New Entry: Dettol Αφρόλουτρα; Αυτό και αν δεν είναι νέο!

dettol-afroloutra

 

 

Θυμάμαι μικρή 7-8 ετών στο Λονδίνο, τη γιαγιά μου, συνεχώς με ένα μπουκάλι Dettol στο χέρι. Τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να είχε εμμονή με το συγκεκριμένο προϊόν. Το χρησιμοποιούσε αλύπητα στο μπάνιο, σχεδόν κάθε φορά που κάποιος χρησιμοποιούσε την τουαλέτα ή έκανε ντους. Και το χρησιμοποιούσε και παντού αλλού, εδώ που τα λέμε, αν ένιωθε ότι κάποιο σημείο του σπιτιού, δεν ήταν τόσο καθαρό, όσο το ήθελε.

 

Σε πλαστικό μπουκάλι, ένα καφέ σκούρο υγρό, με μια πολύ χαρακτηριστική έντονη, αψιά μυρωδιά, την πρώτη φορά που το μύρισα, κόντεψα να κάνω εμετό ( έγραψα «να λιποθυμήσω» αλλά το έκανα delete, γιατί πήγα πίσω και θυμήθηκα ότι η λιποθυμία δεν υπήρχε σε αυτή την ηλικία, υπήρχε ο εμετός σε όλο του το μεγαλείο..). Αλλά μετά από λίγο, το συνήθισα και για πάρα πολλά χρόνια , νόμιζα ότι η καθαριότητα ήταν συνυφασμένη με την μυρωδιά Dettol.

 

Εκείνα τα χρόνια το Dettol δεν υπήρχε ακόμα στην Ελλάδα, έφτασε βέβαια κάποια στιγμή και νομίζω ότι το λάτρεψαν και οι Ελληνίδες γιατί είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα προϊόντα του είδους, που κυκλοφορούν στην αγορά.

 

Όταν είδα τον courier, να μου δίνει την τσάντα Dettol , δεν μου έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση διότι πλέον το bb έχει γίνει bb & more, οπότε ενημερωνόμαστε και για άλλα προϊόντα εκτός από ομορφιάς (καθαριότητας, φαγητό, ποτό, ρούχα, αξεσουάρ, βιβλία, αφεψήματα, κλπ κλπ κλπ, μη τα λέω όλα καταλαβαίνετε. Ό, τι μπορεί να ενδιαφέρει ένα γυναίκειο micro site και κατά συνέπεια εσάς.)

 

Χάρηκα, γιατί μου τελειώνει το δικό μου Dettol και άνοιξα το κουτί. Μου πήρε λίγα, σχεδόν τρία δευτερόλεπτα, για να καταλάβω τι βλέπω μια που όπως ξέρετε, δεν βλέπουμε με τα μάτια, βλέπουμε με τον εγκέφαλο και τα μάτια, απλά υπακούουν στο δικό του σήμα.

 

Ο εγκέφαλος μου λοιπόν «έλεγε» Dettol απολυμαντικό παντός είδους, αυτό που μου τελείωνε.. Τα μάτια μου πάλι, έβλεπαν… αφρόλουτρα και λογικά «μπλόκαρα», γι’ αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα.

 

 

dettol-afroloutra-2

 

Σπάνια γράφω post με το που θα δω ένα νέο προϊόν. Συνήθως θέλω να «ζήσω» λίγο μαζί του για να μπορέσω μετά να γράψω γι’ αυτό και να σας ενημερώσω. Αυτή τη φορά, έλαβα το κουτί ας πούμε στις 12 το μεσημέρι και έγραψα αυτό το post μετά από 3 ώρες στις 3:00 το απόγευμα, γιατί δεν κρατιόμουν για να σας γράψω τα νέα.

 

Γιατί ναι, (τηρουμένων των αναλογιών) είναι μεγάλο νέο, ότι η Dettol αποφάσισε να κυκλοφορήσει στην αγορά αφρόλουτρα, χωρίς να φοβάται το connotation, τον συνειρμό. Δηλαδή, τι μπορούν να υποδηλώνουν και αν μπορούν να σταθούν πλάι- πλάι, οι λέξεις, απολύμανση και απόλαυση.

 

Για το Dettol ξέρουμε ότι είναι το Νο 1 όνομα στην παγκόσμια αγορά απολυμαντικών και αντισηπτικών προϊόντων, το προϊόν που αντιμετωπίζει τα μικρόβια σε κάθε καθημερινή δραστηριότητα, το προϊόν που συμβάλλει ακόμα και στη πρόληψη επιδημιών.

 

Μέσα στο ντους όμως; Μετά από μια (γυναικεία) κουραστική μέρα; Θα το απολάμβανα; Θα με ξεκούραζε; (σε αυτό ακριβώς το σημείο σηκώθηκα από τον υπολογιστή. Η ώρα ήταν 5:18 μμ και κάποιος νεαρός κύριος με περίμενε για το homework. Και εγώ δεν είχα κάτι άλλο να γράψω εξ’ άλλου. Το post θα το συνέχιζα, εφόσον το βράδυ έκανα το ντους μου.)

 

Αποφάσισα λοιπόν να αντιγράψω το Δελτίο Τύπου για μια πρώτη γεύση και να επανέλθω στον υπολογιστή το βράδυ με την δική μου εμπειρία πλέον.

 

 

Τα Αφρόλουτρα Dettol είναι μια νέα πρόταση που συνδυάζει φροντίδα και αποτελεσματικότητα, και είναι ιδανικά για κάθε τύπο δέρματος.

 

Τα μικρόβια είναι η κυρία αιτία κακοσμίας του δέρματος. Τα νέα αφρόλουτρα Dettol Profresh, απομακρύνουν τα μικρόβια, εξασφαλίζοντας βαθύ καθαρισμό, χωρίς όμως να ερεθίζουν, αφού η σύνθεσή τους σέβεται το pH το δέρματος. Το ευχάριστο άρωμα μόλις ανοίγεις τη συσκευασία, η απαλή αίσθηση κατά τη διάρκεια του μπάνιου, αλλά και η αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης μετά το μπάνιο, κάνουν τα νέα αφρόλουτρα Dettol Profresh την ιδανική επιλογή για όλη την ημέρα!

Ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος, το νέο αφρόλουτροDettol Profresh έρχεται σε τέσσερα μοναδικά αρώματα που θα λατρέψετε: Citrus Crush και Fruit Burst σε μορφή gel, Honey Glow και Sensitive Touch σε μορφή κρέμας

 

  • Citrus Crush, για ένα φρέσκο, γεμάτο ενέργεια ξεκίνημα
  • Fruit Burst, φρουτώδες άρωμα και αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα
  • Honey Glow, βελούδινο άρωμα και υπέροχη λάμψη που σε κακομαθαίνουν
  • Sensitive Τouch, πλούσια ενυδατική αίσθηση, απαλό άρωμα και απόλυτη προστασία για την ευαίσθητη επιδερμίδα

 

 

 

 

Η ώρα είναι 9:30, ο νεαρός έχει κάνει ήδη το ντους του και κοιμάται και εγώ μόλις βγήκα από το ντους. Ιδού η εμπειρία μου:

 

Επέλεξα το Dettol Pro Fresh,Fruit Burst και πως όχι; Ταιριάζει απόλυτα με την Άνοιξη και την θερμοκρασία των τελευταίων ημερών. Όμορφο άρωμα, όχι υπερβολικά έντονο. Χρώμα πορτοκαλί. Αφρός ιδιαίτερα πλούσιος. Και το δέρμα μου, μετά το ντους αρκετά απαλό και ενυδατωμένο (για καθαρό δεν μιλάω, Dettol είναι αυτό)

 

Εν κατακλείδι: Να λοιπόν που η λέξη απολύμανση, τελικά μπορεί να σταθεί πλάι στη λέξη απόλαυση.

 

 

 

13 Σχόλια
  1. καλημέρα!!!
    @Τζουλια.Τζουλια μου σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Η μαμά μου είχε και έχει αυτή την εμμονή με το
    Dettol το έβαζε παντού !!!ευτυχως μονο στο φαγητό δεν το είχε δοκιμάσει χαχαχα χαχαχα
    Και σε μένα η μυρωδιά του μου γύριζε τα μάτια ανάποδα! Μέχρι και ο γιος μου όταν ήταν πολυ μικρός
    το καταλάβαινε και φώναζε “πάλι η γιαγιά το έβαλε”!!!
    Και βέβαια εννόειται οτι μόλις κυκλοφόρησε το αφρόλουτρο το πήρε πρώτη!!!!!
    Φιλια

  2. ααα!! τι ωραία νέα!
    πολύ έξυπνη ιδέα πιστευω πως θα πάει καλα!
    θέλω να τα δοκιμάσω άμεσα!

    υ.γ. η μαμά μου ( που μόνο δεν το εχει φάει ακόμα! ) θα ενθουσιαστεί! να μια καλή ιδέα για το δώρο της Κυριακής σε όμορφο κουτί με ενα μεγάλο φιόγκο!

  3. Καλημερα. Τζουλια και σε μενα εκανε κλικ το Dettol Pro Fresh,Fruit Burst ισως γιατι θελω να εχω την αισθηση του φρεσκοκομμενου καρπου σε οτιδηποτε χρησιμοποιω στο σωμα μου. Μου δινει την αισθηση της καθαριοτητας και της φρεσκαδας. Και ναι μετα το DOVE ΚΑΙ ΤΗΝ NIVEA θα ενταξω και το dettol στα αφρολουτρα μου.Καλο υπολοιπο ημερας

  4. Θένκς Τζούλια μου, η ομορφιά & η χαρά βρίσκεται στα απλά πράγματα!
    ενα λευκό κουτί με τα αφρόλουτρα μέσα και ενα μεγάλο φιόγκο να το τυλίγει νομίζω θα εκτιμηθεί δεόντως!

  5. Πολύ ενδιαφέρον , θα τα τσεκάρω οπωσδήποτε . Εμένα πάντως μου αρέσει η μυρωδιά του Dettol , ειδικά στο μπάνιο και στο σφουγγάρισμα , γιατί το έχω συνδέσει με τη μυρωδιά της καθαριότητας και της απολύμανσης ( είμαι ανώμαλη , το ξέρω … ) .

  6. @Τζουλια.Τζουλια μου το Dettol το θεωρώ πια “οικογένεια μου” !!! Το εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια
    κάτι ξέρουν παραπάνω οι μαμάδες.το αφρόλουτρο σίγουρα θα το δοκίμαζα μιας όπως μας περιέγραψες
    έχει ωραίο άρωμα/ενυδάτωση/προστασία.
    Φιλια

  7. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Τα είδα στο σούπερ μάρκετ,τα μύρισα κιόλας αλλά δεν αγόρασα ακόμη.Το αγαπώ το dettol το χρησιμοποιώ με πάθος αλλά είμαι κορίτσι της Klinex.Οπότε θα περιμένω τη συνεργασία της αγαπημένης μου χλωρίνης(της κίτρινης με άρωμα λεμόνι βεβαίως) με κάποιο αφρόλουτρο ή σαμπουάν για να το εντάξω στη βαρετή και μονότονη καθημερινότητά μου.
    Τα φιλιά μου εν bb αδερφές μου….

  8. @Litsa Strantzali χαχαχα!!! Είσαι απίστευτη και για χιλιοστή πολλοστή φορά συμφωνώ εντελώς και απόλυτα μαζί σου,μόνο που εμένα η αγαπημένη μου Klinex ultra είναι η φούξια! 😉

  9. Κι εγώ θυμάμαι το Dettol να υπάρχει πάντα στο σπίτι μας,ενώ η μητέρα μου το έπαιρνε οπωσδήποτε μαζί της σε κάθε ταξίδι στο εξωτερικό,κάτι που κάνω κι εγώ.Αφρόλουτρο Dettol μου ακούγεται κάπως περίεργο,αλλά όπως οι Καρντάσιανς χώθηκαν στα καλλυντικά έτσςι και η Dettol διεκδικεί κομμάτι από την πίτα που λέγεται γυναικεία φιλαρέσκεια και υγιεινή!

  10. κι ότι έλεγα πως είχα βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια στα αφρόλουτρα ωραία πρόταση για τις επόμενες αγορές μου, αυτό με το μέλι ήδη μου κλείνει το μάτι

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.