Flexi ξύρισμα; Για να δούμε…

 

 

flexi-shave

 

Θα ξεκινήσω,  παραδεχόμενος ότι δεν είμαι από τους τύπους που γουστάρουν το clean cut πρόσωπο. Όχι γιατί δεν μου αρέσει το κόντρα ξυρισμένο, φρεσκότατο πρόσωπο αλλά γιατί θεωρώ ότι σε εμένα προσωπικά ταιριάζει περισσότερο το λίγο αξύριστο και για να είμαι ειλικρινής, τα γένια κρύβουν και μερικές δερματικές ατέλειες από παλαιότερη ακμή (τις οποίες ευτυχώς σε μεγάλο ποσοστό αντιμετώπισα με μεγάλη επιτυχία με την Environ, για την οποία θα μιλήσω σε άλλο post).

 

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μένω για πάντα αξύριστος αφού φροντίζω μία φορά στο τρίμηνο ( η γυναίκα μου φωνάζει διότι συνήθως επιλέγω πάντα τη λάθος στιγμή να το κάνω δλδ πριν από κάποια σημαντική οικογενειακή υποχρέωση) να κάνω ένα βαθύ ξύρισμα κυρίως για να απολεπίζεται το δέρμα και να βλέπω τι γίνεται κάτω από τα γένια αφού πολλές φορές είναι εστία μικρών σπυριών και άλλων ατελειών.

 

Δυστυχώς το ότι το κάνω μία φορά στο τρίμηνο, συνήθως καταλήγει «καταστροφικό» αφού κοκκινίζω πολύ. Έτσι, προτιμώ να επισκέπτομαι παλιούς κουρείς (μπαρμπέρικα) για να απολαύσω και την όλη ιεροτελεστία που θυμάμαι από τον παππού μου (ήταν κουρέας). Όταν όμως δεν έχω χρόνο για αυτό, επιστρατεύω την αγαπημένη μου Gillette  Fusion Pro Glideπου πραγματικά με έβγαλε ασπροπρόσωπο όταν το 2007 που ήμουν φαντάρος, έπρεπε κάθε μέρα να είμαι στην πένα (γυαλισμένος – ξυρισμένος) και χάρη στις πέντε λεπίδες, σε χρόνο dt είχα πεντακάθαρο πρόσωπο με λιγότερους ερεθισμούς.

 

 

Το σημερινό post λοιπόν, το κάνω με αφορμή το νέο PR Kit που έλαβα πρόσφατα  με την αναβαθμισμένη έκδοση της ξυριστικής μηχανής Gillette fusion pro glide με τεχνολογία flexball™. Στην ουσία πρόκειται για μία λαβή που κινείται, προσαρμόζεται και περιστρέφεται για να ταιριάζει στο πρόσωπο κάθε άνδρα, καθώς επιτρέπει στην κεφαλή ανταλλακτικών να ακολουθεί τις καμπύλες του προσώπου εξασφαλίζοντας μέγιστη επαφή αφαιρώντας κάθε τρίχα.

 

 

Copy of Gillette_Movement

 

Στα συν της νέας έκδοσης είναι η πιο εργονομική λαβή για ακριβή έλεγχο ενώ τα ίδια αξιόπιστα ανταλλακτικά ταιριάζουν στη νέα λαβή και συνεχίζουν να διαθέτουν: α) μια ειδικά σχεδιασμένη σειρά από πέντε λεπτές λεπίδες ακριβείας και μία προηγμένη επίστρωση για αδιάκοπη κοπή με λιγότερα τραβήγματα σε σύγκριση με τη Fusion, β) άνεση και έμφαση στην απόδοση, όπως η λιπαντική ταινία που επιτρέπει στη μηχανή ξυρίσματος να γλιστρά στην επιδερμίδα ακόμα και στις επαναλαμβανόμενες κινήσεις, καθώς και σταθεροποίηση λεπίδων που εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόσταση μεταξύ των λεπίδων.

 

Αν είσαι τύπος που του αρέσει το καθημερινό ξύρισμα και το καθαρό πρόσωπο, μάλλον βρήκες ένα νέο σύμμαχο!

 

Θα τα ξαναπούμε,

 

Κ.

 

 

 

Είμαι ο Κωνσταντίνος.

Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσίαζω και στο e-shop www.beautypaths.eu 

 

 

3 Σχόλια
  1. Τζα!!!Καλησπέρα BB,Κωνσταντίνε.Το post προωθείται στον ενδιαφερόμενο.Εγώ περιμένω τα της Environ.
    Mουτς

  2. Καλησπερα καιαπο εμενα..Κωνσταντινε στον τομεα ξυρισματος μου θυμιζεις τον αντρα μου που ξυριζεται καθε 10 μερες..αλλα με αφρο και ξυραφακι Gillette εδω και χρονια..

  3. Γεια σας BB girls! Χαίρομαι που σας άρεσε το post!
    @Maryl: θα ετοιμάσω εκτενές άρθρο γιατί η Environ για μένα είναι κορυφαία εταιρεία. Μέχρι τότε, μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες στο link http://www.beautypaths.eu/brands/environ.html
    Και μάλλον θα σας ετοιμάσω και μια έκπληξη…
    Φιλιά,
    Κ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.