Βίκυ Καγιά: To νέο πρόσωπο της Radiant Professional

kayia-radiant-professional-open

 

Μαζί με την Άνοιξη που βρίσκεται πλέον μια ανάσα μακριά μας, ξεκινάει και μια νέα εποχή για την πετυχημένη Ελληνική μάρκα μακιγιάζ, Radiant Professional, η οποία σύντομα πρόκειται να ανακοινώσει και επίσημα τη νέα της συνεργασία με το μοντέλο και παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά.

 

Με αυτή τη νέα συνεργασία, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η μάρκα κάνει μια πιο fashion oriented στροφή και στη φιλοσοφία αλλά και στα look books τα οποία 2 φορές το χρόνο (καθώς και μια έξτρα έκδοση την εποχή των Χριστουγέννων) μας προτείνουν τα πιο ευφάνταστα μακιγιάζ από τα μαγικά χέρια του Αχιλλέα Χαρίτου καθώς και συμβουλές και how to για να μπορεί η κάθε γυναίκα να τα αντιγράψει τις προτάσεις του μακιγιάζ εύκολα και γρήγορα.

 

Όλοι οι συντελεστές είναι ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα συνεργασία ενώ το πρώτο look book με πρωταγωνίστρια την Βίκυ, αναμένετε στα σημεία πώλησης μέσα στις επόμενες δέκα μέρες.

 

Εσείς, πρώτες όπως πάντα, μπορείτε να πάρετε μια μικρή backstage, γεύση.

 

 

radiant-professional-vicky-kayia1

 

 

viky-kayia-radiant-professional-2

 

Οι συντελεστές από τα αριστερά προς τα δεξιά

 

ΛίληΣταμούλη Brand & Marketing Manager Radiant Professional

Λίζη Παπάζογλου – stylist

Αχιλλέας Χαρίτος – makeupartist

Bίκυ Καγιά

Τάσος Βρεττός – photographer

Στέφανος Βασιλάκης – hairstylist

 

 

kayia-radiant-professional-3

 

 

 

 

 

4 Σχόλια
  1. Ωραία 🙂 I love Vicky 🙂 Αλήθεια η Radiant σε ποιον ανήκει;

  2. Κουκλαρα η Καγιά!! Οσο για τα Radiant είναι τα πρώτα καλλυντικά που ξεκίνησα να αγοράζω από όταν ξεκίνησα το μακιγιάζ και από τότε μέχρι σήμερα έχω να το λέω για την καταπληκτική τους ποιότητα και τις πολύ καλές τιμές τους.

  3. Τζα!!!Καλησπέρα bb.Αυτά είναι νέα!Αγαπώ Βίκυ ακόμα κι όταν τραγουδάει 😉
    Τα φιλιά μου!

  4. Τρελαίνομαι για το στυλ της στο ντύσιμο,τα ρούχα δείχνουν υπέροχα πάνω της.Το πρόσωπο της δεν με ενθουσιάζει αλλά ως σύνολο είναι πολύ καλή.Όμως,στις φωτογραφίες αυτές έχει πέσει πολύ επεξεργασία στο δέρμα της από την εταιρία.Δεν είναι τόσο φρέσκο κ καλοδιατηρημένο όσο φαίνεται εδώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.