Dove Invisible Dry: Τα 100 χρώματα της Μόδας!

Dove-Invisible-dry

 

 

Το Όνειρο – Il Sogno- είναι ο τίτλος της φετινής, καθιερωμένης πια, δημιουργικής συνάντησης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ανάμεσα στην Όπερα και στη Μόδα. Σας είπα ότι θα σας υπενθυμίσω την αποψινή βραδιά και συνήθως εδώ μέσα, σπάνια να ξεχάσω αυτό που λέω. Απόψε λοιπόν θα απολαύσουμε αυτό το εξαιρετικό event. Και φυσικά πρωταγωνιστεί ως συν χορηγός της βραδιάς και η Dove που αποδεδειγμένα, αγαπά και τη Μόδα.

 

«Με μεγάλη χαρά στηρίζουμε τον εξαιρετικό αυτό θεσμό ο οποίος συμβολίζει τη μαγεία που προκύπτει όταν ενώνονται η ένταση της τέχνης και η γοητεία της μόδας», δήλωσε η Νάντια Παπαχρηστοπούλου, Marketing Manager του Dove.

 

 

Τώρα θέλω να σας κάνω μια ερώτηση: Σας έχει τύχει ποτέ, να φορέσετε ένα αγαπημένο ρούχο (ας πούμε ένα μουσταρδί σιφόν πουκάμισο- για μένα μιλάω τώρα) και λίγο πριν να έχετε ψεκαστεί με κάποιο αποσμητικό; Και την ώρα που φορέσετε το ρούχο, να κάνει λευκό σημάδι από το αποσμητικό που έχετε ψεκαστεί μετά το ντους;

 

Αν δεν σας έχει συμβεί ποτέ, εύγε και μπράβο σας. Εμένα πάντως μου έχει συμβεί και δυστυχώς (γιατί είμαι γνωστή βιαστική) όχι μόνο μια φορά. Και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο, όταν έχεις σχεδιάσει όλο σου το outfit μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και πρέπει να ξανασκεφτείς από την αρχή, τι θα φορέσεις.

 

 

maxresdefault

 

 

Δυο είναι τα αγαπημένα μου αποσμητικά αυτή την εποχή. Και ένα από αυτά είναι φυσικά το Dove Invisible Dry, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που (επιτέλους) αποχωρίζομαι σιγά σιγά το safe μαύρο και περνάω σε χρώματα.

 

Να λοιπόν πως η Dove αγαπά και την Μόδα. Ανήκουστο να φορέσεις ένα όμορφο φόρεμα και να κάνει σημάδια από το αποσμητικό σου, καλά δε λέω; Όλοι οι συντελεστές της αποψινής βραδιάς, είναι λογικό να εμπιστευτούν το αποσμητικό, Dove Invisible Dry

 

Μεγάλη καινοτομία της μάρκας, ακόμη μια φορά (το όνειρό μου είναι να λανσάρει και μακιγιάζ κάποια στιγμή) μια που είναι το μόνο αποσμητικό που αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα. Θα το ονόμαζα, το «αόρατο» αποσμητικό, έτσι ακριβώς όπως πρέπει να είναι όλα τα αποσμητικά.

 

 

 

Screen-Shot-2014-06-06-at-18.54.53

 

 

 

 

 

 

Σήμερα γιορτάζει η μισή Ελλάδα και τώρα που το σκέφτομαι και η μισή μου οικογένεια. Ο μπαμπάς μου, ο κύριος Ρωμανός (βαπτίστηκε Ρωμανός – Κωνσταντίνος- το Ρωμανός ήταν απλά το δικό μου αγαπημένο αντρικό όνομα). Γιορτάζει η προ-θεία μου, ο πρώτος μου ξάδερφος, η αγαπημένη μου βαφτιστήρα, ο κολλητός του γιού μου και γιος της Όλγας μου, η φίλη μου η Ελένη Δήμου.

 

Γιορτάζετε όμως και πολλά αγαπημένα bb girls σήμερα, έτσι δεν είναι; Θα σας σκέφτομαι απόψε, μέσα στα αέρινα φορέματα σας, οικοδέσποινες ή καλεσμένες. Θα έχετε πολλά να σκεφτείτε και είμαι σίγουρη πολλά να οργανώσετε. Μέσα στα ψώνια λοιπόν της ημέρας, προς Θεού, μην ξεχάσετε το Dove Invisible Dry.

 

Χρόνια σας πολλά λοιπόν αγαπημένες Ελένες και Κωνσταντίνες!

 

Τώρα τι δώρο θα κάνει σε εσάς τα αγαπημένα bb girls, η Dove; Μην έχετε καμία αμφιβολία, κάτι θα σκεφτεί. Αδυναμίες είναι αυτές.

 

 

DOVE-INVISIBLE-DRY_100-COLOURS

 

 

 

 

 

 

 

 

(Συγνώμη θα γράψω κάτι άσχετο τώρα, αλλά πριν λίγο η Stella με έκανε και έκλαψα από τα γέλια.. Θημήθηκε λέει προ αμνημονεύτων μια διαφήμιση με κάτι καλλυντικά που λέγονταν Suzie Q. Όταν τη ρώτησα, “τι είναι αυτά και πως τα θυμάσαι” μου απάντησε  “ειναι αυτά που σου γραφουν όταν είσαι παιδί και τα θυμασαι μια ζωή…. και δείχνουν και το χουι σου… τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις!!! bb girl!!!!”

 

 

Aληθεια, τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις; Μα, bb girl φυσικά!

 

 

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους που γιορτάζουν. Τζούλια να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου.

  2. Τζούλια μου να τους χαίρεσαι όλους και να καμαρώσεις τον Ρωμανό σου όπως επιθυμείς! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όσες-ους γιορτάζουν σήμερα!! Το Dove Invisible Dry δεν λείπει από το ντουλάπι του μπάνιου μου,είναι αναντικατάστατο γιατί και εγώ είχα απηυδήσει (πως σκέφτηκα αυτή την λέξη!) με τα σημάδια που άφηναν τα άλλα αποσμητικά στην περιοχή της μασχάλης! Τέλος πάντων με το Dove Invisible Dry βρήκαμε την υγειά μας 😉 Τα Suzie Q τα θυμάμαι και εγώ αμυδρά,χαχαχα!! Όπως και την διαφήμιση με τον Πατίστα που έτυχε να την θυμηθώ φέτος το Πάσχα,γιατί στο Ναύπλιο που είμασταν ανοίγει ένα κατάστημα καλλυντικών Πατίστας!Οταν το είδα νόμιζα για μια στιγμή ότι μπήκα σε χρονομηχανή που με γύρισε στα 80ος

  3. @Maryl: “Κλασικές” Υδροχόοι και οι δυο, όπως είναι φυσικό, λατρεύουμε τις καινοτομίες. Πατίστας! Τι είπες τώρα; Νομίζω εκεί ξεμεροβραδιαζόταν η μαμά μου, όταν ήρθε από το Λονδίνο. (όσο για τη λέξη απηυδήσει την έγραψα, πριν από δέκα λεπτά, για αυριανό post… αηδία έχουμε καταντήσει εμείς οι δυο…)

  4. @Beautyblog χαχαχα εκεί και η δική μου μαμά και κουβάλαγε και εμένα μαζί που ήμουν μια σταλιά,αλλά το θυμάμαι γιατί από αυτό το κατάστημα και τη συχνότητα που με πήγαινε αγάπησα τόσο τα καλλυντικά! Παίζει να έχουν συναντηθεί εκεί οι μαμάδες μας και να μην το ξέρουν! 😉

  5. Καλημερα χρονια πολλα με υγεια για τον γιοκα σου και για ολους τους αγαπημενους. Χρονια πολλα στα bb κοριτσια καθως επισης και σε ολες τις υπολοιπες που εχουν οπωσδηποτε καποιον να γιορταζει σημερα. Ειχα διαβασει οτι μετα το Γιαννης το Κωστας το εχουν περισσοτεροι Ελληνες ακομη και απο το Γιωργος. Το dove αγαπημενο και δικο μου. Πριν 10 μερες πηρα το νεο roll-on οταν εισαι ευχαριστημενη δεν το αλλαζεις. Καλη συνεχεια

  6. @maryl Είδες? επαληθευονται τα λογια μου!!!! Οτι σου γραφει από παιδί, προσδιορίζει κι αυτό που θα γίνεις…. Αν δεν ήταν ο Πατίστας και η παιδεία που πήρες ανάμεσα στα ράφια του…. θα ήσουν σήμερα πρωτοκλασσάτο ΒΒgirl? 😉
    Χρόνια πολλά στις Ελενιτσες μας, τις Κωνσταντίνες μας και τους Κωστάκηδες μας!

  7. @Stella: “Πρωτοκλασσάτο bb girl;” Εντάξει, εντάξει, είναι η μέρα σου σήμερα, τέλος.

  8. @Stella Συμφωνώ με Τζούλια και επαυξάνω γλυκιά μου Στέλλα! 🙂

  9. Kalispera k xronia polla se ola ta bbgirls k bboys pou giortazoun!! Julia na xairesai tous agapimenous sou!! Filakia :*

  10. Τζα!!!Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες κι εσύ Τζούλια να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου.Αυτό με τα σημάδια το χω πάθει επίσης(άραγε υπάρχει κανείς που να να μην του συνέβη?).Πραγματικά το dove είναι αόρατο.
    Μουτς
    ΥΓ.φωτογραφίες από τη βραδιά θα δούμε??

  11. Χρόνια πολλά σε όοοοοολους τους αγαπημένους σου!΄Οσο για τη Dove,συμφωνώ μαζί σου….αν και δεν το χρησιμοποιώ πάντα,είναι ίσως το μόνο αποσμητικό που δεν αφήνει ίχνη.Εγώ πάλι έχω λατρέψει τις κρέμες σύσφιξης της Dove,πολύ καλές και σε πραγματικά προσιτή τιμή!

  12. Σιγουρα ολεσ εχουμε παθει την ιδια ζημια. Μπαβο στα προιοντα Dave γιατι ειναι τα καλυτερα για μενα τα λατρευω και αυτη η μοιροδια τουσ φοβερη

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.