Γίνεται, η Vaseline καλύτερη; Γίνεται.

 

Vaseline_Essential-Healing

 

 

 

Νόμιζα ότι μετά τις λοσιόν σώματος Vaseline Intensive Care, που αγάπησα και χρησιμοποιώ κάθε καλοκαίρι εμμονικά, (η Cocoa Radiant, είναι απλά αξεπέραστη σε μυρωδιά, φόρμουλα και τιμή) έπιασε ταβάνι,  η εταιρεία των σχεδόν 150 ετών.  Και δεν γίνεται, να δούμε κάτι άλλο εφάμιλλο ή και καλύτερο.  Πόσο λάθος έκανα. Διότι (όπως θα δείτε παρακάτω) “Γίνεται”! (η λέξη της μέρας)

 

Ανοίγοντας την τσάντα με τα press kits των δημοσιογράφων στο δωμάτιο του Ποσειδωνίου στις Σπέτσες και βγάζοντας αυτό για το οποίο θα σας μιλήσω παρακάτω, τελικά συνειδητοποίησα ότι με κάποιες εταιρείες, there is always room for more amazing products.

 

Όπως για παράδειγμα, να κρατάς στα χέρια σου μια σουπερ ενυδατική λοσιόν σε μορφή σπρέι (!), με εκπληκτική μυρωδιά με την οποία να ψεκάζεις όλο σου το σώμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, να στεγνώνει αμέσως, να ντύνεσαι εκείνη τη στιγμή και το δέρμα σου να είναι λαμπερό, ενυδατωμένο και μυρωδάτο, όλη μέρα. Μάλιστα. Αυτά τα ολίγα, από τη Vaseline και περιττό να σας πω ότι στην αγορά ευρείας και με τιμή 5,49Ε , είναι το πρώτο προϊόν σαν αυτό, που κυκλοφορεί.

 

Και μεταξύ μας, ποτέ η φράση «για την πολυάσχολη γυναίκα» δεν έβγαζε περισσότερο νόημα, από ότι με αυτά (και για την λίγο τεμπέλα Τζούλια, θα πρόσθετα εγώ, αλλά τέλος πάντων)

 

Τα νέα Vaseline Sprays λοιπόν, είναι ουσιαστικά οι γνωστές μας λοσιόν σώματος σε μορφή σπρέι,  περιέχουν την φόρμουλα με μικροσταγονίδια της κλασσικής Vaseline Petroleum Jelly και βοηθούν στην ανάπλαση της επιδερμίδας με μια μόνο κίνηση.

 

Στη γκάμα των Vaseline Sprays, το Essential Healing (για πλούσια αναδόμηση και ενυδάτωση) το Aloe Smooth και το Cocoa Radiance (ε, να μη σας πω ποιό είναι το δικό μου αγαπημένο, το πιάσατε το νόημα) Α, και να μην ξεχάσω να σας πω ότι για ακόμα πιο εντατική ανάπλαση και ενυδάτωση της επιδερμίδας τα προιόντα Vaseline  επαναλανσάρονται καθώς σε όλες τις συνθέσεις και τις φόρμουλες, έχουν προστεθεί μικροσταγονίδια της κλασικής Vaseline® Petroleum Jelly. Δηλαδή γίνονται καλύτερα.

 

 

vaseline-sprays

 

 

Χωρίς αμφιβολία το highlight αυτού του επαγγελματικού ταξιδιού στις Σπέτσες, ήταν αυτά τα καλούδια παραπάνω. Παρόλα αυτά, εγώ θα συνεχίσω και με κάποια ακόμα highlights.

 

 

Τα highlights του ταξιδιού στις Σπέτσες (με περισσότερες ή λιγότερες λεπτομέρειες)

 

 

Τα κέφια στις 9 η ώρα το πρωί των οδηγών των μικρών σκαφών, που μας μετέφεραν από την Κόστα, στις Σπέτσες. Σόρυ κιόλας αλλά γίνεται, να έχεις ξυπνήσει στις 5 το πρωί και στις 9 πμ, να ακούς διαπασών τον Παντελίδη;   Μάλλον “Γίνεται” και ευτυχώς που δεν βούτηξα, να περάσω κολυμπώντας απέναντι.

 

Τα γέλια μετά δακρύων – κυ-ριο-λε-κτι-κά, το βράδυ στο φαγητό, όπου η σοβαρή συζήτηση, κάποια στιγμή- δεν κατάλαβα ακριβώς πως-  στράφηκε σε συζήτηση για … ανατομικά ζητήματα (δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, δεν σηκώνει να κάνω elaborate on the subject)

 

Δυο υπέροχες  ιστορίες που άκουσα και τα γέλια έγιναν δάκρυα συγκίνησης,  χαράς και αισιοδοξίας, για την αγάπη και το μεγαλείο της (επίσης δεν μπορώ να αναφέρω κάτι άλλο)

 

“Κουτσομπολιό” μέσα στο πούλμαν για το Hotel Amanzoe (της γνωστής uber luxury αλυσίδας Αman- όνομα και πράγμα όσο αφορά τις τιμές…) ένα από τα ακριβότερα, αν όχι το ακριβότερο αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, στην περιοχή Κρανίδι, Αργολίδας. Κουτσομπολιό λοιπόν, αφού μάθαμε ότι πρόσφατα έμεινε εκεί υπερ πλούσια κυρία Τουρκικής καταγωγής και ξόδεψε σε μια εβδομάδα το “ευτελές” ποσό των 58,000 ευρώ. «Έλα βρε Γιωτάκι μου, δεν αξίζει η Τζουλίτσα, μια διαμονή στο Amanzoe πληρωμένη από εσάς;» ρωτάω τη Γιώτα στο πούλμαν, για να λάβω την εξής απάντηση από την (δυστυχώς για μένα) πανέξυπνη φίλη μου:  «Τζουλάκι μου, αν βρίσκαμε ποτέ τα λεφτά για Amanzoe, θα σε στέλναμε μεν, αλλά θα παίρναμε leasing το bb, για τα επόμενα πέντε χρόνια, όπου θα έγραφες μόνο για μας». Καλά να πάθω.

 

Φωτογραφικά ντοκουμέντα

 

Υπέροχες Σπέτσες

 

spetses-2

 

 

spetses-5

 

 

spetses-3

 

spetses-7

 

Εγώ και η Γιώτα, στα μπαλκόνια

 

spetses-4

 

 Η the one and only, Μαρία

 

spetses-6

 

 

Το Ποσειδώνιο, χτισμένο το 1914, είναι το παλαιότερο και πλέον ιστορικό ξενοδοχείο της Ανατολικής Μεσογείου. Δεν το λέω από το κεφάλι μου, το διάβασα σε ένα πολύ ενδιαφέρον μικρό βιβλιαράκι που βρήκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με ιστορικά στοιχεία και για το νησί των Σπετσών και για το ίδιο το Ποσειδώνιο και φυσικά το διάβασα όλο, εκείνο το βράδυ μπας και με “εξετάσουν” την άλλη μέρα στη reception. (Old habits, die hard)

 

 

spetses-8

 

 

 

Αμάν Αμάν, το Amanzoe!

 

 

 

amanzoe

 

 

amanzoe-02

 

 

Amaonzoe_1_1

 

 

amanzoe (2)

 

 

 

 

 

Σκασίλα μου για το Αmanzoe. Είμαι ευτυχής στο Αιγαίο μου,  στη Φολέγανδρό μου και στον Pegados Villas μου,  με τα Vaseline sprays μου (η προσωπική αντωνυμία μόνο για τα sprays, σε  περίπτωση, που αναρωτηθήκατε).

 

 

 

pegados--vaseline

 

 

 

Θα κρυφτώ στη “φωλιά μου”, μετά από αυτό το τραγούδι παρακάτω, που ανεβάζω στο bb, σας το ορκίζομαι. Έχω και τα θέματά μου. Αλλά δεν είναι μόνο, ότι το άκουσα από τους nouveau, “καραβοκύρηδες” των Σπετσών, από πάνω, το νιώθω και γι’ αυτά τα sprays…

 

 

Τι; Mου λες δεν γίνεται, η Vaseline καλύτερη; Γίνεται, γίνεται!   Γιες, γιες, Γίνεται!

 

 

Αφήνω πίσω στη καρδιά μου
ένα μεγάλο χωρισμό (τη λοσιόν)
κοντά σου έρχομαι καρδιά μου
και περιμένω να σωθώ (αγαπημένο σπρέι)

 

 

 

 

 

 

Σοβαρά τώρα, πείτε μου: γίνεται ή δεν γίνεται καλύτερη η Vaseline;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Ειμαι πολυ τυχερη που γνωρισα το προιον απο το zampple πριν απο ενα μηνα. Απλα εξαιρετικο….Αμεση απορροφηση. Ευκολια στη χρηση και σουπερ ενυδατωση. Τι ωραιο ποστ…ταξιδακι….

  2. Για άλλη μια φορά απίθανο post!! Απλά δεν υπάρχεις!!

  3. Για αλλη μια φορα πολυ ωραιο ποστ με εκανες και γελασα.Οσο για τη νεα vaseline θα παω κατευθειαν να την παρω να τη δοκιμασω…φιλια

  4. Kαλημερα. Μαλλον γινεται για να επιμενεις τοσο πολυ. Το αρωμα διαρκει η ειναι διακριτικο.

  5. Μπράβο κορίτσι μου, άλλο ένα απίθανο δημοσίευμα! Για το προϊόν δεν έχω άποψη αλλά θα λάβω σοβαρά υπόψη τα λεγόμενά σου όταν βρεθεί στο δρόμο μου. Για τα υπόλοιπα, ταξίδεψα πάλι και είμαι στο μέσο εξετάσεων!!!! ΑΜΑΝ! (ΖΟΕ)!!!!!

  6. Τέλειο post , μου έφτιαξε τη διάθεση !!! Κι εγώ εμπιστεύομαι τη Vaseline και πιστεύω ότι γίνεται ολοένα και καλύτερη .

  7. Let me take you far away
    You’d like a holiday

    έχω να πω μετά το σημερινο post!!! και πιο συγκεκριμένα….

    Longing for the Sun you will come
    To the island without name
    Longing for the Sun be welcome
    On the island many miles away from home
    Be welcome on the island without name
    Longing for the Sun you will come
    To the island many miles away from home

  8. Δεν ξέρω αν αυτά τα post που συνδυάζουν τα οικονομικά (αν και μάλλον value for money) προϊόντα με τα πανάκριβα (αμάν) ξενοδοχεία, αποδεικνύουν το εύρος των ενδιαφερόντων των bbgirls ή -πώς να το πω- την πολυσχιδή προσωπικότητα της πρωθυπουργού μας; Το λατρεύω το beautyblog για κάτι τέτοια.

  9. ζήλεια ατελείωτη για το relaxing σε τέτοιο περιβάλλον αλλά κι ευχαριστώ
    που με ταξίδεψες, γέλασα κι ονειρεύτηκα….
    για το vaseline τώρα, από συστατικά πώς πάει?

  10. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Δεν το δοκίμασα ακόμη το spray,θα το κάνω σύντομα.Τι ωραίες εικόνες.
    μουτς
    ΥΓ.Και ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω?Φυσικά και γίνεται!

  11. Μα τι υπέροχες εικόνες!!! Λατρεύω Σπέτσες,έχω περάσει τέλειες διακοπες σε αυτό το λατρεμένο νησί που είναι τόσο όμορφο και τόσο κοντά στον Πειραιά μου…! Τζούλια μου αντί για Παντελίδη,θα συμφωνήσω κι όμως γίνεται όπως το λέει ο δικός μου αγαπημένος τραγουδιστής Ρέμος! Η Cocoa Radiant είναι φανταστική!

  12. @Stella:ΤΙ αγαπημένο κλασικό τραγούδι!!! Τι μου θύμισες!

  13. σε ευχαριστώ πολύ για το post!με το που το είδα σκέφτηκα ότι βγηκε επιτέλους ένα προϊόν και για μένα που είμαι τεμπέλα και βαριέμαι να πασαλείβομαι.σήμερα το πρωί πήρα το cocoa radiance spray και ήταν όσο καλό το περίμενα, μην πω και καλύτερο!

  14. Με ξεσήκωσες με το Σπέτσες,μια και ετοιμάζομαι για σεμινάριο εκεί τον Οκτώβρη.Πολλή δουλειά,αλλά ελπίζω να καταφέρω να είμαι ανάμεσα σ’αυτούς που θα προκριθούν!!΄Οσο για την Vaseline….ψηφίζω cocoa radiance…μαζί σου…Μάλιστα μου έκαναν μία δώρο τώρα στο σχολείο,όχι σπρέι,αλλά….θα την αξιοποιήσω οσονούπω…

  15. Πραγματικα πως συνδυασες την κρεμα με τις Σπετσες μονο εσυ μπορεις να το κανεις!Αν και ακομα και το εννοω ακομα δεν το εχω δοκιμασει, θεωρω οτι θα ειναι πιο ευχρηστο σε μορφη spray.Λατρεμενες μυρωδιες Vaseline!

  16. Φανταστική ανάρτηση με υπέροχες φωτογραφίες! Πολύ χαίρομαι που η Vaseline εξελίσσεται και μας προσφέρει φανταστικά προϊόντα!! Έχω ξετρελαθεί με την λοσιόν σώματος σε μορφή σπρέι και θέλω να την δοκιμάσω ΤΩΡΑ!!! Φιλιάαα… 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.