Beauty News από την Maybelline New York!

 

maybelline-new-york-make-up

 

Το σημερινό μου post είναι αφιερωμένο στη Maybelline New York που πάντα ξέρει να με εντυπωσιάζει με τα νέα της. Οι ολοκαίνουριες κυκλοφορίες του αγαπημένου brand είναι πολύ “δυνατές” και είμαι σίγουρη πως δύσκολα θα τους αντισταθείτε. Πάρτε λοιπόν χαρτί και στυλό και ετοιμαστείτε να εμπλουτίσετε τη wishlist σας με προϊόντα για τα χείλη, για τα μάτια και για το μανικιούρ σας.

 

 

 

Color Sensational The Creamy Mattes

 

maybelline-new-york-lipstick-matt

 

Το ματ κραγιόν είναι τάση. Όλες το αγαπήσαμε, όλες το φορέσαμε στα χείλη μας. Προσωπικά το επιλέγω στα περισσότερα μακιγιάζ μου, όμως εξακολουθώ να αντιπαθώ την ξηρή αίσθηση που ένα ματ κραγιόν δημιουργεί στα χείλη μου. Αυτό όμως δεν συμβαίνει με τις νέες ματ αποχρώσεις Color Sensational της Maybelline New York.

 

Τα νέα κραγιόν χαρακτηρίζονται από εντυπωσιακά έντονο ματ τελείωμα με διάρκεια, που δεν “τραβάει” τα χείλη, δεν τα ξηραίνει και δεν τα ξεφλουδίζει. Αν και ματ, το χρώμα παραμένει πλούσιο και κρεμώδες και εφαρμόζεται βελούδινα, πολύ εύκολα. Παράλληλα δεν στεγνώνει καθώς περνά η ώρα, αλλά παραμένει κρεμώδες στα χείλη, διατηρώντας το ματ τελείωμα του.

 

Τα νέα ματ Color Sensational θα τα βρείτε σε οκτώ εντυπωσιακές αποχρώσεις για κάθε γούστο. Προσωπικά επέλεξα τις 975 (ένα σκούρο καφέ-κόκκινο), 930 (ένα απαλό nude) και 960 (ένα φωτεινό κόκκινο).

 

 

Super Stay Tone on Tone βερνίκια

 

maybelline-new york-superstay

 

Τα νέα βερνίκια της Maybelline New York διαθέτουν πλατύ πινελάκι που κάνει την εφαρμογή παιχνιδάκι. Προσφέρουν λαμπερό gel τελείωμα στο μανικιούρ, σχεδιασμένο να διαρκεί αναλλοίωτο έως και επτά ημέρες. Παραδέχομαι πως έχουν πράγματι πολύ καλή διάρκεια, μια και άντεξαν ακόμη και στα δικά μου νύχια που, λόγω της απροσεξίας μου, έχουν τη τάση να καταστρέφουν κάθε βερνίκι που τα σκεπάζει. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι πως διατήρησαν τη λάμψη τους και στις επόμενες μέρες, ακόμη και όταν τα χρησιμοποίησα χωρίς top coat.

 

Κυκλοφορούν σε πέντε nude αποχρώσεις που κάνουν το μανικιούρ να δείχνει εκλεπτυσμένο και τα δάχτυλα πιο κομψά και περιποιημένα.

 

 

Master Ink Matte Eyeliner

 

maybelline-new-york-eyeliner

 

 

Και τελειώνουμε με το προϊόν που “έλυσε” τα χέρια μου. Το νέο eyeliner της Maybelline New York είναι ένα προϊόν που σίγουρα πρέπει να κοιτάξετε. Το απλικατέρ του εξασφαλίζει ευκολία και απόλυτη ακρίβεια στην εφαρμογή. Με απλές κινήσεις μπορείτε να σχηματίσετε όσο λεπτή ή παχιά γραμμή επιθυμείτε, αλλά και να προσεγγίσετε ακόμη και τα πιο “δύσκολα” σημεία του ματιού. Έχει απίστευτα έντονο, απόλυτα ματ χρώμα, που εφαρμόζεται τέλεια και ομοιόμορφα με ένα απλό άγγιγμα, χωρίς να δημιουργεί κενά. Ακόμη, χαρακτηρίζεται από εξαιρετική διάρκεια και δεν αλλοιώνεται όσες ώρες κι αν περάσουν.

 

Αυτά είναι λοιπόν τα νέα προϊόντα της Maybelline New York.

 

Ποιο σκέφτεστε να δοκιμάσετε;

 

 

 

 

 

Ιωάννα Μανέτα

8 Σχόλια
  1. Ουάου…τόσο μεγάλη προτίμηση στο κραγιόν??Σίγουρα κάτι σημαίνει…μάλλον πρέπει να προστεθεί οπωσδήποτε στη wish list.

  2. Πολύ ωραίες οι νέες αποχρώσεις αν και λίγο φθινοπωρινές για τα γούστα μου ( είμαι ακόμα σε mode διακοπών ) …

  3. Κι εγώ το ματ κραγιόν ψηφισα.Οντως υπάρχει θέμα όταν το ματ κραγιόν είναι ξηρό, δεν το μπορώ καθόλου. Αλλωστε,είναι ένα απο τα βασικά κριτήρια μου για την επιλογή ενός τέτοιου προϊόντος.

  4. ….ΠΟΛΎ ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ…ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΝΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΣΤΡΩΣΕ ΚΑΛΑ…ΕΚΑΝΕ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ…

  5. Το αιλανερ είναι σίγουρα η πρώτη μου επιλογή..αγαπημένα προιοντα με πολύ καλές τιμές

  6. επιτέλους,ήρθαν κι εδώ!Πάντως στην Ελλάδα δεν έρχονται όλα τα νέα προϊόντα όπως γίνεται σε άλλες χώρες!Σίγουρα θα τα αγοράσω!!

  7. ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Τ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΝΤΟΥ ΚΙ ΕΥΚΟΛΑ!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.