5 Αγαπημένα μου προϊόντα ομορφιάς, αυτήν την περίοδο

 

beauty-products-open

 

Για σήμερα σκέφτηκα να “ρίξουμε” μια πιο αναλυτική ματιά στο νεσεσέρ μου, ή μάλλον καλύτερα στο μπουντουάρ μου, για να σας δείξω τα πέντε προϊόντα που έχω ξεχωρίσει τη περίοδο που διανύουμε και που, κατά κάποιο τρόπο, μου έχουν γίνει απαραίτητα.

 

Κάθε γυναίκα έχει τις εμμονές της, και εγώ φυσικά δεν θα μπορούσα να αποτελώ εξαίρεση. Τι κι αν δοκιμάζω τόσα προϊόντα, πάντα θα υπάρξουν κάποια που θα “δέσουν” καλύτερα με τα γούστα μου και που ως εκ τούτου θα κερδίσουν περίοπτη θέση στο μπουντουάρ μου.

 

Essie Cashmere Matte – All Eyes On Nudes

 

essie-spring-2015

 

Το All Eyes On Nudes από την νέα Cashmere Matte collection της Essie είναι το βερνίκι που χρησιμοποιώ πολύ συχνά στο μανικιούρ μου. Είναι nude και είναι ματ. Τέλειος συνδυασμός ομολογουμένως. Το απαλό ροζ-καφέ-μπεζ χρώμα του, μαζί με το “κασμιρένιο” ματ τελείωμα του κάνουν τα άκρα να φαίνονται πολύ κομψά και λεπτεπίλεπτα. Είναι ιδανική επιλογή για κάθε εποχή του χρόνου και ειδικά για την άνοιξη. Στην ίδια σειρά θα βρείτε πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες αποχρώσεις, πολύ σικάτες και ευκολο-φόρετες.

 

Salvatore Ferragamo – Emozione

 

salvatore-ferragamo-perfume

 

Αυτό είναι το άρωμα που ξεχώρισα και που είμαι σίγουρη πως κι εσείς θα ξεχωρίσετε, αμέσως μόλις το δοκιμάσετε. Chypre λουλουδένιο, πολύ φίνο, με καστόρι, σουέτ, πατσουλί και λευκό μόσχο στη βάση του, παιώνια, ηλιοτρόπιο και τριαντάφυλλο Βουλγαρίας στην καρδιά του, περγαμόντο, ροδάκινο και ίριδα στις κορυφαίες νότες του. Το Emozione είναι ένα πολύ ιδιαίτερο άρωμα, θηλυκό, αισθησιακό, τρυφερό και δυναμικό. Αποπνέει αισιοδοξία και τόλμη, ερωτισμό και γλυκύτητα. Είναι ιδανική επιλογή για γυναίκες 30+, όμως αυτό δεν εμποδίζει κι εμάς τις μικρότερες να απολαμβάνουμε την καταπληκτική του σύνθεση. Το μπουκάλι του σωστό κομψοτέχνημα, πολυτελές, με λεπτομέρειες σε στυλ δέρματος και με μια όμορφη, χρυσή αλυσίδα. Ένα άρωμα που ήρθε για να μείνει, σας συμβουλεύω να το “κοιτάξετε” στην πρώτη ευκαιρία.

 

L’Oreal Professionnel Mythic Oil Serum de Force

 

LOreal-Professionnel-Mythic

 

Όπως σας έχω ξαναπεί, τα μαλλιά μου είναι αρκετά εύθραυστα και σπάνε συνέχεια. Το νέο Mythic Oil Serum de Force της L’Oreal Professionnel ήρθε σαν από μηχανής θεός για να με βοηθήσει στο πρόβλημά μου. Πρόκειται για έναν ορό μαλλιών που σχεδιάστηκε για να ενδυναμώνει την τρίχα από τις ρίζες έως τις άκρες και να την προστατεύει από το σπάσιμο. Μετά τη χρήση του τα μαλλιά είναι πολύ απαλά, λαμπερά και υπέροχα αρωματισμένα. Ως προϊόν θα το χαρακτήριζα αρκετά αποτελεσματικό μια και στ’αλήθεια περιόρισε το σπάσιμο της τρίχας. Μετά από είκοσι μέρες χρήσης τα μαλλιά μου σπάνε λιγότερο, είναι περισσότερο ενδυναμωμένα και δείχνουν πιο υγιή.

 

Korres Kiwi Scrub Ήπιας Απολέπισης

 

korres-scrub

 

 

Από τη νέα σειρά Beauty Shots, μάσκες & scrubs της Korres ξεχώρισα αμέσως δυο-τρία κομμάτια και ιδιαίτερα το scrub ήπιας απολέπισης με ακτινίδιο. Είναι πολύ αναζωογονητικό και ιδιαίτερα δροσερό. Απολεπίζει ήπια αλλά αποτελεσματικά την επιδερμίδα και είναι πολύ “μαλακό” μαζί της. Δεν ξηραίνει το δέρμα μου και το αφήνει μεταξένια απαλό και ελαστικό μετά από κάθε χρήση. Στα συν του και το υπέροχο άρωμά του. Το χρησιμοποιώ μία με δύο φορές την εβδομάδα και δηλώνω πολύ ευχαριστημένη από τις επιδόσεις του.

 

Estee Lauder Little Black Primer

 

estee-lauder-black-primer

 

Να κι πένα προϊόν με το οποίο δεν ήμουν καθόλου εξοικειωμένη στο παρελθόν, πρόσφατα όμως ανακάλυψα τη πολύτιμη συμβολή του στο μακιγιάζ, χάρη στην Estee Lauder. Αναφέρομαι στο primer για τις βλεφαρίδες. Το νέο Little Black Primer της Estee Lauder μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρεις τρόπους. Είτε μόνο του για ελαφρύ τονισμό και ανασήκωση των βλεφαρίδων, είτε πριν τη μάσκαρα για ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα, είτε μετά από αυτήν για αδιάβροχο τελείωμα και πολύωρη διάρκεια. Και στις τρεις περιπτώσεις λειτουργεί εξαιρετικά. Όταν θέλω ένα καθημερινό, “no-makeup” look, το φοράω σκέτο. Στις νυχτερινές εξόδους που θέλω δραματικό και πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα το χρησιμοποιώ πριν και μετά τη μάσκαρα. Με τον τρόπο αυτό οι βλεφαρίδες αποκτούν ακόμη μεγαλύτερο όγκο, μήκος και καμπύλη, η μάσκαρα εφαρμόζεται πιο εύκολα και διαρκεί πολύ περισσότερο, χωρίς να μουτζουρώνομαι.

 

Αυτά λοιπόν είναι τα αγαπημένα μου προϊόντα της περιόδου.

 

Έχετε δοκιμάσει κάποιο;

 

Ποιο θα θέλατε να δοκιμάσετε;

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Αγαπημένη μου Τζούλια καταπληκτικο το άρθρο σου αλλη μια φορά και με πολύ ενδιαφέρον! Εγω θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το mythic oil τον ορό των μαλλιών μιας και ακόμη δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία μοιάζει πλά εκπληκτικό προιόν.

  2. Καλημέρα!Πολύ ωραίο άρθρο!
    Έχω δοκιμάσει το scrub του Korres και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
    Είναι πολύ ευγενικό με το δέρμα, το κάνει πολύ απαλό και μυρίζει φανταστικά.Πολύ ωραίες είναι και οι μάσκες του Korres!Αγαπημένη μου αυτή με το καρπουζάκι!
    Αυτό που θέλω σίγουρα να δοκιμάσω είναι το Mythic oil!Έχω ακούσει τα καλύτερα για το προιόν αυτό!!Καλημέρα!!!

  3. Καλημέρα κι από εμένα . Πολύ ωραία το post σου , Ιωάννα μου , καθώς επίσης και το πουλοβεράκι στη φωτο με τα βερνίκια νυχιών . Είναι από το αγαπημένα μου χρώματα για την άνοιξη . Θα ήθελα να δοκιμάσω το συγκεκριμένο βερνίκι νυχιών της Essie γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα για το χρώμα του και τη σύστασή του καθώς επίσης και το άρωμα του Ferragamo . Θα τα τσεκάρω και τα δύο με την πρώτη ευκαιρία !

  4. Ειδα το πρώτo σχόλιο και είπα ωχ! Τι έγινε τώρα? γραφω και σχόλια στο ΒΒ χωρίς να το θυμάμαι? ως εκεί έφθασα?
    Το emozione μου τραβηξε το ενδιαφέρον αγαπημένη Ιωάννα! Σου υπόσχομαι να το τεστάρω στην πρώτη ευκαιρία. Φιλια ΒBGirls!

  5. @Stella μου αχαχαχα! Φαντάζεσαι να γινόταν κι αυτό; αχαχα!
    Το emozione είναι εξαιρετικό και πολύ ποιοτικό. Πιστεύω θα σου αρέσει! Προσωπικά, ακόμη κι όταν φοράω άλλο άρωμα, θα το χαζέψω λίγο μέσα στη μέρα και θα το μυρίσω σίγουρα μια φορά. Φιλάκια!

  6. @Stella (christou): Αγαπημένη μου Στέλλα, ευχαριστώ, αλλά το post είναι της Ιωάννας και αυτά είναι τα δικά της αγαπημένα προιόντα. Το βασικό βέβαια, είναι να σας αρέσει το post και να μαθαίνουμε πράγματα η μια από την άλλη και όχι ποιά από εμάς το έγραψε. Με έκανες πολύ χαρούμενη σήμερα. Τζούλια.

  7. Τζα!!!Καλημέρα bb. To Emozione μου κινεί την περιέργεια από την περιγραφή σου και μόνο Ιωάννα.
    μουτς

  8. Καλησπέρα,πολύ ωραίο το post.Ψάχνω καιρό να βρω ένα άρωμα να μου ταιριάζει,να είναι λουλουδάτο και καλοκαιρινό.Αν έχετε υπόψιν σας και άλλα αρώματα τέτοιου τύπου αν μπορείτε να μου πείτε μερικά θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  9. @ΙΩΑΝΝΑ Μ. Ιταλία παιδί μου! Ιταλια! Η φινέτσα, η υψηλή αισθητική και η ποιότητα, μεταφέρεται στο DNA τους από γενιά σε γενιά! Οτι δημιουργήσουν είναι μαγικό και ποτέ ευτελές! Ο.κ τους λατρεύω, την λατρεύω και θα συνεχίσω… στον αιώνα τον άπαντα! Φιλιά!

  10. Καλημερα. Εχω δοκιμασει το emozione. Ειναι οντως φινο αρωμα και τουλαχιστον στο δικο μου δερμα κραταει πολυ. Το συνδιασα με ενα δειγμα body lotion του αρωματος που μου εδωσε η αισθητικος και οντως ειναι υπεροχο. Θα απατησω την chloe μου μαζι του ευχαριστως οταν θα ερθει η ωρα αγορας νεου αρωματος εκτος και αν με παρασυρει καποιο αλλο απο τα νεα αρωματα που θα κυκλοφορησουν Καλο απογευμα Χρονια Πολλα για την αυριανη μερα καιιδιαιτερα στις εορταζουσες.

  11. Μολις γύρισα απο το Hondos στην Ερμού. Το emozione είναι όντως εξαιρετικό και ιδιαίτερα φίνο. Καθόλου loud, ωστόσο τόσο ξεχωριστό κι αιθέριο! Ιωάννα σε καθιστώ υπεύθυνη….

  12. @Stella μου αχαχα το δοκίμασες κιόλας;;; Μα δεν είναι πολύ ξεχωριστό; Εμένα σου λέω με έχει ξετρελάνει!

  13. ΄Εχω δοκιμάσει το mythic oil της L’oreal που θεωρώ εξαιρετικό και θα’θελα να δοκιμάσω το little black primer.Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον…

  14. Υπέροχα προιόντα όλα!! Έχω δοκιμάσει το τέλειο mythic oil της L’oreal S
    και θα ήθελα να δοκιμάσω το Emozione του Salvatore Ferragamo,η περιγραφή του αρώματος ήταν άκρως δελεαστική!

  15. Καλημέρα,χρόνια πολλά στις εορτάζουσες αλλά κ χρόνια πολλά σε όλους για την εθνική κ τη θρησκευτική γιορτή που έχουμε!Πολύ ωραία αυτά τα άρθρα για τα αγαπημένα μας καλλυντικά.Είναι πολύ χρήσιμο να ενημερωνόμαστε αλλά κ να ενημερώνουμε για τα αγαπημένα μας.
    Θα ήθελα να τα δοκιμάσω όλα όμως θα διαλέξω κάποια για να μη με πείτε κ πλεονέκτρια!Το primer της estee κ το mythic oil της l’oreal.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.