Clarisonic Pedi: Επαγγελματικό πεντικιούρ σε 5 λεπτά.

 

Pedisonic--clarisonic-pedi-

 

Στη ζωή μου, μπορώ να πω ότι έχω γνωρίσει κάποιες από τις πιο κοκέτες γυναίκες του κόσμου. Για παράδειγμα, μια η γιαγιά μου, μια η προ-θεία μου, καθώς και η προγιαγιά του κυρίου Ρωμανού από την πλευρά του μπαμπά του. Και άλλη μια, για την οποία θα σας μιλήσω σήμερα. Την φίλη μου τη Μαρία Τσ. Aka, το άκρων άωτων της κοκεταρίας. Η ιστορία ξεκινά κάπως έτσι:

 

Πριν κάποια χρόνια, γνώρισα μέσα από τον ευρύτερο επαγγελματικό χώρο μια κοπέλα την οποία συμπάθησα πολύ. Το όνομα της Μαρία Τσ. και ήταν ανοιχτόκαρδος χαρακτήρας, ζωντανή, ευχάριστη, γενναιόδωρη. Αν και η γνωριμία μας έγινε σε ένα επαγγελματικό event, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Σύντομα την σύστησα και σε άλλες φίλες και ας πούμε ότι εκείνο το διάστημα είχαμε κάνει μια όμορφη κοριτσοπαρέα (όλες ελεύθερες) και περνάγαμε ωραία. Αυτό για κανένα τρίμηνο, όπου ένα βράδυ, πήραμε την απόφαση να πάμε όλες μαζί διακοπές το Πάσχα στη Μύκονο (κάποτε για χρόνια κάθε Πάσχα και κάθε τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήταν το «έθιμο» να είμαι στη Μύκονο.) Εκείνο το Πάσχα το θυμάμαι πολύ καλά, γιατί είχε πέσει γύρω στα μέσα Μαΐου, οπότε φυσικά θα κάναμε και τα πρώτα μας μπάνια στη θάλασσα (παγωμένη- ξεπαγωμένη- είπαμε ήταν το έθιμο)

 

Αν και οι υπόλοιπες γνωριζόμασταν αρκετά και είχαμε κάνει και άλλες φορές διακοπές μαζί, η Μαρία δεν είχε ξαναέρθει μαζί μας. Ήμασταν έξι και αποφασίσαμε να κλείσουμε δυο τρίκλινα. Πριν φύγουμε φυσικά κάναμε τα καθιερωμένα από την κορυφή μέχρι τα νύχια beaute (που μακάρι να’ ξερα το λόγο, αφού τότε είναι που δεν μένει τίποτα.. ούτε μαλλί, ούτε νύχι, για να μη μιλήσω για το πεντικιούρ στη θάλασσα- αλλά γι αυτό θα πω πολλά σε λίγο, οπότε υπομονή)

 

Τέλος πάντων φτάσαμε στο νησάκι, το δωμάτιο όπως ήταν φυσικό μας έβλεπε μόνο για λίγες ώρες ύπνου το βράδυ και όλη μέρα παραλία και όλο το βράδυ clubbing με μια μικρή ενδιάμεση στάση στο ξενοδοχείο για γρήγορο ντους και έξω από την πόρτα. Η Μαρία δεν ακολουθούσε αμέσως, μας ρώταγε που θα ήμασταν και ερχόταν να μας βρει, γιατί έκανε ώρες να ετοιμαστεί (μη κοιτάτε εμένα και τη Βίκυ. Δέκα λεπτά θέλουμε για ντους, ντύσιμο, βάψιμο, αλλά είμαστε η εξαίρεση)

 

 

CLA_PEDI_DiscHandle_wSmooth

 

Τα πρωινά, ξυπνάγαμε, κατά τις 11:30 με 12:00 και βρίσκαμε τη Μαρία πάντα όρθια έτοιμη και του κουτιού (παρόλο που και εκείνη ξενυχτούσε μαζί μας). Αποτρίχωση κάθε μέρα, μαλλιά τέλεια με σεσουάρ, νύχια τέλεια, πόδια βελούδο, μοσχοβόλαγε από όλες τις κρέμες που είχε απλώσει. Εμείς πάλι ξυπνάγαμε, ένα γρήγορο ντους, δόντια και μέσα σε δέκα λεπτά ήμασταν έτοιμες με μαγιό, παρεό, τσάντα θαλάσσης και έξω από την πόρτα.

 

Το τρίτο πρωινό, που η Μαρία ήταν και πάλι ξύπνια έτοιμη και του κουτιού, δεν άντεξα και την ρώτησα: «Μαράκι, sorry κιόλας, αλλά τι ώρα ξυπνάς, αφού για ύπνο πέφτουμε κατά τις 5 το πρωί;» «Βάζω ξυπνητήρι Τζούλια και ξυπνάω 8.30 με 9»… Ο Χριστός και η Παναγία σκέφτηκα εγώ.. Διακοπές και βάζει ξυπνητήρι; Και εδώ έρχεται το άκρων άωτων της κοκεταρίας με μικρή δόση ψυχαναγκασμού. «Βλέπεις Τζούλια μου, θέλω 2 με 2,5 ώρες για να ετοιμαστώ. Δεν μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου απεριποίητο με πιάνει κατάθλιψη. Και η αλήθεια είναι, τη μισή ώρα τουλάχιστον την περνάω ξύνοντας τα πόδια μου μέσα στο ντους με τη ράσπα, γιατί δεν αντέχω να βλέπω την κατάσταση τους, μετά την παραλία»

 

(θα μπορούσε να είναι η Μαρία Τσ, στην φωτό)

 

PEDI_REG_BUFF_679

 

 

Η Μαρία είναι ευτυχισμένη, σήμερα που γράφω το post. Γιατί ήταν η πρώτη που αγόρασε το Clarisonic Pedi. Kαι έτσι από εδώ και στο εξής, τουλάχιστον θα κοιμάται μισή ώρα περισσότερο στις διακοπές της.

 

 

 

Welcome Clarisonic Pedi!

 

Μετά το Clarisonic που έχουν λατρέψει γυναίκες και εδώ και στο εξωτερικό αλλά και πολλά bb girls, σειρά έχει το Clarisonic Pedi το πρώτο σύστημα μεταμόρφωσης ποδιών σε 5 λεπτά με ηχητικά κύματα ένα καινοτομικό προϊόν που σχεδιάστηκε για να μεταμορφώνει σε λίγα μόλις λεπτά τις ταλαιπωρημένες φτέρνες, τα δάκτυλα και τις πατούσες. Το claim είναι «10 φορές πιο λεία πόδια σε σχέση με τα κλασσικά μέσα περιποίησης» και εδώ κανονικά σαν καλή δημοσιογράφος πρέπει να γράψω όλα τα ποσοστά μετά από τα in vivo tests που έγιναν πριν το προϊόν κυκλοφορήσει. Ξέρετε, “το 95% των γυναικών που το χρησιμοποίησαν δήλωσαν πολύ ικανοποιημένες”,95% διαπίστωσαν πολύ πιο λεία τα τραχιά σημεία του ποδιού τους” κλπ κλπ κλπ, τα βαριέμαι απίστευτα αυτά τα ποσοστά και εσάς, που κάθεστε τώρα και διαβάζετε αυτό το post δεν σας λένε και τίποτα και εδώ που τα λέμε ούτε και μένα. Το θέμα είναι επί του πρακτέου τι γίνεται και αυτό (το πρακτέο δηλαδή) θα το δείτε παρακάτω.

 

 

 

 

PEDI_REG_HYDRATE_518

 

 

 

Αυτό όμως για το οποίο πρέπει να σας ενημερώσω είναι το πώς χρησιμοποιείται. Κατ αρχήν είναι πολύ κομψό – όπως όλα τα Clarisonic εξ άλλου και είναι και αδιάβροχο- εγώ το κάνω μέσα στο ντους κάθε μέρα για κανένα λεπτό.

 

Έχει δυο κεφαλές, η μια είναι η κεφαλή απολέπισης για καθημερινή χρήση και η άλλη κεφαλή ουσιαστικά είναι ένας «δίσκος λείανσης» για πιο εντατική περιποίηση και χρήση δυο φορές την εβδομάδα.

 

Ο δίσκος λείανσης για στεγνή χρήση δυο φορές την εβδομάδα είναι ένας ελαφρώς σαγρέ μεταλλικός δίσκος χρησιμοποιεί την τεχνολογία ηχητικής ταλάντωσης, για να λειαίνει αποτελεσματικά και με ασφάλεια τα τραχιά και ξηρά σημεία, χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα των ποδιών.

 

 

 

CLA_PEDI_Side_Smoothing_BH_

 

 

Η κεφαλή απολέπισης για υγρή και στεγνή χρήση κάθε μέρα είναι ένας συνδυασμός κοντών και σκληρών τριχών που εξασφαλίζει πιο ομοιόμορφη κάλυψη, για να καθαρίζει, να απολεπίζει και να μαλακώνει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα πόδια

 

 

 

CLA_PEDI_Side_Buffing_BH_11

 

 

 

 

Τα εξειδικευμένα προϊόντα που περιλαμβάνει το kit

 

 

Pedi– Buff

Iσχυρό scrub καθαρισμού: χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την κεφαλή απολέπισης και περιέχει ένα απολεπιστικό μίγμα γαλακτικού οξέος, σπόρων βερίκοκου και ενός συμπλέγματος τριών φρούτων, για να απομακρύνει την τραχιά επιδερμίδα και τα νεκρά κύτταρα και να τελειοποιεί την υφή των ποδιών

 

 

PEDI_BUFF_3_4_11033

 

 

 

Pedi- Balm

Ενισχυμένο με ένα απαλό μίγμα βούτυρου καριτέ, μελιού και έλαιου βερίκοκου, αυτό το balm είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μαλακώνει και να υδατώνει τις τραχιές, ξηρές φτέρνες και δάχτυλα για υπέροχα, λεία πόδια.

 

PEDI_BALM_3_4_11029

 

 

 

Pedi – Boost

Peeling ποδιών: χρησιμοποιείται δύο φορές την εβδομάδα και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να απολεπίζει και να ανανεώνει την επιδερμίδα χωρίς να χρησιμοποιεί επιθετικά συστατικά. Ο συνδυασμός γαλακτικού και γλυκολικού οξέος αναβαθμίζει την περιποίηση των ποδιών και προσφέρει ανώτερα αποτελέσματα σε σχέση με τα φυσικά απολεπιστικά μέσα, ανανεώνοντας και αναζωογονώντας τα ταλαιπωρημένα, κουρασμένα πόδια.

 

 

PEDI_BOOST_11003

 

 

 

Για Χρήση κάθε μέρα

Ξεκινήστε τη μεταμόρφωση των ποδιών απομακρύνοντας τα κατάλοιπα και λειαίνοντας την ξηρή, τραχιά επιδερμίδα με την Κεφαλή Απολέπισης για υγρή/στεγνή χρήση και το Pedi-Buff. Συνεχίστε με το Pedi-Balm, για να ενυδατώσετε και να προστατεύσετε την επιδερμίδα με ένα προϊόν που δεν γλιστράει.

 

 

Για χρήση δυο φορές την εβδομάδα

Χρησιμοποιήστε το Δίσκο Λείανσης Pedi σε στεγνά πόδια πριν το Pedi-Buff  και την Κεφαλή Απολέπισης για στεγνή/υγρή χρήση. Συνεχίστε με το Pedi-Boost για ολοκληρωμένη ανανέωση των ποδιών και ακόμα πιο απαλή επιδερμίδα. Ολοκληρώστε με το Pedi-Balm, για να ενυδατώσετε και να προστατεύσετε την επιδερμίδα

 

 

Κοστίζει 199Ε και το βρίσκετε αποκλειστικά στα Sephora

 

 

Στο δια ταύτα τώρα, γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχια

 

 

Ποιες ίσως θα έπρεπε, να το αγοράσετε.

 

 

Η Μαρία, αλλά ήδη το έχει κάνει

 

Όσες πραγματικά το έχετε ανάγκη και τα πόδια σας χρειάζονται αυτό το κάτι παραπάνω που δεν μπορεί να δώσει μια επίσκεψη σε ένα pedi salon, δυο φορές το μήνα.

 

Οι πολύ κοκέτες.

 

Όσες προτιμάτε, ό, τι πιο καινοτόμο έχει να δώσει η beauty τεχνολογία.

 

Όλες όσες θέλετε να κάνετε επαγγελματικό πεντικιούρ, μέσα στο σπίτι σας και να είσαστε έτοιμες σε πέντε λεπτά.

 

 

 

Ποιες ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να το αγοράσετε.

 

 

Αυτό που θα γράψω τώρα, το πιστεύω ακράδαντα. Πιστεύω ότι κάποιες από εσάς, επιβάλλεται να το αγοράσετε και μάλιστα όσο πιο σύντομα μπορείτε, τώρα που ανοίγει ο καιρός και κατά συνέπεια και η δουλειά σας: Μιλάω φυσικά,  για τις επαγγελματίες του pedi. Θεωρώ ότι δεν θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερη επένδυση και για τη δουλειά σας, αλλά και για την υγεία σας. Έχω δει πάρα πολλές φορές και μέσα σε ινστιτούτα αλλά και σε και σε ελεύθερες επαγγελματίες που κάνουν αυτή τη δουλειά, κοπέλες με δεμένους τους καρπούς ή φορώντας το ειδικό ελαστικό bandage γιατί υποφέρουν από χρόνια τενοντίτιδα. Και πως όχι; Είναι εύκολο να σηκώνεις ένα πόδι και να τρίβεις για 10-15 λεπτά μια πατούσα, μια φτέρνα, τα σκληρά σημεία του ποδιού για δυο,τρεις,  πέντε φορές ή και παραπάνω, μέσα στην εργασιακή σας μέρα;

 

Kαι ξέρω και πόσο επώδυνη είναι η τενοντίτιδα- την είχα πάθει στο παρελθόν και εγώ από εκτεταμένη χρήση του υπολογιστή και μάλιστα παραλίγο να απολυθώ κιόλας. Να το αγοράσετε γιατί θα είναι σωτήριο από πολλές απόψεις. Σκεφτείτε μόνο, πόσα περισσότερα ραντεβού θα μπορούσατε να κάνετε μέσα στη μέρα και πόσο γρήγορα θα υπερκαλύψετε με κέρδος την επένδυση αυτή.

 

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα pedi salons. Mην ξεχνάτε: Μια επένδυση για την δουλειά μας, μόνο σε καλό μπορεί να βγει. Σκεφτείτε πόσο θα αναβαθμιστεί ο χώρος  σας και πόσο θα ικανοποιήσετε τις πελάτισσες σας. Ειδικά αν οι πελάτισσες σας, ανήκουν στην δική μου κατηγορία, όπου όταν μου τρίβουν τα πόδια με ράσπα, γαργαλιέμαι και γελάω τόσο πολύ μετά δακρύων και κουνιέμαι και συνέχεια, που θέλουν δυο ώρες για να με τελειώσουν. Σκέτη ταλαιπωρία για εσάς, αλλά τι να κάνουμε, υπάρχω και εγώ και νομίζω και άλλες σαν εμένα.

 

 

Τίποτα από ότι έγραψα παραπάνω μπορεί και να μην μετρούσε, αν δεν είχα εγώ η ίδια την εμπειρία του Clarisonic Pedi. Kαι την εμπειρία μου, θα την μοιραστώ μαζί σας στο video που ακολουθεί όπου θα δείτε και βήμα – βήμα την διαδικασία. Δεν υπερβάλω καθόλου όταν λέω ότι για τέλεια πόδια, χρειάστηκαν πέντε λεπτά. Μπορεί να ήταν και λιγότερα, αλλά ας πούμε πέντε, για να το στρογγυλέψουμε. Και όταν δείτε τα πόδια μου, στο τέλος του video, πριν το Clarisonic Pedi και μετά το Clarisonic Pedi, δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λοιπόν: Τα διαγωνίσματα μας τα ολοκληρώσαμε, επαίνους πήρατε κάποιες, νέο μακιγιάζ είδαμε για να ξέρετε τι να πάρετε μαζί σας στο Πασχαλινό νεσεσέρ, video είδαμε, πεντικιούρ κάναμε με το Clarisonic Pedi, τι λέτε; Θα θυμάστε φαντάζομαι ότι από το ξεκίνημα του, το bb «ησυχάζει» για δυο μέρες. Την Μεγάλη Πέμπτη και την Μεγάλη Παρασκευή.

 

 

Δεν θα πω όμως ακόμα Καλό Πάσχα. Θα πω, Καλή Αντάμωση και θα σας «ξαναβρώ» γρήγορα, για να ανταλλάξουμε ευχές.

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια και κορίτσια του bb!Φανταστικά τα νέα για το clarisonic pedi.Αν και το ήξερα ότι έχει κυκλοφορήσει,ήταν η πρώτη φορά που είδα την εφαρμογή του.Πραγματικά,μου άρεσε πάρα πολύ!Εκείνο που δεν μου άρεσε είναι η τιμή του.Περιλαμβάνονται κ οι κρέμες στην τιμή;Πρέπει να αγοράζουμε κ ανταλλακτικά όπως για το clarisonic προσώπου;Πάντως το τελευταίο δεν το αποχωρίζομαι.
    PS.Ωραίο mani-pedi Τζούλια!

  2. πραγματικά όμως…τι μου θύμισες τώρα!!!χαχαχαχαχαχα! αν θυμάμαι, λέει, το χρου τσου, χρου τσου απ την ράσπα της Μαρίας εκείνα τα “δύσκολα” πρωινά…

  3. @marianna: Τέλειες ερωτήσεις αγαπημένη, συμπλήρωσες το post μου με το σχόλιο σου. Λοιπόν, σημείωσε:

    Στα 199Ε περιλαμβάνονται τα πάντα όσα έδειξα παραπάνω και οι κεφαλές και όλα τα προιόντα.

    Τα προιόντα όταν τελειώσουν θα σου κοστίσουν γύρω στα 25 με 27Ε για να τα αντικαταστήσεις.

    Τις κεφαλές καθαρισμού τις αντικαθιστάς περίπου κάθε 6 μήνες (ανάλογα με τη χρήση) και κοστίζουν 25Ε

    Thank you!

  4. οπως και το clarisonic προσωπου, φαινεται φανταστικο και εχει ηδη μπει στη whish list μου!!!διακρινω ”Μαρτη ” στο χερακι???? (και’γω φορεσα χιχιχι)φιλακια!!!

  5. Φανταστική συσκευή και φυσικά πάει την περιποίηση ένα βήμα μπροστά, αλλά είναι πολύ ακριβή για τα σημερινά δεδομένα κι επιπλέον δε θα ήθελα να χάσω την περιποίηση στα nails salon, όπου βάφουμε και νυχάκια, λέμε και τα κουτσομπολιά μας κλπ κλπ. Τα φιλιά μου και καλό Πάσχα σε όλους!

  6. Πόσο μα πόσο τελειο!!!!! Πάντως, ελεγαν και για το Clarisonic προσώπου, ότι δεν θα κανουν ποτε έκπτωση στα Sephora και πολύ συντομα υπήρξε… Ισως τωρα και σ΄αυτο…

  7. Καλημέρα!!
    Πατούσακια βελούδινα!!! Έκανες @τζουλια μου!!! Χιχιχι
    Απο οτι κατάλαβα αν δεν το δοκιμασεις δεν μπορείς ΝΑΤΟ καταλαβεις!!!
    Καλή αντάμωση λέω και εγω και σου έχουμε να περάσεις τέλεια!!!

  8. @Sonia Pap: Συμφωνώ απολύτως Σόνια! Απλά θέλω την επόμενη φορά που η Αντέλ θα μου κάνει πεντικιούρ στο salon να κρατάει και το Clarisonic Pedi στα χέρια της!

  9. @anastasia v: Ναι, ναι φοράω Μάρτη αγαπημένη φέτος! Και είχα και μια ιδέα και για εσάς, αλλά δεν πρόλαβα.. Ίσως του χρόνου!

  10. @Stella: Exactly!! (και σου κλείνω το μάτι περιφραστικά, γιατί δεν βρίσκω το αντίστοιχο emoticon)

  11. Τέλειο! Το λάτρεψα! Αλλά πολύ ακριβό. Με βλέπω με καμιά ελαφρόπετρα πάλι.

  12. Πραγματικά υπέροχη συσκευή! Προς το παρών όμως θα μείνω στην ηλεκτρική λίμα ποδιών της sholl από την οποία έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.

  13. Της scholl ήθελα να γράψω αλλά φυσικά το καταλάβατε. Φιλιά!!!

  14. Ακουγεται συσκευη θαύμα..αλλά προτιμώ την κλασική super περιποίηση από την αγαπημενη μου πεντικιουριστα που με περιποιειται χρόνια και δεν την αλλάζω…

  15. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Ακούγεται πολύ καλό,εντάξει αλλά λίγο υπερβολικό στην τιμή του.Προτιμώ το γαργαλητό,δύο σε ένα και απαλά ποδαράκια και δουλεύω κοιλιακούς.
    Μουτς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.