Bio- Oil: Οι 10 αγαπημένες μας χρήσεις

bio-oil-10- agapimenes-xriseis

 

 

Το bio-oil μου έχω λόγους πολλούς να το αγαπώ. Εδώ όμως θα περιοριστώ σε δέκα. Στους δέκα αγαπημένους μου. Για να είμαι βέβαια ειλικρινής δυσκολεύτηκα πολύ να φτιάξω αυτή τη λίστα. Να καταλήξω σε δέκα αγαπημένες χρήσεις δεν είναι και τόσο εύκολο, μια και οι τρόποι που το χρησιμοποιώ είναι πολύ περισσότεροι. Το έφερα από ‘δω, το πήγα από ‘κει, τελικά τα κατάφερα.

 

 

Ξεκινώ λοιπόν να απαριθμώ τις δέκα αγαπημένες χρήσεις μου:

 

 

 

1. Σε σημάδια ακμής: τα απαλύνει και τα βοηθά να υποχωρήσουν πιο γρήγορα, συμβάλλοντας στην ανάπλαση τους. Σημάδια που κανονικά θα χρειάζονταν μέχρι και έξι μήνες να εξαφανιστούν, έχω παρατηρήσει πως με το bio-oil υποχωρούν πολύ πιο σύντομα.

 

 

2. Σε ραγάδες: απαλύνει την ένταση και την έκτασή τους, ενώ -προληπτικά- αποτρέπει τον σχηματισμό τους στα “επικίνδυνα” σημεία. Αν υποψιάζεστε πως μια περιοχή είναι έτοιμη να εμφανίσει ραγάδες, αρχίστε να εφαρμόζετε bio-oil καθημερινά. Αυτό θα βοηθήσει στο να μην σχηματιστούν.

 

 

3. Σε πανάδες: αποτρέπει τον σχηματισμό νέων πανάδων και συντελεί στον αποχρωματισμό των ήδη σχηματισμένων. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, που συνηθίζω να εμφανίζω πανάδες στη μύτη μου, το bio-oil με βοηθά να τις καταπολεμήσω.

 

 

4. Στα ξηρά σημεία του προσώπου: Χάρη στις αναπλαστικές του ιδιότητες, το bio-oil με βοηθά να απαλύνω τις πολύ ξηρές περιοχές του προσώπου μου και εκείνες που “ξεφλουδίζουν”. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και εξομαλύνει την επιφάνεια της επιδερμίδας.

 

 

5. Σε πέλματα και φτέρνες: κάνει τα πόδια πολύ απαλά και “μαλακώνει” τα σκληρά σημεία που σχηματίζονται στις φτέρνες και σε άλλες περιοχές του ποδιού. Ειδικότερα, μετά το πεντικιούρ, εφαρμόζω λίγο bio-oil στα πέλματα και εξασφαλίζω απαλότητα και μεγάλη διάρκεια στο αποτέλεσμα.

 

 

6. Σε αγκώνες και γόνατα: με την ίδια λογική, με βοηθά να εξασφαλίσω μεταξένια απαλότητα σε αγκώνες και γόνατα, στα σημεία δηλαδή του σώματος που συνήθως εμφανίζονται τραχιά και σκληρά.

 

 

7. Στο foundation: αναμιγνύοντας μία σταγόνα bio-oil με το foundation ενισχύω τη λάμψη του προσώπου μου και δημιουργώ το λαμπερό εφέ που είναι τόσο πολύ στη μόδα φέτος. Επιπλέον, αυτό βοηθά στην ομοιόμορφη εφαρμογή του make-up.

 

 

8. Σε σκιές: όταν το αναμιγνύω με σκιές σε μορφή σκόνης, οι σκιές αποκτούν μεγαλύτερη ένταση, καλύτερη διάρκεια και πολύ πιο εύκολη και ομοιόμορφη εφαρμογή. Αυτή η πρακτική είναι ιδανική για βραδινό-έντονο μακιγιάζ που θέλουμε να διαρκέσει πολλές ώρες.

 

 

9. Στο μανικιούρ: απαλύνει καταπληκτικά τα πετσάκια των νυχιών και θρέφει τα νύχια, αποτρέποντας το ξεφλούδισμα τους. Το χρησιμοποιώ πριν το μανικιούρ, μετά από αυτό, αλλά και μόνο του, ως θεραπεία, αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα.

 

 

10. Αποτρίχωση: στην αποτρίχωση με κερί το bio-oil ανακουφίζει εκπληκτικά την ερεθισμένη λόγω της αποτρίχωσης περιοχή και επιπλέον, χάρη στην ελαιώδη μορφή του, απομακρύνει πανεύκολα και τα τελευταία υπολείμματα κεριού από το σώμα.

 

 

Αυτές είναι λοιπόν οι δέκα αγαπημένες μου χρήσεις του bio-oil.

 

 

Ποιά είναι οι δική σας αγαπημένη χρήση;

 

 

Ιωάννα Μανέτα

7 Σχόλια
  1. καλημέρα bbgirls! καλή εβδομάδα σε όλες μας!
    το χρησιμοποιώ εδω και 1,5 μήνα εντατικά κάθε βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό για ενυδάτωση γιατί ναι μεν εχω μεικτό δέρμα αλλά αφυδατωμένο αλλά επίσης εχω και παλιά σημαδάκια ακμής ορμονολογικής φύσεως ( βλέπε θηλασμοί) τα οποία όπως παρατηρώ σβήνουν..
    επίσης αγαπώ να το χρησιμοποιώ μαζί με το Make up και να προσθέτω μια πινελιά λάμψης και φρεσκάδας γιατί μη ξεχνάμε πόσο υπέροχα μυρίζει!
    θα συνεχίσω τη homework τα βράδυα και ελπίζω τα ( μικρά πλέον) σημαδάκια να πάνε στο καλό..

  2. Να ρωτησω, στο σημαδι που αφηνει η τομη της καισαρικης κανει? Εχουν περασει 8μηνες απο οταν γεννησα κ σκεφτηκα να το παρω γιαυτο κ φυσικα για τις ραγαδουλες…

  3. Θα παω αυριο να το παρω κ θα σας πω εντυπωσεις….. 🙂

  4. Καλημερα σε ολες μας..μετα απο το τελειο αποτελεσμα της χρησης του BioOil σε παλια σημαδια ακμης μου,τωρα το χρησιμοποιω και στην παναδα που απεκτησα μετα τη δευτερη εγκυμοσυνη μου στο μετωπο και οντως εχει αρχισει να αποχρωματιζεται..

  5. Φοβερές συμβουλές Ιωάννα μου! Και γω χρησιμοποιώ αυτό το λαδάκι αρκετό καιρό και το’χω λατρέψει! Θα σας πω και το δικό μου μυστικό…. πολλές φορές χρησιμοποιώ 2-3 σταγόνες και στις άκρες των μαλλιών μου!!! Δεν τα λαδώνει καθόλου και τα νιώθω ενυδατωμένα και απαλά! 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.