Dove: Οι νικήτριες των 10 ολοκληρωμένων σετ Dove!

 

dove-gift!!

 

 

Ξεκίνησα να γράψω πόσο πολύ αγαπάτε την Dove, πόσο την εμπιστεύεστε, πόσο λατρεύετε τις συνθέσεις και τα αρώματά της, την πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει και μετά σκέφτηκα (αφού τα είχα γράψει τελικά..) ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχια,εφόσον ο αριθμός, δίπλα από τα comments του διαγωνισμού, μιλάει από μόνος του. So, without further ado, the winners are:

 

 

dafni (dafni papazoglou)

Jenni Tonti

Natalie

Βασιλική Αθανασίου

Ιουλία Γρηγορίου

Margiori

Άννα Συλιβέστρου

DespinaYiavrouta

Νικολέττα (nikolettatheo)

Sonia Μendez

 

 

 

Θερμά συγχαρητήρια! Οι νικήτριες παραπάνω, έχετε ήδη λάβει email για την αποστολή των στοιχείων σας, για να τα παραλάβετε άμεσα και να ξεκινήσει η επιχείρηση «τέλειο βελούδινο δέρμα»

 

 

 

Εμείς οι υπόλοιπες ανανεώνουμε το ραντεβού μας, αλλά πριν συμβεί αυτό, θέλω να σας ευχαριστήσω, για τα σχόλια σας, στο χθεσινό πολύ ενδιαφέρον post της Ιωάννας για τα Micellar Waters, τα νερά καθαρισμού που κυκλοφορούν στην αγορά. Μάθαμε πάλι πολλά, η μια από την άλλη.

 

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω εσάς, που έχετε δοκιμάσει τον ορό Smart της Clinique και δώσατε τα «φώτα» σας στο bb girl, Ανθή που σκέφτεται να τον αγοράσει. Σίγουρα, έχετε καταλάβει ότι έχω μανία με τις παροιμίες και στην Ελληνική και στην Αγγλική. Για άλλη μια φορά , μου δώσατε έμπνευση και είπα να δημιουργήσουμε την «δική» μας παροιμία εδώ μέσα, που μετά από χθες, αλλά και το σημερινό υπέροχο δώρο της Dove, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την:

 

Οne bb girl’s wish, is another bb girl’s command.

 

 

Lakeside, “Your Wish is my Command” και φύγαμε για R&B και Soul, σήμερα.(το βράδυ για πιο πολύ χορό, ψάξτε το και στο Original Mix των Sensualise)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Κορίτσια συγχαρητήρια , σίγουρα θα τα χαρείτε τα δώρα σας ! “One bb girl’s wish is another bb girl’s command” , νομίζω είναι η παροιμία που μας περιγράφει απόλυτα εδώ στο ΒΒ !!!

  2. χα χα χα!!!! εγω ξέρω ένα ΒΒGirl που το έκανε πολύ πρόσφατα αυτο για μένα, αποδεικνύοντας αφ΄ενός, ότι “η ισχύς εν τη ενώσει” αλλά κι, ότι η ΒΒfriendship είναι πλέον σταθερή διαχρονική αξία που δεν γνωρίζει σύνορα! Μαρία Αγγελίδου σε ευχαριστώ για την θέρμη, τον ενθουσιασμό σου, την υπέροχη ευγένεια και την αξιοσημείωτη παρουσία σου που διαπέρασε τα πληκτρολόγια και στάθηκε νοητά δίπλα μου όλο χαρά κι αγάπη!

  3. Μπράβο στις τυχερές!!! Πετυχημένη η παροιμία σε συνδυασμό με το τραγούδι των Lakeside…

  4. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls. @Julia είσαι μεγάλο ταλέντο(να τα ξαναλέμε αυτά)
    Συγχαρητήρια κορίτσια
    Μουτςςςςςςςςςςς

  5. Julia, ξερεις για ποιο λογο εχει καταργηθει απο την ελληνικη αγορα το dove summer glow? Ηταν αγαπημενο προϊον και δυστυχως εχω χρονια να το δω στα ραφια καταστηματων καλλυντικων ή/και super markets. Εχεις καμια ιδεα που μπορω να το βρω?

  6. @mk: Ρώτησα την εταιρεία και έμαθα, ότι η συγκεκριμένη κρέμα δεν κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Μια παρόμοια που μπορείς να δοκιμάσεις είναι η Dove Silkening που χαρίζει χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα.

  7. ευχαριστούμε πολύ πολύ, μας κάνετε πολύ χαρούμενες!!!!

  8. εχω παραλαβει τα δωρα μου…σασ ευχαριστω παρα πολυ…ειναι υπεροχα!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.