Bobbi Brown, Mini Must Haves: 6 travel size προϊόντα μακιγιάζ (σε ένα όμορφο νεσεσέρ).

 

bobbi-brown-mini-products

 

 

Σε μια συζήτηση που είχα πριν λίγο καιρό με τη Thenia, μου έλεγε πόσο πολύ της αρέσει η μάρκα Bobbi Brown και πόσο θα ήθελε να γνωρίσει ακόμα καλύτερα τα προϊόντα της για τα οποία είχε ακούσει τα καλύτερα. Λίγες μέρες μετά, την είχε την ευκαιρία και μάλιστα έκανε και post γι αυτή την εμπειρία της, θα το θυμάστε και αν όχι μπορείτε να το ξαναδείτε εδώ.

 

Πριν λίγες μέρες έλαβα ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον Δελτίο Τύπου και ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον νέο (και πολύ έξυπνο μεταξύ μας)

 

Η  μάρκα έκανε κάτι που θα ήθελα να μπορούσαν να κάνουν όλες οι εταιρείες.

 

(Τώρα θα κάνω μια πολύ μεγάλη παρένθεση και μετά θα συνεχίσω. Το πρώτο μου ταξίδι στην Αμερική έγινε στην Florida, κάποια Χριστούγεννα, όταν ήμουν φοιτήτρια. Ήταν εύκολη πτήση, Λονδίνο, Orlando είναι μόνο 8-9 ώρες γιατί πετάς στο East Coast- Ατλαντικό της Αμερικής και όχι στην άλλη άκρη, λέγε-με-West-Coast-California και Ειρηνικός. Αν εξαιρέσετε τώρα κάτι ρουχαλάκια (ε, φοιτήτρια ήμουν, «ρουχαλάκια» ήταν- τι να ήταν δηλαδή..) και κάτι σουβενίρ από Disneyland, NASA, Epcot Center, Fort Lauderdale και Key West, ξέρετε με τι γέμισα την βαλίτσα μου; Με travel size προϊόντα. Είχα ξετρελαθεί σας λέω. Ό, τι προϊόν φροντίδας και ομορφιάς μπορεί να βάλει ο νους σας, στην Αμερική υπάρχει και σε travel size. Θέλετε να πάρουμε μαζί κάποια παραδείγματα; Πάμε: Οδοντόκρεμα; Βεβαίως. Οδοντόβουρτσα; Βεβαίως. Shower gel, body cream, body lotion, σαπούνια, σαμπουάν, conditioners, μάσκες μαλλιών, προϊόντα styling, βούρτσες, χτένες, ναι, ναι, ναι σε όλα, η λίστα ατελείωτη και τα συγκεκριμένα, βρίσκονταν σε ειδικά ράφια στα πολυκαταστήματα και φυσικά σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

 

Και μην φανταστείτε ό, τι κι ό, τι προϊόντα. Όχι βέβαια, για τα πιο επώνυμα μιλάω και για όλες τις γνωστές μάρκες. Τέλος πάντων, πήρα τόσα πολλά, τα είχα για κανά δυο χρόνια μετά και με έβγαζαν ασπροπρόσωπη στα weekends. Θα μου πείτε «μπορεί να γίνει αυτό σε μια τόσο μικρή αγορά σαν τη δική μας»; Ποιος ξέρει; Μπορεί και ναι. )

 

Πάντως αυτό περίπου έκανε η Bobbi Brown η οποία λανσάρει τo make up kit, Mini Must Haves και δεν νομίζω να της βγει σε κακό. Μάλλον σε καλό θα της βγει. Kαι το κάνει βεβαίως και η Benefit και ελπίζω να ακολουθήσουν και πολλές ακόμα, γιατί εμένα τουλάχιστον και είμαι σίγουρη και εσάς, με βολεύουν αφάνταστα αυτά.

 

 

bobbi-brown-open

 

Στο kit- ένα όμορφο και βολικό νεσεσέρ- θα βρείτε αγαπημένα best seller προϊόντα, όπως την BB Cream SPF 35 15 ml, το mini Pot Rouge στην απόχρωση Pale Pink, το mini Crystal Lip Gloss, το mini Long-Wear Cream Shadow Stick στην απόχρωση Sand Dune, μια mini Smokey Eye Mascara για μακριές  βλεφαρίδες, καθώς και το Soothing Cleansing Oil σε συσκευασία 30 ml, για την αφαίρεση του μακιγιάζ.

 

Νοτ μπαντ ατ ολ και εκτός του ότι είναι πολύ βολικό το συγκεκριμένο, επιπλέον άμεσα έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη για τα προϊόντα της μάρκας αν δεν τα έχεις ξαναχρησιμοποιήσει. Kαι να σας πω και κάτι; 35E κοστίζει. Συγνώμη, αλλά και τη λες και μια χαρά τιμή και πλησιάζει και το Πάσχα ε, και ένα δωράκι στον εαυτό μας, αξίζει, μετά από αυτόν τον Χειμώνα. (με bold γραμμένoς Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ, γιατί ο φετινός, ήταν πάρα πολύ bold)

 

Υπενθύμιση (για 20ή φορά, αλλά σίγουρα κάποια θα με ρωτήσει σε σχόλιο)

 

Τα προϊόντα Bobbi Brown είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα:

 

Attica Citylink-The Department Store, (Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα) τηλέφωνο: 211-1802805

Golden Attica – Golden Hall, (Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) τηλέφωνο: 211-1814028

Attica Mediterranean Cosmos, 11οχλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, Θεσσαλονίκη: 2311-813031

 

 

22 Σχόλια
  1. Τέλειο!!!
    Λέω, όντως, να μου το πάρω για δώρο το Πάσχα 🙂

  2. @Βαρβάρα: Να το κάνεις και βέβαια να το κάνεις το δώρο στον εαυτό σου! 🙂

  3. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Γράφω στα μουλωχτά από τη δουλειά, μιας και άλλη μια δύσκολη εδομάδα ξεκίνησε! Αν και δεν μπορώ να εκφέρω πλήρη άποψη, καθώς η σχέση μου με την εν λόγω εταιρία περιορίζεται σε 3 κραγιόν, γενικά έχω ακούσει τα καλύτερα. Και εμένα μου αρέσουν οι travel size συσκευασίες -πολύ βολικές και κυρίως μπορείς να δοκιμάσεις αν κάποιο προϊόν σου “κάθεται” καλά και μετά να αγοράσεις την κανονική συσκευασία. Not bad at all, θα συμφωνήσω!

  4. Πραγματικά μου αρέσουν αυτές οι ενέργειες γιατί πρώτον μπορείς να δοκιμάσεις τα must have προϊόντα μιας εταιρείας χωρίς να παρακαλάς τις πωλήτριες για δείγματα και να σου κάνουν το βαρύ πεπόνι και δεύτερον, είναι μια πολύ πρακτική ιδέα για δώρο σε αδελφή ή κολλητή! Αυτά!

  5. Νομίζω ότι πρέπει να είναι πολλοστή η φορά που αναφέρω ότι τα Bobbi Brown και τα Mac είναι τα αγαπημένα μου καλλυντικά όσον αφορά το μακιγιάζ και δεν ταλλάζω με τίποτα! Έτσι αυτό το νέο για travel size συσκευασία της αγαπημένης μου μάρκα είναι πάρα πολύ ευχάριστο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δωρίσω και εγώ στον εαυτό μου

  6. Ενα μεγάλο ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ για τα Bobbie απο δω μεχρι την Ουάσινγκτον!!! Καλημέρα κορίτσια!

  7. @Sheena: Ακριβώς! Δοκιμάζεις ουσιαστικά με αυτά τα προιόντα, αλλά κρατάνε και αρκετό καιρό.

  8. yes, yes, bobbi brown. Πολύ καλή ιδεα για το mini set. Πάντως εγω είχα εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα με τη cc cream.

  9. Τι καλό!!!! θα το χτυπήσω με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεθώ σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη μαζί με ένα brightening brick που έχω βάλει στο μάτι.

  10. Καλησπερα σας!θα το ηθελα&εγω!μενω στη ροδο ομως.πως θα μπορουσα να το παραγγειλω?ή ακομα καλυτερα,υπαρχει καποιο καταστημα εδω που να φερνει την φιρμα?πολλα φιλια!

  11. @sofia vergi: Μήπως να έπαιρνες, σε ένα από τα παραπάνω τηλάφωνα, που έχουμε αναρτήσει στο post; Ενδεχομένως να γίνεται κάποια αποστολή.

  12. Γεια σας!Είναι πολύ καλή ιδέα να κυκλοφορούν travel size προϊόντα.Κατ’αρχάς,μερικές φορές δεν θέλουμε να αγοράσουμε μία κανονική συσκευασία είτε γιατί είναι ακριβή, είτε γιατί δεν είμαστε σίγουροι ότι θα τη χρησιμοποιήσουμε.Όσο για την BOBBIE BROWN,τη γνώρισα από εσάς κ δεν το μετάνοιωσα καθόλου,αφού αγόρασα το πιο υπέροχο corrector που έψαχνα το οποίο δεν μαζεύει στις γραμμές κ δεν φαίνεται ψεύτικο.Υπάρχει και στο attica στην Ταιμισκή,έτσι δεν είναι;

  13. Kαλημερα. Και σε μενα αρεσουν αυτες οι πρωτοβουλιες συμφωνω σε ολα με την Sheena και θαθελα εν οψι καλοκαιριου να αυξηθουν οι ενεργειες αυτες. Πιστευω οτι συμφερουν και τις εταιρειες και εμας. Στο εξωτερικο που κανουν ερευνες για το παραμικρο κατι ξερουν που το εχουν χρονια.Καλο απογευμα

  14. Πολύ καλή ιδέα! Μπράβο στην εταιρεία! Και έρχεται και Πάσχα όλο και κάτι θα πάρουμε. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες το παράδειγμα αυτό.

  15. γεια σε όλες τις κουκλίτσες!
    αλλάζει πάλι η σεζόν και πώς θα τα βγάλουμε πέρα πάλι!
    travel size φυσικά – το travel μας λείπει ….

  16. Λατρεύω Bobbi Brown αλλά πιστεύω οτι θα έπρεπε να μπορούμε κι εμείς εδώ στην Κρήτη να τα βρίσκουμε! Κρίμα τόσο μεγάλο νησί με τόσο μεγάλη αγορά και να είναι διαρκώς αποκομμένο από την αγορά! Φιλιά!

  17. Kalispera!! O nyxterinos episteptis…..xaxaxa
    Poly oraia k emena mou aresoun poly ta travel size proionta! Dieykolinoun poly k mporeis na dokimaseis arketa mazi se xamili timi!! Dystixos den exei stin patra…. sfin sfin!!
    Filakiaaaa k kalo brady!!

  18. @Αnthi K: Δεν έχεις και άδικο. Από το mini και το size και εγώ σίγουρα το travel θα διάλεγα!!

  19. Δεν έχω προμηθευτεί ποτέ Bobbie Brown,αλλά εγώ χρειάζομαι πολύ περισσότερα στο travel kit.Και φυσικά όπως η Anthie K.,το travel μας λείπει και το προτιμώ απ’το kit..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.