Make Up For Ever: Μαθήματα (καλοκαιρινού) Μακιγιάζ, Sun kissed look!

 

mufe-open

 

 

«Έχω μια ιδέα» μου είπε κάποια στιγμή που μιλάγαμε στο τηλέφωνο, ο αγαπημένος μου make up artist, της Make Up For Ever, Εμμανουήλ Αποστολάκης. «Για πε» απάντησα εγώ. «Μια που «λυσσάς» με το μακιγιάζ και την λάμψη της αγαπημένης σου J Lo, δεν έρχεσαι από το Golden Hall, στο Sephora, να κάνουμε ένα μαθηματάκι, να σου δείξω κάποια πράγματα για σούπερ καλοκαιρινό look α-λά Jennifer και μετά αν θέλεις να το δείξεις και στα αγαπημένα σου bb girls?”

 

Όπως φαντάζεστε φυσικά πέταξα από τη χαρά μου. Και πως όχι? Όχι μόνο θα πέρναγα λίγες ώρες με απίστευτο γέλιο και μοναδικές ατάκες από τον Εμμανουήλ, επιπλέον θα έκανα και ένα customized make up lesson με έναν από τους καλύτερους make up artists αυτή τη στιγμή στη χώρα μας με τα προιόντα της Make Up For Ever που ξέρετε πόσο μου αρέσουν. Για να καταλάβετε τι σημαίνει γέλιο και ατάκες, στην αρχή μου είπε το μακιγιάζ να το ονομάσουμε «Τζενιφερ-λοπιά» και αφού κλάψαμε από τα γέλια και μας άκουσε όλο το Sephora, τελικά καταλήξαμε στο comme il faut και «σοβαρό» Sun Kissed Look.

 

«Αν το κάνεις αυτό, εγώ θα σε κάνω εξώφυλλο περιοδικού και θα σε βάλω και στην αρχική σελίδα του bb” του είπα εγώ.. Άλλα γέλια από εκεί.. «Καλέ, πως θα με βάλεις σε εξώφυλλο περιοδικού;» με ρώτησε.. «Θα δεις, θα δεις, του απάντησα..» (ας είναι καλά το application– photo wonder.. και έτσι και εγώ έκανα σούπερ μάθημα μακιγιάζ και εκείνος όπως βλέπετε παραπάνω, το πήρε το εξώφυλλό του)

 

Για να έχεις ένα λαμπερό μακιγιάζ από το πρωί έως το βράδυ, δεν χρειάζονται πολλά προιόντα. Το καλό με τη Make Up For Ever είναι ότι τα προιόντα είναι τα περισσότερα για επαγγελματική χρήση οπότε μένουν αναλλοίωτα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και δεν θέλουν retouch” μου υπενθύμισε ο Εμμανουήλ και τα “μαγικά”του χέρια έπιασαν δουλειά:

 

 

Step 1 Base: Ξεκινάμε με αυτό που για μένα είναι το star προιόν της MUFE, το Base Eclat Yellow, ένα primer το οποίο ο Εμμανουήλ απλώνει σε όλο μου το πρόσωπο για λάμψη, φωτεινότητα και ενίσχυση του μαυρίσματος

 

step 1- primer

 

Φιλοσοφία της Make Up For Ever είναι η εφαρμογή των προιόντων μακιγιάζ να μην γίνεται ποτέ με τα χέρια, αλλά με τα κατάλληλα πινέλα και για λόγους υγιεινής αλλά και καλύτερου ελέγχου του προιόντος. Λογικό αν σκεφτείτε ότι η the one and only Danny Sanz ιδρύτρια της εταιρείας ξεκίνησε την καριέρα της σαν καλλιτέχνης και ζωγράφος

 

step 1-primer-brush

 

Step 2 Make Up: Σειρά έχει το αδιάβροχο Face & Body Make Up (αγαπημένο της Pamela Anderson στην σειρά Baywatch). Ο,τι πιο τέλειο για το καλοκαίρι, αφού παραμένει αναλλοίωτο ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίας, ακόμα και αν ιδρώσεις. Η σύνθεσή του είναι τόσο εξελιγμένη που το απλώνεις και κάτω από τα μάτια και στον λαιμό και εκτός από κάλυψη, χαρίζει και λάμψη ενώ δεν είναι καθόλου βαρύ.

 

 

step 2-make-up

 

Step 3 Concealer: Το High Definition Concealer εκτός από το καλύψει τυχόν ατέλειες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν highlighter, στην ράχη της μύτης, στο κέντρο του μετώπου, στο πάνω μέρος του πηγουνιού και στο άνω χείλος.

 

step 3-concealer

 

Step 4 Bronzer: Με τo αγαπημένο καλοκαιρινό προϊόν την αδιάβροχη πούδρα τερακότα Pro Bronze ο Εμμανουήλ ξεκινάει το sculpting (και εδώ κάπου αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά η φαντασίωσή του για την Τζενιφερ-λοπιά, που σας έλεγα παραπάνω..) Με την Pro Bronze, αναδεικνύει τα ζυγωματικά και τις γωνίες του προσώπου μου. Το απλώνει με απαλές κινήσεις στα πτερύγια της μύτης για να δείξει λεπτότερη, κάτω από πηγούνι και τη γνάθο, για σμίλευση του προσώπου καθώς και ψηλά στο μέτωπο κοντά στις ρίζες των μαλλιών.

 

step-4-bronzer

 

 

step-5-bronzer-plus

 

Step 5 Blush: Ναι στο ηλιοκαμένο αλλά όχι στο θαμπό dull πρόσωπο. Μου ζητάει να χαμογελάσω και απλώνει το υπέροχο ροδακινί blush ακριβώς στα μήλα σβήνοντας απαλά προς τα αυτιά. Λάμψη και χρώμα υγείας στη στιγμή!

 

step-6-blush

 

Step 6 Σκιές: Από την μεγάλη ποικιλία των σκιών επιλέγουμε χρώματα bronze και της άμμου, μια που το look είναι “sun kissed”

 

step-7

 

 

step-7-shadows

 

 

Step 7  Khol: Σύμφωνα με τον Εμμανουήλ είναι το προιόν κλειδί για να αναδειχτεί το βλέμμα (και βλέποντας πάνω μου το αποτέλεσμα συμφώνησα ότι έχει απόλυτο δίκιο). Με λίγο Crayon Khol στο lower inner lid δηλαδή στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου- πραγματικά άλλαξα!

 

crayon-khol

 

 

Step 8  Τουφάκια Βλεφαρίδες: Τρελαίνομαι για τις ψεύτικες βλεφαρίδες και για να μη μου χαλάσει χατίρι ο Εμμανουήλ εφαρμόζει τα τουφάκια (χαίρομαι πολύ με τις πλούσιες βλεφαρίδες μου, που όμως δεν φαίνονται ψεύτικες!)

 

step-9-

 

Step 9 Μολύβι, Κραγιόν, Gloss: Όλα φυσικά σε σούπερ ζουμερή ροδακινί καλοκαιρινή απόχρωση. Περιγράφει απαλά τα χείλη μου με το μολύβι Aqua Lips Pencil, τα γεμίζει με το υπέροχο Rouge Intense No 39 και τελειώνει με λάμψη απλώνοντας το Plexi Gloss που έχει διάρκεια πέντε ωρών(!)

 

step-9-lips

 

Και voila! Η νέα βελτιωμένη έκδοση Τζούλια!

 

julia-1

 

 

julia-2

 

 

julia-3

 

Kαι με τον Eμμανουήλ!

 

julia-emmanuel-1

 

 

julia-emmanuel-2

 

 

 

Περιττό να σας πω πόσο με βοήθησε αυτό το customized make up lesson από τα χέρια του αγαπημένου μου. Κάποια καλοκαιρινά βράδια, που θέλω να έχω λίγο πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ, εφαρμόζω όλες του τις συμβουλές και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.

 

 

 

Για να δω τώρα.. για σηκώστε χεράκια.. ποια θα ήθελε να κάνει ένα customized make up lesson από τα μαγικά χέρια του Εμμανουήλ; Θα σας στείλω στο Golden Hall, στο κατάστημα Sephora, θα κάνετε το μακιγιάζ σας, θα μάθετε πολλά για το πώς να αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά σας και το καλύτερο θα γνωρίσετε από κοντά τον αγαπημένο Εμμανουήλ, που όλο και κάποιο δωράκι θα σας δώσει, είμαι σίγουρη.

 

 

Μπορεί αυτό να ισχύει μόνο για όσες ζείτε στην Αθήνα (ή και όχι, αν έχετε υπ όψιν σας να ταξιδέψετε σύντομα στην πρωτεύουσα..)

 

Μην ανησυχείτε όμως όσες δεν μένετε Αθήνα. Αυτό είναι το Part One.. Που ξέρετε, μπορεί να επακολουθήσει και άλλο δωράκι από την αγαπημένη Make Up For Ever…. το Part Two.

 

 

 

31 Σχόλια
  1. Καλημέρα glowing and sun kissed julia. Αναμένοντας το part two έχω να σου πω ότι έχω κάνει ήδη ακριβώς το ίδιο customized make up lesson στο τοπικό sephora , λατρεύω τα MUFE και χρησιμοποιώ πολλά από τα προϊόντα τους. Αγαπημένα μου η HD pressed powder και οι υγρές σκιές τους. Φιλιά πολλά…

  2. Θα σε κάνω εξώφυλλο κατά το θα σε κάνω βασίλισσα;;; Άγιο Βασίλισσα!!!!! Καλά τα λέω εγώ!!! Γύρισες με άγριες διαθέσεις από τα εξωτερικά και θες να μας φτιάξεις τη διάθεση; Ε ναι λοιπόν το κατάφερες! Και μόνο η ελπίδα ότι μπορεί να μπούμε σε μια τόσο όμορφη διαδικασία μας κάνει πιο αισιόδοξες!!!
    By the way, αυτή η εταιρεία είναι η αγαπημένη μου στο μακιγιάζ αν και μιλάμε μόνο για τα στοιχειώδη!

  3. Καλημέρα!!!
    Μαγικά τα χεράκια του Εμμανουηλ!!Σου πάει παρά πολυ το περίγραμμα των ματιών !!δίνει μια ένταση στα μάτια σου που ταιριάζει απόλυτα να το κανείς πιο συχνά!!!Τωρα που έμαθες τα κόλπα!!
    Φιλια

  4. Λατρεύω Εμμανουήλ! Κούκλα Τζούλια!!! Α! Εγώ κυρία, εγώ!

  5. Πολύ ωραίο το μάθημα αγαπημένη, το βράδυ έχω έξοδο, ευκαιρία να το αντιγράψω!

    Τα MUFE τα αγαπώ πολύ, ξεχωρίζουν από τα άλλα. Κακά τα ψέμματα το καλοκαίρι το δύσκολο δεν είναι να κάνεις ένα καλό μακιγιάζ, λίγο πολύ όλες ξέρουμε πως να τονίσουμε τα δυνατά μας σημεία, όσο το να κρατήσει το μακιγιάζ και να μη λιώσει και “τρέξει”.

    Πολύ τυχερές όσες δοκιμάσουν το make up lesson(αχ τυχερούλες Αθηναίες)

  6. Αυτη τη στιγμη ειμαι αρρωστη στο κρεβατι αλλα αργοτετα θα ηθελα πολυ ενα μαθημα μακιγιαζ.Σε ευχαριστουμε Τζουλια.

  7. Σηκώνω χεράκι !!!!! ΕΓΏ ΕΓΩ !!! Δεν με βλέπεις;;;;;;;;;

  8. κι εγώ θέλω, κι εγώ ένα τέτοιο μάθημα!! υπέροχο το μακιγιάζ σου Τζούλια, συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ!!!

  9. Ποσο αγαπω τα μακιγιαζ Τζενιφερ-λοπιες δεν λεγεται!Μακαρι να εμενα Αθηνα και να ερχομουν,μηπως να ερθετε εσεις μια βολτα απο εμας αγαπημενη Τζουλια;;Λεω εγω τωρα…Να γινουμε ολες μπρονζε θεες;

  10. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω για το μακιγιαζ της αγαπημένης Τζούλια είνaι ότι φαίνεται πάρα πολύ φυσικό.Δεν μου αρέσουν καθόλου οι στρώσεις makeup αλλά το πρόπωπο σου είναι σαν να έβαλες μολύβι,κραγιονάκι κ ελάχιστο ρουζ.Για μάθημα δεν μπορώ να σηκώσω χέρι αλλά σηκώνω για το part 2.
    Τέλος,Τζούλια θέλω κι άλλα μαθήματα,μου έχουν λείψει τελευταία.Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!

  11. Ααααααα τέλεια!!! Εξαιρετική Τζενιφερ-λοπιά! Το μακιγιάζ τέλειο το πετύχατε ακριβώς!!! Η MUFE είναι καταπληκτική μάρκα όλα τα προιόντα πολύ ωραία εγώ ξεχωρίζω πάντως την HD Powder, δεν υπάρχει καλύτερη πούδρα !!! Όσο για το μάθημα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αφήνεσαι στα χέρια τέτοιων επαγγελματιών να σε φροντίζουν και να σε μεταμορφώνουν!! Αν κανονίσετε κάτι στο Λονδίνο δεν θα πω όχι!! 😉

  12. Ωραίες φωτό! Την μπρονζέ πούδρα θα ήθελα να δοκιμάσω. Και το μέικ-απ είναι καταπληκτικό.

  13. kalispera tzoulia bbgirls!!! agapimenh mou eisai yperoxh!!! ego eimai makria…. sfin sfin!!! kali epitixia sta ypoloipa koritsakia!!! filakiaaaaaa

  14. Γεια σας. Εγω λειπω για διακοπες περιμενω το μαθημα νο 2 η απο φθινοπωρο να δουμε τι νεο θα γινει στα SEPHORA και στο GOLDEN HALL kαλο και ησυχο καλοκαιρι Τζουλια και bb girls

  15. Τέτοια πρόσκληση ειναι σκετη προκληση! Παλι θεες μας κανεις!

  16. ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΕ ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΙ ΣΟΥ ΧΕΙΛΑΚΙ!ΦΙΛΙΑ!!!!!

  17. Λατρεύω MUFE!! Το δωράκι δεν το θέλω γιατί δεν θα μπορεσω να το χρησιμοποιήσω αλλά σε έκανε μια κούκλα όχι ότι δεν είσαι!!! Αυτή η αποχρωση στα χείλια σου πάει απίστευτα πολύ να την φοράς συχνά!!!!

  18. Υπέροχη η ιδέα του Εμμανουήλ και το μακιγιάζ είναι από τα καλύτερα που έχω δει!! Τζούλια είσαι πανέμορφη με εκπληκτική λάμψη!! Σου πάει απίστευτα το μαύρο Khol στο μάτι(έχω και την τρέλα μου με τα μαύρα μολύβια)και το συγκεκριμένο γκλος στα χείλη!! Θαθελα σαν τρελή να με βάψει ακριβώς σαν και εσένα γιατί λατρεύω το look της πανέμορφης θεάρας JLO αλλά το Golden Hall μου πέφτει μακριά(δεν έχω ιδέα πως πάνε εκεί,η ξαδερφούλα μου,make up artist και αυτη εργάζεται στα ΜΑC του συγκεκριμένου πολυκαταστήματος,με έχει χιλιοπαρακαλέσει να πάω εκεί να με βάψει και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα!

  19. Εγώ,εγώ θέλω…αλλά θα γυρίσω Αθήνα 31 Αυγούστου…είμαι εντός ορίων;

  20. Αγαπώ τα μαθήματα μακιγιάζ!!! Μακάρι!!!!!

  21. Εγω εγω #βουρκωνει ματακι γουρλωνει κιολας!

  22. Τζα!!!ωωωωω τι καλήηηη!γλυκούλα μου.Γεια στα χέρια σου Εμμανουήλ,το καλύτερο μοντέλο σου στείλαμε,κατηγορία από μόνη της το κορίτσι μου.
    Μουτς

  23. Allo??? κ γω θα θελα αλλα ζω στη Λαρισα!!! Τι κριμα!!! Παντως Julia, στην 1η φωτο που τα χειλια σου φαινονταιπιο juicy…εισαι μουρλια!! Κ τι ποδι!!! Αυτα ειναι!!!!

  24. Πάντα έτοιμη και πρόθυμη για μάθημα μακιγιάζ!!!

  25. A, πολύ ωραίο! Ανάλαφρο και απολύτως φυσικό, ό,τι πρέπει για καλοκαίρι! Οι σκιές πολύ μου άρεσαν!

  26. Χωρίς πολλά λόγια…. Υποκλίνομαι στην θεά Julia Lo και στον φοβερό καλλιτέχνη Εμμανουήλ Αποστολάκη!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.