Astrology: Βραδιά, Αγίου Βαλεντίνου, ανάλογα με το ζώδιο του. Προλαβαίνετε να…

valentines-day-zodiac

 

 

Κριός

…πάρετε ένα καινούργιο ζευγάρι φλογοβόλες κόκκινες γόβες. Σετάρετε με κόκκινο κραγιόν και κόκκινο μανό (έχετε διαβάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο αφιέρωμα του bb, δεν έχετε καμία δικαιολογία) και περιμένετε!

 

Ταύρος

… αγοράσετε ένα εξαιρετικής ποιότητας τούρκικο καπνιστό παλιό λικέρ. Όχι, δεν κάνει οποιοδήποτε άλλο λικέρ τόσο καλή δουλειά, το σπιτικό λικεράκι της μαμάς ή το Cointreau δεν κάνει, και το γιατί θα το μάθετε αύριο!

 

Δίδυμοι

…βρείτε εισιτήριο στο πιο «it» συναυλιάκι της εποχής. Μην τον φοβηθείς και μη μασήσεις, αν αυτό που παίζει είναι ένα hot«κιτσερέλλα» με Μπίγαλη και «πού ‘σουν μικρή μου μέλισσα», τότε εκεί θα πάτε. Το τι έχει να γίνει εκεί με αυτά που θα σου πω, δεν το φαντάζεσαι!

 

Καρκίνος

…εάν δεν έχεις, θα πας να βρεις μαργαριτάρια. Σε μακριά σειρά, διπλά και τριπλά, εύχομαι να έχεις να τα αγοράσεις αλλά αν όχι, πλεύρισε καμιά γιαγιά ή θεία, μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου. Μην πεις ότι σε βάζει η τρελή αστρολόγος σου στο πλαίσιο ενός ερωτικού παιχνιδιού με τον Καρκίνο σου – πες ότι έχεις να πας σε Κυριακάτικο τσάι στη Μεγάλη Βρετάνια!

 

Λέων

…αμαρτία δεν είναι να βάζω τη χλίδα σε αυτήν που έχει Καρκίνο αμόρε, και εσένα να σε στέλνω στα βιολογικά; “Να πάει η Παρθένος στα βιολογικά”, σε ακούω που γκρινιάζεις, αλλά άκου με και δε θα χάσεις! Θα πας να πάρεις μία όμορφη βούρτσα πλάτης με εξαιρετικής ποιότητας τρίχα και μακριά λαβή. Χεχεχε!

 

 

Παρθένος

… κορίτσι εσύ που έχεις βρει Παρθένο στη ζωή σου, είσαι αρκετά τυχερή διότι έχουμε απόκριες, και θα πας να πάρεις μια ωραιότατη στολή κοριτσιού του τσίρκο. Αυτές με τα ψηλά καπέλα, τις κοντές φουστίτσες που έχουν κι ένα μπαστούνι. Αν δε βρεις τέτοια, μας κάνει κι ο, τιδήποτε σε μαζορέτα!

 

 

Ζυγός

…με Ζυγό αγόρι, θα ψάξεις να βρεις ένα από τα μεταξωτά σου μαντήλια. Μας ενδιαφέρει να είναι αρκετά μακρύ. Θα το κάνεις αρκετούς κόμπους. Αν δεν υπάρχει μεταξωτό μαντήλι δε θα σχολιάσω τι κορίτσι είσαι εσύ που δεν έχεις μαντήλες, θα αφήσω τη fashion editor να σε ξεπουπουλιάσει μετά. Τη δική μας τη δουλειά, μας την κάνει κι ένα λεπτό μεταξωτό κορδόνι…

 

Σκορπιός

…εσύ πάλι, θα πάρεις σχοινί. Απλό, κλασσικό σχοινί. Με το Σκορπιό για εραστή, παίζει να ευχηθείς να βρεις και σαπούνι, να κρεμαστείς να ησυχάσεις – ή να στραγγαλίσεις εκείνον στον ύπνο του. Έχουμε όμως καιρό για τέτοια. Σχοινί, τώρα.

 

Τοξότης

…μετά τον Δίδυμο, να το και το άλλο αγόρι που θα βρεις εισιτήριο για κείνο. Άλλο εισιτήριο όμως! Διάλεξε έναν προορισμό έκπληξη, ζήτα του να σε εμπιστευτεί, και κλείσε εισιτήριο. Φυσικά, με τραίνο. Φυσικά κουπέ. Μην του πεις τίποτα, ζήτα του μόνο να είναι με το σακίδιό του στο τάδε κουπέ τάδε ώρα τάδε μέρα.

 

Αιγόκερως

…κι εδώ, εισιτήρια θα προμηθευτείς. Για την πιο υπέροχη θεατρική παράσταση της χρονιάς. Όπερα, αν του αρέσει ακόμα καλύτερα. Φυσικά θα υπάρχει dress code, με Αιγόκερω είσαι, δε θα πάτε σαν τους λέτσους!

 

Υδροχόος

…στα καταστήματα ερωτικών αξεσουάρ και βοηθημάτων, αδελφές μου, και γρήγορα. Εδώ μας είναι απαραίτητος ένας «πιστός φίλος» – τι άλλο μας είναι απαραίτητο; Μία λεπτή, και μακριά, ασημένια αλυσίδα. Από αυτές του λαιμού, όσο πιο λεπτή και διακριτική τόσο καλύτερα.

 

Ιχθείς

…προλαβαίνεις να φτιάξεις πισίνα; Όχι (αν έχεις όμως, είσαι winner!) Να βάλεις τζακούζι; Όχι, μάλλον. Να πάρεις στρώμα νερού; Ναι, καλά, και τι να το κάνω μετά, θα μου πεις – δίκιο, πολύ δίκιο έχεις. Τι θα έλεγες λοιπόν να κλείσεις μία σουίτα που να τα έχει όλα αυτά; Εναλλακτικά, το Ψάρι σου έχει τη μεγαλύτερη ευκολία να βαδίσει στη σκοτεινή πλευρά της ζωής, οπότε κι ένα φθηνό δωμάτιο σε ένα παρακμιακό ξενοδοχείο για τέτοιες δουλειές μια χαρά θα είναι!

 

 

Astrally (Valentine) Yours,

ElizaBBeth

 

 

 

 

3 Σχόλια
  1. @Litsa: Να σχολιάσεις να σχολιάσεις γιατί έρχεται και άλλο από ElizaBBeth και θα είναι very hot…

  2. Την λεπτή αλυσίδα την έχω από καιρό!!! Και όχι μία!!! Και μετά τις 50 αποχρώσεις που είδαμε εχτές λέω να χρησιμοποιήσω μια απο αυτές! 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.