Magic Store Athens: H Boutique των Παγωτών.

magic-pleasure-store

 

Για να σκεφτούμε κάποιες boutique… Boutique Ρούχων; Φυσικά . Boutique Καλλυντικών; Check. Boutique Αρωμάτων; Nαι και σε αυτό. Boutique Ξενοδοχεία; Βεβαίως! Boutique Παγωτών;;; Μάλιστα. Για δεύτερη χρονιά στο κέντρο της Αθήνας, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του το Magic Pleasure Store, που μόνο σαν Boutique Παγωτού, μπορείς να το περιγράψεις.

 

Θα την πάω step by step την εμπειρία μου, γιατί νομίζω αξίζει να δείτε, τι συνέβη, όταν έφτασα στο Magic Store Athens και επέλεξα το παγωτό μου μαζί με τον “Υπεύθυνο απόλαυσης”.  Kαι step by step μακιγιάζ να έκανα, δεν νομίζω να το ευχαριστιόμουν πιο πολύ…

 

Step 1 Επιλέγω τις γαρνιτούρες μου (λευκή σοκολάτα και καραμελάκια για μένα, παρακαλώ..) με τον Υπεύθυνο Απόλαυσης

 

1

 

 

2

 

 

3

 

Step 2 Ο Υπεύθυνος Απόλαυσης, αναμιγνύει τις γαρνιτούρες μου.

 

4

 

Step 3 Επιλέγω τη βάση και προτιμώ Βανίλια (είμαι του .. λευκού…) Κοιτάξτε χαμογελάκι πονηρό, ο Υπεύθυνός μου.. ξέρει τι θα επακολουθήσει, γι’ αυτό…

 

5

 

Step 4 Επιλέγω για  επικάλυψη Λευκή Σοκολάτα (είμαι και πιστή, στο λευκό..)

 

8

 

Step 5 Και τώρα ξεκινά η τέχνη “Κεντάω παγωτό με τις γαρνιτούρες“, από τον Υπεύθυνό μου.

 

9

 

 

10

 

11

 

Step 6 Σιρόπι, Σοκολάτα Γάλακτος, φυσικά!

 

12

 

Step 7 Είμαι έτοιμη! Κοιτάξτε πόσο χαρούμενος είναι ο Υπεύθυνός μου! Σχεδόν όσο εγώ! Αληθινός καλλιτέχνης!

 

13

 

Come to me, my own personal Magic Pleasure.. Come to mama!

 

 

14

 

 

 

Ο όρκος των Magic Ice Cream Maniacs!

 

The Magic Oath!

 

Ορκίζομαι να….

 

 

JOIN-THE-MAGIC-PLEASURE-MOV

 

 

 

Μάλιστα. Αυτό το μίνι παγωτάκι ξυλάκι που βλέπετε στη φωτό, είναι το USB με το Δελτίο Τύπου των δημοσιογράφων. Εντάξει, όλα εκεί μέσα από το παγωτό μέχρι το USB, τα έχουν αναγάγει σε «υψηλή τέχνη».

 

usb-1

 

usb-2

 

Η Αμαλία γκρίνιαξε όταν είδε στο fb το Magic ξυλάκι μου και μου έγραψε “Βλέπεις τώρα τα άσχημα της επαρχίας;”… (αν μπορείς φυσικά να αποκαλέσεις το πανέμορφο Ζάντε «επαρχία» αλλά τέλος πάντων…)

 

Και εγώ έκανα ένα μικρό «επιτόπιο» ρεπορτάζ για να μάθω ότι η επόμενη μπουτικ απόλαυσης Magic, μεταφέρεται σύντομα, προς.. Βορρά… Όχι, όχι Αθηναικό Βορρά… Μιλάω για  Βορρά, Βορρά… Stay tuned, Demi, Stella, Elina και τα άλλα μου κορίτσια του… Βορρά! ( if you know what I mean)

 

 

Καλή Πρωτομαγιά αγαπημένες μου! Σας εύχομαι μια μέρα γεμάτη απολαύσεις!

 

 

 

 

 

 

 

(Στο μεταξύ ας αντιγράψω και αυτούσιο το Δελτίο Τύπου εδώ παρακάτω, γιατί μπορεί να διαβάσετε κάτι που παρέλειψα να σας πω. Διότι, με τι μυαλό να γράψεις post, όταν από τη μια σκέφτεσαι το παγωτό που έφαγες και από την άλλη σε «τραβάει» ο κύριος Ρωμανός για να ξεκινήσετε τη μέρα της Πρωτομαγιάς;)

 

 

 

The Magic Pleasure Store is back

 

Tο πιο απολαυστικό κατάστημα ανοίγει ξανά τις πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας και σας περιμένει για μια μοναδική εμπειρία σοκολάτας και παγωτού!

 

Magic Athens Pleasure Store

 

Το αγαπημένο παγωτό Magic της Algida που συνδυάζει την πλούσια, τραγανή σοκολάτα Magic με βελούδινο παγωτό βανίλια επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας και σας καλεί να ζήσετε παρέα την απόλυτη γευστική εμπειρία!

 

Το παγωτό Magic, με αφορμή τον περσινό εορτασμό των 25 χρόνων Magic, πάντα καινοτόμο και τολμηρό, δημιούργησε ένα μοναδικό, υψηλών προδιαγραφών κατάστημα, που αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις του παγωτού και της σοκολάτας. Το Magic Pleasure Store λοιπόν μετά την τεράστια επιτυχία και χιλιάδες πιστούς pleasure seekers, συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την απόλαυση!

 

Make My Magic& νέα toppings

 

Στο Magic Pleasure Store, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε βήμα προς βήμα, το δικό σας μοναδικό παγωτό Magic με τη βοήθεια των Pleasure Makers, που θα σας καθοδηγήσουν σε ένα μαγικό ταξίδι στη γεύση και στην απόλαυση της σοκολάταςκαι του παγωτού Magic.

 

Το φετινό Magic Pleasure Store θα «μαγέψει» ακόμα περισσότερο τους  pleasure seekers! Εκτός από τα all time classic αγαπημένα toppings, όπως καραμελωμένο αμύγδαλο, μπισκότο, καρύδα, αλατισμένο φιστίκι ή τριμμένο χώνακι με κομματάκια σοκολάτας , έρχονται νέα, ανατρεπτικά toppingsπου σας δίνουν τη δυνατότατα για άπειρους συνδυασμούς με την βελούδινη σοκολάτα Magic, ενώ εγγυώνται ένα απίθανο αποτέλεσμα!

 

Οι ανανεωμένες γευστικές προτάσεις για toppings ξεκινούν από πεπόνι, φράουλα, cranberry, κόκκους ρυζιού με κακάο, λιναρόσπορο, ηλιόσπορο και πολύχρωμη ζάχαρη μέχρι ποπ κορν με αλάτι ή καραμελωμένο, πιπερόριζα, μούσλι με τροπικά φρούτα, χαλβάς και τσίλι. Έτσι το παιχνίδι του αλμυρού με το γλυκό, των χρωμάτων και των υφών θα γοητεύσει και τους πιο απαιτητικούς pleasure seekers!

 

Η διαδικασία για να δημιουργήσετε το δικό σας Magic είναι απλή:

 

Αρχικά επιλέγετε έως 3 toppings με τα οποία θα γαρνίρετε το παγωτό σας. Σας περιμένει μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές γαρνιτούρες. Διαλέξτε ανάμεσα στα κλασσικά, στα ιδιαίτερα και στα πιο ανατρεπτικά.

 

Στη συνέχεια διαλέγετε τη βάση του Magic σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε βελούδινο παγωτό βανίλια ή σοκολάτα σαν βάση για το παγωτό σας.

 

Τέλος διαλέγετε τη Magic σοκολατένια επικάλυψη. Επιλέγετε σε ποιο από τα 3 είδη σοκολάτας Magic (κλασσική, λευκή ή μαύρη) προτιμάτε να βυθιστεί μέσα το παγωτό σας και ο Pleasure Maker θα δημιουργήσει μπροστά σας το δικό σας μοναδικό παγωτό ξυλάκι Magic!

 

#discoverpleasure
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, το Magic Pleasure Storeείναι ο πρώτος από τους πολλούς σταθμούς του #discoverpleasure! Σας προσκαλούμε λοιπόν, να συμμετέχετε κι εσείς στο Magic Pleasure Movement και να ανακαλύψετε την απόλαυση Magic στους επόμενους αναπάντεχους Magic Pleasure σταθμούς που θα σας αποκαλυφθούν το καλοκαίρι! Staytuned!

 

Για το Magic
Ξεκινώντας το 1989 από τη Γερμανία και το Βέλγιο, το Magic ήταν το πρώτο παγωτό ξυλάκι που στόχευσε σε ενήλικο κοινό. Το Magic έγινε γρήγορα γνωστό για την καινοτομία του και τα εξαιρετικής ποιότητας συστατικά του, ενώ το κακάο που χρησιμοποιείται στη σοκολάτα των παγωτών Magic παράγεται αποκλειστικά με μεθόδους αειφόρου καλλιέργειας και φέρει την πιστοποίηση της Rainforest Alliance. Σήμερα το Magic είναι ένα από τα κορυφαία brands παγωτού παγκοσμίως με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 2 δισεκατομμύρια ετησίως σε όλο τον κόσμο και το μεγαλύτερο brand της Unilever στην κατηγορία του παγωτού.

 

Τα παγωτά Magic τα βρίσκετε στα ψυγεία της Algida.

 

Magic Athens Pleasure Store: Κολοκοτρώνη 3-5 και Βουλής, Αθήνα.

facebook: www.facebook.com/magic.algida

 

twitter: @MagicIceCreamGr
#discoverpleasure #MagicAthens

 

 

 

To lollipop δεν είναι παγωτό, είναι γλειφιτζούρι,  αλλά σκέφτεστε καλύτερο τραγουδάκι γι’ αυτή τη μέρα; ;Ένα τραγουδάκι που να ταιριάζει με την απόλαυση; Μικρές, αλλά τελικά τόσο πολύτιμες απολαύσεις… Ο ήλιος λάμπει, το παγωτό μας το φάγαμε (ή θα το φάμε)  Πρωτομαγιά σήμερα, θα μαζέψουμε λουλούδια, κάποιες θα κάνουμε το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα.. (λέω σήμερα να μην σκεφτώ, το άλλο της νόημα, να μείνω μόνο στα χαρούμενα)

 

Πάμε λοιπόν

 

 

 

 

Ναι, τώρα το τελείωσα σίγουρα το post, δεν γράφω κάτι άλλο.

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια κ κορίτσια!Καλή Πρωτομαγιά κ Καλό Μήνα!Αυτά τα λουλουδάκια τα έχω στον κήπο μου!Τα παγωτά είναι λατρεία.Αν κ έχω διαφορετικό γούστο από σένα,μαύρη σοκολάτα κ πάλι μαύρη κ σοκολάτα γάλακτος,ό,τι υπάρχει σε σκούρο δηλαδή,θα έτρωγα κ τη λευκή!

  2. Πώπω φαίνεται τέλειο το παγωτό, σαν έργο τέχνης! Αν και είμαι πιο πολύ της σοκολάτας γάλακτος, θα το έτρωγα το παγωτό σου Τζούλια! Καλό μήνα σε όλες 🙂 x

  3. Λέω να μην διαβάσω αυτό το λαχταριστό άρθρο γιατί λατρεύω τα παγωτά και μπορεί να μπω στον πειρασμό να φάω μόνη μου ένα μισόκιλο..όχι τπτ άλλο αλλά έρχεται και καλοκαίρι 😉

  4. Καλό μήνα, γλυκό και ευωδιαστό. Δεν θα ξαναγκρινιάξω… Μπορεί να βγαίνει και σε καλό η απουσία πειρασμών.
    Και για να πούμε και αλήθειες, στο Τζάντε, δεν έχουμε παράπονο από boutique. Και φρούτων έχουμε και κρεάτων έχουμε…

  5. Καλησπερα. Αν και δεν ειμαι φαν των παγωτων θα θελα να μπω στην διαδικασια να φτιαξω και να απολαυσω μια καυτη μερα του καλοκαιριου ενα MAGIC. Καλο μηνα καλα να περασετε ολες

  6. Κάθε φορά που βλέπω φωτογραφίες από το συγκεκριμένο μαγαζί σκάω από τη ζήλια μου θέλω εκείνη τη στιγμή να μπω μέσα στη φωτογραφία να ξεμαλλιάσω και να της πάρω το παγωτό από το χέρι. Ευτυχώς τώρα δεν θα το κάνω ΑΝΟΙΓΕΙ MAGIC STORE στη Θεσσαλονίκη (Χωροπηδάει γύρω γύρω στο δωμάτιο!!!)

  7. Κάθε φορά που βλέπω φωτογραφίες από το συγκεκριμένο μαγαζί σκάω από τη ζήλια μου θέλω εκείνη τη στιγμή να μπω μέσα στη φωτογραφία να ξεμαλλιάσω και να της πάρω το παγωτό από το χέρι. Ευτυχώς τώρα δεν θα το κάνω ΑΝΟΙΓΕΙ MAGIC STORE στη Θεσσαλονίκη (Χωροπηδάει γύρω γύρω στο δωμάτιο!!!) Καλό μήνα!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.