Σεπτέμβριος, Σήμερα!

 

september-purple

 

 

Καλό Μήνα! Καλό Μήνα! Καλό Μήνα! (φουλ “έμπνευση”, για να δω αν θα γράψω και τίποτα άλλο.. ) Άλλος ένας Σεπτέμβριος μας βρίσκει εδώ μαζί και φύγαμε για νέες περιπέτειες! Πάντως η αλήθεια είναι ότι μου φάνηκε σα να πέρασαν γρήγορα οι τρεις τελευταίοι μήνες.

 

Επίσης σήμερα, ε, το καταλάβατε, δεν έχω ιδιαίτερη έμπνευση για να γράψω- ετοιμάζομαι κιόλας- (yes, teaser) και σα να τεμπελιάζω κάπως (δεν τεμπελιάσαμε τον Αύγουστο στο bb και τεμπελιάζουμε αρχές Σεπτεμβρίου – τι τα θέλετε, ανάποδες είμαστε…) Αν θέλετε όμως να διαβάσετε και να ξαναθυμηθείτε την άποψή μου για τη Νέα Εποχή που έρχεται (για το Φθινόπωρο μιλάω- μην παρεξηγηθώ) μπορείτε να τη δείτε εδώ (το άκρων άωτον της τεμπελιάς- κάνω παραπομπή σε post γραμμένο πριν 4 χρόνια…)

 

(έχω χαρεί αφάνταστα με το Julia’s Corner – aka,  Γιάννης κερνάει, Γιάννης Πίνει και τώρα μπορώ να μπαίνω και να γράφω απλά, Καλό Μήνα)

 

Αυτά τα ολίγα λοιπόν, ήθελα να σας ευχηθώ Καλό Μήνα και να τον ξεκινήσουμε με αυτό, ένα από τα αγαπημένα μου, disco songs όλων των εποχών!

 

 

Πάμε bb girls!

 

 

SEPTEMBER,  is here once again!

 

 

 

 

 

Do you remember

the 21st night of September?

Love was changing the minds of pretenders

While chasing the clouds away

 

 

Our hearts were ringing

In the key that our souls, were singing.

As we danced in the night,

Remember,

how the stars stole the night away

 

Ba de ya, say do you remember
Ba de ya, dancing in September
Ba de ya, never was a cloudy day

 

My thoughts are with you
Holding hands with your heart

to see you

Only blue talk and love,
Remember,

how we knew love was here to stay

 

Now December,

found the love that we shared in September.

Only blue talk and love,
Remember,

 

the true love we share today

 

Ba de ya, say do you remember
Ba de ya, dancing in September
Ba de ya, never was a cloudy day

Ba de ya, say do you remember
Ba de ya, dancing in September
Ba de ya, golden dreams were shinny days

 

Love bells was ringing
Our souls were singing
Do you remember, never a cloudy day

 

Ba de ya, say do you remember
Ba de ya, dancing in September
Ba de ya, never was a cloudy day

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Άσχετο αλλά γέλασα πολύ το πρωί. Δεν βλέπω σχεδόν ποτέ τηλεόραση αλλά κάποια πρωινά μέσα στο καλοκαίρι (και ποτέ φυσικά τον χειμώνα με τα σχολεία…) μπορεί να την ανοίξω για 5 λεπτά κάνοντας ένα μικρό zapping και συνήθως να μείνω για λίγο περισσότερο στο Euronews. Σήμερα το πρωί κάνοντας zapping έπεσα πάνω στο Ε, όχι το Euronews ούτε το E! Channel, το άλλο το Ε, το Ελληνικό. Όπου σίγουρος για τον εαυτό του και με extra δόσεις “coolness” παρουσιαστής που συνήθως παίζει ένα μπαλάκι στα χέρια του, παίρνει συνέντευξη από τραγουδίστρια, η οποία είχε κάνει μεγάλες επιτυχίες back in the 90’s αν θυμάμαι καλά.

 

Ελληνική μουσική δεν ακούω ιδιαίτερα, αλλά η γυναίκα ονομάζεται Κατερίνα Κούκα. Από κάτω λοιπόν, στο σουπεράκι (super λέγονται οι προτάσεις που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης) έγραφε το εξής: «Τα λέμε με την Κατερίνα Κούκου». Γέλασα πολύ όπως είναι φυσικό (για να μην κλάψω…) δεν νομίζω όμως να ισχύει το ίδιο και για τη γυναίκα όταν το δει αυτό. Φαντάσου να σε καλέσουν σε κανάλι για συνέντευξη και όχι μόνο να σου αλλάξουν το όνομα αλλά να στο κάνουν και … κούκου…

 

 

photo-119

 

Κούκου.. κουκού… Εκτός από το ότι τα στελέχη της εκπομπής πρέπει να είναι εντελώς .. κούκου, συνειρμικά μου ήρθε το “One Flew over  the Cuckoo’s Nest” (στη Φωλιά του Κούκου,) το «ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη (δεν θα το αναλύσω πως μου ήρθε αυτό..) και η οικογένεια Von Trap, από τη Μελωδία της Ευτυχίας με το Cuckoo Song

 

 

Άντε, αγαπημένες, So long, farewell, auf  Wiedersehen, goodnight και όταν τα ξαναπούμε θα είμαι αλλού (με την καλή έννοια ελπίζω  γιατί με αυτά που βλέπω δεν είμαι και σίγουρη…)

 

 

 

 

 

 

 

Καλό Σεπτέμβριο να’ χουμε!

 

 

 

17 Σχόλια
  1. Καλό μήνα αγαπημένες !!!Να είμαστε καλά και να προσπαθήσουμε να παρατείνουμε το καλοκαίρι λίιιιγο ακόμα γιατί φέτος με όλα αυτά δεν το χαρήκαμε όσα θα θέλαμε και θα έπρεπε . @Julia : Κλαίω από τα γέλια και ναι , έχουν πια βεβαιωθεί όλοι στο γραφείο ότι είμαι ανισόρροπη !!!

  2. Δεν μπορώ παρά να συμπορευτώ με τον αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα του σημερινού post. Κούκου, λοιπόν… Και καλό μας φθινόπωρο.
    Α, και καλές μίνι διακοπούλες, σε όποιον ετοιμάζεται…

  3. Καλημέρα!!!!
    @Τζουλια.Τζουλια δεν παίζεσαι σήμερα !!!τρελοι συνειρμοί!!! Earth wind & Fire=Κούκου=Cuckoos nest(αγαπημένη ταινία)=so long Farewell!!!
    Τα κέφια σήμερα χτυπάνε ταβάνι!!
    Καλό μήνα να έχουμε όλες μας!! Αγαπώ τον Σεπτέμβρη τρέλα και ¨εχω τους λόγους μου!!καλη συνέχεια
    να έχουμε με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!!
    Φιλακια

  4. Καλό μήνα! Δύσκολος μήνας ο Σεπτέμβριος,επάνοδος στις δουλειές μας και ωχ αμάν το ψυχοπλακωμα είναι σίγουρο. Την τηλεοραση την ανοίγω το πρωί ορισμένες φορές μόνο το καλοκαίρι. Το χειμωνα πάλι μόνο το βράδυ. Γενικά, έχει πολλούς κουκουρουκου -έτσι το λέμε-τυπους για ναδεις κ να πεθάνεις απο τα γέλια.

  5. @MOUS MOUS: Φυσικά και θα το παρατείνουμε, το Καλοκαιράκι! Όλος ο Σεπτέμβριος, Καλοκαίρι!

  6. @Amalia: Ε, μα έχω άδικο βρε Αμαλία μου, με αυτά που βλέπουν τα μάτια μου και ακούν τα αυτιά μου; Κούκου, όμως.

  7. @marianna: Απαγορεύεται το ψυχοπλάκωμα!! Εδώ, μαζί και να βλέπουμε και κάτι τέτοια ωραία όπως το σημερινό και να μας φτιάχνει το κέφι! Κουκουρούκου, δε θα πει τίποτα!

  8. @Τζουλια,ναι μαζί θα μπούμε στο ρυθμό μας και θα περιμένω τα νέα της καθεμιάς από μας.Φιλάκιαxxxx

  9. Καλό μήνα!!! Παρόλο που δεν μπορώ να πω ότι ο Σεπτέεμβρης είναι από τους αγαπημένους μου από τότε που ήμουν παιδί ακόμα καθώς τετοια εποχή ανοίγουν τα σχολεία,εντούτοις Σεπτέμβρη έχω κάνει κάποιες από τις καλύτερες διακοπές μου(Κρήτη και Ρόδο)και με περιμένει ένα 3ημεράκι ακόμα στην αγαπημένη μου Μάνη,οπότε Hello SEPTEMBER με όλη μου την καρδιά!! Τζούλια μου τι post αυτό!! Τι τρελοί συνειρμοί!!! 😉
    Ζήτω οι κουκου λοιπόν και οι κουκουρίκου!

  10. Καλο μηνα και απο μενα και καλο νεο ετος συμφωνα με το ημερολογιο της ορθοδοξης εκκλησιας.

  11. Τζα!!!Ή μάλλον ΚΟΥΚΟΥ…τζα! χαχαχαχχαχα κλαίω με το σημερινό.Καλό μήνα σε όλες! 🙂
    Μουτςςς

  12. Καλησπέρα παρεάκι μου, καλό μήνα να’χουμε με υγεία, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα! Αγαπημένος μήνας ο Σεπτέμβριος και εύχομαι φέτος να’ναι τυχερός και ξεχωριστός!!! Καλό βράδυ και πολλά φιλιά σε όλες! 🙂

  13. Καλό μήνα!!! Πρώτη μέρα πίσω στη δουλειά και για μένα αλλά το mood παραμένει καλοκαιρινό!
    Το ποστ αυτό είναι μια τρανήαπόδειξη ότι όλα συνδέονται και συνυπάρχουν στο μυαλό των bbgirls!!
    😉

  14. hello julia bbgirls!!!! esto k kathisterimena logo atixon sygerion kalo mina k apo mena!!!k min ksexname oti einai o minas tou bb!!! filakia :*

  15. Καλό μήνα σε όλες και όλους έστω και καθυστερημένα…μια και είμαι σ’ένα συνεχές τρέξιμο και δεν προλαβαίνω να καθομαι κάθε μέρα.Καλά,πού θυμήθηκες Earth,Wind and Fire???΄Οσο για την Κούκου,θα’ναι τόσο χαρούμενη που την θυμήθηκαν που δεν νομίζω να την πείραξε η παράφραση!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.