Bio Oil για όλο τον χρόνο! Οι νικήτριες!

beauty-case-bio-oil

 

 

Να σας πω, κάτι.. σε δυο τρεις μέρες, έρχεται ο Αύγουστος.. Και ξέρετε τι γίνεται κάθε Αύγουστο έτσι; Καλά, πολλά γίνονται, αλλά εγώ για ένα μιλάω.. Συνήθως κάποιες από εσάς, μου «εξαφανίζεστε» τον Αύγουστο και σας ψάχνω.. Πάντως αν μαζί με εσάς, εξαφανιστούν και μικρο- προβληματάκια σε πρόσωπο και σώμα με το Βio Οil, άντε δεν θα γκρινιάξω πολύ…

 

Για μένα το Bio Oil είναι πλέον, το προϊόν «Πρώτων Βοηθειών» και γι’ αυτό όπως βλέπετε και στην φωτό που ανοίγει το post, το έχω στο μικρό μου νεσεσέρ, δηλαδή αυτό που έχω μαζί μου ακόμα και μέσα στην καμπίνα του αεροπλάνου. Και τώρα που είπα αεροπλάνο, ανακάλυψα και άλλη μια χρήση του. Για κάποιον λόγο που δεν ξέρω, στους αιθέρες,  ξηραίνονται πολύ τα χέρια μου.. Όχι πια. Δυο τρεις σταγονίτσες Bio Oil και χεράκια βελούδο.

 

Βλέπετε φυσικά και τι άλλο έχω στο νεσεσεράκι… Κραγιόν YSL Rouge Pur Couture No 13 – το τέλειο καρπουζο-ροδακινί (η Stella φταίει, λύσσαξε και με έκανε να πάω να το αγοράσω και τράβηξα και ταλαιπωρία και δίκιο είχε..) και φυσικά παρακεταμόλη, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, πότε θα μου έρθει η όρεξη για παραπάνω από δυο G&T (ή τρια τέσσερα WW spritzer) και δεν λέει, την άλλη μέρα να ξυπνήσω με hungover. Απλά πράγματα.

 

 

(τελάλης, τώρα: ) ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΕΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ BIO OIL ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ:

 

 

ioakimidoutas

Χαρά Κυριάκου

marikelly

ElenSa

xrysa0509

 

 

Συγχαρητήρια! Σας έχουμε ήδη στείλει email για τα στοιχεία σας.

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Χα, χα, χα !!!!! Νουμερο 52 YSL το ΤΕΛΕΙΟ ροζ-κοραλλί σα να λεμε, ότι ειναι το Ruby Woo της Mac για το χειμώνα! All time classic!!!!Τρέχα τώρα πάλι στο ΑΤΜ!

    ΥΓ Δε φταίω εγω….. ο YSL που, ότι κάνει είναι τέλειο!!!!! Κι έχω κι άλλα στη λίστα… αλλά ως όψεται το capital control!!!

  2. Ευχαριστώ πολύ!! Αγαπάω το bio-oil. Το γνώρισα από εδώ μέσα από την παρέα του beautyblog και έχει γίνει αγαπημένο προϊόν. Ενυδάτωση στο φούλ! Όπου πάω θα το έχω μαζί μου και εγώ τώρα.

  3. Mπράβο στις τυχερές θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένες από το θαυματουργό αγαπημένο μου Bio oil!

  4. Μπράβο , κορίτσια , να τα χαρείτε τώρα στις διακοπές !

  5. Μπραβο σας κοριτσια.Ωρα για βουτιες γιατι εχει πολυ ζεστη σημερα.
    Φιλια!!!

  6. @Stella: Δοκίμασα και το #52 αλλά τελικά με κέρδισε το #13!! Και τυχερό! 🙂

  7. @Lia: Εμ βέβαια.. εσείς στην ωραία Εύβοια και εμείς στα Μαρούσια.. που θα πάει, θα έρθει και η σειρά μας…:)

  8. Δεν το πιστεύω ότι κέρδισα το αγαπημένο Bio Oil!!! Χίλια ευχαριστώ! 🙂

  9. wow!!!! ευχαριστώ πολύ!!!! πραγματικά ο,τι χρειάζεται η επιδερμίδα μου! να’σαι καλά, Julia και promoters! love ya!

  10. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό το υπέροχο,χρήσιμο και άκρως απαραίτητο δώρο!!!!Ήδη το χρησιμοποιώ καθημερινά,οπότε τι καλυτερο;;;;!!!!!!!

  11. Πηρα το mail σας.πραγματικα με βοηθησε πολυ το bio oil. Σας ευχαριστω γοα το υπεροχο δωρο.καλο καλοκαιρι

  12. Τζουλια μου σε περιμενω οι μερες ειναι φοβερες κ το Αιγαιο τελειο…

  13. Είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουν όλες τις χρήσεις του Bio-Oil. Το νέο πολυεργαλείο μας αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές. Με τέτοια λατρεία, θα προσθέσουμε και τρίτο b(io-oil) στο bb.

  14. Δεν ξέρω πώς μου ξέφυγε πριν 2 μέρες και ξέχασα ν’απλώσω αντιηλιακό στα χέρια.Ε,το βράδυ ήταν κατακόκκινα και ψιλοτσούζανε.Κρέμα με αλόη δεν είχα και αποφάσισα να βάλω bio-oil.Με μόνο μία φορά,το επόμενο πρωί το κάψιμο είχε περάσει.Είναι πραγματικά θαυματουργό και απαραίτητο πολυεργαλείο στην τσάντα καθεμιάς.Συγχαρητήρια στα κορίτσια..

  15. Μπράβο στα κορίτσια, πιστεύω ότι θα το χαρούν πολύ το δωράκι τους! Θαυματουργό προϊόν! (άσχετο, αλλά το κραγιόν μου γυάλισε! Ωραία απόχρωση) 🙂

  16. Μόλις παρέλαβα τα bio-oil! Ευχαριστώ πολύ. Δεν το αποχωρίζομαι με τίποτα τώρα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.