Kristin Scott Thomas: Tο νέο πρόσωπο της Lierac Paris

kristen

 

Το γεγονός ότι μια ακόμα εταιρεία ομορφιάς, αυτή τη φορά η Lierac, επιλέγει μια πανέμορφη 55 χρονη γυναίκα και μάλιστα χωρίς photoshop αλλά με τις γοητευτικές ρυτίδες της ηλικίας της,  για να διαφημίσει τα προϊόντα της σειράς Premium, είναι από τα νέα που αγαπάμε στο στο bb, μια που πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αληθινή ομορφιά, δεν έχει ηλικία. Για κάποιο λόγο, βλέποντας στην διαφήμιση της μάρκας, την αγαπημένη Kristen Scott Thomas,  ανέβηκε στα μάτια μου και η ίδια η εταιρεία.

 

 

Kristin Scott Thomas – Μια νέα ανυπέρβλητη μούσα για τη νέα σειρά Premium της LIERAC  Paris.mΑνυπέρβλητη… να μη μοιάζεις με καμία άλλη, ξεχωριστή, μοναδική και σπάνια… οι λέξεις αυτές αποκτούν το πραγματικό τους νόημα στο πρόσωπο tης νέας Premium μούσας της LIERAC Paris.

 

To πρόσωπο αυτό, είναι της Kristin Scott Thomas. HΓαλλο-βρετανίδα ηθοποιός γίνεται από τον Οκτώβριο του 2015 η PREMIUM γυναίκα, η ανυπέρβλητη γυναίκα. Αναζητώντας την υπεροχή, καλλιεργεί τη σπανιότητά της για να αναδυθεί στο απόγειο της ομορφιάς και της κομψότητάς της.

 

Κομψή και ατίθαση, γεμάτη αυτοπεποίθηση πέρα από την ηλικία της, αναζητά το απόλυτο για τον εαυτό της. Είναι ο μοναδικός τρόπος που ζει τη ζωή της.

 

Η Kristin Scott Thomas ξεκίνησε την καριέρα της στο Θέατρο, αλλά πολύ γρήγορα στράφηκε στον κινηματογράφο και απέκτησε παγκόσμια αίγλη. Έχει συνεργαστεί με τους διασημότερους σκηνοθέτες και ηθοποιούς: έμεινε αξέχαστη στον ρόλο της Κάθριν στον Άγγλο Ασθενή, (1995) ρόλο που της χάρισε υποψηφιότητα για Όσκαρ το 1997, και πρωταγωνίστησε δίπλα στον Robert Redford το 1998 στον Γητευτή των Αλόγων, ταινία που γνώρισε τεράστια εισπρακτική επιτυχία.

 

Ο μακρύς κατάλογος της φιλμογραφίας της περιλαμβάνει επίσης: Τα Μαύρα Φεγγάρια του Έρωτα (1991 Roman Polanski), Τέσσερις Γάμοι και μία Κηδεία (1993 Mike Newell), Επικίνδυνη Αποστολή (1995 Brian de Palma), Απλά… σ’αγαπώ (2008 Philippe Claudel), Ψαρεύοντας σολομούς στην Υεμένη (2010 Lasse Hallstrom)… και πολλές ακόμη ταινίες…

 

 Το 2015 η Kristin υποδύθηκε στο Apollo Theatre ου Λονδίνου τον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄. Φέτος το φθινόπωρο, θα επιστρέψει στο Χόλιγουντ για να ολοκληρώσει νέες κινηματογραφικές συνεργασίες.

 

Η Kristin Scott Thomas έχει τιμηθεί και με ύψιστες τιμές: της έχει απονεμηθεί το Μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής στη Γαλλία, ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ την έχρισε Dame το 2015.

 

 

 

4 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Πολύ σωστά,μια γυναίκα που αντιπροσωπεύει την ηλικία της,κατάλληλη για τη σερά premium.Η lierac έχει πολύ προσεγμένα καλλυντικά και η σειρά premium είναι η ακριβότερη αν θυμάμαι καλά.Αυτό αυτομάτως την καθιστά απαγορευτική για δοκιμή.Γενικά,υπάρχει θέμα με τα ακριβά προϊόντα διότι συνήθως τα δείγματα πηγαίνουν μάτια-μάτια.Καλή Κυριακή κορίτσια!

  2. Για 55 μια χαρά είναι.Δεν έχει σιδερωθεί ποτέ;Μόνο με καλλυντικά διατηρείται;Ε,τότε να πάρουμε κι εμείς Lierac!!

  3. Κάτι μου λέει πως σιγά σιγά κι άλλες εταιρείες θα αρχίσουν να στρέφονται σε πιο φυσικά πρόσωπα και όχι πλαστικοποιημένα.Για να μην πω πως θα βλέπουμε τις μέχρι τώρα άψογες πεντάμορφες “μούσες” των διαφημίσεων και δεν θα τις αναγνωρίζουμε 😛
    μουτςςς

  4. Πολύ γοητευτική γυναίκα πέρα από πολύ καλή ηθοποιός! Μπράβο στην Lierac..πολύ σωστή κίνηση να επιλέξει μια γοητευτικότατη 55αρα που δεν προσπαθεί να φαίνεται 25αρα μέσω photoshop

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.