Τα 5 συν 1, Αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ (του τώρα).

 

beauty-editor's-favorites

 

Πάλι «κόλλησα». Τι κακό και αυτό με μένα, να κολλάω κάθε 2-3 μήνες σε κάποια προϊόντα και όχι μόνο να τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα και ανελλιπώς, αλλά από πάνω να τα κουβαλάω και όπου πάω μαζί μου. Λες και υπάρχει ας πούμε περίπτωση, στις 6 ή 7 ώρες που θα είμαι εκτός, να ανανεώσω, το eyeliner. Αν είναι δυνατόν…

 

Έτσι όμως έχουν τα πράγματα και επειδή αυτά που ερωτεύομαι σφόδρα ανά εποχές, τα θέλω μαζί μου, τα ρίχνω ορυμαγδών στην μπροστινή θήκη της τσάντας, ή σε όποιο εσωτερικό τσεπάκι βρίσκω πρόχειρο, ανάλογα με την τσάντα που κρατάω (και δεν τα βάζω ας πούμε σε ένα μικρό νεσεσεράκι τουλάχιστον) με αποτέλεσμα, επειδή συνήθως στο ίδιο τσεπάκι ή θήκη βάζω το κινητό μου, κάθε μέρα, παθαίνω κρίσεις πανικού, ότι έχασα το κινητό μου, διότι βεβαίως δεν μπορώ να το βρω με τη μία, χωμένο ανάμεσα στα καλλυντικά.

 

Στο μεταξύ, όταν παθαίνω αυτόν τον περίεργο εθισμό και μέχρι να μου φύγει ο έρωτας (διότι μου φεύγει κάποια στιγμή) κάθονται στη γωνία και περιμένουν άλλα καλλυντικά, μήπως και πέσει το μάτι μου πάνω τους και αρχίσουν και αυτά τα άμοιρα να επιτελούν τον στόχο τους, δηλαδή να «φτιασιδώσουν» τη μούρη μου.

 

Το «φτιασιδώνω» δεν το έγραψα για να γελάσουμε, ούτε για να κάνω άγαρμπο “χιούμορ” με τη λέξη. Κάποιες λέξεις, δεν μου αρέσουν, δεν ξέρω καν τον λόγο που υπάρχουν  και φυσικά αυτή είναι μια από αυτές. Δάκρυσα όμως από τα γέλια, όταν είδα, αυτή τη φωτογραφία που θα δείτε και εσείς παρακάτω. Δεν θα αναφέρω την εταιρεία ούτε το άτομο που το έλαβε, αλλά η συγκεκριμένη επαγγελματίας, έλαβε μια κούτα, από μεταφορική εταιρεία (φαντάζομαι μέσω τελωνείου) και στο επίσημο έγγραφο, αναγραφόταν το εξής: « ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑΤΟΣ (ΜΑΚΙΓΙΑΖ) ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ» Προφανώς στο συγκεκριμένο γραφείο, δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα τη λέξη, κραγιόν.

 

Γεια σου, Ελλαδάρα μου και επίσημοι φορείς με τα ωραία σας! Να ζήσετε καλά εσείς και ακόμα καλύτερα φτιασιδωμένες εμείς!

 

proionda-ftiasidomatos

 

 

Και μη νομίζετε ότι κατ’ ανάγκη ερωτεύομαι τα «ακριβά». Καμία σχέση. Να φανταστείτε (μη με δείρετε τώρα) έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα μακιγιάζ  Tom Ford, αλλά αυτή τη στιγμή επάνω στην τουαλέτα μου, βρίσκεται ένα νεσεσέρ TF, γεμάτο με προϊόντα του αγαπημένου, που δεν έχω καν αγγίξει (…. και τι να λέμε τώρα….)

 

Να, το, να το. Αν μείνει λίγο ακόμα άθικτο, θα το βαλσαμώσω, να μου μείνει τουλάχιστον ενθύμιο.

 

 

tom-ford-make-up

 

Δεν είμαι ούτε και εγώ απολύτως σίγουρη στο πως έρχεται ο έρωτας. Κάτι μου κάνει κλικ και μετά αν το δοκιμάσω και μου κάτσει καλά, για τον άλφα ή βήτα λόγο, αυτό ήταν. Μένει στην τσάντα, ενώ  ορισμένες φορές, το τελειώνω κιόλας εντελώς και μετά το βγάζω ας πούμε με σπίρτο (δηλαδή όχι ας πούμε, το έχω κάνει και αυτό με ένα κραγιόν, Elizabeth Arden που λάτρεψα την απόχρωση του, μετά αποσύρθηκε και μετά έβγαζα τα υπολείμματα με σπίρτο και άπλωνα το χρώμα στα χείλη μου.)

 

Αυτά είναι τα προϊόντα και αυτοί οι άλφα ή βήτα λόγοι, που δεν τα αποχωρίζομαι:

 

Το make up Benefit Hello Flawless Oxygen Wow.

Για το συγκεκριμένο makeup δεν έχει υπάρξει ιδιαίτερος ντόρος από την εταιρεία και μάλιστα ήταν ένα γεγονός που μου έκανε εντύπωση και το συζήτησα με την Γεν. Διευθύντρια της μάρκας της Camelia, την τελευταία φορά, που αυτή βρέθηκε στην Αθήνα. Επί λέξει της είπα «Tόση φασαρία για το They’re Real Eyeliner και αυτό γιατί το έχετε «στριμώξει» στη γωνία; Είναι εξαιρετικό προϊόν» Αυτό βέβαια, που δεν της είπα, ήταν το πόσο εγώ το είχα «στριμωγμένο» σε κάποιο συρτάρι, μέχρι που μια μέρα, μου τελείωσε αυτό που χρησιμοποιούσα μέχρι τότε (σιγά μη θυμάμαι ποιo ήταν) και βιαζόμουν και το βρήκα πρόχειρo και το άπλωσα. And that was it! Love at first sweep! Και κάλυψη όση θέλω και λάμψη και εύκολη εφαρμογή και αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν το βλέπετε στη φωτό που ανοίγει το post, κοντεύει να μου τελειώσει και το χρησιμοποιώ με το σταγονόμετρο.

 

 

benefit-make-up-flawless

 

 

Το μολύβι ματιών Estee Lauder Double Wear No 08 Pearl

Μεγάλο κόλπο το μολύβι ματιών σε ανοιχτή απόχρωση στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων, αν είσαι κουρασμένη ή έχεις μαύρους κύκλους, ή θέλεις λάμψη γύρω από την περιοχή. Θα μου πείτε «σιγά το κόλπο! bb girls, είμαστε, σιγά μη δεν ξέραμε ότι ένα λευκό μολύβι δίνει αυτό το εφέ της ξεκούρασης.» Λάθος. Ένα λευκό μολύβι ή ένα πολύ ανοιχτό μπεζ, μη σας πω ότι τονίζει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα, άσε που σε κάποιες περιπτώσεις σε δείχνει σαν τη μύγα μες το γάλα (όπου μύγα τα καστανά μάτια που έχουμε οι περισσότερες και γάλα το λευκό ή μπεζ μολύβι) Αυτό δεν είναι ούτε λευκό, ούτε μπεζ. Είναι pearly, είναι τσαχπίνικο, είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει στα συγκεκριμένα προιόντα και για τη δουλειά που κάνουν. Είναι μια λατρεμένη απόχρωση με την ονομασία 08 Pearl και είναι πραγματικό «μαργαριτάρι» (με την καλή έννοια) για τις μέρες με κουρασμένα μάτια. Μέσα στη τσάντα και αυτό.

 

 

Estee-Lauder-Stay-in-Place-

 

 

Η σκιά Clinique Chubby Stick Eyeshadow σε απόχρωση λιλά 09 lavish lilac

 

Τι είναι αυτή η σκιά; Μην είναι το υπέροχο χρώμα; Mην είναι η ευκολία στην εφαρμογή, τσουπ ένα πέρασμα και τελείωσες; Μην είναι που σα να έδινε μια ένταση, στα καστανά μου (μικρά) μάτια; Μην είναι το κομπλιμέντο της Βίκυς την πρώτη φορά, που την άπλωσα; Μην είναι οι κάμποι, τ’ άσπαρτα ψηλά βουνά; (όχι, κάτσε, αυτό είναι από ποίημα του Πολέμη για την πατρίδα μας και όχι για τη σκιά μας) Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι είναι και τι δεν είναι, κάτι από αυτά, ή και όλα μαζί και ξαφνικά αγάπησα και  ξανα άρχισα να χρησιμοποιώ σκιά, ένα από τα λιγότερο αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ.

 

 

Clinique-Lavish-Lilac-Chubby-Stick-Shadow-Tint-for-Eyes

 

 

Η πούδρα Make Up For Ever Pro –Finish Νο 125

Επίσης ένα από τα λιγότερο αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ είναι και η πούδρα, δεν ξέρω τον λόγο, αν και ξέρω πόσο σημαντική είναι για ένα σωστά ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Αυτή τη φουκαριάρα, μάλλον την έβαλα κάποιο πρωί που βιαζόμουν πολύ για να απλώσω make up, έβαλα εκεί μια στρώση Lancome Miracle Cushion, δε μου έφτασε σε κάλυψη, την πήρα στα χέρια μου, την άπλωσα ελαφρά  με το πον πον της, δεν ήταν καθόλου βαριά, μάλλον άερινη θα την έλεγα, μου ταίριαξε και το χρώμα Νο 125 και εδώ και 2 μήνες, «σφραγίζω» με αυτή το μακιγιάζ μου (κάτι που θα έπρεπε να κάνω πάντα δηλαδή, αλλά είπαμε…) και βέβαια, επειδή έχει και έναν πολύ βολικό καθρέφτη, επιτέλους έχω και καθρέφτη στη τσάντα μου (όπως κάθε γυναίκα που σέβεται το μακιγιάζ της, θα πρέπει να έχει)

 

 

make-up-for-ever-powder

 

 

Το κραγιόν και ρουζ 2 σε 1 The Body Shop Lip & Cheek

Μου ήρθε ολοκληρωμένη η σειρά μακιγιάζ της The Body Shop Smoky Poppy, χάρηκα που είδα τόσο ζουμερά και όμορφα χρώματα για την Άνοιξη, την ίδια μέρα έκανα δώρο το άρωμα της σειράς, για το οποίο μας μίλησε η MariaA, τα σκάλισα λίγο τα προϊόντα και το μάτι μου όπως ήταν φυσικό έπεσε στο χοντρό τύπου μολύβι προϊόν δυο σε ένα (η λέξη κλειδί όπως ξέρετε για μένα) Lip & Cheek Velvet Stick No 40 (βαθύ, σέξι, κατά κόκκινο). Και αν και είχα δουλειά και όχι πολύ χρόνο στη διάθεση μου, εκείνη την ίδια στιγμή, το άνοιξα και το άπλωσα σε χείλη και μάγουλα. Μη ρωτήσετε πολλά. Αυτό ούτε καν μέσα στην τσάντα, δεν το έχω. Όταν βγαίνω έξω, το έχω στην τσέπη του τζιν μου, για τόσο «κοντά» μιλάμε. Απλά εθισμός και αν το δοκιμάσετε, νομίζω θα πάθετε το ίδιο.

 

 

 

BOdy-Shop-

 

 

Εδώ. το φοράω, σε ένα girls evening out (όχι girls night out) και σε μάγουλα και σε χείλη και θα πάρετε μια ιδέα, τι εννοώ. To αγαπώ. Το αγαπώ. Ένα πέρασμα σε χείλη, μάγουλα και είμαι έτοιμη.

 

 

 

julia-the-body-shop

 

Και τέλος,  το συν 1

 

Maybelline New York, Master Graphic Eyeliner

Αντίθετα με τις σκιές και τις πούδρες, το eyeliner είναι από τα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ, εγώ το θέλω πολύ, αλλά τα αριστερά μου χεράκια, δεν υπακούν ιδιαίτερα, οπότε αν και το αγαπώ, το αποφεύγω γιατί σχεδόν πάντα κάποιο λάθος θα κάνω την ώρα που το εφαρμόζω , ή η μια γραμμή πιο παχιά και η άλλη πιο λεπτή, ή που θα μουτζουρωθώ, ή που αντί για cat eyes θα βρεθώ με ρακούν eyes. Νομίζω, πριν λίγες μέρες, δοκίμασα το πιο εύκολο στην εφαρμογή eyeliner που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Αλλά δεν μένω μόνο στην ευκολία της εφαρμογής του, θα μιλήσω και για το εξαιρετικό του αποτέλεσμα, έντονα μαύρο, με πολύ μεγάλη διάρκεια, δεν βγάζει μαύρα υπολείμματα κατά τη διάκρεια της μέρας (κάτι που απεχθάνομαι), έχει απίστευτα έξυπνο πινέλο (για να κάνεις τη γραμμή ανάλογα με το τι σου αρέσει, ή παχιά ή λεπτή) – το χώνω και αυτό στη τσάντα και μακάρι να ήξερα το γιατί, αλλά έτσι είναι οι μεγάλοι έρωτες, δεν έχουν λογική (αντε πάλι ρίμα).  Αγοράστε το, σήμερα.

 

 

 

eyeliner_master_graphic_0

 

 

 

 

Και τώρα, με πολύ περιέργεια σας ρωτάω, ποιο θα θέλατε και εσείς στο νεσεσέρ σας?

 

 

 

 

 

 

 

Φτιασιδωθείτε Κυρίες μου, γιατί χανόμαστε.

 

 

 

 

 

 

27 Σχόλια
  1. Καλημέρα πολυαγαπημένη Jules,σου γράφω αφτιασίδωτη ετούτο το μήνυμα γιατί και φτιασιδωμένη να ήμουν θα το είχα βγάλει από το κλάμα!!! 😛
    Ποτέ δεν είναι απαραίτητο ο έρωτας να είναι high end,απλά κι εγώ έχω απορήσει με το σχεδόν μηδανινό promo του hello flawless γιατί έχω διαβάσει σε γενικές γραμμές πολύ καλά reviews!!!Και σίγουρα θα κάνω ένα face drive όταν βρεθώ σε Sephora έτσι γιατί του αξίζει 🙂
    Πολλές ζεστές αγκαλιές και φιλάκια <3

  2. @Jazzy: Καλημέρα αγαπημένη! I love you, anyway, αφτιασίδωτη ή φτιασιδωμένη!! xxx

  3. Καλημέρα αγαπημένη! Μα όλα, όλα πρέπει να είναι υπέροχα κι εξαλλου τα Brands είναι guaranteed… Benefit, Clinique M.U.F.E… Πάντως ενα τετοιο eye liner σαν της Maybelline το θελω οπωσδήποτε και θα το τσεκάρω σχεση με αντίστοιχo των Sephora που έχω πάρει από περσι. By the way, καντε μας ένα αφιερωμα σε αντιστοιχα eye liners δηλ. σε μορφη στυλό, αλλά χρωματιστά που ειναι φέτος η τελευταία λεξη της μόδας… Τα λατρεύω για το καλοκαιρινό μακιγιάζ! Ενα τυρκουαζ ή πετρόλ ή μωβ eye liner με bronze make up και κοραλλί κραγιόν!!!! Οαυαου!!!
    Αλλά και απ΄το Body Shop tης Ερμού, σίγουρα θα περασω μία βόλτα, μόλις γιάνω κι επιστρέψω δουλειά!!
    Φιλιά!!!!

  4. Μπορώ να έχω αυτό το περιφρονημένο τσαντάκι του mr Ford???????? θα του δείξω εγώ τη δέουσα σημασία, αγάπη , φροντίδα. Καλημέρα ….

  5. Καλημέρα bbgirls!! Τζούλια κλαίω με το φτιασίδωμα!! Είναι αλήθεια βέβαια ότι όλοι αυτοί που γράφουν τα bill of lading για τις εισαγωγές από τρίτες χώρες πρέπει να χρησιμοποιούν ακόμη μεταφραστικούς τόμους από το 1821 ή και νωρίτερα. Έχουν πέσει στα χέρια μου αντίστοιχα και έχω επίσης κλάψει από τα γέλια αλλά δεν μου έκοψε να τα φωτογραφήσω για να μοιραστώ το αστείο!
    Πάντως για να επανέλθουμε το φτιασίδωμα / μακιγιάζ, το ίδιο παθαίνω κι εγώ ανα εποχή κολάω πολύ με συγκεκριμένα προιόντα και δεν τα αλλάζω με τίποτα. Άλλωστε νομίζω το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα και είχαμε και φωτο για το τι εχει η κάθε μια στο νεσεσερ της. Μου είχε αρέσει πολύ σαν ιδέα, δεν το ξανακάνουμε? Κι εγώ μπορώ να κάνω και συμπληρωματικό τι αρώματα σέρνετε μαζί σας, διότι ζω και αυτό το δράμα να κουβαλάω στην τσάντα μου εκτός από τουλάχιστον 30 δείγματα και 2-3 ολόκληρα μπουκάλια αρωμάτων λες και θα προλάβω να τα φορέσω όλα μονομιας και θα πάθω κάτι αν δεν τα χω μαζί. Εκεί να δεις κρίση πανικού όταν ψάχνω το κινητό!!!
    Φιλιά πολλά!!!

  6. Καλημέρα, να είσαι καλά με έκανες και γέλασα τόσο πολύ με το “φτιασίδωμα”. Το hello flawless δε με εντυπωσίασε, έχω και ενα αρκετά λιπαρό δερμα που χρειάζεται καλή κάλυψη και δεν είδα να μου προσφέρει πολλά αυτό το makeup. Αυτά που λιγουρεύτηκα περισσότερο ήταν η πούδρα της MUFE και το μολύβι της Estee Lauder. Για το waterline χρησιμοποιω ένα μολύβι της Rimmel, σε μια απόχρωση μπεζ-ροζ το οποίο κάνει τη δουλειά αλλά αυτό της Estee που φαίνεται να περλεδίζει φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και νομίζω οτι αξίζει να το δοκιμάσω. Φιλιά και καλή αποκριά!!!

  7. @Stella: περαστικά!!!! δεν είχα δει το σχόλιό σου!! Όσο για τα eyeliner έχω 4 αυτή τη στιγμή – χοντρά και λεπτά σε μορφή μαρκαδόρου/ στυλό και τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα! Το χρωματιστό – μωβ θα είναι – είχα σκοπό να το αγοράσω σύντομα!

  8. @MariaA Thanks Μαράκι μου! Ποιας μάρκας είναι τα eye liner? Φιλιά!!

  9. lol εντάξει η λέξη της εβδομάδας είναι φτιασιδώνομαι !!!!! Χτες πήγε ο Υδροχόος να πάρει σουβλάκια, γυρίζει και με βλέπει με τις φόρμες να βάζω μολύβια χειλιών. Με ρωτάει, γιατί φτιασιδώνεσαι θα πας κάπου;;;;

  10. καλημερααα!!!εγω παλι καθε φορα που ανανεωνω το νεσεσερακι μου,τα καινουρια προιοντα τα βαζω σε ενα νεο τσαντακι…μετα μεσα σ’αυτο καταληγουν και τα..συνοδευτικα για ολοκληρωμενο φτιασιδωμα…με αποτελεσμα να εχω ενα σωρο νεσεσερ στο ντουλαπι,που σιγουρα πολλα απο αυτα θελουν πεταμα οπως ειναι….το περλε μολυβακι οντως το ζηλεψα!!!!φιλακια!!!

  11. Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ το φτιασίδιωμα! Το απολαμβάνω! Από τα παραπάνω προιόντα διάλεξα το benefit hello flawless.

  12. Αχ! τι θυμήθηκα τωρα βρε κορίτσια… είχα καποτε εναν διευθυντη που το φτιασιδωμα το έλεγε “πασπαλιψατέρ”!!!!

  13. Προτείνω να ανακηρυχθεί η σημερινή μέρα σε παγκόσμια ημέρα φτιασιδώματος.

  14. @Amalia: ΑΑΑΑΑΑ!!!

    Αχαχααχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχ!!!!Αχαχαχαχαχαχχαχαχα!!!! Αχαχαχαχαχχαχαχαχχαχχα!!!

    Κλαίω, κλαίω όμως!!

    Παγκόσμια Ημέρα Φτιασιδώματος!!!

    Συμφωνείτε Κυρίες μου; Ποια θα κρατήσει τα πρακτικά;

  15. Χαχαχα,τέλειο το σημερινό άρθρο,τέλειο και το συγκεκριμένο έγγραφο..μα πού θυμήθηκαν αυτήν την λέξη?? Εχω να την ακούσω από την εφηβεία μου,που “παστωνόμουν”με διάφορα για να δείξω μεγάλη και η γιαγιά μου μου έλεγε “βγάλε αυτά τα φτιασίδια έχεις την φρεσκάδα της μικρής σου ηλικίας”Τη λέξη “φτιασίδια”την άκουγα συνέχεια από το στόμα της..Μέχρι τώρα βέβαια έχει κρατησει η αγάπη μου για φτιασίδωμα,όχι απλά αγάπη,λατρεία!!! Από όλα αυτά τα υπέροχα προιόντα διάλεξα το Make Up For Ever Pro Finish Powder γιατί χωρίς πούδρα το φτιασίδωμα μου δεν κρατάει λόγω λιπαρότητας!! Περαστικά στην Στέλλα μας και με τον διευθυντή της γέλασα πολύ!

  16. Καλό μεσημέρι αγαπημένη μου παρέα! Μου λείψατε πολύ! Προσπαθώ να καλύψω τα κενά μου, αλλά ακόμα δεν τα έχω καταφέρει. Άλλωστε την εβδομάδα του Βαλεντίνου υπήρξε καταιγισμός από ποστ το ένα καλύτερο από το άλλο, οπότε έχω πολλή δουλειά μπροστά μου ακόμα. Γέλασα πολύ με το “φτιασίδωμα”… εντάξει δεν μου βγαίνει και να την γράψω ακόμα τη λέξη και μου έκαναν εντύπωση τα προϊόντα που επιλέγεις να έχεις στην τσάντα σου. Πέρα από το lip & cheek άντε και την πούδρα μπορεί να χρειαστεί μέσα στην ημέρα να χρησιμοποιήσεις κάποιο? Εγώ πάντως έχω στην τσάντα μου πάντα αρώματα, lip-gloss, κραγιόν.
    Στέλλα μου αγαπημένη περαστικά σου. αν δεν προλάβεις με τα πράγματα δεν πειράζει, άλλωστε έχω ακόμα για 15-20 μέρες. Μόνο κρέμα σώματος δεν έχω καθόλου αλλά δεν πειράζει.

  17. Γέλασα πολύ με το φτιασίδωμα αλλά όχι επειδή την άκουσα ή την ξαναθυμήθηκα τη λέξη αλλά επειδή την είδα γραμμένη σε έγγραφο.Γενικά,υπάρχουν πολλές λέξεις οι οποίες μου φαίνονται πιο αστείες όταν είναι γραμμένες απ’όταν προφέρονται κι όταν πρέπει να τις γράψω πάντα κάνω δεύτερες σκέψεις θεωρώντας ότι ο άλλος θα σκάσει από τα γέλια ή θα τις θεωρήσει ακατάλληλες.
    Όσο για τα καλλυντικά αυτά,θα τα ήθελα όλα.Πάντως, για το waterline χρησιμοποιώ το eye bright της benefit,νομίζω το καλύτερο που δεν αγριεύει το μάτι ούτε το δείχνει αφύσικο.Α,κ που είστε;Προ ημερών διάβαζα ότι το τηλεκοντρόλ στα ελληνικά λέγεται διαυλοεπιλογέας.Αιντε,για να κάνουμε κ λίγο μάθημα ή όπως θέλετε πείτε το.Πάω να φτιασιδωθώ σε λίγο γτ έχω να βγω.Καλό τριήμερο!

  18. Η πούδρα της MUFE είναι η επόμενη αγορά μου… Τελικά όλες έχουμε κολλήματα κατα καιρούς….. Εννοείτε να γίνει Παγκόσμια Ημέρα Φτιασιδώματος σήμερα!!!!

  19. Θα ήθελα να δοκιμάσω το make up που εκθειάζεις.By the way,κάποιες φορές δεν μου βγάζει το captcha,πάω να γράψω και με πετάει έξω…

  20. Τζα!!!Καλησπέρα bb.Ψήφισα το The Body Shop Lip & Cheek απλά και μόνο επειδή είναι 2 σε 1.Κατά καιρούς σκαλώνω κι εγώ με κάποια συγκεκριμένα καλλυντικά,συνήθως κραγιόν τώρα που το σκέφτομαι.
    @Julia είσαι τέλεια στη φωτογραφία,κουκλί ζωγραφιστό.Δεν έχεις ανάγκη τα φτιασίδια!
    Και μια που το έφερε η κουβέντα ο μακιγιέρ στα ελληνικά λέγεται ψιμυθιολόγος.Και το τοστ αμφίψωμο χαχαχαχαχαχ,άσχετο αλλά το καλοκαίρι το είδα σε ένα μαγαζί και δεν κατάλαβα τι διάβαζα ούτε τι ακριβώς θα έτρωγα.
    @Stella μου αρρωστούλα περαστικά.
    Φιλιάαααα

  21. eyeliner- χρήσιμο και “ευκολο-κουβάλητο”
    κολλήματα.. χμ… να’ταν μόνον με καλλυντικά!
    Αυτά που γράφονται στα B/L νομίζω δεν θα διορθωθούν ποτέ- μιλάμε για χιλιάδες κωδικούς, και όλα έχουν το νόημά τους

  22. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Τελευταια εγω θα πω οτι συμφωνω να ειναι η χθεσινη μερα μερα φτιασιδωματος. Επισης το νεσεσερ του κ. ΦΟΡΝΤ θα το ηθελα στο δικο μου σπιτι οχι να με συντροφευει αλλα να με κανει πιο ομορφη με τα προιοντα που περιεχει. Το δικο μου κολημμα λεγεται κραγιον μπορντω ERRE DUE. Kαλο βραδυ

  23. Καλησπέρα σας ‘φτιασιδωμένες’ & μη! Ένα υπέροχο post και απίστευτα σχόλια… Τζούλια το universal του Body Shop είναι εξίσου καλό;

  24. ωραία η συζήτηση για το φτιασίδωμα, βεβαίως αυτός είναι ο επίσημος όρος και ψηφίζω ΝΑΙ για την επίσημη ημέρα Φτιασιδώματος! Αγαπημένο μου προϊόν φτιασιδώματος αυτό το διάστημα είναι το ματ κραγιόν μεγάλης διάρκειας της erre due, καθώς είμαι ο τύπος που βάφομαι και ότι γίνει έγινε…κοινώς δεν έχω τίποτα στην τσάντα μου για ανανέωση εκτός από ένα μπουκαλάκι άρωμα. Όσες φορές έχω πάρει μαζί μου καλλυντικά (φτιασιδώματα είπαμε) τα έχω φέρει πίσω άθικτα, I don’t know why…Φιλιά σε όλες!

  25. @Μako: Είπαμε: Υδροχόοι όλου του κόσμου ενωθείτε!! Φιιασιδωμένοι ή όχι, ήρθε επιτέλους η σειρά μας! Δεν είναι τυχαίο φίλτατε, που σκεφτήκαμε, είπαμε και γράψαμε την ίδια λέξη, την ίδια μέρα λοιπόν! Πες τα εκ μέρους μου στη Σκορπίνα δίπλα σου.

  26. @ όλες: Να, βλέπετε, αυτά είναι με τα bb girls. Προσπαθώ εγώ ως καλή “δασκάλα” να μη γράψω τη λέξη waterline, αλλά να το πω και να το εξηγήσω περιφραστικά “η γραμμή στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων κλπ κλπ κπλ” για να μην τα “ακούσω” του στυλ “δηλ.όλες πρέπει να ξέρουμε αυτό, το waterline;” και έρχονται βεβαίως τα bb girls, και βάζουν τα γυαλιά στη δασκάλα, έτσι είναι η ζωή και η “δασκάλα” ευτυχισμένη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.