Άγιος Βαλεντίνος: Προτάσεις για Ντύσιμο και Μακιγιάζ. In red, we trust!

 

general-2

 

Δεν είναι απλά μια συνηθισμένη έξοδος για διασκέδαση, σε καμία περίπτωση. Εδώ μιλάμε για προετοιμασία και μελέτη της εμφάνισης σε υψηλό επίπεδο! Και ειδικά αυτή τη φορά που η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι Σάββατο, ε, νομίζω έχετε όλο το χρόνο να το διασκεδάσετε και να το απολαύσετε.

 

Από το πρωί λοιπόν, ξεκινάμε με περιποίηση σώματος με ότι προϊόντα έχουμε στο σπίτι, αν προλαβαίνουμε και μπορούμε, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας και μια επίσκεψη σε κάποιο beauty spa.

 

Λοιπόν, θέλουμε τα πάντα στην εντέλεια, από την κορυφή ως τα νύχια και το θέλουμε πιο πολύ από ποτέ! Σώμα, πρόσωπο, νύχια, μαλλιά όλα να δείχνουν στα καλύτερά τους και φρέσκα (όχι νύχια τριών ημερών και τέτοια πράγματα), να το απολαύσουμε! Καλά αν δεν προλαβαίνετε, έστω, μπορείτε να παραλείψετε κάποια στάδια, ok.

 

Kάτι που θα κάνει τη μέρα αυτή ακόμα πιο διασκεδαστική και ιδιαίτερη είναι μία βόλτα στα μαγαζιά για ένα νέο outfit, ειδικά επιλεγμένο για τη μέρα αυτή. Προσωπικά όταν έχω μία ιδιαίτερη έξοδο, πάντα θέλω να συμπεριλάβω κάτι καινούριο στην εμφάνισή μου, γιατί έτσι δείχνει πιο φρέσκια, ακόμη κι αν το γνωρίζω μόνο εγώ.

 

Σας δίνω κάποιες ιδέες για outfit– styling που κατά τη γνώμη μου είναι ιδανικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είτε βγείτε με το σύντροφό σας είτε βγείτε με τις φίλες σας για χαλαρό ποτάκι. Το κόκκινο βέβαια επιβάλεται, λόγω της ημέρας, γιατί μπορεί ο Mr Grey να μιλάει για τις 50 αποχρώσεις του, του Γκρι, αλλά εμείς εδώ μέσα, ψηφίζουμε, Κόκκινες.

 

 

 

1-3

 

 

2-4

 

 

 

5

 

 

6-4

 

 

4-4

 

 

 

3-4

 

 

 

Και βέβαια δεν ξεχνάμε το μακιγιάζ και εδώ σας έχω μία ιδανική πρόταση για τη μέρα αυτή, ένα απλό αλλά εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ από τη Σάλυ Σάντα. Enjoy!

 

Happy Valentine’s Day!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

thenia.

fashion: to stand out, not to show off

www.thenia.gr  “it is what it is”

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Τζα!!!(ξανά)Πολύ ωραίες οι προτάσεις σου Thenia μου.Λέω να φορέσω μαύρα με μόνο κόκκινο πάνω μου τα μαλλιά μου.Εκτός κι αν αλλάξω γνώμη… 😛
    Μουτς

  2. @Litsa Strantzali: κοκκινα μαλλιά ε…? το αιώνιο παραπονό μου. Κανένας κομμωτής δεν το αναλαμβάνει γιατί δεν μου πηγαίνει! αλλά το θέλω!! Κάποιον θα ψήσω…
    @marianna: ωραία ιδέα! κομψή και σίγουρη, I like it.

  3. @thenia:Τι εννοείς δεν σου πηγαίνει?Κι εμένα δεν μου πήγαινε το ξανθό αλλά το έκανα.Και το μαύρο δεν μου πήγαινε αλλά το έκανα επίσης.Και τελικά μου πήγαν και τα δύο.Γιατί τα πήγα εγώ.Κι αφού τα πήγαινα εγώ τα πήγαν και όλοι οι υπόλοιποι που ήταν της αντίθετης άποψης.Κι αν δεν ψήσεις κανένα θα στα φτιάξω εγώ.Αναρχία στους κομμωτές χαχαχαχχα
    μουτς

  4. @Litsa Strantzali: Μ’αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι… Με φούντωσες τώρα, με βλέπω με κόκκινο μαλλί άμεσα και με το ζόρι!

  5. η φωτό την άλλη εβδομάδα έρχεται…be ready, κι εγώ κι εσείς δηλαδή…

  6. Το πρώτο ντύσιμο δαγκωτό!!! Θατρεχα τώρα για κόκκινο κολάν αλλά είναι κλειστά τα μαγαζιά..αλλά και αύριο μέρα είναι!!! Ξετρελάθηκα με το συγκεκριμένο outfit!!

  7. @maryl says: κι εγώ με αυτό ξετρελάθηκα…και το μποτάκι, μα τι μποτάκι, ε?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.