Διακοπές και αντηλιακά Hawaiian Tropic

 

hawaiian-tropic-open

 

Στα αντηλιακά προϊόντα Hawaiian Tropic έδειχνα από μικρή μεγάλη συμπάθεια. Για να καταλάβετε, το Tropical Tanning Oil της σειράς είναι ένα από τα must-haves μου κάθε καλοκαίρι και ίσως το μόνο “σταθερό” προϊόν στη τσάντα παραλίας μου τα τελευταία 5 χρόνια.

 

Υπάρχουν φυσικά πολλοί λόγοι που με κάνουν να τα ξεχωρίζω. Ξεκινώντας από τις συσκευασίες τους, τις βρίσκω χαρούμενες, παιχνιδιάρικες και το μάτι μου πέφτει κατευθείαν πάνω τους κάθε φορά που “ψαχουλεύω” αντηλιακά στα ράφια των καταστημάτων. Το άρωμα τους είναι επίσης υπέροχο. Το έχω ταυτίσει απόλυτα με το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καλοκαίρι χωρίς το συγκεκριμένο άρωμα και το ανάποδο. Συνεχίζω με τις καταπληκτικές υφές τους, άλλες ελαφριές και άλλες πλούσιες, όλες τους ευχάριστες, περιποιούνται την επιδερμίδα δημιουργώντας αίσθηση πολυτελούς ενυδάτωσης και απαλότητας.

 

Και αν οι υφές και τα αρώματα δεν σας λένε από μόνα τους κάτι, τότε σας πληροφορώ πως και στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας τα προϊόντα Hawaiian Tropic παίρνουν άριστα. Όχι μόνο προστατεύουν την επιδερμίδα από τη βλαβερή αντηλιακή ακτινοβολία, αλλά παράλληλα συντελούν και στη δημιουργία ενός πολύ όμορφου, φυσικού μαυρίσματος.

 

Hawaiian Tropic Sun Lotions

 

hawaiian-tropic-2

 

 

Η Silk Hydration είναι μία αντηλιακή λοσιόν σώματος που προστατεύει την επιδερμίδα από την UV ακτινοβολία, προσφέροντάς της πλούσια ενυδάτωση. Διαθέτει μεταξένια υφή που απορροφάται αμέσως χωρίς να κολλάει ή να αφήνει σημάδια στην επιδερμίδα. Είναι πολύ ενυδατική και προσφέρει στο δέρμα απαλότητα και ελαστικότητα, για να μην το αισθανόμαστε ξηρό και “δύσκαμπτο” κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο.

 

Η Satin Protection διαθέτει ανάλαφρη υφή που δροσίζει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την πολύ απαλή στο άγγιγμα. Παράλληλα, είναι εμπλουτισμένη με “αόρατους” παράγοντες λάμψης, που δημιουργούν φυσικούς ιριδισμούς στο δέρμα, προσφέροντάς του λαμπερό-χρυσαφένιο τελείωμα. Με τον τρόπο αυτό αναδεικνύεται ιδανικά το μαύρισμα και το αποτέλεσμα δείχνει εκατό τοις εκατό φυσικό.

 

Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil

 

 

hawaiian-tropic-3

 

Αυτό είναι το αγαπημένο μου προϊόν Hawaiian Tropic. Πρόκειται για ένα ξηρό λάδι σώματος, με ευχάριστη μη-λιπαρή υφή, που απλώνεται βελούδινα στο σώμα, προσφέροντας ενυδάτωση και πολυτελή αίσθηση. Περιέχει SPF15 για μεσαία αντηλιακή προστασία και παράλληλα είναι σχεδιασμένο να επιταχύνει τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας. Προσωπικά λατρεύω την ηλιοθεραπεία, την επιδιώκω μεν, με μέτρο δε. Και επειδή το μαύρισμα έχει γενικά τη τάση να εξαφανίζει τις ατέλειες της επιδερμίδας, πάντα χρησιμοποιώ κάποιο προϊόν που ενισχύει την έντασή του.

 

Το συγκεκριμένο λαδάκι το εφαρμόζω κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας, μετά το εκάστοτε αντηλιακό μου. Έχω παρατηρήσει πως κάνει το μαύρισμα πιο λαμπερό, πιο τροπικό και περισσότερο ομοιόμορφο. Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και φυσικά για το μοναδικό του άρωμα, το λατρεύω.

 

Hawaiian Tropic Silk Hydration After Sun Lotion

 

hawaiian-tropic-4

 

Και αφού ολοκληρώσαμε την ηλιοθεραπεία, σειρά έχει το After Sun. Η Silk Hydration After Sun lotion της Hawaiian Tropic είναι μια ελαφριά λοσιόν σώματος σε μορφή gel που ενυδατώνει πλούσια την επιδερμίδα και παράλληλα την ανακουφίζει. Είναι πολύ δροσερή και καταπραΰνει άμεσα τους ερεθισμούς που ο ήλιος και η θάλασσα προκαλούν στο δέρμα μας, χάρη στην αλόη που ενσωματώνει. H σύνθεσή της θρέφει εντατικά το δέρμα και καταπολεμά την ξηρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ελαστική.

 

Αυτά λοιπόν είναι τα προϊόντα Hawaiian Tropic που έχω δοκιμάσει και που θα πρότεινα και σε εσάς να δοκιμάσετε.

 

 

Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο; Ποιο είναι το αγαπημένο σας;

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Ειναι ολα πολυ ωραια ειδικα το λαδάκι!!οτι πρεπει για τελειο μαυρισμα

  2. Καλημέρα!Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο τελευταία αλλά,πραγματικά, οι παιχνιδιάρικες συσκευασίες μου αρέσουν πολύ.Τέλος,τα αρώματα έφτασαν μέχρι εδώ!

  3. Το Hawaiian Tropic Dry Spray Oil είναι και δικό μου αγαπημένο προιόν!Απλώνεται πανεύκολα και αφήνει μια όμορφη γυαλάδα και μια υπέροχη μυρωδιά!

  4. Εμένα μου αρέσουν τα Hawaiian Tropic. Μου αρέσουν τα αρώματα τους πολύ. Έχω πάρει διάφορα αντιηλιακά τους με διαφορετικά spf και το aftersun έχω τώρα που χρησιμοποιώ επίσης.

  5. Δεν τα ¨εχω δοκιμασει αν και τα προτείνει ο Αμερικανικος αντικαρκινικος οργανισμός!
    Λατρεύω όμως το άρωμα τους!!

  6. Τζα!!!Αυτό που μου αρέσει εκτός από την τέλεια μυρωδιά τους είναι ότι μπορείς να τα βρεις παντού!
    Μουτς

  7. To πιο αγαπημενο λαδι ολων των εποχων με την λατρεμενη μυρωδι δεν λειπει ποτε απο την τσαντα μου στην παραλία!! Είναι απλα υπέροχο με μαυρισμα που διαρκει και αρωμα που μεθαει πραγματικα!!!

  8. Αυτή τη στιγμή στην τσάντα μου έχω το silk hydration και το satin protection.Συμφωνώ για το άρωμα,όσο για το μαύρισμα…δεν κάθομαι καθόλου στον ήλιο,αλλά αισθάνομαι ότι μου παρέχει τέλεια προστασία ακόμα και μέσα στο νερό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.