Δοκιμάζουμε Αρώματα: Jimmy Choo Blossom VS Versace Eros Pour Femme

 

jimmy-choo-versace

 

Δεν θα έπρεπε κανονικά να βάλω το VS κανένας δεν είναι VS κανενός, ειδικά όταν μιλάμε για δυο μάρκες με περγαμηνές, αλλά να, μου άρεσε σαν τίτλος για να σας μιλήσω για δυο νέα αρώματα που δοκίμασα τον τελευταίο καιρό και μου άρεσαν πολύ.

 

Ο oίκος Jimmy Choo δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις από μένα, τον έχει συστήσει εξ άλλου στο ευρύ κοινό πολλάκις και επανειλημμένως η the one and only Carrie Bradshaw, aka S J Parker μέσα από το Sex and The City. Πολλάκις το ακούσαμε, επανειλημμένως επίσης (χιλιάδες οι επαναλήψεις του σήριαλ παγκοσμίως) ε, κάποια στιγμή το εμπεδώσαμε, ότι η Carrie και τα Jimmy Choo της, ήταν σχεδόν το ένα και το αυτό. Ένας έρωτας πιο δυνατός ακόμα και από τον έρωτα της για τον Aidan και ας μη το παραδέχτηκε ποτέ on camera- εγώ το πιστεύω ακράδαντα (άντε, ας μην πω Aidan, αλλά από τον Burger,σίγουρα!)  Ναι, γιατί; Όχι σοβαρά, τώρα. Από έναν μέτριο γκόμενο, ή μια ντουλάπα γεμάτη Jimmy Choo’s δηλαδή τι θα επιλέγατε; Μην τρελαθώ κιόλας και το κάνω και poll. Όχι θα το κάνω poll και θα δείτε!

 

 

bsblossom

 

 

Τον αγαπώ τον οίκο, λατρεύω σαν κλασσική γυναίκα και εγώ τα παπούτσια και τις τσάντες και τα αρώματα, αλλά έχω και έναν ακόμα λόγο. Το post για το πρώτο άρωμα Jimmy Choo που έκανε την εμφάνισή του στην αγορά, καθώς και ένα σχετικό video–The world of Jimmy Choo, έχουν εξαψήφι0 νούμερο σε views στο bb, οπότε να ένας ακόμα λόγος να αγαπώ το brand. Δείτε το το video θα σας αρέσει πολύ και θα ξεκινήσει με πολύ διάθεση το σβ σας.

 

Αυτό λοιπόν το νέο άρωμα το Blossom, είναι δροσερό, είναι χαριτωμένο, είναι ζωηρό και φρουτώδες, είναι παιγνιδιάρικο, είναι όπως μια βραδιά έξω με αγαπημένες φίλες (sans τους μέτριους γκόμενους) Mε νότες από berry- berry (δικό μου είναι το διπλό berry- μου άρεσε να το γράψω έτσι) δηλαδή ζουμερά κόκκινα μούρα, τα οποία δίνουν τη σειρά τους σε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα, για να ωριμάσει το τέλος η μυρωδιά, να γίνει πιο βαθιά, αισθησιακή και σέξι με λευκό μόσχο και σανδαλόξυλο. Με έπεισα. Μισό λεπτό, πάω να ψεκαστώ και έρχομαι. Αχ και αυτό το φούξια χρώμα! Τι ωραίο που είναι, πραγματικά δηλαδή. Το αγάπησα με το που το είδα αλλά βέβαια, όπως πάντα στη αγάπη μου, έπαιξαν τον ρόλο τους και αυτά που είχε να μας πει η perfume guru Μαρία Αγγελίδου:

 

 

 

jimmy-choo-blossom

 

«Ποιο bb girl δεν εχει ονειρευτεί να αποκτήσει και φυσικά να φορέσει ένα ζευγάρι παπούτσια Jimmy Choo? Ο διάσημος πια ( και λόγω Sex & the City) οίκος παπουτσιών που ιδρύθηκε το 1996 αποφάσισε να επεκταθεί και στην αγορά αρωμάτων και το 2011 μας παρουσίασε το πρώτο άρωμα με το όνομα του οίκου. Το μπουκάλι, η διαφημιστική καμπάνια και το concept του αρώματος ήταν της συνιδρύτριας του οίκου και πρώην accessories editor της British Vogue, Tamara Melon. Το άρωμα ήταν αισθησιακό, ένα φρουτώδες chypre  με νότες από toffee, πατσουλί, αχλάδι, μανταρίνι και ορχιδέα που μάλλον έκλινε προς το γκουρμάντ και φυσικά γνώρισε εξαιρετική επιτυχία.

Ακολούθησε σύντομα η eau de toilete έκδοσή του,η έκδοση parfum όπως και το exotic, το stars, το love, ένα ομότιτλο άρωμα για άντρες και το νέο Flash – μια πικάντικη και παιχνιδιάρικη έκδοση του tuberose.

 

Φέτος ο οίκος μας συστήνει μια νέα έκδοση του αρχικού αρώματος Jimmy Choo που λέγεται Blossom αλλά στο μπουκάλι του Flash σε ένα υπέροχο ροζ χρώμα που μας προδιαθέτει για την παιχνιδιάρικη διάθεσή του.

 

Το άρωμα είναι φρουτώδες και “ζωντανό” που ανοίγει ζωηρά με νότες από κίτρο, ράσμπερι και κόκκινα φρούτα πριν περάσει στη λουλουδάτη καρδιά του από τριαντάφυλλο και γλυκομπίζελο (sweet pea) και κλείσει με βάση από white musk και σανδαλόξυλο. Το δοκίμασα πριν από λίγο καιρό και μέσα στην καρδιά του χειμώνα που μας βασανίζει στο Λονδίνο εδώ και αρκετό καιρό ένιωσα την αύρα της άνοιξης να έρχεται πιο κοντά! Προβλέπω να γνωρίζει και αυτό μεγάλη επιτυχία!

 

 

Verscace Eros for Her

 

versace-eros-open

 

Είμαι αρκετά επηρεασμένη από Versace τον τελευταίο καιρό γιατί παρακολούθησα την τηλεταινία “House of Versace”, δεν πρόκειται για κάποιο αριστούργημα- αλλά είχε πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και σας την συστήνω. Ουσιαστικά γνώρισα πράγματα τα οποία δεν ήξερα, όπως ας πούμε το γεγονός ότι ο αείμνηστος και Genius Gianni, βαριόταν και τους δημοσιογράφους και τις επιδείξεις και έβαζε σχεδόν πάντα μπροστά την Donatella στις Δημόσιες Σχέσεις και όχι μόνο, του οίκου. Την λατρεία, αλλά και τον άκρατο ανταγωνισμό που είχαν μεταξύ τους. Το γεγονός ότι η Donatella με πολύ άγχος για μια επίδειξη, του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα όταν την πήρε από το Μαϊάμι για να τη ρωτήσει κάτι και μετά από 5 λεπτά εκείνος δολοφονήθηκε και όταν το έμαθε λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της επίδειξης, ενώ μετά το είχε τύψεις για χρόνια. Το ότι (μετά από έναν καβγά με την Donatella) ουσιαστικά αποκλήρωσε τα αδέλφια του και άφησε όλη του την περιουσία στην ανιψιά του Allegra και κόρη της Donatella. Την βαθιά της κατάθλιψη για χρόνια μετά τον χαμό του και την πάλη  της με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά μέχρι που μετά από την απεξάρτησή της, κατάφερε και ανέστησε τον οίκο. Πρωταγωνιστεί η Gina Gershon και είναι ίδια η Donatella.

 

 

 

 

versace-eros-ws

 

 

 

 

 

Έρωτας: Γιος της Αφροδίτης και ημί-Θεος όχι της αγάπης, αλλά του έρωτα, του πάθους, της λαγνείας…To Eros είναι για μένα το πιο Versace άρωμα. Αν ας πούμε το παραπάνω είναι χαριτωμένο, juicy, flirtatious και παιχνιδιάρικο για μια βραδιά με φίλες, αυτό εδώ είναι για ψηλά, πολύ ψηλά τακούνια Versace, σέξι φορέματα με βαθιά κοψίματα και de rigueur αξεσουάρ,  τον άντρα της ζωής σας.

 

Με μια λέξη είναι το Άρωμα της Αποπλάνησης. Ελκυστικό, ποθητό, παθιασμένο, “χαραγμένο” από τον μυθολογικό κώδικα της Μέδουσας, του εμβλήματος του οίκου. Πολύ (σέξι) Ελληνική Μυθολογία η οποία όπως ξέρουμε, είναι συνδεδεμένη με το DNA του οίκου. Σιτσιλιάνικα εσπεριδοειδή, περγαμόντο και ρόδι , γιασεμί και παιώνια, σανδαλόξυλλο,μόσχος, λευκά αισθησιακά ξύλα και ambrox. Αυτό είναι από τα αρώματα, που το ψεκάζεις στον αέρα και μετά περνάς από μέσα…

 

 

 

versace-eros-1

 

 

 

Τι, νομίζατε ότι θα ξέχναγα, το poll; Για να σας δω, για να σας δω.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ε, ναι. Παρασκευή είναι εξ’ άλλου.

 

 

 

 

 

17 Σχόλια
  1. Μου έφτιαξες τη διάθεση με την τρέλα σου έστω και για λίγο γιατί από τη μια η μουντάδα από την άλλη κάτι χαζά δικά μου δεν την παλεύω σήμερα… Εννοείται ότι ψήφισα την ντουλάπα!!!!!!!

  2. Γέλασα πολύ! Πες μου ποιος θα ψήφιζε έναν μέτριο γκόμενο? ΕΕεεε??

  3. Α χαχαχα !!!! Κατ’ αρχήν τους μέτριους γκόμενους δεν τους προτιμάμε ποτέ ποτέ ποτέ. Ο γκόμενος αν δεν είναι τουλάχιστον καλός ας είναι κακός, κάκιστος. Οκ μπορεί να βασανιστούμε λίγο, να πονέσουμε αλλά θα είναι απο τις πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες στη ζωή μας. Έχω κάνει μεταπτυχιακό στο θέμα “bad boys”. Α μου ήρθε και τραγουδάκι τώρα, έλα Τζου ανέβασέ το !!!!! Εννοείται λοιπόν πως τη ντουλάπα ψήφισα με μόνη υποχώρηση έναν μέτριο Μίστερ Γκρέι που θα αφήσει την υπόνοια του κακού παιδιού και μετά για να καλύψει την απογοήτευση θα μου φτιάξει τη ντουλάπα. Τελικά όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Τσου ρε Τζίμυ, όπως και να το δεις …. (το κατέστρεψα το ποστ πάλι και κουβέντα για τα αρώματα ε;;;)

  4. @mako χα χα χα! εγραψες Μακούλα!!! Συμφωνώ και επαυξάνω! Τα κακά αγόρια ερχονται στη ζωή μας για να εκτιμήσουμε δεόντως τα καλά, τα οποια αν τα βρίσκαμε από την αρχή, θα τα θεωρούσαμε “βαρετά”!

    Πάντως μεταξύ των αρωμάτων πιο πολύ με εξιτάρει το Versace! Tο Jimmy Choo μου κάνει πιο political correct κι εγω είμαι από τα κακά κορίτσια, που πάνε και παντού…. χα χα χα χα!!!!!! 😉

  5. Αναρωτιέμαι ποια ψήφισε τον μέτριο γκόμενο μπροστά σε μια ντουλάπα γεμάτη με Jimmy Choo,χαχαχα!!(μήπως ψήφισε άντρας?σκέφτηκε το πονηρό μυαλό του Υδροχοου)! Αναμεσα στα 2 αρώματα πάντως χωρίς καμμιά δυσκολία Versace και πάλι Versace!!! Tετοιου είδους αρώματα είναι τα αγαπημένα μου και με τίποτα τα χαριτωμένα και φρουτώδη!

  6. Μια ντουλάπα γεμάτη Jimmy Choo και ένα άρωμα Versace Eros θα ήταν ο ιδανικός συνδυασμός πιστεύω για να αποπλανήσεις τον Mr. Τέλειο!

  7. @Maryl: Μπράβο, μπράβο Υδροχόε μου!! Ε, εξάλλου μας διαβάζουν και άντρες! Καλά έκαναν και πάτησαν την δεύτερη επιλογή!!! Αχαχαχχαχαχαχχα!!!

  8. Τζα!!!Καλησπέρα bb.Όταν μου θέτεις την ερώτηση έτσι,ε ναι,την ντουλάπα θα πάρω κι εγώ φυσικά.Ενώ αγαπημένη μου Τζούλια σκέψου αν έλεγες τα παπούτσια ή έναν χάλια γκόμενο;;Γιατί τι θα πει μέτριο;Μέτριο ούτε σε καφέ.Τον χάλια θέλω να το ζήσω το δράμα μου και να το ευχαριστηθώ.Και μετά να πάω για παπούτσια(και τσάντες)Και να πάρω κι ένα άρωμα,Versace κατά προτίμηση(το bright crystal είναι ένα από τα 5 λατρεμένα μου,αλλά τώρα το Eros σχολιάζουμε)
    Να περάσετε καλά όλες και όλοι.
    Μουτς και αγκαΛίτσα 🙂

  9. Καλησπερα εγω θα ψηφιζα εναντια στο ονειρο καθε γυναικας. Ποτε. Οσο για το αρωμα νομιζω και εγω οτι το Versace θα ηταν η επιλογη μου αναμεσα στα δυο παντα οχι αναμεσα σε οτι νεο κυκλοφορει. Καλο βραδυ

  10. Μήπως περίμενες διχασμό, Τζούλια; Τσεκάρεις τα αντανακλαστικά μας.
    Σαν να σε βλέπω… Ρίχνεις ένα τέτοιο θέμα και περιμένεις να διαβάσεις τα σχόλια, τα οποία για άλλη μια φορά είναι απολαυστικά.

  11. Εξαιρετικό το Versace το ψηφίζω ανεπιφύλακτα! Εξαιρετική και η ντουλάπα δεν το συζητώ, δεν το διαπραγματεύομαι. Όνειρο απατηλό βέβαια. Ένα ζευγάρι θέλω να πάρω και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω… Αααα φυσικά πρώτο στη σειρά είναι ένα ζευγάρι Louboutin… συγνώμη Jimmy… Μη με ρωτάτε για παπούτσια, μη με ρωτάτε. Έφτιαξα ειδική ντουλάπα κατά μήκος του τοίχου όλης της σκάλας μόνο για παπούτσια…

  12. Καλημέρα!Δύσκολο το δίλημμα σήμερα.Τι να τον κάνουμε έναν μέτριο γκόμενο;Αλλά κ την ντουλάπα μόνη της;Σκεφτήκατε πόσες έχουν όχι μόνο μέτριους αλλά χάλια γκόμενους για να έχουν αυτή την ντουλάπα;Ψήφισα τον μέτριο γκόμενο με την ιδέα ότι για μένα θα ήταν τέλειος κ μέτριος για τις άλλες!!!!!

  13. @Marianna: Όχι όχι δεν είναι δυνατόν εσύ να ΜΗΝ ψήφισες τη ντουλάπα!!! (την ντουλάπα, την αγοράζουμε μόνες μας, btw, αλλιώς δεν έχει νόημα)

  14. @Litsa: Λάθος. Υπάρχουν οι μέτριοι και είναι και οι χειρότεροι αν με ρωτήσεις..

  15. @Julia,χαχαχα!Όταν έγραφα το σχόλιο μου,εσένα σκεφτόμουνα!Ήμουν σίγουρη ότι θα εκπλαγείς με την απάντηση αλλά με τη λέξη γκόμενος,τι εννοείς;Γιατί εγώ κατάλαβα σύντροφος!!!!!!!!!!Αν εννοείς αυτήν ακριβώς τη λέξη,τότε φυσικά κ θα διάλεγα την ντουλάπα!

  16. Μέτριο γκόμενο βρίσκεις κουνώντας το μικρό σου δαχτυλάκι!!Ντουλάπα με Jimmy Choo….μόνο στα όνειρά σου…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.