Μακιγιάζ, Mαλλιά και Trends από την Radiant, την Seventeen και την Lorvenn

seventeen-radiant

 

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο Fashion on Screen Festival που διοργανώνει το Fashion Workshop by Vicky Kaya και με κεντρικό concept τη δημιουργία looks βασισμένων στις διεθνείς τάσεις μακιγιάζ και hairstyling, η Hellenica και τα τρία αγαπημένα brands Radiant Professional, Seventeen και Lorvenn Hair Professionals μας παρουσιάζει δημιουργικές προτάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2015.

 

Όλα τα looks είναι προσαρμοσμένα στην καθημερινή γυναίκα, ώστε να είναι εύκολα στη δημιουργία παραμένοντας όμως εντυπωσιακά και ιδιαίτερα. “Ντυμένα” με την γνωστή ποιότητα των προϊόντων των τριών εταιριών, υπόσχονται να κλέψουν τα βλέμματα και να πρωταγωνιστήσουν στο δικό μας ανοιξιάτικο “lookbook”.

 

Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα να επιλέξω τα αγαπημένα μου looks για να σας τα παρουσιάσω. Όλα, ακόμη κι εκείνα που θεωρώ πως δεν θα μου ταίριαζαν, είναι πραγματικά εντυπωσιακά, προσεγμένα, και διαφορετικά από αυτά που βλέπουμε και ξαναβλέπουμε κάθε χρόνο. Ταυτόχρονα είναι chic, εκλεπτυσμένα και εκατό τοις εκατό κατάλληλα για καθημερινό ή βραδινό μακιγιάζ, χωρίς να δημιουργούν τον κλασσικό γυναικείο φόβο “μα μήπως είναι υπερβολικό αυτό το μακιγιάζ;“. Καμία σχέση. Με αρκετή δυσκολία λοιπόν διάλεξα τα αγαπημένα μου από κάθε brand και πάμε να τα δούμε μαζί.

 

Radiant Professional – Trendy Chic

 

 

radiant_trendy chic

 

Με εμφανείς τις επιρροές από τα 60’s, το συγκεκριμένο look εστιάζει στα φλογερά χείλη δίνοντας παράλληλα έμφαση στο βλέμμα. Το μυστικό βρίσκεται στη διπλή γραμμή eyeliner, μία στο πάνω βλέφαρο και μία στο κάτω, σύριζα στις βλεφαρίδες και με μικρή προέκταση στην εξωτερική γωνία. Με τον τρόπο αυτό τα μάτια δείχνουν μεγαλύτερα, πιο ζωηρά και το βλέμμα sexy και “πικάντικο”. Μία καφέ σκιά (Eye Color 162) κατά μήκος της κόγχης του ματιού και ένα μολύβι (Powdery Brow Definer) για τονισμό των φρυδιών, θα ολοκληρώσουν το eye makeup. Tα χείλη θέλουμε να είναι φλογερά, φωτεινά και ματ.  To Matt Lasting Lip Color στην απόχρωση 23 είναι ιδανική επιλογή. Απολύτως ματ και με εξαιρετική διάρκεια, ταυτίζεται απόλυτα με τις επιταγές της μόδας. Το πρόσωπο της Βίκυς Καγιά, της νέας μούσας της Radiant, αναδεικνύει υπέροχα το look και μας δίνει έμπνευση να το δημιουργήσουμε.

 

Radiant Professional Matt Lasting Lip Color

 

Radiant-_Matt_Lasting_Lip_Color_No23

 

 

Seventeen – Just a Doll

 

Seventeen-make-up-look

 

Με αναφορές στο βωβό κινηματογράφο, το look συνδυάζει τα “σβησμένα” χρώματα στα μάτια με τα έντονα χείλη. Θέλουμε να δείχνουμε σαν ψεύτικες κούκλες, η επιδερμίδα μας επομένως πρέπει να είναι πορσελάνινη, αψεγάδιαστη και εντελώς ματ. Το Ideal Cover Concealer θα μας βοηθήσει να εξαφανίσουμε μαύρους κύκλους και σημάδια, ενώ το Matt Plus liquid foundation  θα εξασφαλίσει απόλυτη ομοιομορφία στον τόνο και ματ τελείωμα που διαρκεί. Συνεχίζουμε με μπόλικο ρουζ στα μάγουλα και ακόμη περισσότερη μάσκαρα για να ενισχύσουμε το doll εφέ και με χρωματιστές σκιές που θα “σβήσουμε” πολύ καλά μεταξύ τους, για να δίνεται η εντύπωση ενός ενιαίου χρώματος που διαφοροποιείται από σημείο σε σημείο. Ολοκληρώνουμε με το Matt Lipstick στην απόχρωση 29, ένα κραγιόν που συγκαταλέγω ανάμεσα στα αγαπημένα μου.

 

Matt Plus liquid foundation

 

SEVENTEEN_Matt Plus Liquid Foundation_No04natural_beige

 

 

Seventeen Matt Lipstick Νο 29

 

 

 

SEVENTEEN_Matte Lasting Lipstick No32

 

 

 

Lorvenn  Hair Professionals – Brown Harmony

 

Αν και πιστή στο ξανθό χρώμα -σε σημείο εξάρτησης θα έλεγαν όσοι με ξέρουν-, το color trend που με εντυπωσίασε περισσότερο από τα υπόλοιπα είναι το brown harmony που αντανακλά τη γοητεία του φυσικού. Πιστεύω πως αν ποτέ αποφάσιζα να κάνω την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μου, αυτό ακριβώς είναι το χρώμα που θα ήθελα να πετύχω. Προκύπτει από τον συνδυασμό των βαφών Lorvenn Beauty Color 8.71 και 8.13 σε αναλογία 2:1.

 

lorvenn_brown_harmony

 

 

 

 

Για το φινίρισμα προτείνω λίγες σταγόνες από το Exotic Oil (πρόσφατα το δοκίμασα και μου άρεσε πολύ), για extra λάμψη, λείανση και απαλότητα.

 

 

Lorvenn_Exotic-Oil_intensiv

 

 

Πως σας φάνηκαν τα looks;

Ποιο σας άρεσε περισσότερο;

Ιωάννα  Μανέτα

 

 

9 Σχόλια
  1. To δεύτερο της Χρουσαλά είναι το αγαπημένο μου,μαρέσει πολύ το look της ψεύτικης κούκλας!

  2. Trendy Chic! Τρελαίνομαι για το eyeliner. Βέβαια ακόμα να το καταφέρω αλλά που θα μου πάει.

  3. Το δεύτερο look μου άρεσε και πάρα πολύ το κραγιόν το μώβ seventeen. Φανταστικό!

  4. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirlzzz.Έτσι όπως τα βλέπω μου αρέσει το Just a Doll όχι ότι και το Trendy Chic είναι άσχημο.
    Μουτςς

  5. Ψηφίζω Radiant και 60’ς.Η ένταση στο βλέμμα και η φλόγα στο κραγιόν μαζί με το γεγονός ότι δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο στο πρόσωπό μου,είναι οι λόγοι της προτίμησής μου.Το exotic oil…ενδιαφέρον…

  6. Καλησπέρα!Κ τα δύο looks μου φαίνεται δύσκολο να τα υιοθετήσω αφού απαιτείται πολλή επιδεξιότητα.Θα διάλεγα μάλλον το δεύτερο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.