Kerastase, η σειρά Chronologiste: Το Aριστούργημα

Kerastase-chronologiste-open

 

 

Αν ο τίτλος σας φαίνεται κάπως πομπώδης, σας πληροφορώ πως πράγματι πρόκειται περί αριστουργήματος. Η Chronologiste είναι η ολοκαίνουρια σειρά περιποίησης μαλλιών της Kerastase που οραματίζεται για κάθε γυναίκα την τέλεια μεταμόρφωση των μαλλιών της.

 

Τι είναι αυτό που κάνει την Chronologiste να ξεχωρίζει;

 

1. Οι συνθέσεις των προϊόντων της: σ’ αυτές ενσωματώνεται η πεμπτουσία των πιο πολυτελών συστατικών και μάλιστα στις υψηλότερες συγκεντρώσεις που έχουμε συναντήσει.

 

Το μόριο Abyssine, o πολυσακχαρίτης που αντιστέκεται ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες, αναδημιουργείται και χαρίζει στα μαλλιά βαθιά θρέψη, πολυτελή λάμψη και μεταξένιο άγγιγμα. Βιταμίνη Ε, F, Ceramides και σύμπλοκο ελαίων είναι μερικά γνωστά και άκρως ευεργετικά για την τρίχα συστατικά που περιλαμβάνονται επίσης στα προϊόντα Chronologiste, αυτή τη φορά στη μεγαλύτερη συγκέντρωση.

 

kerastase-chronologist-line

 

 

2. Οι υφές και τα αρώματα: αισθησιακές υφές και μαγευτικά αρώματα δημιουργούν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τις αισθήσεις, όπου τίποτα δεν αφήνεται στη τύχη. Απόλαυση και πολυτέλεια εναλλάσσονται μεταξύ τους και μετατρέπουν τη φροντίδα των μαλλιών σε μία εξαιρετική τελετουργία που μας μεθά και μας ταξιδεύει.

 

3. Τα προϊόντα: στη Chronologiste θα συναντήσετε δύο προϊόντα που δεν έχετε ξαναδεί μέχρι τώρα (τουλάχιστον όχι από την Kerastase). Πραγματικά καινοτόμα, αλλάζουν τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών όπως την είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

 

Le Soin Gommage Renovateur

 

 

kerastase-chronologiste-scrub

 

Πρώτο από τα δύο είναι ένα ήπιο scrub μαλλιών εμπνευσμένο από τις τελετουργίες περιποίησης προσώπου. Με χρυσαφένια υφή εμπλουτισμένη με απαλούς κόκκους απολέπισης, είναι ιδανικό για την “αποτοξίνωση” του τριχωτού της κεφαλής και της τρίχας. Ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία και απελευθερώνει το τριχωτό από ρύπους και κατάλοιπα. Συμβάλλει στην αποκατάσταση της υγείας του και στην εξισορρόπησή του και βοηθά τα επόμενα προϊόντα να αποδώσουν τα μέγιστα, προετοιμάζοντας την τρίχα για την εφαρμογή τους.

 

Όπως ακριβώς σε ένα καθαρό πρόσωπο τα συστατικά των προϊόντων διεισδύουν καλύτερα και δρουν αποτελεσματικότερα, έτσι συμβαίνει και στο τριχωτό. Μπορούμε να το εφαρμόζουμε μία φορά την εβδομάδα περίπου, κάνοντας απαλό μασάζ.

 

Le Parfum En Huile

 

 

kerastase-chronologiste-hui

 

Δεύτερη καινοτομία και αγαπημένο μου προϊόν από την Chronologiste είναι το άρωμα μαλλιών σε μορφή ελαίου. Πίσω από τη δημιουργία του βρίσκεται ο διάσημος αρωματοποιός Alberto Morillas. Με βάση το έλαιο και όχι την αλκοόλη, το Le Parfum En Huile εγκλωβίζει στη σύνθεσή του αριστοκρατικές νότες που μόνο στα πολυτελή αρώματα συναντούμε.

 

Τριαντάφυλλο rosa odorata, ξανθό ξύλο, μόσχος και ελαιώδες εκχύλισμα μύρου συνθέτουν μία μοναδική μυρωδιά, απαράμιλλα αισθησιακή, εκλεπτυσμένη, ονειρική. Σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμουν πως τα μαλλιά θα μπορούσαν να μυρίζουν τόσο υπέροχα. Χαρακτηριστικό του εξαιρετικού αρώματος είναι το γεγονός πως στη διάρκεια της παρουσίασης το μυρίζαμε ξανά και ξανά όλες μαζί οι παρευρισκόμενες, μη μπορώντας να σταματήσουμε. Κοιταζόμασταν δε μεταξύ μας και επαναλαμβάναμε με περίσσιο ενθουσιασμό τη φράση “είναι υπέροχο!”.

 

Το καλό με το συγκεκριμένο προϊόν είναι πως λόγω της ελαιώδους υφής και της ενισχυμένης του σύνθεσης, δεν αρωματίζει απλώς τα μαλλιά αλλά παράλληλα τα περιποιείται. Πρόκειται για την τελική πινελιά που θα χαρίσει στα μαλλιά θρέψη, εντυπωσιακή λάμψη, υπέροχη απαλότητα και μοναδικό άρωμα.

 

 

Le Bain Revitalisant & La Creme De Regeneration

 

Στη σειρά επίσης θα βρείτε σαμπουάν και μάσκα μαλλιών. Το σαμπουάν καθαρίζει τα μαλλιά, αφήνοντάς τα λεία, απαλά και ανάλαφρα. Η μάσκα περιέχει τη μεγαλύτερη ποσότητα δραστικών συστατικών από όλα τα προϊόντα της σειράς και μάλιστα στην υψηλότερη συγκέντρωση. Προσφέρει εντατική θρέψη για εντυπωσιακή ενδυνάμωση και αναδόμηση της τρίχας, απίστευτη απαλότητα και λείανση.  Είναι ιδανική για το τριχωτό της κεφαλής και τα μήκη των μαλλιών.

 

 

kerastase-chronologist-mask and shampoo

 

Η τελετουργία στο κομμωτήριο

 

Η εμπειρία Chronologiste δεν εξαντλείται στα προϊόντα της σειράς. Συνεχίζεται και στο κομμωτήριο, ή μάλλον καλύτερα ξεκινά από εκεί. Μία αληθινή τελετουργία που στόχο έχει να ξανακάνει το κομμωτήριο χώρο απόλαυσης και χαλάρωσης για κάθε γυναίκα, ξεδιπλώνεται μπροστά μας μέσα από μία καταπληκτική αλληλουχία κινήσεων.

 

Εγώ δοκίμασα την εμπειρία Chronologiste στο Andreas Coiffure στη Νέα Ερυθραία. Τόσο λόγω της διαδικασίας, όσο και λόγω του υπέροχου χώρου, αποκόμισα τις καλύτερες εντυπώσεις και είμαι έτοιμη να τις μεταφέρω και σε εσάς.

 

Η διαδικασία αποτελείται από τέσσερα στάδια. Σε πρώτη φάση απολαμβάνουμε ένα αναζωογονητικό μασάζ με το scrub της Chronologiste που στόχο έχει να εξυγιάνει τριχωτό και μαλλιά. Στη συνέχεια το μασάζ μεταφέρεται στο… λουτήρα και σου προσφέρει πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης. Σειρά έχει η μάσκα. Εμπλουτισμένη (αποκλειστικά στο κομμωτήριο) με μιμητικές πέρλες από χαβιάρι προσφέρει ακόμη εντατικότερα αποτελέσματα και μεταμορφώνει την τρίχα. Μέχρι να δράσει έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ακόμη ένα μασάζ, σε ώμους και πλάτη αυτή τη φορά. Τελική πινελιά, τι άλλο; Το Le Parfum En Huile φυσικά, που αναδεικνύει και αρωματίζει τα μαλλιά.

 

Μετά το τέλος της διαδικασίας τα μαλλιά μου ήταν αγνώριστα. Απαλά και λαμπερά όσο ποτέ, αισθητά ενδυναμωμένα, με όμορφο όγκο άλλα παράλληλα πειθαρχημένα. Έδειχναν σαν να είχα μόλις ανανεώσει το χρώμα τους, σαν να είχα “φρεσκάρει” τις ανταύγειες μου ή κάτι τέτοιο. Το πιο εντυπωσιακό ήταν η ανάλαφρη αίσθηση τους. Ένιωθα σαν να είχε φύγει ένα βάρος από πάνω μου, τόσο λόγω του αέρινου αποτελέσματος, όσο και λόγω της ιδιαίτερα χαλαρωτικής διαδικασίας.

 

 

kerastase-salon

 

 

Η τελετουργία Chronologiste είναι μία διαδικασία που συνιστώ σε όλες σας. Μετά το πέρας της θα αισθάνεστε καινούριες και σας μιλώ εκ πείρας. Όταν θα βλέπετε και τα αποτελέσματα στον καθρέπτη σας θα νιώθετε ακόμη καλύτερα.

 

Για τα προϊόντα Chronologiste δεν θα πω κάτι περισσότερο. Νομίζω ο ενθουσιασμός μου είναι διάχυτος σε όλες τις παραπάνω γραμμές. Αν θα έπρεπε να διαλέξω μόνο ένα, αυτό θα ήταν…όλα! Ειλικρινά σας μιλάω, δεν μπορώ να αποφασίσω. Ίσως λίγο περισσότερο το άρωμα, όμως και πάλι. Κάθε προϊόν κάνει τη δική του ξεχωριστή δουλειά και την κάνει εξαιρετικά. Πολύ δύσκολη η απόφαση επομένως.

 

 

kerastase

 

 

Εσείς ποιο θα διαλέγατε;

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

10 Σχόλια
  1. Καλημέρα και καλή εβδόμαδα, νομίζω ότι το όνομα Kerastase τα λέει όλα αλλά το καλύτερο το έγραψες στο τέλος “Αν θα έπρεπε να διαλέξω μόνο ένα, αυτό θα ήταν…όλα”. Έτσι και εγώ πότε δεν μπορώ να διαλέξω ένα προιόν απο μία σειρά, θα κατασταλάξω και θα βγάλω το συμπέρασμα μου αφού πρώτα δοκιμάσω τη σειρά ολοκληρωμένη. Ξέρεις τη μανία μου με την περιποιήση των μαλλιών.

  2. @ΤΖΕΝΗ: Ήμουν σίγουρη ότι σήμερα, θα βλέπαμε σχόλιο από εσένα γιατί ξέρω πόσο αγαπάς και προσέχεις τα μαλλιά σου. Και να συνεχίσεις να το κάνεις, γιατί θυμάσαι τι είχαμε πει: “Μαλλιά, a woman’s crowning glory”. Φιλάκια.

  3. Kalispera bbgirls!!! Ma ti erotisi OLA ta thelo!!! An opodipote eprepe na dialekso kati e, fysika to aroma mallion tha itan!!!
    Thelo sxolia kai pos perasate tou Agiou Valentinou!!
    Filia polla!

  4. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι.Νομίζω είμαι προβλέψιμη..Την τρέλα μου την ξέρετε.Το Le Parfum En Huile φυσικά θα διάλεγα.Με μια δεύτερη σκέψη όμως δεν θα έλεγα όχι στο scrub.Ε και τώρα που κάνω και τρίτη σκέψη δηλαδή τι πειράζει να τα θέλω όλα?Και τώρα μένει να μου πείτε πότε θα φτάσουν εδώ στα βόρεια κι εξωτικά γιατί ήδη νιώθω μια ταραχή.
    Μουτςςςςς
    ΥΓΙωάννα είσαι γλύκα 😀

  5. kalispera julia bbgirls!!! ego pantos mageytika apo to post tis ioannas mas!! fenonte toso yperoxa k h alitheia einai oti sigoura tha epega to aroma alla den tha elega oxi k sto scrub giati einai kati poly neo k tha ithela na to dokimaso!!!filakiaaaaa

  6. ΟΛΑ θα ήθελα να τα δοκιμάσω γιατί εκτός της καταπληκτικής ποιότητας των προιόντων Kerastase,έχω ξετρελαθεί και με το χρώμα και το στυλ των συσκευασιών!! Το μαύρο είναι το χρώμα μου!Και τα φαντάζομαι να στολίζουν το μπάνιο μου και να μεταμορφώνουν τα μαλλιά μου..

  7. ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ….
    ΠΑΝΤΑ Η ΚERASTASE ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ
    ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ
    ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ….
    ΚΑΙ ΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ….
    ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ….;-)

  8. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΜΠΩΔΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

  9. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και εγω θα ηθελα να τα δοκιμάσω όλα!!!!Αλλωστε η Kerastase είναι εγγυηση χρονια τωρα!Αν τωρα επρεπε να διαλέξω ένα αυτό θα ηταν σιγουρα η μάσκα μαλλιών για εντατική θρέψη και ενδυνάμωση γιατί τα μαλλιά μου είναι λεπτά, με αποτέλεσμα να σπανε ευκολα και να κάνουν ψαλίδα.. 🙁 φιλάκια πολλά πολλά bbgirl’s!

  10. Τα είδα σήμερα στο κομμωτήριο που πήγα να πάρω δώρο για μια φίλη….. Είμαι ανάμεσα στο σκραμπ Le Soin Gommage Renovateur και στο άρωμα αν και πρώτα πρέπει να το μυρίσω…. Μάλλον την επόμενη φορά που θα πάω θα πάρω κάτι από τα δυο αν όχι και τα δύο

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.