Make Up Tips by Vichy Teint Ideal: Έξυπνα τρυκ για το μακιγιάζ

 

teint-ideal

 

Παρακολουθώ με αρκετό ενδιαφέρον τα νέα της Vichy τον τελευταίο χρόνο και κάποια από αυτά όπως για παράδειγμα για την κρέμα Liftactiv Supreme τα έχουμε δει και εδώ μαζί. Μια τώρα από τις σειρές που με έχει εντυπωσιάσει γιατί είναι και πλήρως ολοκληρωμένη αλλά και με πολύ καλά προϊόντα, είναι η σειρά Teint Ideal.

 

Το γνωρίζετε εξ άλλου ότι τα αγαπώ πολύ τα foundation, τα highlighters, τα concealers και γενικά τα προϊόντα «κάλυψης», τα κυνηγώ πάντα και παρακολουθώ στενά, όποια μάρκα έχει κάτι να προτείνει. Είναι από τα προϊόντα που δοκιμάζω πάντα όταν πέφτουν στα χέρια μου.

 

Στη σειρά Teint Ideal θα βρείτε τα εξής:

 

TEINT IDEAL FLUID

VICHY_TEINT IDEAL_FLUID MAKE UP

 

Make up με ρευστή υφή, που έχει ως βάση το νερό, “ενσωματώνεται” στην επιδερμίδα και έτσι της χαρίζει λάμψη, ομοιομορφία και φυσικό αποτέλεσμα.

 

TEINT IDEAL CREAM

 

 

VICHY_TEINT IDEAL_CREAM MAKEUP

 

Make-up σε μορφή Κρέμας για 24ωρη ενυδάτωση. Χάρη στην τεχνολογία Hydra-Capt που συγκρατεί το νερό στην καρδιά της σύνθεσης της, εμποδίζει την ξηρότητα της επιδερμίδας και χάρη στην Τεχνολογία Λεπτόρρευστης Λάμψης προσφέρει πιο λαμπερή επιδερμίδα. (αυτό είναι το αγαπημένο μου, της σειράς)

 

TEINT IDEAL COMPACTPOWDER FOUNDATION

 

VICHY_TEINT IDEAL_COMPACT

 

Make up σε μορφή στερεάς πούδρας που κάνει την επιδερμίδα πιο ομοιόμορφη χωρίς να τη βαραίνει. Χαρίζει λάμψη χάρη στις μικρο-πέρλες soft – focus και ημι-ματ αποτέλεσμα για μεγαλύτερη διάρκεια κάλυψης.

 

TEINT IDEAL ROLLON CONCEALER

 

1641_Teint_Ideal_Board_GF121206

 

Με μια μόνο κίνηση, απαλύνει τους μαύρους κύκλους και φωτίζει το βλέμμα χάρη στην Τεχνολογία Λεπτόρρευστης Λάμψης

 

TEINT IDEAL BRONZING POWDER

 

VICHY_TEINT IDEAL_BRONZING POWDER

 

Πούδρα για μπρονζέ αποτέλεσμα. Προσφέρει άμεση λάμψη και φωτεινότητα, χάρη στις μικρο-πέρλες λάμψης. Τονίζει τα χαρακτηριστικά και χαρίζει «ζεστασιά» στο πρόσωπο.

 

TEINT IDEAL ILLUMINATOR

 

VICHY_TEINT IDEAL_ILLUMINATOR

Η πιο συμπυκνωμένη σύνθεση Λεπτόρρευστης Λάμψης ολόκληρης της σειράς Teint Ideal που χαρίζει έντονη φωτεινότητα. Λειτουργεί σαν ηλιαχτίδα που διαχέει λάμψη στα θαμπά σημεία του προσώπου. Καθώς δεν περιέχει χρώμα, το Teint Idéal Roll-on Illuminator μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή μαζί με το make-up.

 

Έλαβα τις προάλλες ένα πολύ ενδιαφέρον Δελτίο Τύπου. Η Allison Depriestre είναι επαγγελματίας make-upartist με διεθνούς φήμης συνεργασίες με παγκόσμιους τίτλους περιοδικών μόδας και ομορφιάς, catwalks, όπως Chloé, Dior, Helmut Lang, Hermès, celebrities και φωτογράφους. Η ίδια, πρόσφατα συνεργάστηκε με τη Vichy για τη δημιουργία how-to get the look videos και έδωσε και χρήσιμες συμβουλές για την εφαρμογή των προϊόντων που πιστεύω θα τις βρείτε ενδιαφέρουσες:

 

Vichy_Teint Ideal_Model

 

 

 

Βήμα 1ο : Ενυδάτωση

 

Για ένα δροσερό τελείωμα, χρησιμοποιήστε το Idealia Life Serum. Είναι δροσερό και φωτεινό και ταιριάζει μοναδικό στο Lookαυτό. Hενυδάτωση είναι το απαραίτητο πρώτο βήμα. Απλώστε το Idealia Life Serumσε όλο το πρόσωπο από το κέντρο προς το περίγραμμα.

 

 

Vichy-Idealia-Life-Serum-30ml-192127

 

 

Βήμα 2ο Εφαρμογή make up

 

Επιλέξτε ανάμεσα σε τέσσερις αποχρώσεις, αυτή που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας. Η ιδανική περιοχή για να δοκιμάσετε ποια απόχρωση σας ταιριάζει είναι αυτή στο περίγραμμα του σαγονιού. Ο λαιμός έχει συχνά πιο ανοιχτή απόχρωση, ενώ ο ήλιος που «βλέπει» περισσότερο το πρόσωπο πιθανόν να έχει αλλοιώσει τον χρωματικό του τόνο. Η δοκιμή στο περίγραμμα του σαγονιού θα μας δώσει την ιδανική απόχρωση. Πιέστε, ώστε μια επαρκή ποσότητα να απελευρωθεί στο πάνω μέρος της παλάμης σας. Με το άλλο χέρι, ζεστάνετε το make up και εφαρμόστε σε κάθε πλευρά του προσώπου ολοκληρώνοντας την πριν προχωρήσετε στην άλλη πλευρά. Η εφαρμογή γίνεται από τη μύτη προς τα ζυγωματικά με κυκλικές κινήσεις, ξεκινώντας από τις περιοχές με τις ατέλειες. Στρώνετε το makeup πολύ καλά για να αποφύγετε το αποτέλεσμα «μάσκας». Αν σε ορισμένες περιοχές χρειάζεται περισσότερη κάλυψη, απλώνετε ξανά στα σημεία αυτά.

 

Bήμα 3ο – Φωτεινό βλέμμα

Καλύψτε τους μαύρους κύκλους και φωτίστε το βλέμμα σας με το Teint Ideal Roll On Concelear Απλώστε απαλά με μικρά «χτυπηματάκια» εκεί που οι κύκλοι είναι πιο έντονοι και σβήστε προς τους κροτάφους και τα ζυγωματικά, ώστε να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο make up.

 

 

Βήμα 4ο – Λάμψη

Το Teint Idéal Rollon Illuminator, χάρη στις υγρές μικροπέρλες λάμψης, φωτίζει όλο το πρόσωπο. Εφαρμόστε στα ζυγωματικά, κάτω από τα φρύδια (και μεγαλώστε έτσι τα μάτια) στην εσωτερική γωνία των ματιών για να τα φωτίσετε. Μια μικρή εφαρμογή στο περίγραμμα του άνω χείλους στο κέντρο, θα τα ανασηκώσει. Για ένα εξαιρετικά δροσερό look μπορείτε ακόμα και να το απλώσετε και σαν σκιά.

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Καλημέρες ! Αυτή η σειρά φαίνεται πολλά υποσχόμενη και θέλω καιρό να δοκιμάσω κάποιο προϊόν…Ειδικότερα το foundation για λιπαρές επιδερμίδες..Νομίζω πως με αυτή τη σειρά η VICHY πέτυχε να ανταποκριθεί στοχευμένα σε ποικίλες ανάγκες της επιδερμίδας, με βασικό άξονα την αναδειξη της πλέον λαμπερής της εκδοχής. Μου αρέσουν ιδιαιτέρως οι συσκευασίες! Ποιο από όλα αυτά τα προϊόντα ξεχωρίζεις και συνιστάς;( για τον ορό έχω ακούσει διφορούμενες απόψεις)

  2. Τώρα πρόσεξα πως είναι το make up για ξηρές επιδερμίδες..είναι κρεμώδους υφής και αρκετά καλυπτικό, ε; Θα ταίριαζε σε μεικτές/ λιπαρές επιδερμίδες ή όχι;

  3. Σπάνια φοραω μεικ απ,πάντα φοράω βάση και πούδρα γιατί έχω λιπαρό δέρμα,αλλά αυτό το Teint Idéal Roll-on Illuminator θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω,καθώς και την BRONZING POWDER…την τελευταία όταν πάρω λίγο χρώμα βέβαια..

  4. Επειδή βάφομαι κάθε μέρα, δεν χρησιμοποιώ make-up. Αντιθέτως έχω βολευτεί με τις bbcreams, οι οποίες βγάζουν ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα. Άλλωστε δεν έχω και ιδιαίτερο πρόβλημα κάλυψης. Η τελευταία bbcream που αγόρασα είναι με γάλα γαϊδούρας.

  5. Την σειρά αυτή τη λατρεύω και δεν την αλλάζω με καμία άλλη! Το foundation είναι θεϊκό και γίνεται όντως ένα με την επιδερμήδα σου! Την πούδρα την χρησιμοποιώ από τότε που πρωτοβγήκε και μόνη και πάνω από ΒΒ κρέμα ή το foundation και εκτός της λάμψης και τη διάρκειας δεν φαίνομαι παστωμένη σαν κουραμπιές. Το concealer και το highlighter τα πήρα με το που βγήκαν και είναι τόσο υπέροχα που έχω ήδη back ups! H ΒΒ κρέμα της σειράς είναι καταπληκτική και το bronzer αφήνει φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερο blending! Είμαι ανοιχτή πολύ και με τα bronzers πάντα είχα ένα θέμα ενώ τα χρειάζομαι για να προσθέσω λίγο χρώμα στο κατάλευκο πρόσωπό μου! Ε όλη η σειρά είναι ο έρωτάς μου ο μεγάλος και δεν την αλλάζω με κανένα άλλο προϊόν ακριβότερο ή φθηνότερο!

  6. Γεια σας!Έχω δοκιμάσει το teint ideal fluid κ το idealia life serum.Θα σας πω τη γνώμη μου και για τα δύο.Όσον αφορά το make-up ήμουν πολύ ευχαριστημένη από την υφή του κ την κάλυψη του αλλ δεν μου ταίριαζε το χρώμα,ήταν πολυ μπεζ για μένα.Η αισθητικός στο κατάστημα μου πρότεινε ότι μου πάει πιο πολύ να ροζίζει λίγο κ νομίζω ότι έχει δίκιο.Εν ολίγοις,θα το αγόραζα ξανά αν με ικανοποιούσε το χρώμα.Όσο για το δεύτερο,δεν με ενθουσίασε ως ενυδατικό προϊόν.Είναι πολύ καλό για λιπαρές επιδερμίδες και δεν γυαλίζει καθόλου αλλά δεν το αγόρασα ξανά γιατί δεν μου προσέφερε την ελαστικότητα κ την ενυδάτωση που ζητούσα.

  7. ‘Εχω δοκιμάσει το serum Idealia. Φανταστικό!! Μου καθισε πολύ ωραία στο δέρμα μου μεικτό προς ξηρό αυτήν την εποχή. Και επίσης πολύ ωραίο το άρωμά του. Ενυδατικό μου φάνηκε αρκετά.

  8. Το teint-ideal roll on illuminator φαντάζει ενδιαφέρον,αλλά δεν έχω δοκιμάσει κανένα προϊόν vichy εδώ και χρόνια μια και ήταν πολύ λιπαρά για το δικό μου δέρμα.Βέβαια πολλές φορές σκέφτομαι ότι ύστερα από τόσα χρόνια μια τόσο ονομαστή εταιρεία όσως έχει καλλυντικά που θα μπορούσαν να καλύψουν και τις δικές μου ανάγκες.Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω,αλλά φοβάμαι μήπως χάσω τα λεφτά μου μια και γενικώς δείγματά τους έχω δει μόνο σε περιοδικά και για πολύ λίγα προϊόντα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.