Tο Περιοδικό “Εναλλακτικός Τουρισμός”, μας ενδιαφέρει όλες.

periodiko-enalaktikos tourismos-1

 

 

Μας  ενδιαφέρει για πολλούς λόγους: Μας ενδιαφέρει γιατί είναι πρωτοποριακό, μας ενδιαφέρει γιατί έχει γίνει μια σοβαρή και πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά, μας ενδιαφέρει γιατί είναι ποιοτικό, μας ενδιαφέρει γιατί προωθεί τις «κρυφές ομορφιές» της χώρας μας. Αλλά περισσότερο, για να είμαι και ειλικρινής, μας ενδιαφέρει γιατί από εδώ και στο εξής θα διαβάζουμε και εκεί την «δική μας» αγαπημένη Στέλλα Ασκέλη μέσα από την στήλη της «Ομορφιά… εκ φύσεως»!

 

Το Σάββατο λοιπόν στις 4 Απριλίου, θα κυκλοφορήσει με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» το πρωτοποριακό τουριστικό περιοδικό «Εναλλακτικός Τουρισμός». Πρόκειται για ιδιωτική πρωτοβουλία ανάδειξης όλων των μορφών τουρισμού.

 

Εναλλακτικός τουρισμός είναι ο τουρισμός της περιπέτειας, ο οικοτουρισμός, ο γεωτουρισμός, ο αγροτουρισμός, ο σιδηροδρομικός τουρισμός, ο αθλητικός τουρισμός (πεζοπορία, ράφτινγκ, σνόουμπορντ, τζιπ 4Χ4, καγιάκ, κανό, ποδηλασία, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, ιππασία κ.ά.),  ο αρχαιολογικός τουρισμός, ο τουρισμός της γνωριμίας με τα άγνωστα μουσεία κάθε περιοχής της Ελλάδας, της περιήγησης στα εθνικά και θεματικά πάρκα, της διαμονής σε παραδοσιακά ξενοδοχεία και ξενώνες, ο θρησκευτικός τουρισμός, ο ιαματικός τουρισμός (θαλασσοθεραπεία – spa), ο συνεδριακός τουρισμός. Επίσης οι δρόμοι του κρασιού, η γευστική επαφή με τις γαστρονομικές ιδιαιτερότητες κάθε τόπου και τα φυσικά τα βιολογικά προϊόντα.

 

 

Βιολογικά προϊόντα. Τα άφησα τελευταία, last but not least. Εμείς μέσα από τις απίστευτες γνώσεις της Στέλλας Ασκέλη τα έχουμε γνωρίσει τόσο καλά, χάρη στην ίδια και στην αγάπη της και γι’ αυτά και για εμάς. (ή της Stella, όπως μου είπε το πρωί να γράψω το όνομα της. Επί λέξει μου είπε «τι το ήθελες τώρα το επίθετο βρε Τζούλια.. η Stella είμαι για όλες τις αγαπημένες εδώ μέσα.») Τώρα όμως, δεν θα την διαβάζουμε μόνο εδώ μέσα, τώρα όπως ακριβώς πρέπει, θα την απολαμβάνουμε και μέσα από το περιοδικό Εναλλακτικός Τουρισμός και την δική της στήλη και εκεί. Και θα την μάθουν και όσες δεν την ξέρουν. Και θα απολαμβάνουν και εκεί και τις μοναδικές της γνώσεις, αλλά και την γραφή της.

 

 

Πάρτε τώρα και μια πρώτη γεύση από τα περιεχόμενα αυτού του τεύχους:

 

Ευρυτανία: Βιώστε, νιώστε, γευθείτε στον καθαρότερο αέρα του κόσμου!

 

Μάνη: Η άνοιξη της πάει πολύ!

 

Εξόρμηση στο Λουτράκι: Παράδοση και δράση

 

Πάσχα στη Σύρο: παραΣΥΡΟμαστε… στη διαφορετικότητα!

 

Ελεύθερη ιππασία: πιο κοντά στη φύση

 

Καταρράκτες Δρυμώνα: περπατώντας στα κατάφυτα μονοπάτια της Β. Εύβοιας

 

Αρχάνες Ηρακλείου: Δράση, γνώση και καλό κρασί!

 

Απογειωνόμαστε στο Λεωνίδιο… με αερόστατα!

 

Πρέσπες: Υδάτινος παράδεισος

 

Αναρριχητικό «προσκύνημα» στα Μετέωρα

 

 

 

 

Μην ξεχάσετε! Κυκλοφορεί το Σάββατο 4 Απριλίου ένθετο στον Ελεύθερο Τύπο και ραντεβού στα περίπτερα αγαπημένες!

 

Ομορφιά.. εκ Φύσεως!

 

 

18 Σχόλια
  1. σνιφ.. και νόμιζα πως θα σε είχαμε μόνον εμείς …!!!!!!!!! χα-χα
    ΜΠΡΑΒΟ !!!

  2. @Anthi K. Για σας θα έχω πάντα τα καλύτερα!! Φιλιά! 😉

  3. Υπέροχα νέα!Ειδικά όταν αφορούν στα αγαπημένα μου bbgirls.Τα συγχαρητήριά μου αγαπημένη μου Στέλλα,η επιτυχία σου είναι δεδομένη και η αγάπη μου επίσης.Χαίρομαι και είμαι υπερήφανη για σένα.Μουτς

  4. Σ¨ευχαριστώ Λιτσάκι! Σας ευχαριστώ όλες και πιο πολύ τη Τζουλια που μου άνοιξε τις πόρτες του ΒΒ!

  5. Kalispera!! San nyxterinos episkeptis pia na mai k ego!!! Ti yperoxa nea einai ayta!! Ta bbgirls den stamatane pouthena!! Mpravo stella mou! Ta synxaritiria mou!! Tha sxiseis den exeis na anxonese gia tpt!! Kalh arxh!! Filakiaaaa :*

  6. Συγχαρητήρια Στέλλα και καλό ξεκίνημα. Χαίρομαι πολύ που γράφεις σε μια εφημερίδα που έχω μάθει να διαβάζω από παιδάκι χάρη στον πατέρα μου τον αγαπημενο μου Ελεύθερο Τύπο.Δεν βλέπω την ώρα να σε “διαβάσω”

  7. Στέλλα μου πολυαγαπημένη συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου!! Μπράβο και πάλι μπράβο!! Θα με κάνεις να παίρνω και εφημερίδα τώρα? Τελικά είσαι πολύ “κακή” επιρροή… χαχαχαχα! Κάθε Σάββατο είναι το περιοδικό στον Ελεύθερο Τύπο? Τα φιλιά μου και πάλι συγχαρητήρια και καλή αρχή!

  8. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Θα κυκλοφορέι ως ένθετο ένα Σάββατο το μηνα, αλλά δυστυχως δεν ξέρω ακομα ποιο Σάββατο θα είναι αυτο… Σε ευχαριστώ πολυαγαπημένη μου!

  9. Καλησπέρα BB girls!Δεν γράφω συχνά στα σχόλια παρόλο που διαβάζω καθημερινά τα posts, αλλά αυτή τη φορά ήθελα πολύ να συγχαρώ την μοναδική μας Stella!
    Τα θερμά μου συγχαρητήρια αγαπημένη Στέλλα!!!Κάλλιο αργά παρά ποτέ, γιατί πιστεύω ότι τέτοια πρόταση θα έπρεπε να σου έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. Με όλες αυτές τις μοναδικές σου γνώσεις και τον μοναδικό τρόπο γραφής σου, επιβάλλεται να σε μάθει όλος ο κόσμος 🙂
    Καλή αρχή!!!

  10. @Athina Acht Αθηνά μου σε ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξη σου και τα υπέροχα λόγια σου!

  11. @Stella,πολλά συγχαρητήρια,μετά από τόση μελέτη που έχεις ρίξει κορίτσι μου αλλά κ επιμονή,θεωρώ ότι δίκαια ξεχωρίζεις.

  12. Μπράβο Stella μας. Καλή αρχή και μακάρι οι αναγνώστες σου να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις γνώσεις σου στο έπακρο.

  13. @Amalia, Nancy, Maryl Σας ευχαριστώ όλες! Η θετική σας ενέργεια θα είναι καλός σύντροφος!

  14. Στέλλα καλή αρχή! Και καλή συνέχεια να πω καλύτερα…τέτοια θέλουμε, συγχαρητήρια!!

  15. @Thenia Σ΄ευχαριστώ Thenia μου, καλή συνέχεια σε όλες μας! 🙂

  16. Stella,καλή αρχή,πάντα επιτυχίες.Ο εναλλακτικός τουρισμός είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση με τόσα παρακλάδια που σίγουρα όλοι θα βρούμε ιδέες που θα θέλαμε να κάνουμε πράξη…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.