Kerastase Μaterialiste: Own the braid. Η εποχή της κοτσίδας!

 

KM_MATERIALISTE

 

Δεν είμαι πολύ ούτε των πιασμένων πίσω μαλλιών, ούτε της κοτσίδας, ούτε τίποτα, τα θέλω ελεύθερα τα μαλλιά μου. Παρόλα αυτά μου αρέσει πολύ να βλέπω κοτσίδες στην παραλία . Την τελευταία εβδομάδα για κάποιο λόγο (που έκανα και τα δυο- τρία πρώτα μου μπάνια στη θάλασσα- επιτέλους) για κάποιο λόγο άλλαξα γνώμη και άρχισα να τραβάω τα μαλλιά μου πίσω σε κοτσίδα.

 

 

Λοιπόν, πολύ μου άρεσε. Ξέρετε γιατί; Γιατί στέγνωναν τα μαλλιά μου φυσικά από τον αέρα αλλά πιασμένα σε κοτσίδα και όταν τα έλυνα είχα αυτούς τους πολύ όμορφους κυματισμούς, που σε άλλη περίπτωση, θέλουν δουλειά για να τους πετύχω.

 

 

braids-3

 

 

Η αλήθεια είναι ότι για να αναδειχτεί μια κοτσίδα θέλει πυκνά πλούσια μαλλιά και χοντρή τρίχα, καθώς το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο σε λεπτά μαλλιά. Για αυτό ακριβώς τον λόγο για όσες δηλαδή έχουν λεπτά μαλλιά, ή για όσες τα θέλουν ακόμα πιο πυκνά, λάνσαρε πρόσφατα στη σειρά Kerastase Styling Couture ένα έξυπνο προϊόν .

 

Το Materialiste είναι ένα σπρέι –gel το οποίο χάρη στη φόρμουλα του ενισχύει την διάμετρο της τρίχας, από τις ρίζες έως τις άκρες και τα μαλλιά αποκτούν όγκο και παράλληλα ελαφρύ κράτημα, λάμψη αλλά και απαλότητα. Εννοώ ότι δεν τα σκληραίνει καθόλου όπως τα «παραδοσιακά» gel. Mε έξτρα όγκο, δείχνουν και πολύ πιο όμορφες και οι κοτσίδες.

 

 

MATERIALISTE_X

 

 

 

 

Σας αρέσουν οι κοτσίδες; Εσείς οι μακρυμαλλούσες εδώ μέσα, κάνετε κοτσίδες τώρα το καλοκαίρι; Αν ναι, στείλτε μου καμιά φωτογραφία σας στο [email protected], μήπως και εγώ σας στείλω να δοκιμάσετε το Materialiste…

 

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια μου!Δεν μαζεύω τα μαλλιά μου,τα θέλω κι εγώ ελεύθερα,μόνο τα κοτσάκια μου αρέσουν,κι αυτά μόνο στο κομμωτήριο για να μου τα φτιάξουν με στυλ κ όγκο.Πολύ ενδιαφέρον το νέο λοιπόν κ για ελεύθερα μαλλιά γιατί όχι;

  2. Εγώ πάλι Τζούλια μου είμαι το νευρόσπαστο-με τη λεπτή φυσικά τρίχα-που δε θέλω καθόλου μαλλιά να ακουμπάνε στο πρόσωπό μου. Ιδιοτροπίες! Και για χτένισμα ούτε λόγος! Τα σπαίσια φιριζαρισμένα και κατσαροσπαστά μαλλιά μου δεν ανέχονται κανένα χτένισμα να επισκιάζει την απισιότητά τους! Ίσως λίγο το ίσιο, που όπως αναφερθήκαμε σε προηγόυμενο post, μετά από λίγο λαδώνει και χάνει τον όγκο του. Η κοτσίδα μου; Ποντικοουρίτσα!!! Βέβαια τώρα που έχουμε οικονομικό τακαμόυρι απλώς το θαυμάζουμε το νέο προϊόν και το προσθέτουμε μαζί με τα τόσα άλλα στη λίστα των επιθυμίων μας! Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία δε λένε;

  3. Λατρεύω τις κοτσίδες,αλογοουρές κλπ αλλά συνήθως αφήνω ελεύθερα τα μαλλιά μου γιατί το συνεχές τράβηγμα δεν είναι και ότι καλύτερο για την τρίχα,ειδικά για την λεπτή δικιά μου!! Θα σου στείλω φωτό μου Τζούλια μου αλλά δεν θα είναι κάποια περίτεχνη κοτσίδα,μην φανταστείς,δεν πιάνουν και τα χέρια μου,είναι η κοτσίδα του σπιτιού όπως την λέω εγώ,χαχαχα!

  4. @όλες: Άντε αγαπημένες! Στείλτε κότσι δούλες να σας στείλω και εγώ δωράκι!

  5. @Maryl: Περιμενω για να σου στείλω το δωράκι σου!!

  6. Μ’αρέσουν πολύ οι κοτσίδες,αλλά πριν καν διαβάσω το post σου σκεφτόμουν αύτό που έγραψες:πρέπει να έχεις πυκνά μαλλιά για να φτιάξεις μια ωραία χοντρή πλεξίδα που θα δείχνει επιμελώς ατημέλητη.Για το καλοκαίρι νομίζω είναι must,προσθέτει αλλον αέρα στην εμφάνιση,αλλά δεν το έχω τολμήσει.Δεν έχω ούτε το μάκρος ούτε την πυκνότητα..

  7. Ας ξεκινήσω λέγοντας ότι ζηλεύω απίστευτα τις κοπέλες που έχουν ίσια μαλλιά, με λεία τρίχα, που κάνουν ένα φσσστττ με το πιστολάκι και είναι ready to go. Ας συνεχίσω λέγοντας ότι έχω μπούκλες, αλλά με τόσο ανελέητο πιστολάκι και μετά από μία ισιωτική, αυτήν τη στιγμή κατοικεί στο κεφάλι μου ένα μαλλί που δεν ξέρει τι είναι πια. Ως εκ τούτου, η κοτσίδα είναι για μένα η εύκολη λύση, προκειμένου να τιθασευτεί αυτό το μαλλιαρό ζωάκι. Συνήθως, τα κάνω γαλλική στο πλάι. Και βολική είναι και κομψή δείχνει. Ειδικά, τώρα με τη ζέστη, είναι η ιδανικότερη επιλογή!

  8. @Jylia:Αργησα αλλά τις έστειλα στο mail,ελπίζω να σου αρέσουν,περίμενα την κόρη μου να έρθει να με τραβήξει και από πίσω 🙂

  9. Τέλειες οι κοτσιδούλες, αλλά όχι για τε λεπτά μου μαλλιά. Περιμένω τις εντυπώσεις από τα κορίτσια που θα το δοκιμάσουν, γιατί όπως ξέρεις αγαπημένη μου Τζούλια εγώ δεν το ‘χω με τις φωτογραφίες! Φιλάκια!!

  10. Πολύ θα ήθελα να έχω μακρυά μαλλιά και να τα πιάνω κοτσίδες, αλογοουρές, κεφτεδάκια ή οτιδήποτε άλλο , αλλά δεν έχω μακρυά μαλλιά καρδιά μου. Θυμάμαι και μικρή που ήμουνα με μακρύτερα μαλλιά δεν μου πήγαιναν ποτέ μαζεμένα. Ευτυχώς τώρα πια βγάζω το άχτι μου στη μικρή μου….

  11. tsa namai k ego!!!!
    emena mou aresei na blepo tous allous me kotsides alla ego exo dyo aristera xerakia k ektos aytou exo k ta kolimatakia mou otan einai piasmena ta malia mou(oti petane ta aytakia mou, ta magoulakia mou k tetoia….) tha sou steilo omos mia plagia kotsidoula pou ekana gia ena gamo gia na min skaso!!! filakiaaaaaaa

  12. Καλησπέρα!!
    Το καλοκαίρι όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να ανεχτώ τα μαλλιά κάτω!!!Μονο όταν τα ίσιωνω
    αλλα και αυτό όταν κάνει ζέστη ειναι μεγάλη ταλαιπωρία!!!(μου ήρθε στο μυαλό μια παλαιότερη συζήτηση
    μας για το άνοιγμα κατάψυξης για εσχάτη λύση δροσιάς!)μπορεί και να κάνω λάθος!!
    Απο την άλλη τα μαλλιά μου όπως έχεις δει φωτό μου Τζουλια δεν ειναι ιδιαίτερα πλούσια όταν προσπαθώ να φτιάξω κοτσίδα καταλήγει στο τέλος ποντικό ουρά μπλιαχ!!!Οχι πάντως Ολλανδική χαχαχαχα.Το μονο που μπορώ να κάνω ειναι μια ψηλη αλογοουρά η ενα κότσο μπαλαρίνας.Τωρα τελευταία ¨εχω αγοράσει ενα μικρό εχτένσιον που το χρησιμοποιώ όταν κάνω τα μαλλιά κότσο και νομίζω
    οτι μου ταιριάζει άψογα!

  13. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Πριν μια εβδομάδα έκοψα τα μαλλιά μου(όχι πολύ καμιά 15-20εκατοστά περίπου) γιατί δεν τα αντέχω με τη ζέστη.Τώρα τα κάνω κοτσιδάκια(είμαι τραγική το ξέρω) ή τα πιάνω όλα ψηλά και είναι σαν να φύτρωσε ένας φοίνικας(ανανάς καλύτερα)στο κεφάλι μου.Όσο για φωτογραφία…θα προσπαθήσω.
    Μουτς
    ΥΓ.Καλά παραλίγο να το ξεχνούσα.ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ(ξέρεις εσύ 😉 )

  14. I love κοτσίδες, αλογοουρές και όλα τα συναφή! Κάνω Γαλλική πλεξούδα κάθε φορά που λούζομαι το καλοκαίρι, και όταν στεγνώνουνγίνονται υπέροχα κυμματιστά και πειθαρχημένα μαλλάκια!
    Θα σου στείλω μια φωτό για να θαυμάσεις το ταλέντο μου!! Ό σο για τη φωτό που ναφέρει και η Litsa, ένα έχω να πω: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

    Μακια μακια

  15. Καλημέρα όμορφες!
    Τα μαλλιά μου και εγώ είμαστε μια πικραμένη ιστορία. Δεν τα λες ακριβώς μαλλιά, πιο πολύ με χνουδάκια μοιάζουν. Λεπτή και αδύναμη τρίχα, λιπαρή με κυκλοθυμικό χαρακτήρα (τουτέστιν ούτε σγουρή είναι ούτε και ίσια, μια κατάσταση ενδιάμεση). Όσο και να αγαπώ τις κοτσίδες, δεν τις κάνω συχνά μιας και το τελικό αποτέλεσμα είναι η ουρά του Ρατατούη στο κεφάλι μου. Χρησιμοποιώ πολύ τα μπομπάρια (ή ντόνατ)και κάνω κότσους(έχω πάρει και πολύ ωραία λαστιχάκια με μαργαρίτες από το γνωστό κατάστημα με τα αξεσουάρ και το παίζω Βουγιουκλάκη). Μου αρέσει πολύ και η μόδα με τα στεφάνια, που φοράς το ελαστικό στεφάνι και στρίβεις τα μαλλιά και τα στερεώνεις από μέσα.
    Το καλοκαίρι την κατάσταση τη σώζω με ένα άλλο “μαγικό” της Kerastase, το spray a porter (ψεκάζεις σε νωπά μαλλιά και αυτά γίνονται ελαφριές μπούκλες)και αποκτώ έναν όγκο πιο νορμάλ. Αλλά ο καημός για μια κοτσίδα ψαροκόκαλο παραμένει άσβεστος…

  16. Εμένα μου αρέσουν πολύ οι πλεξούδες, αλλά συνήθως βαριέμαι να μαζεύω τα μαλλιά μου και τις πιο πολλές φορές τα αφήνω ελεύθερα… Βέβαια, αυτό το καλοκαίρι είμαι τον περισσότερο καιρό στην Κύπρο και με τη θερμοκρασία αυτό το μήνα στα ύψη, τα μαζεύω συνέχεια, τουλάχιστον αλογοουρά! Γιατί έχω πολύ μαλλί και κάθε φορά νομίζω ότι θα ξοδέψω 2 ώρες για να κάνω πλεξούδα!

  17. εχθές βέβαια, είπα να σπάσω το μύθο κι έκανα μια ωραία πλεξούδα στο πλάι, που είναι κι η αγαπημένη μου! και χρειάστηκε τελικά μόνο 10 λεπτά! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.