Nivea Q10 Plus: Το Κολάν Σύσφιξης, στη συλλογή μου!

 

nivea-open

 

Δεν ξέρω αν έχει τύχει να το έχω αναφέρει ποτέ, αλλά οκτώ στις δέκα φορές που ντύνομαι φοράω κολάν. Είναι γεγονός, ότι πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα items της γκαρνταρόμπας μου. Έχω αφάνταστα μεγάλη συλλογή από κολάν, σχεδόν σε όλα τα σχέδια και όλα τα χρώματα και μάλιστα τα φοράω χειμώνα καλοκαίρι και όλες τις ενδιάμεσες εποχές.

 

Με βολεύουν πολύ. Στο γυμναστήριο, στα ψώνια, στις βόλτες, σε επαγγελματικά ραντεβού, σε φιλικές συγκεντρώσεις, σε παιδικά πάρτι, για ποτό με φίλες και ανάλογα με το πώς θα τα συνδυάσω, αλλάζει εντελώς και το στυλ τους φυσικά. Με all star και t-shirt το πρωί που πάω τον κύριο Ρωμανό στο σχολείο. Με γαλότσες και φαρδιά πουλόβερ σε μια εκδρομή ή όταν βρέχει. Με cut boots και δερμάτινο σακάκι για πιο funky στυλ, ή για μια έξοδο με φίλες. Με ψηλοτάκουνα για πιο… special βραδιές.

 

Νομίζω, την «υπέρβαση» με τα κολάν την έκανα φέτος, στο Πρωτοχρονιάτικο, New Year’s Eve, super  dinner party της Τζωρτζίνας (με συγχωρείτε, αλλά έκανε και φοβερό κρύο εκείνο το βράδυ).  Βεβαίως φόρεσα ένα πολύ εντυπωσιακό top, το συνδύασα και με ωραία cut boots, αλλά ενδιάμεσα, φόρεσα το σατέν κολάν (ενδιάμεσα, είναι η λέξη της μέρας, «κολλάω» μερικές φορές και εγώ τελικά)

 

Θα το πω. Είναι τόσο εύκολο, αλλά ταυτόχρονα stylish ντύσιμο, για μένα τουλάχιστον, που δεν θέλω να περιπλέκω περισσότερο από όσο ήδη είναι, την καθημερινότητα μου.

 

 

 

NIVEAQ10 Plus_3

 

 

 

Μια μικρή γεύση από την συλλογή Τζούλιας σε κολάν. Εδώ βλέπετε κάποια από τα χειμωνιάτικα, sorry δεν έχω προλάβει ακόμα να φτιάξω τα καλοκαιρινά μου ρούχα. Kαι το φούξια, που βλέπετε, απλά το έχω κάπου πρόχειρο μήπως ξαφνικά από τον Χειμώνα, φτάσουμε στο Καλοκαίρι, χωρίς ενδιάμεση στάση, όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Και σήμερα Φθινόπωρο (στην Αθήνα) και τα φύλλα πέφτουν από τον αέρα. Λαμπρά.

 

Το καταπληκτικό δεύτερο κολάν με το κέντημα στο πλάι μου το έκανε δώρο η Όλγα στο Λονδίνο στο κατάστημα Forever 21 (το αγαπώ…) όπου μόλις το είδε, πήγε σαν υπνωτισμένη στο stand και μου είπε επί λέξει: «Αυτό εδώ, γράφει Κυριλή στο tag..» (ε, με ξέρουν οι φίλες μου). Το τρίτο, το απίθανο σατέν, είναι δώρο της Βίκυς (είπαμε, με ξέρουν οι φίλες μου). To τελευταίο δεν είναι τζην. Είναι κανονικότατο κολάν, με σχέδιο τύπου τζην και είναι από τα αγαπημένα μου. Και αυτό από το Λονδίνο, από το next.

 

photo-102

 

 

Και στη Θεσσαλονίκη αν θυμάστε αγαπημένες, κολάν φόραγα, στο event μας. Εδώ είναι το funky style κολάν, που έλεγα παραπάνω, συνδυασμένο με χαμηλά μποτάκια και μοβ δερμάτινο ημί-παλτο

 

 

photo-242

 

 

Φανταστείτε τώρα, το φοράω που το φοράω έτσι κι αλλιώς σχεδόν κάθε μέρα, να είχα στη συλλογή μου και ένα κολάν που να κάνει και καλό στη σιλουέτα μου. Να τη συσφίγγει, να την σμιλεύει. «Όνειρο Θερινής Νυκτός» καλέ μου Shakespeare, όπως και «ο Ψεκασμός από Ψηλά με Αρώματα και Αντηλιακά» (το άλλο ωραίο όνειρο, όχι του Shakespeare,της Litsa Kouklitsa)

 

Ευτυχώς, εκείνο το πρωί, λίγες μέρες πριν το Πάσχα, που ο courier μου παρέδωσε μια τσάντα με το λογότυπο Nivea, δεν την άνοιξα αμέσως και μπροστά του. Γιατί νομίζω θα τον αγκάλιαζα και θα τον φίλαγα τον άνθρωπο και πολύ φυσικά δεν θα τον ξανά έβλεπα στο γραφείο, θα έμπαινα blacklist, διότι σίγουρα θα νόμιζε ότι είχε να κάνει με άνθρωπο, όχι και πολύ στα καλά του. (τα κάνω κάτι τέτοια…)

 

Και πως όχι όμως; Μέσα στην τσάντα υπήρχε ένα κουτί το οποίο έγραφε: Nivea Q10 Plus, Κολάν Σύσφιξης και Σμίλευσης (το διέλυσα το κουτί από την ανυπομονησία μου- δεν υπάρχουν τα πειστήρια- θα το δείτε στη φωτό του Δελτίου Τύπου) Εκείνη τη στιγμή το φόρεσα. Και από τότε μέχρι σήμερα, έχει δεθεί για τα καλά με την καθημερινότητα μου, ακόμα και όταν το βγάζω για να φορέσω κάτι άλλο, όταν γυρνάω σπίτι το ξαναφοράω.

 

NIVEAQ10 Plus_2

 

 

Ναι, φυσικά το φοράω και έξω. Και στον Πόρο το πήρα μαζί μου το Πάσχα. Άνετα φοριέται και έξω και έχω και αποδείξεις. Και γιατί όχι άλλωστε; Με ένα όμορφο μακρύ t-shirt; Μη σας πω ότι η εφαρμογή του και το ύφασμα του είναι τέτοιας ποιότητας που με «μαζεύει» απίστευτα. Με το που το φοράω, εκείνη τη στιγμή δείχνω τουλάχιστον 1,5 με 2 κιλά πιο λεπτή.

 

Οι αποδείξεις που σας έλεγα. Εγώ σε στενή παρέα, με το κολάν μου στο δρόμο για το σχολείο. Λυπάμαι που η φωτογραφία δεν είναι «επαγγελματική» είναι όμως αληθινή. Μου την τράβηξε ο κύριος Ρωμανός και άκουσα και απίστευτη γκρίνια. Θέλει να πηγαίνει στο σχολείο τουλάχιστον ένα τέταρτο νωρίτερα και η μαμά, τον καθυστερούσε με φωτογραφίσεις. «Έλα βρε Ρωμανάκι, βοήθησε λίγο τη μαμά στη δουλειά» «Και δηλαδή για να σε βοηθήσω εσένα, στη δική σου δουλειά, πρέπει να πάω εγώ καθυστερημένος στη δική μου;;» (κάνε παιδιά σου λένε μετά)

 

 

julia-kolan-nivea-1

 

 

Όλο τα δικά μου λέω, ας γράψω και τα επίσημα:

 

Το νέο Κολάν Σύσφιξης & Σμίλευσης NIVEA Q10 Plus δουλεύει για εσάς ενώ κινείστε, καθώς έχει την μοναδική ιδιότητα να σμιλεύει άμεσα το σώμα σας και να συσφίγγει αποτελεσματικά την κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς και τα πόδια σας. Όμως, το πιο συναρπαστικό νέο είναι ότι τα αποτελέσματα στο σώμα σας είναι ορατά σε δύο μόλις εβδομάδες, τακτικής χρήσης.

 

Η καινοτομία της κρέμας… που φοριέται!

Το μυστικό του νέου Κολάν Σύσφιξης & Σμίλευσης NIVEA Q10 Plus βρίσκεται στην προηγμένη ελαστική ύφανση, με μικρο-κάψουλες Q10 που περιέχονται εσωτερικά του υφάσματος. Με την τεχνολογία «μαλακής συμπίεσης», οι μικρο-κάψουλες Q10 ακριβώς, όπως και οι πέρλες μπάνιου, απελευθερώνουν σταδιακά τα συστατικά τους, σε κάθε σας κίνηση

 

Το τμήμα έρευνας της NIVEA σε στενή συνεργασία με την ειδικό υφασμάτων Tanatex, δημιούργησαν το καινοτόμο και άνετο κολάν NIVEA με μικρο-κάψουλες Q10: «Η ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΙΕΤΑΙ». Συνδυάζει την τεχνολογία «μαλακής συμπίεσης» με το φυσικό συνένζυμο της επιδερμίδας Q10, Αμυγδαλέλαιο και Aloe Vera.

 

Χάρη στη στενή, αλλά άνετη εφαρμογή του, και το μασάζ που πραγματοποιείται ενώ κινείστε, το Κολάν Σύσφιξης & Σμίλευσης ΝΙVEA Q10 Plus χαρίζει σφριγηλή επιδερμίδα και υπέροχη σιλουέτα με άμεσα ορατά αποτελέσματα σε διάστημα δύο εβδομάδων.

 

Σύμφωνα με την Dr. Yvonne Neumann, Μέλος του Τμήματος Global Research & Development Body Care της Beiersdorf, «Η χρήση Cosmetotextile ινών που έχουν υφανθεί κατάλληλα για να προσφέρουν περιποίηση στην επιδερμίδα, αποτελεί μια τεράστια τάση στις μέρες μας. Δρουν αποτελεσματικά στην επιδερμίδα μέσα από την υψηλή τεχνολογία έκχυσης ουσιών που ενεργοποιείται με την κίνηση. Για εμάς, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας είναι ότι αυτά τα υφάσματα λειτουργούν ως ένα σύστημα σμίλευσης της σιλουέτας ενώ εσείς κινείστε.»

 

 

 

NIVEAQ10 Plus_5

 

 

Καλά τα λένε. Εγώ φοράω το size, extra large, για να νιώθω ακόμα πιο άνετα και γιατί από τη μέση και κάτω είμαι πιο ψηλή, από ότι, από τη μέση και πάνω. Πραγματικά είδα διαφορά και μάλιστα όχι σε δυο εβδομάδες, θα έλεγα σε 10 μέρες. Χωρίς αμφιβολία πιο σφριγηλοί οι μηροί μου και η κοιλίτσα μου και οι γλουτοί μου που υποφέρουν από την καθιστική ζωή. Η αποτελεσματικότητα του, διαρκεί για 30 πλύσεις. Αν σκεφτείτε ότι το πλένω κάθε 4-5 μέρες, είναι σα να φοράω ανελλιπώς και για δυο μήνες, δυο φορές τη μέρα, μια κρέμα σύσφιξης, που σε άλλη περίπτωση, μπορεί και να βαριόμουν ή να το ξέχναγα. Εδώ όμως, “ζω” με την κρέμα σύσφιξης ε, και σίγουρα αυτό είναι καλύτερο. Και καλά, είπαμε. Εγώ έχω και αδυναμία στα κολάν. Όσες από εσάς δεν έχετε, μπορείτε απλά να το φοράτε, όταν γυρνάτε στο σπίτι, μια χαρά δουλειά θα κάνει. Σημειώστε ότι κοστίζει 24,99Ε.

 

Kαι τώρα θέλω να απευθυνθώ στην αγαπημένη Nivea με ένα μου request: Για να ολοκληρωθεί το όνειρό μου «κάνω σύσφιξη και σμίλευση σε σημεία που το έχω ανάγκη, με μηδέν κόπο» θα ήθελα το επόμενο Q10 προϊόν που θα δημιουργήσετε, να είναι ένα μπλουζάκι μαύρο και στενό, με μανίκι μέχρι τους αγκώνες (και αυτό αγαπημένο item, ακόμα και το χειμώνα το φοράω κάτω από όλα τα ρούχα) Και αυτή τη φορά, να συσφίγγει, τα μπράτσα μου (βλέπετε, δεν παίζουμε όλες τένις, όπως η rania). Αν το κάνετε αυτό, αγαπητή μου Nivea Q10, θα σας χρωστώ ευγνωμοσύνη.

 

(bb girls, προσοχή! Την ιδέα μου αυτή την ακούσατε πρώτες εσείς και εδώ μέσα. Αν τη δούμε να υλοποιείται σε 1,5- 2 χρόνια, θα ζητήσω ποσοστά και θα σας έχω όλες μάρτυρες υπεράσπισης!)

 

 

NIVEAQ10 Plus_4

 

 

Όχι, όχι αποκλείεται.. Συγνώμη.. Α! Όλα κι όλα! Σας αγαπώ, σας αγαπώ, bb girls, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω διαγωνισμό με αυτά τα κολάν…

 

Θα τα κρατήσω όλα για μένα.

 

 

 

 

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια!!! Από αύριο κιόλας, το κολάν αυτό θα μπει στην καθημερινότητά μου. Δεν ξέρω, είναι σαν να μου κάνεις πλύση εγκεφάλου κάθε φορά. Σε 15 μέρες θα σου γράψω τα αποτελέσματα!!! Φιλιά

  2. @Σταυρούλα: Θέλω οπωσδήποτε να μου γράψεις εντυπώσεις!! Περιμένω!

  3. OYAOYYYYYY!!!!!! αν και δεν εχεις αναγκη εσυ Κυριλή…..μηπως όσες έχουμε ανάγκη αν σπευσουμε???? Δηολαδη αν βλεπεις διαφορα σε δεκα μηνες, σε ενα μηνα ε??????

  4. OYAOYYYYYY!!!!!! αν και δεν εχεις αναγκη εσυ Κυριλή…..μηπως όσες έχουμε ανάγκη να σπευσουμε???? Δηλαδη αν βλεπεις διαφορα σε δεκα μέρες, σε ενα μηνα ε??????
    ΥΓ βαλε διορθωση στο ΒΒ…. εκτιθέμεθα όταν ενθουσιαζόμαστε και γραφουμε χαζά….. απ΄την ταραχή….

  5. Καλημέρα! Δεν είμαι σίγουρη πόσο δουλειά κάνει. Είμαι βλέπεις πολύ έως εκνευριστικά δύσκολη ώστε να πω καλά πράγματα για ένα προιόν. Παρ’ όλα αυτά όμως επειδή κι εγώ τα κολάν τα λιώνω, με βολεύουν αφάνταστα και τα φοράω από το πρωί μέχρι το βράδυ θα το δοκιμάσω και σίγουρα θα σου γράψω τις εντυπώσεις μου. Γυμναστήριο διάβασα?? Πηγαίνεις γυμναστήριο Τζούλια μου?????

  6. @Stella: Χαχχαχαχαχαχα!!! Μείνε στο γραφείο! Έχεις χρόνο!! Έχεις σου λέω!!

  7. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Αλεξάνδρα μου, γράφτηκα τον Ιανουάριο και πήγαινα πιστά για έναν μήνα. Το υπόλοιπο, ντρέπομαι να σου το γράψω… οπότε ό,τι μπορώ τώρα και ένα που μπορώ, είναι τουλάχιστον να φοράω αυτό το κολάν…

  8. Θέλω και κολάν και μπλούζα που είναι τέλεια ιδέα και να διεκδικήσεις τα ποσοστά σου γιατί βλέπω σύντομα να βγαίνει στην αγορά αντίστοιχο προϊόν. Φαντάζομαι ότι οι ευεργετικές του ιδιότητες θα πολλαπλασιάζονται αν το φοράς κατά τη διάρκεια της γυμναστικής ε? Καλημέρα…

  9. @Τζούλια: Αχ τι να σε κάνω????!!!! Τζάμπα την χαρά που πήρα… Ερώτηση τώρα που μου ήρθε. Η δυχρωμία που βλέπω στο κολάν μήπως φαίνεται άσχημα αν η μπλούζα είναι πιο κοντή? Γιατί αν διακρίνω σωστά το γκρι ξεκινάει λίγο πάνω από το γόνατο. Άρα θέλει αρκετά μακριές μπλούζες.

  10. @ΕΛΕΝΗ: Ε, μα φυσικά Ελένη μου!! Φυσικά! Εδώ πολλαπλασιάζονται όταν απλά κινείσαι (πχ ψώνια κλπ) φαντάζεσαι να το φοράς και να κάνεις και γυμναστική; Δεν το συζητώ..

  11. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Πολύ καλή ερώτηση, πάρα πολύ καλή ερώτηση, ερώτηση όπως tαιριάζει σε μια γνήσια beauty addict! Άκου λοιπόν Αλεξάνδρα μου: Αυτή η διαφάνεια (δεν είναι γκρι, είναι διαφάνεια) που κάνει στο πλάι εμένα, μου φαίνεται σαν σχέδιο. Επειδή γενικά φοράω όπως είδες κολάν με διάφορα σχέδια στο πλάι, δεν με “χαλάει” καθόλου. Από την άλλη, αν δεν θέλεις να φαίνεται, ένα μακρύ t-shirt (όχι ράσο) σε καλύπτει μια χαρά. Ή σήκωνέ το πιο ψηλά στη μέση, οπότε φαίνεται λιγότερο η διαφάνεια.

  12. Για την αποτελεσματικότητα εμπιστεύομαι την Τζούλια. Θέλω να δηλώσω ότι θα κρατήσω το post για πιθανή μελλοντική δικαστική χρήση.

  13. Γεια σας!Τι έχω πάθει με τα κολάν κι εγώ Τζούλια μου!Φέτος το χειμώνα κόντεψα να καταργήσω τα παντελόνια!Βολικά,ζεστά,άνετα,τι να κάνω κι εγώ,του χρόνου θέλω καινούργια,τα έφαγα!Όσο για το κολάν nivea,θα ήθελα να το δοκιμάσω!
    Ο κ.Ρωμανός είναι τέλειος φωτογράφος αλλά έχει κ ωραία πόδια να τραβήξει!

  14. Και μόνο που σφίγγει έτσι από μόνο του μου κάνει. Αν αδυνατίζει κιόλας δεν έχω λόγια. Κι εμένα η διαφάνεια με προβληματίζει, αλλά έστω και για το σπίτι είναι καλά αντί για homewear. Γιατί κι εγώ τα κολάν (τα μαύρα τα σκέτα όμως!) δεύτερο πετσί λέμε!!!

  15. Εγώ πάλι θα πω ένα “Ouaou”σαν τον Βαρουφάκη,αντικρίζοντας τα υπεροχα κολάν σου!! Εχω και εγώ τρέλα με τα κολάν,είναι απαραίτητα στην καθημερινότητα μου,μπορεί ναέχω και καμμιά10ρια σε μαύρο χρώμα πάντα αλλά με διάφορες “παραλλαγές”αλλά το βρίσκω τέλειο να φοράς το αγαπημένο σου outfit και να σε αδυνατίζει! Οχι ότι εσύ Τζούλια μου το έχεις καθόλου ανάγκη,εγώ όμως με τη μεσογειακή περιφέρεια,θα το αγοράσω λίαν συντόμως~!

  16. Τζούλια,δεν θα το πιστέψεις,ούτε κ εγώ το πιστεύω αλλά έχω και εγώ μαύρο κολάν με κεντημα στα πλάγια,μόνο που είναι σε ασημί χρώμα το κέντημα.Μου έρχεται να το φωτογραφήσω να το δεις,γιατί πάλι τα μεγάλα πνεύματα των Υδροχόων συναντήθηκαν! 🙂

  17. κι εγώ πιστή χρόνια στα κολάν, θα το δοκιμάσω!
    κι ας κάνει έστω και λίγη διαφορά

  18. Καλησπερα. Χειμμαρος σημερα αλλα ειναι το αδυνατο σημειο ολων μας το χασιμο ποντων. Αδυνατο θα θελαμε να γινει. Ελπιζω να κανει οσα υποσχεται πιστευω οτι σε συνδιασμο με αδυνατιστικα προιοντα και ασκηση να ειναι πολυ καλυτερα τα αποτελεσματα. Καλο βραδυ

  19. Καλησπερα
    @Τζουλια.Τζουλια μου με εφτιαξες τωρα λεμε!!!
    Λατρευω τα κολαν ξεκινησα απο περσι και δεν λεω
    να σταματησω!Φετος αγορασα ενα τυπου leather
    και το υπεραγαπησα!!!
    Τωρα αν το κολαν μου κανει και τα υπολοιπα που αναφερεις
    σιγουρα θα το αγαπησω παραπανω!!
    Φιλια

  20. Εξαιρετικό προιόν!! το ζήλεψα πολύ, τα κολάν κι εμένα με βολεύουν τόσο και τελευταία λόγω της νέας δουλειάς δεν μπορώ να τα φορέσω όσο θέλω!! Το συγκεκριμένο όμως γιαμέσα στο σπίτι και για βραδυνές βόλτες καταπληκτικό μου φαίνεται!!
    Διαγωνισμός μου μυρίζει?!?!

  21. Τέλειο!!!! Πρέπει να το αποκτήσω κι εγώ!!!! Σ’ευχαριστούμε για την τόσο ωραία ενημέρωση!!!!! Να είσαι καλά και πάντα χαμογελαστή!!!!!

  22. Μου άρεσε πολύ! Θα είναι σίγουρα στις επόμενες αγορές μου.

  23. Τζα!!!Καλησπέρα bbκόριτσα.Διαβάζω τα σχόλια και βλέπω πως όλες συμφωνούμε σε δύο πράγματα και έχουμε μόνο μία απορία.
    Το ένα ότι η αγαπημένη Τζούλια έχει υπερτέλεια πόδια και δεν έχει ανάγκη κανενός είδους κολάν κρέμας κλπ παρά μόνο για ψυχολογικούς λόγους και όχι ουσιαστικούς.Και θέλω να με πιστέψετε επειδή τα είδα με τα μάτια μου.
    Το άλλο ότι όλες αγαπάμε τα κολάν.Και πώς να μην τα αγαπάμε αφού μετά την επέλαση των τζιν όλες θέλαμε κάτι πιο άνετο κι ευκολοφόρετο και προσωπικά μου αρέσει που δεν μου σφίγγει το στομάχι όταν είμαι για φαγητό και που την επόμενη μέρα συνεχίζει να μου κάνει και δεν θέλω βοήθεια να κουμπωθώ.Ευχαριστώ κολάν,σε αγαπώ <3
    Η απορία που εντόπισα και που όλες εκφράσαμε έστω και σαν σκέψη είναι αν κάνει δουλειά ή απλά παίζουν με τον πόνο μας.
    Ύστερα από μια έρευνα στις κατάλληλες πηγές(που θα μου επιτρέψετε να μην αποκαλύψω)η NIVEA είναι γερμανική.Αυτό και μόνο (μαζί με το συνδυασμό πέδιλο με λευκή κάλτσα)αποτελεί σήμα κατατεθέν και εγγύηση πως το προϊόν δουλεύει.Και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς;Οι έρμοι επιστήμονες μέρα νύχτα προσπαθούσαν,πειράματα επί πειραμάτων,προσευχές,τάματα…Η επιτυχία μονόδρομος,αλλιώς θα τους μάζευαν σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως.Ε δεν διάβασα τίποτα σχετικό άρα ας του δώσουμε μια ευκαιρία.(Τουλάχιστον δεν θα καταλήξει κι αυτό όπως όλα τα μισογεμάτα βάζα που αρχίζουμε το Μάιο και δεν τελειώνουμε ποτέ)
    Σας φιλώ Μουτςςςςςς

  24. επίσης @όλες:

    Το claim δεν είναι ότι αδυνατίζει. Είναι ότι συσφίγγει (αλλά κάποιες φορές, αυτό είναι πολύ καλύτερο)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.