Neal’s Yard: Αντιγηραντική Φροντίδα, Frankincense Intense

 

Neal's Yard

 

H Neal’s Yard, νούμερο ένα εταιρία πιστοποιημένων οργανικών προϊόντων στην Αγγλία, παρουσιάζει την ολοκαίνουρια σειρά αντιγηραντικής φροντίδας Frankincense Intense. Σε μία προσπάθεια να βοηθήσει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους, μαθαίνοντάς τους τα οφέλη ενός φυσικού τρόπου ζωής που αντανακλάται στην επιδερμίδα, δημιουργεί μια σειρά περιποίησης που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει άλλες, ευρείας κατανάλωσης.

 

Συνδυάζοντας τη παραδοσιακή βοτανολογία με την πράσινη τεχνολογία, δημιουργεί συνθέσεις που προσφέρουν ισχυρά αντιγηραντικά οφέλη, στηριζόμενες σε πιστοποιημένα οργανικά συστατικά, υπό την αυστηρή εποπτεία του Soil.

 

 

H Frankincense Intense Cream:

 

H κρέμα Frankincense Intense σχεδιάστηκε για να προσφέρει ολιστική αντιγηραντική περιποίηση στην επιδερμίδα στοχεύοντας στα βασικότερα σημάδια που ο χρόνος αφήνει πάνω της μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι ρυτίδες, η έλλειψη σφριγηλότητας και ελαστικότητας, η θαμπή, κουρασμένη όψη και η ξηρότητα.

 

Το οργανικό λάδι λιβανιού συσφίγγει και αναζωογονεί το δέρμα, επιδρώντας παράλληλα στο νευρικό σύστημα και προσφέροντας χαλάρωση και τόνωση. Τα βλαστοκύτταρα γαρδένιας προωθούν την κυτταρική μακροβιότητα, καθυστερώντας τη γήρανσή τους και ενδυναμώνοντας την επιδερμίδα. Ένα μείγμα τριών πεπτιδίων έρχεται να ενισχύσει  την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μειώνοντας τις ρυτίδες και αυξάνοντας την ελαστικότητα. Τέλος αιθέρια έλαια μύρου, macadamia κ.α. και οργανικό λάδι αργκάν, προσφέρουν εντατική θρέψη, ενυδάτωση και προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.

 

 

neals-yard-2

 

 

H Frankincense Intense Concentrate:

 

Με 100% περισσότερα πεπτίδια από την κρέμα, ο ορός προσφέρει αποτελεσματική αντιγήρανση που σε συνδυασμό με τη κρέμα υπόσχεται να προσφέρει τα μέγιστα. Ενσωματώνοντας στη σύνθεσή του όλα τα δραστικά συστατικά της κρέμας (ορισμένα σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις) και πλήθος άλλων ευεργετικών συστατικών, διεισδύει σε βαθύτερο στρώμα της επιδερμίδας και δρα εκεί που αναπτύσσονται φυσικά οι λειτουργίες της. Με τον τρόπο αυτό επεμβαίνει δραστικότερα στην εκδήλωσή τους, αφυπνίζοντας και ενισχύοντάς τη δράση τους.

 

Τα αιθέρια έλαια της σύνθεσης των προϊόντων, επιδρώντας κατευθείαν στο νευρικό σύστημα και σε συνδυασμό με τη δράση των υπόλοιπων συστατικών, προσεγγίζουν ολιστικά την περιποίηση, προσφέροντας ευεξία και χαλάρωση για να μπορεί η επιδερμίδα να είναι υγιής, ως εκδήλωση ενός υγιούς πνεύματος.

 

 

neals-yard-3

 

Αποκορύφωμα των αιθερίων ελαίων και διακριτικό γνώρισμα της Frankincense Intense είναι το λιβάνι. Ιστορικά γνωστό θρησκευτικό σύμβολο, δώρο των μάγων προς το θείο βρέφος, χρησιμοποιείται παραδοσιακά σε χώρους λατρείας, χάρη στην ατμόσφαιρα ηρεμίας που προκαλεί η καύση του. Με τον τρόπο αυτό, ακολουθεί η χαλάρωση και η εξύψωση του πνεύματος για να έρθει σε επαφή με το “θείο”, λειτουργώντας έτσι το λιβάνι σαν “πομπός” της ψυχής, στόχος που επιδιώκεται μέσα από κάθε θρησκεία.

 

 

Στην Frankincense Intense έχει την ιδιότητα να καταπολεμά το άγχος και τις νευρικές εντάσεις, για να μπορεί η επιδερμίδα με τη βοήθεια και των υπόλοιπων συστατικών να εκδηλώσει αποτελεσματικότερα τις λειτουργίες της.

 

Οι υφές:

 

Πλούσιες και θρεπτικές, αμέσως αισθάνεσαι τη δράση τους στην επιδερμίδα. Απευθύνονται σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν ανάγκη από αντιγήρανση, ενυδάτωση και αποτελεσματική θρέψη. Ένα δέρμα νεαρό και πιο λιπαρό σαν το δικό μου ίσως τις βρει βαριές για τα γούστα του. Η οργανική σύνθεση των προϊόντων γίνεται άμεσα αντιληπτή, τόσο λόγω της υφής τους όσο και λόγω του ευχάριστου, φυσικού αρώματος.

 

 

Γνωρίζετε τη Neal’s Yard;

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

7 Σχόλια
  1. Είχα δοκιμάσει παλιότερα κάτι δείγματα κρέμας προσώπου και ματιών που μου είχαν δώσει από τα duty free και τα είχα βρει πολύ καλά προιόντα με εξαιρετική μυρωδιά!

  2. Καλημέρα!!!
    Εξαιρετικά προϊόντα!!Νομιζω ότι η σειρά frankincense intense έχει βραβευτεί για καλύτερη σειρά
    φυτικών προϊόντων!Θελω σίγουρα κάποια στιγμή να το δοκιμάσω!!!
    Φιλια

  3. εχω δοκιμασει δειγματα, ωραιες υφες, δελεαστικες οι τοσες κριτικες της εταιριας και ημουν ετοιμη να καταληξω ωσπου…… δοκιμασα τις κρεμες της Στελλας………….
    Στελλιτσα το αγαπημενο μου τριανταφυλλο, ναι δεν ειναι τυχαια τελικα το αγαπημενο μου λουλουδι (ξερεις το κοκκινο), η μυρωδια του καθε φορα που ανοιγω το βαζακι απλα δεν υπαρχει….. και για να λεμε και αληθειες, βλεφαριαζα πολυ απο την neal’s yard remedies το balm με αγριο τριανταφυλλο…για σκεψου το να φτιαξεις κατι….που ειμαι σιγουρη θα το αφησει χλμ πισω….α……ακομα σε δελεαζω και για ενα scrub προσωπου….
    σορρυ για την ελλειψη τονισμου,κατι γινεται με το tablet μου και δεν το παιρνει……

  4. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Τα καθαριστικά τους μου αρέσουν πολύ,δεν ξηραίνουν καθόλου το δέρμα μου.Τη συγκεκριμένη σειρά αν βρω ευκαιρία θα την δοκιμάσω.
    Μουτς

  5. Γνωρίζω την εταιρεία αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάτι.Φαντάζομαι θα έχουν φανταστική μυρωδιά.

  6. ΄Εχω διαβάσει γι’αυτά και πάντα υπάρχει το κατιτίς της συγκεκριμένης εταιρείας στις παρουσιάσεις προϊόντων στα περιοδικά,αλλά δεν έχει τύχει ποτέ να δοκιμάσω,ούτε καν σε δείγμα..Εν καιρώ

  7. Πρέπει να είναι εξαιρετικά προϊόντα και θέλω κάποια στιγμή σύντομα να τα δοκιμάσω!!! 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.