Διάκριση για το Ι-Spa του Athenaeum InterContinental

 

i-spa-asian-spa-1

 

Το ISpaAsian Spa City Retreat στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental του διεθνώς αναγνωρισμένου Ομίλου Asian Spa, διακρίθηκε πριν από μερικές ημέρες από τον κορυφαίο θεσμό World Luxury Spa Awards, ως το καλύτερο spa σε ξενοδοχείο στην Ελλάδα για το 2015.

 

Η τιμητική αυτή διάκριση –2015 World Luxury Spa Award Country Winner for Greece ήταν αποτέλεσμα ψηφοφορίας στην οποία είχαν δικαίωμα συμμετοχής τόσο επισκέπτες του spa όσο και ειδικοί του κλάδου της ομορφιάς και της ευζωίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ψηφοφορία που διήρκεσε 1,5 μήνα ψήφισαν σχεδόν 40.000 άτομα.

 

2015_spa_winner_logo

 

Το World Luxury Spa Award αποτελεί την δεύτερη διάκριση που λαμβάνει το ISpa, από διεθνή οργανισμό καθώς το 2012 είχε κερδίσει το «Readers’ Spa Award» του περιοδικού Condé Nast Traveller ως ένα από τα 30 καλύτερα spa στον κόσμο.

 

Το ISpaξεχωρίζει για την προσέγγιση του, στο σύνολο των παραγόντων που συνδυάζονται για την σωστή λειτουργία ενός spa: ποιότητα προσφερόμενων υπηρεσιών, ικανότητες και κατάρτιση θεραπευτών, επιλεγμένα προϊόντα καμπίνας καθώς και λιανικής εξυπηρέτηση πελατών.

 

 

i-spa-2

 

 

 

Picture 019

 

 

i-spa-4

 

 

Graphic1

 

 

 

6 Σχόλια
  1. Συγχαρητήρια για την διάκριση του Athenaeum InterContinental,το άξιζε έτσι και αλλιώς!

  2. Ζητείται εύπορος και ευπαρουσίαστος κύριος να μου χαρίσει ένα διήμερο στο spa με μόνη υποχρέωση την παρέα μου όταν θα είμαι εκτός spa.΄Εχετε κανέναν διαθέσιμο;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.