ένας βασιλιάς; Υπακοή. Θαυμασμό. Πίστη. Μια βασίλισσα. Ο Λέων ξεχωρίζει για την υπέροχη, προσεγμένη, φροντισμένη του εμφάνιση, για τα ακριβά υλικά και αξεσουάρ, για την ήπια ή και όχι τόσο ήπια επίδειξη με την οποία ζει… Θέλει να είναι το επίκεντρο του θαυμασμού, του ενδιαφέροντος, θέλει να μαγεύει με τις ιστορίες του και είναι ίσως ο πιο γενναιόδωρος σύντροφος και εραστής του ζωδιακού. Προφανώς πρέπει να είσαι αντάξιά του, ένα έπαθλο για τον οποιονδήποτε, αλλά μη διανοηθείς ποτέ να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον της ομήγυρης ή να του κλέψεις τα φώτα και τα φλας. Τα αισθησιακά tips θα είναι εδώ και θα σε περιμένουν αύριο τέτοια ώρα. Προς το παρόν, φαντάσου την πλάτη του σαν ένα λευκό καμβά στον οποίο δάχτυλα και χείλη θα «γράψουν» δρόμους και χάρτες…

 

 

Παρθένος

 

Ο κύριος Παρθένος είναι ένα καθαρό διαμάντι πολλών καρατίων, στο οποίο όμως δεν αρέσει η βιτρίνα και η επίδειξη. Χαμηλών τόνων, πανέξυπνος, ίσως και ευφυής, θαυμάσιος συνομιλητής… Λάτρης της φύσης και των πλασμάτων της, της υγιεινής ζωής και των καλών βιβλίων, είναι από τους ωραιότερους άντρες του ζωδιακού με έναν υπέροχα μη κραυγαλέο τρόπο. Εκτιμά πολύ την ειλικρίνεια, τη σεμνότητα δηλώσεων και απόψεων, την εργατικότητα και φυσικά, μία γυναίκα κι ένα σπίτι που αστράφτει από καθαριότητα. Τόσο φυσικά, αγνά και καθάρια όλα, σαν τα μάτια του. Τι σχέση μπορεί να έχει τώρα αυτό το παλικάρι με τις «50 αποχρώσεις του γκρι»; Θα τα δούμε όλα αύριο, εδώ… μέχρι τότε, κάτι δερμάτινο, μια χειροπέδα, προλαβαίνεις να τα προμηθευτείς!

 

Ζυγός

 

Κοινωνικός, όμορφος, γλυκός, ομιλητικός, αστείος, ήπιος… αυτά και άλλα τόσα, μιας και μιλάμε για ένα παιδί της Αφροδίτης! Πράγματι, η συντροφικότητα, οι σχέσεις αλλά και η αισθητική παίζουν τεράστιο ρόλο για το Ζυγό. Φροντισμένος ο ίδιος μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, απαιτεί το ίδιο κι από σένα – αν και, μεταξύ μας, μια τάση για πιο δυναμικά κορίτσια την έχει, αγαπά τα αγοροκόριτσα πολύ. Αισθησικά tips θα δοθούν αναλυτικά, αλλά αφού επιμένεις να μάθεις, η «πίσω πλευρά» της …σελήνης είναι απίστευτα ευαίσθητη σε χάδια, χαστουκάκια κλπ. Θα ενθουσιαστείς!

 

Σκορπιός

 

Ο κόμης Δράκουλας, στο υπέροχο κλασσικό βιβλίο του Μπραμ Στόκερ, χαιρέτισε τους ανυποψίαστους καλεσμένους του με τη φράση «καλωσορίσατε στο σπίτι μου – περάστε ελεύθερα, φύγετε με το καλό κι αφήστε πίσω σας κάτι από την ευτυχία σας». Πού να ‘ξεραν! Εσύ όμως ξέρεις. Μυστηριώδης, δυνατός, ακατάβλητος, πιστός πέρα κι από το «για πάντα», και απίστευτα ερωτικός, ο Σκορπιός είναι αυτός με τον οποίο η μαμά σου δε θα ήθελε να μπλέξεις ποτέ. Πιο είναι το αισθησιακό  του «αδύνατο» σημείο; Μα, η δική σου ηδονή –όσο σου αρέσει, τόσο πιο πολύ του αρέσει. Ναι, εδώ υπάρχουν και κάποια παιδιά που ξεκινά να τους αρέσει όταν εσύ αρχίζεις και πονάς, ή τρομάζεις – αλλά αυτά όλα, αναλυτικά, αύριο!

 

Τοξότης

 

Ο παράξενος ταξιδιώτης με το μονίμως χαμογελαστό βλέμμα και το πάντα έτοιμο σακίδιο είναι έξυπνος, διαβαστερός, αθυρόστομος και αθλητικός. Συνδυάζει την αγαπημένη του λογοτεχνία με ένα ωραίο αγώνα ποδοσφαίρου με ασύλληπτη ευκολία – και η όρεξή του για ταξίδια, αμπελοφιλοσοφία και έρωτα είναι παροιμιώδης. Περί έρωτος ομιλώντας, προμηθεύσου σκηνές, υπνόσακους, κρέμες για φίδια και τσιμπήματα κι έχε στο αυτοκίνητό σου πάντα μια κουβερτούλα πρόχειρη, γιατί το outdoors εδώ έχει την τιμητική του. Αν σας πιάσουνε; Μα φυσικά μπορεί να σας πιάσουνε – αυτό ακριβώς είναι που γουστάρει!

 

Αιγόκερως

 

Κι εδώ έχουμε αυτόν που θέλει η μητέρα σου για σένα, πριν από σένα. Ευγενικός, σοβαρός, μορφωμένος, άκρως επιτυχημένος και πολύ, πολύ φιλόδοξος. Εκτιμά μόνο ότι κερδίζεται δύσκολα κι αυτό να μην το ξεχάσεις ποτέ. Επίσης, η αγάπη κι ο έρωτας τον κάνουν να αισθάνεται αμήχανα – είναι αρκετά άβγαλτος και πολύ ντροπαλός σε κάποια θέματα. Το ενδιαφέρον του αποδεικνύεται με πράξεις – και μπορεί να μην είναι μια ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα, αλλά μία καινούργια κουζίνα προς αντικατάσταση της χαλασμένης σου, ένα καλύτερο λάπτοπ και ούτω καθεξής. Το δικό σου ενδιαφέρον μπορεί να αρχίσει να εκδηλώνεται με ένα αργό, αισθησιακό, βασανιστικό στριπτήζ…

 

Υδροχόος

 

Αγαπημένο, πανέμορφο (συνήθως) άλιεν, ο Υδροχόος σου ουκ εστί του κόσμου τούτου και το ξέρεις καλά. Σκέπτεται και λειτουργεί διαφορετικά. Είναι ανθρωπιστής, επαναστάτης στη φύση του και από επιλογή του – ανορθόδοξος, εκκεντρικός, και πάνω και πέρα από όλα, ελεύθερος. Αν μπορεί σε σένα να βρει αυτή την ελευθερία, τότε είναι δικός σου χειροπόδαρα και για πάντα. Επίσης, εδώ αφήνεις τα γνωστά sexy γυναικεία τερτίπια έξω από την πόρτα – κάνεις έρωτα πρώτα με το μυαλό του. Αν ερεθίσεις και κεντρίσεις το μυαλό του, αν τον κάνεις να σκεφτεί πως είσαι πιο έξυπνη, πρωτότυπη κι επαναστατημένη από κείνον, τον έχεις φτάσει ήδη σε οργασμό χωρίς να του ξεκουμπώσεις ούτε κουμπί.

 

Ιχθείς

 

Καλλιτέχνης, ρομαντικός, ενίοτε λίγο «καταραμένος»… κυκλοθυμικός, οραματιστής, μαγικός, φευγάτος, ασπόνδυλος ώστε να γίνεται ένα μαζί σου – ο Ιχθύς σου ζητά μία οπτασία, ένα ίνδαλμα, μία ιδέα να αγαπήσει. Μπορείς να γίνεις αυτή η ιδέα; Μπορείς να γίνεις η μούσα του; Τέλεια – θα σε λατρέψει! Φρόντιζε να τον συναντάς αν όχι δίπλα σε θάλασσες τότε οπωσδήποτε κοντά σε συντριβάνια, μίλα απαλά και ήρεμα, δείξε έτοιμη να τον φροντίσεις και να γιατρέψεις τις πληγές του… και μη διανοηθείς ποτέ να παραμελήσεις το πεντικιούρ σου, ή να πας με ίσιο παπούτσι να τον συναντήσεις. Ψηλά τακούνια μόνο, και θα σέρνεται στα πόδια σου!

 

Astrally Yours

 

ElizaBBeth

 

 

8 Σχόλια
  1. “κάθε σπίτι ένας τρελός, στο δικό μας όλοι” χα χα χα !!!! Εγραψες ElizaBBeth! Εγραψες!!!!

  2. “Ένα ασφαλές σημάδι του ερωτικού ενδιαφέροντος ενός Διδύμου; Σε αγνοεί, σε σνομπάρει, μήπως φέρεται λίγο σα να σε αντιπαθεί άνευ λόγου και αιτίας; Αυτό ήταν, το ‘χεις!”….

    ΜΜμμμ… Μάλιστα.. ξεκαθαρίζουν πολλά μετά από αυτό…

  3. Εμένα ο Σκορπιός μου έχει ακριβώς τα στοιχεία που του αποδίδονται!!! Συν ζήλια,ζήλια,ζήλια!

  4. Αααααα θα τα χαλάσουμε!!! Έχω τον μοναδικό καρκίνο που δεν τα’χει πολυ καλά με τη μαμά του και όταν τσακώνονται κάνω και τον ΟΗΕ για να τα ξαναφτιάξουν?
    Επίσης του αρέσουν τα ταξίδια και η περιπέτεια και πρώτος για βόλτα είναι!!!
    Το μόνο που πέτυχες είναι το κορώνα στο κεφάλι του που με έχει!!!
    Το ‘χετε καταλάβει ότι μιλάω σαν τον Yoda?
    Μ’ έχει χτυπήσει ο φτερωτός θεός!!

  5. Χαχαχα τέλοιο κ εύστοχο!!!!
    τρελένομαι για τις καρδούλες που πέφτουν

  6. xaxaxaxa teleio!!!!
    kala poio yperoxa zodia den exo diabasei k poso eystoxa!!!!
    filakiaaaaaaaa

  7. Χμμμμ…. ένας συνδυασμός και των 12 παρακαλώ!
    Ευχαριστωωωωώ – Ο Mr Perfect !

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.