Bio Oil: Η ιδανική φροντίδα για το Σώμα πριν το Καλοκαίρι!

 

bio-oil-open

 

 

 

Θέλεις να “πάμε δυνατά”, Ελένη; Άκου τότε, τι πιστεύω εγώ: Αν το σώμα μας, είναι λείο, σφριγηλό, απαλό, ποσώς θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει αν εμφανίζει λίγη κυτταρίτιδα, ή αν έχουμε κάποια κιλά παραπάνω. Ίσα- ίσα που αυτά τα κιλάκια είναι και σέξι, if you know what I mean.

 

Εδώ πλέον η μόδα στα Hollywood και πέρα, θέλει εμφυτεύματα στον ποπό για να δείχνει πιο “τουρλωτός”  και εμείς οι Μεσογειακές, που είμαστε κάπως πιο “στρογγυλές” από τα γονίδια  μας, επιτρέπεται να γκρινιάζουμε;

 

Όσο για την κυτταρίτιδα τα έχουμε ξαναπεί. Για να μην έχει κάποια γυναίκα, ίχνος κυτταρίτιδας, θα πρέπει να είναι εξωγήινη ή η Naomi Campbell . Την οποία έχω δει live στο Λονδίνο και ειλικρινά πιστεύω ότι το γονίδιο της, διαφέρει λίγο από τις κοινές γήινες. Πάει λίγο προς το έξω-γήινη ή πως θα είμαστε ίσως, έπειτα από 10 γενιές, ξέρω γω; Κατά το 2315 ας πούμε. (όχι σοβαρά τωρα, το κυριολεκτικά ατελείωτο και αγαλματένιο  πόδι της έφτανε στη μέση μου και δεν με λες και κοντή στα 1,70) Λοιπόν: Με απλά λόγια: Έτσι είμαστε φτιαγμένες, είναι στη φύση μας η (λίγη) κυτταρίτιδα και καλά θα κάνουμε να αγαπήσουμε και αυτή, την εντελώς θηλυκή πλευρά του εαυτού μας. Για την άλλη την (πολύ) κυτταρίτιδα, υπάρχουν επίσης δραστικές λύσεις, αλλά δεν θα μιλήσουμε γι’ αυτές εδώ.

 

Άσε μας Naomi, κουκλίτσα μου.. Δηλαδή τι να ζηλέψουμε από αυτό; Είναι σα να ζηλεύoυμε τη μπλε τρίμετρη πρωταγωνίστρια του Avatar (που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας του James Cameron)

 

 

naomi-bikini

 

Όμως, Ελένη. Ένα σώμα τραχύ, πλαδαρό, άγριο,  δεν μας επιτρέπω να το έχουμε. Γιατί αυτό,  δεν είναι στη φύση μας. Αυτό δείχνει απλά, αφροντισιά. Και αυτή η λέξη, είναι απαγορευμένη, για ένα bb girl. Για σένα.

 

Ευτυχώς ζούμε σε εποχές που με τα κατάλληλα προϊόντα και την σωστή τους χρήση (δηλαδή, όχι όποτε το θυμόμαστε) να είναι το σώμα μας πάντα στην καλύτερη του κατάσταση. Προϊόντα φυσικά, όπως τα υπέροχα Stella’s Recip-Y που είδαμε χθες, νέα προϊόντα της αγοράς που θα δούμε αύριο, κάποια που έχουμε ήδη δοκιμάσει και έχουμε μείνει πολύ ευχαριστημένες, ή προϊόντα που να συνδυάζουν και φυσικά συστατικά αλλά και ό,τι πιο νέο έχει να προτείνει ένα εργαστήριο ομορφιάς.

 

Ένα από αυτά, είναι και το Bio Oil (όπως θα έχετε καταλάβει, κοντεύει να γίνει το νέο μου προϊόν-φετίχ και από πάνω, έχει και τα χρώματα του μαγιό της Naomi…)

 

 

 

 

Bio-Oil-1

 

 

Για τη «χημεία» του και το θαυματουργό Purcellin Oil έχω μιλήσει εδώ. Για τη “φυσική” του όμως, δηλαδή τα φυσικά συστατικά που περιέχει στη σύνθεσή του , (Λεβάντα, Καλέντουλα, Δενδρολίβανο, Βιταμίνες Α και Ε) και το πόσο ευεργετικά είναι για την φροντίδα του σώματος, δεν είμαι εγώ η πιο κατάλληλη να μιλήσω. Εδώ μέσα έχουμε τη γκουρού γι’ αυτές τις απορίες. Και έτσι πήρα συνέντευξη (και πολύ το ευχαριστήθηκα, γιατί είχα καιρό να το κάνω) από την Stella.

 

 

Ελπίζω να την απολαύσετε και να μάθετε και πράγματα όπως έμαθα και εγώ.

 

 

Ερώτηση: Stella, θα ήθελα λίγες πληροφορίες για την Λεβάντα ένα από τα κύρια συστατικά του BioOil

 

 

Απάντηση: Αν υπάρχει ένα συστατικό που λατρεύω, που θεωρώ το απόλυτο δώρο της φύσης, και δεν θα μπορούσα να στερηθώ ούτε στιγμή, ενώ το χρησιμοποιώ σε κάθε δυνατή μορφή του, αυτή είναι η λεβάντα! Θεωρείται από τους επιστήμονες, ένα από 20 σημαντικότερα θεραπευτικά βότανα.  Είναι το μοναδικό αιθέριο έλαιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα αδιάλυτο πάνω στο δέρμα, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα. Γι΄ αυτό φροντίστε πάντα να έχετε στο σπίτι ένα μπουκαλάκι για αντιμετώπιση εγκαυμάτων.

 

Τίποτα δεν είναι πιο αποτελεσματικό! Το απόλυτο συστατικό για κάθε δερματικό πρόβλημα αντιφλεγμονώδες, εξισορροπητικό, αντιβακτηριδιακό, αντιμυκητιακο, απόλυτα χαλαρωτικό, αγχολυτικό, θεραπεύει μολύνσεις, πονοκεφάλους, αυπνίες, αφυπνίζει κι εναρμονίζει τις αισθήσεις. Φροντίζει τα μαλλιά, το δέρμα σε μολύνσεις, επουλώνει κοψίματα και πληγές, έλκη, ακμή, δερματίτιδα, φλεγμονές και ρυτίδες.   Ακόμα και ως αφέψημα ηρεμεί, χαλαρώνει, καταπραΰνει το στομάχι. Η λεβάντα για μένα δεν μπορεί να λείπει από πουθενά… είναι η «ασπιρίνη» των φυσικών σκευασμάτων, το «δια πάσαν νόσο…» μου.

 

 

 

closeup lavender

 

 

 

Ερώτηση: Πες μας λίγα λόγια για την Καλέντουλα

 

Απάντηση: Αυτό το κορυφαίο, θεραπευτικό λάδι είναι ιδανικό  για ευαίσθητα δέρματα και  ανακουφίζει από τις φθορές που επιφέρει η ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και τις δερματικές διαταραχές. Η καλέντουλα είναι πασίγνωστη για την ενυδατική, καταπραϋντική κι ευεργετική δράση της στο ανθρώπινο δέρμα.

 

 

Ερώτηση: Πιστεύεις ότι η καλέντουλα μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα του δέρματος όπως ας πούμε τις ραγάδες;

 

Απάντηση: Μα φυσικά! Προσδίδει μοναδική απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα και για το λόγο αυτό αποτελεί βασικό συστατικό των περισσότερων σκευασμάτων που αντιμετωπίζουν τις ραγάδες. Επιπλέον, θεωρείται ένα από τα καλύτερα βότανα για τη θεραπεία τοπικών δερματικών προβλημάτων, ερεθισμούς, φλεγμονές, μολύνσεις, δερματικά έλκη, εξωτερικές αιμορραγίες. Εξάγεται με εκχύλιση από τα άνθη του φυτού Calendula silvestre, που είναι πλούσιο σε αιθέρια έλαια, φλαβονοειδή και καροτενοειδή. Περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6,C και Ε.


Ερώτηση: Κατά τη γνώμη σου, που ενδείκνυται η χρήση του δενδρολίβανου;

 

Απάντηση: Το μεσογειακό μας δενδρολίβανο, προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων του φυτού Rosemarinus Officinalis και περιέχει μία μεγάλη ποικιλία δραστικών ουσιών όπως το αντιοξειδοτικό carnosic acid, το αντιβακτηριακό και αντιφλεγμονώδες rosmarinic acid, το λιποδιαλυτικό ursolic acid και άλλα πολύτιμα συστατικά. Η χρήση του δενδρολίβανου είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών αλλά και σώματος, με έμφαση στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων, γιατί βελτιώνει τοπικά την κυκλοφορία του αίματος. Το αιθέριο έλαιο του χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για προβλήματα κυκλοφορικού, για τον πονοκέφαλο, την κούραση, τις μολύνσεις του δέρματος, τους μυϊκούς πόνους, τις κράμπες, αλλά και την βελτίωση μνήμης, την πνευματική διαύγεια και τους πονοκεφάλους.

 

 

rosemary-

 

 

Ερώτηση: Τι ξέρουμε για τις Βιταμίνες Α και Ε, όσο αφορά την καλλυντική περιποίηση;

 

Απάντηση: Οι δύο απόλυτα απαραίτητες βιταμίνες για κάθε καλλυντικό. Η βιταμίνη Α είναι η καθαρή, φυσική μορφή της ρετινόλης. Ένα πολύτιμο συστατικό ανάπλασης της επιδερμίδας, με θαυμαστή αντιγηραντική και αναπλαστική δράση, επειδή έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιεί την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνων στο χόριο. Μειώνει την ένταση των ρυτίδων και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα κάνοντας την να φαίνεται πιο φρέσκια.   Υπάρχει σε όσα προϊόντα προτείνονται κατά της ακμής, των μαύρων στιγμάτων, την επούλωση δερματικών τραυμάτων και ουλών.

 

Η βιταμίνη Ε έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και δεν νοείται καλλυντικό που κυκλοφορεί στο εμπόριο χωρίς αυτήν. Προωθεί την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να απορροφώνται αποτελεσματικότερα και οι υπόλοιπες βιταμίνες που περιέχονται σε ένα σκεύασμα. Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, συμβάλει στην αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης ενώ ως λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα, όσο και σε για εγκύους για την πρόληψη των ραγάδων.

 

 

Ερώτηση: Πιστεύεις Στέλλα, ότι ο συνδυασμός αυτών των φυσικών συστατικών του Bio Oil,  είναι πετυχημένος και λειτουργεί σε πολλαπλά επίπεδα?

 

Απάντηση: Προφανώς και είναι ένας επιτυχημένος συνδυασμός γιατί κάθε συστατικό μόνο του αντιμετωπίζει διαφορετικά θέματα. Συνεπώς αν συνδυαστούν τα συστατικά και οι ιδιότητες τους, πετυχαίνεις πολλά περισσότερα ως επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό άλλωστε είναι και το πλεονέκτημα ενός καλλυντικού. Ο επιτυχημένος και δραστικός συνδυασμός.

 

 

Εν κατακλείδι: Όπως έλεγα και παραπάνω, με το Bio Oil το σώμα μας, θα είναι πάντα φροντισμένο. Λείο, απαλό, σφριγηλό, χωρίς σημάδια και ραγάδες.  Έτσι εξ’ άλλου, πρέπει.

 

 

Συμφωνούμε, Ελένη; Κανένας “εφιάλτης” λοιπόν,  για παραλία/μαγιό όπως μου έγραψες προχθές. Θα το βάλεις, θα είναι και bikini και θα ξέρεις τα εξής:  Είσαι σέξι, είσαι θελκτική,  έχεις αυτοπεποίθηση και most of all,  είσαι Γυναίκα, my darling. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό;

 

 

 

 

 

 

BIO-OIL1

 

 

 

Πες τα και συ Γκλόρια, για να μη τα λέω μόνη μου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Μου έφτιαξες τη μέρα, τρελό μωβ κορίτσι!!!!! και επειδή αυτή τη φορά το έχω πάρει σοβαρά το όλο θέμα δοκιμάστε πριν τη χρήση του θαυματουργού bio-oil στεγνό ή υγρό τρίψιμο του σώματος με λούφα ή ακόμα καλύτερα με τα ειδικά γάντια που κυκλοφορούν σε διάφορα καταστήματα και κοστίζουν ελάχιστα και θα με θυμηθείτε.
    @stella πόσα post θα εκτυπώσω ακόμη για επιπλέον μελέτη, δεν σε προλαβαίνω….
    Φιλιά πολλά

  2. Δε θα πω ψέματα, διστάζω να μπω κι εγώ στις φανατικές του συγκεκριμένου λαδιού, αλλά πες πες αρχίζεις και με πείθεις βρε κορίτσι μου. Διαβάζω τόσα θετικά που σκέφτομαι: βρε λες;;; Και γιατί όχι δηλαδή! Η επόμενη beauty αγορά θα είναι αυτό! I promise!

  3. Καλησπέρα,μπράβο Stella κ για χθες κ για σήμερα!Βio-oil=Απαλότητα κ ενυδάτωση!

  4. Παρ’ όλο που έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το bio oil, δεν το έχω δοκιμάσει. Θέλω να το αγοράσω για μια ουλή που έχει ο γιός μου στο σαγόνι του από παλιό χτύπημα. Θα το είχα ήδη πάρει, αλλά έχω τόσο βολευτεί με τα Stella’s Recip-Y, που το αμελώ συνεχώς.

  5. Για μενα το bio oil ειναι ενα μικρο θαυμα..ειχα σημαδια απο εφηβικη ακμη,σημαδια προ 20 χρονων,και αυτο το μικρο θαυμα μου τα απαλυνε σε 1 μολις μηνα χρησης…και επεται συνεχεια..

  6. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Μου φτιάξατε τη μέρα με το σημερινό post.Ζω για τη στιγμή που θα γίνει μόδα η κυτταρίτιδα!(Για να μην πω πως θα έπρεπε να υπάρχει νόμος περί αυτού) χαχαχχαχαχαχαχ
    Τα φιλιά μου αγαπημένες μου

  7. Λατρεύω Bio-oil! Το βάζω σε σώμα πρόσωπο και μαλλιά! Μου αρέσει το άρωμ ά του η πολυχρηστικότητά του. Οι ατελείωτες θεραπευτικές ιδιότητες του.Αφυδάτωση και ξηρότητα εξαφανίζονται στην στιγμή.Αγαπημένο.

  8. Αγαπημένο και για μένα πλέον…όποια το δοκιμάσει θα δει τα τρομερά του αποτελέσματα ποοοολύ γρήγορα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.