Κερδίστε 3 Αντηλιακά Προσώπου Beatific Sun Guard SPF 30

 

beatific-antiliaka-sun-guard

 

Μέσα από αυτόν τον διαγωνισμό, τρεις από εσάς, θα έχετε να την ευκαιρία να κερδίσετε και να δοκιμάσετε τα υψηλής τεχνολογίας αντηλιακά Sun Guard της Beatific. Φυσικά και αν δεν κερδίσετε, πρέπει να προμηθευτείτε αν δεν το έχετε ήδη κάνει, το αντηλιακό σας, ένα προϊόν που για μένα και ελπίζω για τις περισσότερες από εσάς, δεν είναι εποχιακό αλλά επιβάλλεται να το χρησιμοποιούμε όλο τον χρόνο.

 

Καθημερινή λοιπόν η χρήση του αντηλιακού, όπως ακριβώς και της ενυδατικής σας κρέμας προσώπου, αν θέλετε να διατηρηθεί για όσο το δυνατόν περισσότερο, η νεανικότητα του δέρματός σας

 

Λίγα λόγια για να ξαναθυμηθούμε κάποια πράγματα για τα συγκεκριμένα αντηλιακά:

 

Beatific Sun Guard face cream SPF30

Η Beatific πιστή στη φιλοσοφία ανάπτυξης προϊόντων αιχμής που καταπολεμούν τη γήρανση στην πηγή της και χαρίζουν λάμψη, δημιούργησε την αντηλιακή κρέμα προσώπου SunGuardSPF30 βασισμένη στην ιατρική καθοδήγηση και επίβλεψη των δερματολογικών κλινικών του Ομίλου Υγεία.

 

Εστιάζοντας στο σύγχρονο τρόπο ζωής και την ανάγκη για καθημερινή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και την φυσιολογική γήρανση, ένα εξαιρετικής σύστασης προϊόν με βελούδινη υφή έρχεται να μετατρέψει τον ήλιο σε ζεστό χάδι και τον χρόνο σε σύμμαχο ανεξάρτητα από την εποχή και την τοποθεσία.

 

Beatific-sunscreen-box-and-

 

Δύο καινοτομικά συμπλέγματα συστατικών προσφέρουν ευρεία άμυνα 3πλης προστασίας ενάντια στη φωτό-γήρανση, τη θερμική γήρανση και τη χρόνο-γήρανση καλύπτοντας όλο το φάσμα προστασίας που έχει ανάγκη η επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο για να παραμείνει ενυδατωμένη, λαμπερή και υγιής.

 

Beatific Cell Guard UVIR: το προηγμένο φωτοπροστατευτικό σύμπλεγμα ολιστικής αντηλιακής προστασίας το οποίο παρέχει ενισχυμένη άμυνα ενάντια στην φωτογήρανση και την θερμική γήρανση που προκαλούνται από την UV & IR ακτινοβολία. Το συστατικό ELIX-IR πλούσιο σε φλαβονοειδή συμβάλλει στην ακεραιότητα των ινών κολλαγόνου, ελαστίνης και των πρωτεϊνών ενώ οι παράγοντες Ectoine και Celligent προστατεύουν το DNAτων κυττάρων από βλάβες που σχετίζονται με την ηλιακή ακτινοβολία.

 

Beatific Youth gene Pro C: το καινοτομικό αντιγηραντικό σύμπλεγμα που παρέχει την απόλυτη άμυνα ενάντια στη γήρανση και τη φθορά που προκαλεί ο χρόνος. Με 4 πολύτιμα συστατικά (Alaria SP, Υαλουρονικό οξύ, Βιταμίνη C, Νιασίνη) & τεχνολογία Light Reflecting που συμβάλουν καθοριστικά στην προστασία των κυττάρων από την φθορά του χρόνου (χρονό-γήρανση).

 

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε, η διαδικασία είναι απλή και γνωστή: Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Τετάρτη 20 Μάιου έως την Τρίτη 26 Μαΐου στις 12μμ. Την Τετάρτη 27 Μαΐου θα ανακοινώσω με post τις τυχερές νικήτριες.

 

 

 

Καλή επιτυχία και είπαμε: ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ BB GIRLS!

 

 

520 Σχόλια
  1. Δοκιμασα ενα δειγματακι κ ξετρελαθηκα απο την υφη το πως απλωνετε μεχρι το υπεροχο αρωμα καλοκαιριου αχ ειναι φανταστικη .

  2. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει την μάρκα αυτή.Ευχαριστούμε πολύυυυυ!!

  3. Φανταστικό και απαραίτητο !!!!!!!

  4. Beatific για καθημερινή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία super δωρo

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.