Lancome Hypnôse Volume-à-porter: Μαζί της και στο ερημονήσι.

 

lancome-hypnose

 

 

To έχω ξαναπεί. Δώστε μου ένα make up, ένα κραγιόν (σε ροδακινί απόχρωση) και μια μάσκαρα και αφήστε με σε ένα ερημονήσι. Θα κάνω τέλειο μακιγιάζ. (το κραγιόν, σε χείλη, μάγουλα, μάτια). Παράκληση, το ερημονήσι να είναι κάπου εξωτικά (δηλαδή, μη με παρατήσετε στη Βόρεια Θάλασσα) και αν σας είναι εύκολο, η mascara, να είναι η Lancome Hypnôse Volume-à-porter.

 

Ε, δε ζητάω και πολλά. bb girls, είσαστε, θα την βρείτε την άκρη.

 

 

(beauty) Ιστορία, έχει γράψει η Lancome με τις mascara που έχει λανσάρει όλα αυτά τα (80) χρόνια– είχαμε και γενέθλια εξ άλλου φέτος. Νομίζω ειλικρινά ότι από όλες τις μάρκες της επιλεκτικής αγοράς, είναι εκείνη που στο stand της θα βρεις ό, τι πιο εξειδικευμένο κυκλοφορεί . Για παράδειγμα στην Lancome «εμφανίστηκε» η πρώτη mascara σε μπουκάλι ή, πιο πρόσφατα, η Lancome λάνσαρε το πρώτο απλικατέρ με στέλεχος double-twist.

 

Όσο αφορά τώρα, την Hypnôse Volume-à-porter,τo claim της εταιρείας είναι ότι πρόκειται για μάσκαρα για «Όγκο και Κασμιρένια Αίσθηση» αλλά για να το πούμε «λιανά» (όπως έλεγε κάποτε,  ένας δάσκαλός μου, από την Μακρακόμη, Λαμίας) ουσιαστικά πρόκειται για μια ανάλαφρη σύνθεση, με βελούδινη κρεμώδη υφή, που εξασφαλίζει διάρκεια και αφήνει τις βλεφαρίδες τέλεια βαμμένες, αλλά επίσης ανάλαφρες και ελαστικές.

 

Extra plus ότι χάρη στην σύνθεσή της (ένα σύμπλεγμα εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Φυσικών Φυτικών Κυττάρων Τριαντάφυλλου, που αποτελεί αποκλειστικότητα της Lancôme) καθώς περνούν οι εβδομάδες κάνει ακόμα και τις άβαφες βλεφαρίδες πιο απαλές και πιο ανθεκτικές, για να δείχνουν πιο πυκνές και πιο γεμάτες. Νοτ μπαντ ατ ολ.

 

 

lancome-hypnose-volume-a-porter-1

 

 

 

Στο μεταξύ έχω ήδη πει πολλές φορές, πόσο σημαντικό είναι το βουρτσάκι όσο αφορά το αποτέλεσμα και θα το πω άλλη μια φορά. Ναι, είναι πολύ σημαντικό. Και αντιγράφω τώρα:

 

“Το βουρτσάκι της Hypnôse Volume-à-porter, Mascara για Όγκο και Κασμιρένια Αίσθηση, είναι το πρώτο βουρτσάκι Hypnôse από ελαστομερές. Αυτό το ευέλικτο βουρτσάκι στηρίζεται σε ένα λεπτό στέλεχος που αποτελεί προέκταση του στελέχους που σταθεροποιεί το απλικατέρ στο κέντρο του. Η τεχνολογία εξασφαλίζει την επιδεξιότητα που απαιτείται για ακριβείς κινήσεις σε συνδυασμό με τον αισθησιασμό που προσφέρει το πολύ απαλό βουρτσάκι.

 

Οι 306 τρίχες του εγγυώνται ομοιόμορφη και γενναιόδωρη εφαρμογή, χωρίς να βαραίνουν τις βλεφαρίδες. Απολαυστικά μαλακές, χτενίζουν απαλά τις βλεφαρίδες. Οι πιο κοντές τρίχες βάφουν τις βλεφαρίδες από τη ρίζα, ενώ οι πιο μακριές απλώνουν την υφή μέχρι τις άκρες.

 

Το βουρτσάκι και η σύνθεση σχεδιάστηκαν για να λειτουργούν συνεργατικά, ώστε η mascara να προσκολλάται γρήγορα στις βλεφαρίδες με τη μορφή ενός πολύ λείου φιλμ. Η mascara γλιστράει στις βλεφαρίδες, όπως το κασμίρ πάνω στην επιδερμίδα”

 

 

 

(306 τρίχες.. να, για κάτι τέτοια trivia, τρελαίνομαι μεταξύ μας…)

 

 

lancome-hypnose-volume-a-porter-2

 

 

 

 

 

Άρα, ήδη καταλάβατε γιατί στο ερημονήσι που λέγαμε παραπάνω, έχω λόγο που προτιμώ τη συγκεκριμένη. Κατ’ αρχήν οι βλεφαρίδες μου θα φαίνονται έντονες αλλά  «φυσικές» και όχι υπερβολικές (που πας αγάπη μου, με τη βλεφαρίδα κάγκελο, στο ερημονήσι) και κατά δεύτερον, όταν θα μου τελειώσει, μια χαρά θα τις έχω ενδυναμώσει, και έτσι θα φαίνονται πιο μακριές και πιο πυκνές (μέχρι να με «σώσει» κανά πλοίο και να μην με δουν οι ναύτες στα χάλια μου και με ξανά παρατήσουν στο ερημονήσι)

 

 

 

Ναι, εντάξει, ok, δεν θα με αφήσετε στο ερημονήσι, το κατάλαβα. Δεν έχει έρθει η ώρα ακόμα.. Πάντως στο Ελληνικό νησί που σύντομα και θα με αφήσετε και μάλλον και εγώ θα σας αφήσω, νομίζω στο νεσεσέρ, θα πρέπει να έχουμε την Hypnôse Volume-à-porter. Σέξι όγκος, έντονο αλλά και “φυσικό” αποτέλεσμα και μέρα με τη μέρα, πιο «γεμάτες» βλεφαρίδες.

 

 

Ταιριάζει, δεν συμφωνείτε;

 

 

Μια αγάπη για το καλοκαίρι θα’ μαι και εγώ…

 

 

 

 

 

…πρέπει να το κοιτάξω αυτό με τα τραγούδια….

 

 

 

 

29 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια!Οι μάσκαρα Lancome βάφουν καταπληκτικά τις βλεφαρίδες.Το Πάσχα αγόρασα την Grandiose η οποία είχε καταπληκτική απόδοση αλλά είχε ένα μειονέκτημα για μένα:Φεύγει δύσκολα,και σε συνδυασμό με μία αλλεργία που έχω ακόμα μου έβγαζε την ψυχή κ με έτσουζαν τα μάτια μου.Κατέληξε λοιπόν στο νεσεσέρ της κόρης μου.Κι εγώ τη βγάζω με AVENE,η οποία είναι πολύ καλή κ φεύγει εύκολα.Βέβαια,δεν έχει grandiose αποτέλεσμα αλλά τι να κάνουμε;

  2. Καίτη Χωματά ??????? Οποία έμπνευση!!!!! Η Lancome έχει απίστευτες mascara και η συγκεκριμένη με την extra plus δράση της μου κλείνει πονηρά το μάτι. Καλημέρα. #me 36o C psinomaste simera figame gia to erimonisi kai xoris mascara#

  3. Καλημέρα!!!
    @Τζουλια.Τζουλια πόσο δίκιο έχεις για το βούρτσακι!!!Αφου εγώ όταν μου τελειώσει η μασκαρά μου
    κρατάω και χρησιμοποιώ το βούρτσακι της(αφού κατα κύριο λόγο κάνει όλη την δουλειά) σε μια άλλη πιο φθηνή !!!!Παντως η Lancôme έχει τις καλύτερες!!!οσες έχω χρησιμοποιήσει είναι εξαιρετικές!!!καταφερνουν να κάνουν τις κοντές βλεφαρίδες μου τεράστιες!!!
    Φιλια

  4. Θα συμφωνήσω και εγώ με τα απαραίτητα και το ερημονήσι. Φιλιά.

  5. Αγαπημένη, με έλιωσες με το τραγούδι. Το έχω να παίζει στο repeat και είμαι έτοιμη να κάνω και ένα μοχίτο και να παρατήσω δουλειές και όλα.

    Η μαμά μου χρόνια ορκιζόταν στη Lancome, εγώ πάλι ως έφηβη έψαχνα άλλες εταιρείες εναλλακτικές, με φυτική σύνθεση, με κάτι που να μη θυμίζει μαμά τελοσπάντων.

    Τα χρόνια πέρασαν και ένα δειγματάκι lancome έπεσε στα χέρια μου. Μετά τη δοκιμή ακολούθησε μια αγορά, ήρθαν και άλλα δειγματάκια, ένας έρωτας μεγάλος με εκείνο το απίστευτο αέρινο make up και ω ναι το νιώθω αυτή η μάσκαρα θα μου κάνει παρέα το χειμώνα (το καλοκαίρι είναι η χαρά της χρωματιστής)

  6. Αχ,τι όμορφο τραγουδι της Χωματά,με παρέσυρε τόσο ευχάριστα που πρόσθεσα και άλλα τέτοια ρομαντικά τραγούδια των 70ς (ενα πρωινό,ένα καλοκαίρι,εσύ και εγώ κλπ,μέχρι που η μικρή μου νόμιζε ότι είναι μπαλαρίνα και άρχισε τις πιρουέτες κάθε φορά που άκουγε και ένα!)Το πάθος μου με τις μάσκαρα Lancome ξεκίνησε από ένα δείγμα Lancome Hypnose σε ένα περιοδικό! Από τότε χρησιμοποιώ βέβαια και άλλες,αλλά η βασική μου αγορά σε μάσκαρα παραμένει η συγκεκριμένη.Αυτήν την εβδομάδα παίζει ένας διαγωνισμός Lancome με δώρο 10 μάσκαρες Volume-à-porter-δοκιμάζω την τύχη μου εκεί,πριν την αγοράσω!

  7. η Lancome έχω την εντυπωση ότι επενδύει πολύ στις mascara της και γιατί όχι αφού μόνο με μια μάσκαρα καλή το βλέμα σου φωτίζεται!!!!

  8. Μα καλά τωρα! Αφού όταν λέμε mascara Lancome αναφερόμαστε στις rolls royce όλων των mascara και όλων των εποχών!!!! Μακράν κάθε συναγωνισμού! Και σας το λέω εγω που δεν είχα ποτέ τη Lancome, σαν πρώτη προτεραιότητα… Φιλιά σε όλες, ειδικά σε όσες συναγωνίστριες ψηνονται στην Αθήνα χωρίς διακοπές και πέφτουν ηρωικά μαχόμενες με ψηλά το κεφάλι, στα ….πεδία μάχης του Συντάγματος!!!

  9. kalispera julia bbgirls!!! akoma gelao me ton titlo!!! oso gia to erimoni min xairese akoma ante na se afisoume gia kamia boutia se kanena nisaki….!!!xaxaxa
    filakiaaaaaa

  10. @ΕΛΕΝΗ: Αφού σου λέω, πρέπει να το “δω” αυτό με τα τραγούδια.. Τι να λέμε τώρα…Και εγώ “ψήνομαι” για Μυλοπόταμο… Θα με πας αν έρθω;

  11. @SofiaT: Κρατάς βουρτσάκι ακριβής mascara και το χρησιμοποιείς σε πιο φθηνή; Εντάξει. Προσκυνώ. Είσαι η Θεά μου. Αυτό ακριβώς εννοούσα. Με κάλυψες μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

  12. @Maryl: Ναι, αδερφή ψυχή μου. Τα ίδια κάνω και εγώ. Πάω να δουλέψω και μετά ψάχνω τραγούδια και μετά παρατάω τη δουλειά και μετά ξεσηκώνομαι, ξεσηκώνω και τον κύριο Ρωμανό, μετά του λέω, “ας χορέψουμε αντί να διαβάσουμε” χορεύει βέβαια, αλλά μετά (ο ξενέρωτος Καρκίνος) γκρινιάζει, ότι δεν τον διάβασα, γιατί όλο να χορεύουμε θέλω και “πότε θα κάνουμε ανάγνωση..!!” κλπ κλπ κλπ, η ιστορία της ζωής μου. Ευτυχώς έχω καλοκαιρινές διακοπές τώρα και με αφήνει να κάνω ό,τι θέλω. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!

  13. @Stella: Εσύ, συναγωνίστρια καλά θα κάνεις, να μη μιλάς,γιατί σου τα έχω μαζεμένα. Διότι, λόγω του (συγκεκριμένου) κραγιόν της (undercover) βραδιάς, με έκανες και έκανα μια ώρα να κάνω ανάληψη (στο ATM κάτω από 32 βαθμούς Κελσίου) και δυο λεπτά, για να κάνω κατάθεση και να το αγοράσω. Περισσότερα, αύριο.

  14. @Nansy: Για “ερημονήσι” με βλέπω αγαπημένη.. Θα μου έρθουν και φθηνά οι διακοπές…

  15. @Marianna: Αυτές οι μάσκαρα, δεν βγαίνουν εύκολα, είναι αλήθεια. Γι’ αυτό και έχουν όμως αυτό το αποτέλεσμα. Δοκίμασες κάποιο προιόν για την αφαίρεση αδιάβροχης mascara; Πολύ καλό και οικονομικό θα βρεις στην Radiant Professional. To Eye & Lip Make Up Remover.

  16. @ Τζούλια, έλα εσύ και θα σε πάω όπου θες….
    P.S. Φέρε και τη mascara μαζί σου!!!

  17. Αγαπημένη εταιρεία η Lancome, αλλά δεν έχω δοκιμάσι ποτέ την μάσκαρα!!!! Ούτε που ξέρω πως το κατάφερα αυτό, αλλά θα’θελα πολύ να την δοκιμάσω! Ελπίζω και ονειρεύομαι!! Ερημονήσι είπατε; Έρχομαι και γω…. αλλά θα μου επιτρέψετε να πάρω και ένα αντηλιακό (προσώπου-σώματος) για να μην ξεροψηθώ σαν χταποδάκι!!! 🙂

  18. Από το πρωί μετράω τρίχες στα βουρτσάκια.Δεν κατάφερα τίποτα.Το μόνο σίγουρο που ανακάλυψα πως είμαι ψυχαναγκαστική και δεν το ήξερα.Άκου εκεί 306 τρίχες…

  19. @Litsa: Έλεος όμως! Οτι πήγαινα για ύπνο… Δεν με λυπάσαι, να κλαίω απ τα γέλια;

  20. @Julia: Α,ναι?Δεν σε λυπάμαι και καθόλου μάλιστα.Εσύ δηλαδή με λυπήθηκες όταν με έβαζες να μετράω τρίχες;Εεεε;;;
    Το ξέρεις ότι από σήμερα όποτε θα βλέπω μάσκαρα θα σκέφτομαι από μέσα μου άραγε πόσες τρίχες να έχει;;
    Κι αν αντί να ρωτήσω το προφανές(για το αποτέλεσμα πχ,αν κάνει κόμπους ξέρω γω)στην πωλήτρια,μου ξεφύγει κανένα “το βουρτσάκι σας πόσες τρίχες έχει”?Δεν θα με κοιτάξει κάπως??Πώς θα δικαιολογηθώ??
    Και τώρα τι φλασιά έφαγα…
    Αχχχ…να σε δω τι θα κάνεις στο ερημονήσι χωρίς ένα προϊόν καθαρισμού.Με τι θα τη βγάλεις τη μάσκαρα μου λες???
    ΥΓ.Αγαπιόμαστε αφού…Μουτς
    ΥΓ2 Άκου εκεί 306 τρίχες

  21. Πού θυμήθηκες τη Μακρακόμη…όσο για τη Lancome συμφωνώ ότι είναι από τις κορυφαίες επιλογές,αλλά αυτή τη στιγμή είναι κάπως ακριβή για τα νέα οικονομικά μας δεδομένα!!

  22. @Julia α χα χα χα χα!!!! Ετσι είναι τα ΒΒgirls! SpyBΒgirls watch u everywhere! Και στην προκειμένη βρήκαμε το τελειο καλοκαιρινό κραγιόν, όλων των εποχών…. Τι ψυχή έχουν 32 βαθμοί για να αποκτήσεις το talk of the blogs?

  23. @Litsa: Άμμο και θάλασσα = φυσικό peeling και μετά σε καμιά πηγή για ξέβγαλμα.

  24. πολύ ωραίο άρθρο…
    Σύμφωνω…. με όσα λενε οι περισσότερες κοπέλες..
    η Lancome.. εχει φοβερη ποιότητα σε σχετικά προσιτη τιμή…
    H mascara… απαραίτητη!! το εχω κάνει .. αυτο με το βουρτσάκι…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.