Tom Ford Noir Pour Femme. POWER PERFUME.

 

Tom+Ford+Noir+POUR+FEMME+DP

 

«Το όλο setting εξαιρετικό και προσεγμένο έως την τελευταία λεπτομέρεια, αγαπώ black and white, μέχρι και γλυκό σε μαύρη απόχρωση για να ταιριάζει με το άρωμα αλλά και τα γούστα του αγαπημένου Tom μου έχεις, το catwalk με τις συλλογές του σε οθόνη να παίζει, να τος και αυτός, τον είδα! Τέλεια, τέλεια όλα! Το άρωμα, που είναι όμως;» ρώτησα την Joy στην παρουσίαση του νέου γυναικείου αρώματος Tom Ford Noir Pour Femme.

 

Για του λόγου το αληθές:

 

 

photo-119

 

 

tom-1

 

 

tom-3

 

 

tom-4

 

 

tom-5

 

 

tom-6

 

 

tom-7

 

 

«Έλα βρε Τζουλάκι με τα αστεία σου» μου απάντησε η Joy. «Δεν το βλέπεις τόση ώρα μπροστά σου, στο τραπεζάκι και στa stands;» «Όχι δεν το βλέπω Joy μου» απάντησα εγώ. «Το αντρικό βλέπω…». «Λάθος κάνεις. Το γυναικείο είναι αυτό που βλέπεις μπροστά σου». «Θέλεις να μου πεις, ότι αυτό το βαρύ, στιβαρό, opaque, αυστηρό μπουκάλι, που-δεν-γράφει-πουθενά-τη-λέξη-femme,  κρύβει μέσα του, το νέο γυναικείο άρωμα του Τοm;». “Nαι, αυτό σου λέω, τόση ώρα!” (σήκωσε τα χέρια ψηλά- όχι η επιστήμη- η Joy)

 

 

TF-NOIR-POUR-FEMME-100ML

 

 

 

Παύση για λίγο από μένα, για να χαμογελάσω μετά, μια που μου πήρε κάποια δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσω ότι ο αγαπημένος μου τα κατάφερε πάλι. Όχι μόνο θα δημιουργήσει αίσθηση (όπως σας έγραψα τις προάλλες) αλλά για μένα ανοίγει μια εντελώς νέα κατηγορία γυναικείων αρωμάτων. Δεν εννοώ κατηγορία λόγω συστατικών, όπως έχουμε συνηθίσει έως τώρα. (για τα συστατικά και τις νότες τον πρώτο λόγο εξ άλλου έχει η Υπουργός) Εννοώ ότι σαν φιλοσοφία ανοίγει μια νέα κατηγορία αρωμάτων. Και λόγω της σχέσης μου μαζί του (που δεν την ξέρει, αλλά αυτό δεν έχει σημασία) θα την ονομάσω εγώ πρώτη αυτή την Κατηγορία.

 

Κυρίες μου, υποδεχτείτε το πρώτο γυναικείο …

 

 

POWER PERFUME. (καιρός ήταν)

 

 

 

Tom+Ford+Noir+POUR+FEMME+DP

 

 

Βέβαια, ο συγκεκριμένος, δεν λάνσαρε και ποτέ μπουκαλάκια με λουλουδάκια και καρδούλες και πασχαλίτσες και φιογκάκια και αλυσιδάκια και κρυσταλλάκια και animal printάκια και με της Παναγιάς τα ματάκια.

 

Πάντα τα μπουκάλια των γυναικείων αρωμάτων του, μια λιτότητα μια «αυστηρότητα» την είχαν. Αλλά αυτό παρά πάει. Και είναι το ΠΑΡΑ μπροστά από το πάει, που εμένα με ξετρελαίνει. Γιατί δείχνει τόλμη. Και στην τόλμη, δεν λέμε ποτέ όχι.

 

 

Eκείνος πάλι λέει ότι το Noir Pour Femme «αιχμαλωτίζει το παράδοξο της δυναμικής σιγουριάς και τον ευάλωτο ρομαντισμό που τον διατηρεί κρυφό.» Μπλα, μπλα, μπλα, κανένα ευάλωτο ρομαντισμό δεν βλέπω εγώ, αλλά στην πορεία το φτιάχνει και μιλάει για «φινέτσα μαζί με σεξουαλικότητα». Τώρα μάλιστα. Αυτό ακριβώς ταιριάζει στο συγκεκριμένο άρωμα, θα δείτε παρακάτω.

 

Λέει επίσης ότι το Pour Femme  «Είναι τόσο υπαινικτικό όσο ένα μαύρο φόρεμα με σχισμή, που αποκαλύπτει την καμπύλη των γυναικείων ώμων, ή την για φίλημα πλάτη της γυναίκας». Εδώ θα συμφωνήσω. Λατρεύω τους φινετσάτους, wearable υπαινιγμούς και κάτι που ας πούμε από μπροστά είναι πολύ αυστηρό και χωρίς καθόλου κοσμήματα (πχ, μια μαύρη μακριά και κλειστή ως το λαιμό ολόσωμη φόρμα) πίσω να έχει αβυσσαλέο άνοιγμα.

 

Aυστηρότατο μπουκάλι, σέξι ζουμί. Το άρωμα γίνεται πολύ «θηλυκό» όσο αφορά την οσφρητική εμπειρία. Είναι αισθησιακό με περίσσιο κεχριμπάρι, σανδαλόξυλο, βανίλια και ξύλα. Έχει εσπεριδοειδή στην κορυφή, (ok βαριέμαι τα ξινά, αλλά είναι αναπόφευκτα- θα τον συγχωρέσω) αλλά το συστατικό που κατ’ εμέ το κάνει και ξεχωρίζει είναι ότι στην καρδιά μαζί με τριαντάφυλλα, γιασεμί και άνθη πορτοκαλιού, περιλαμβάνει Ινδική kulfi.

 

Ένα αρχαίο βασιλικό μίγμα που ετοιμαζόταν τον 16ο αιώνα για τους αυτοκράτορες της Ινδίας. Το γαλακτώδες αυτό γλύκισμα συνδυάζει μια υποψία από φιστίκι και νότες από lentisque resinoid …. (ένα είδος ρετσινιού- εγώ πάντως την “ρετσινιά” ως TF fanatic την έχω ήδη κολλήσει). Όλα αυτά αναμεμειγμένα με θρυμματισμένο πάγο που παραδοσιακά εισάγεται από λίμνες των Ιμαλάϊων. (να αυτά κάνει, κατάλαβες φίλε μου- και τώρα μαζεύω λεφτά για την κρέμα σώματος)

 

 
TF-NOIR-POUR-FEMME-BODY-LOT

 

 

 

 

Το αγάπησα. Και εννοείται ούτε ψιτ δεν θα αφήσω να κάνει φίλη μου πάνω της, το θέλω όλο δικό μου- θα το κρύβω όταν έρχονται (το ξέρετε ότι οι μεγάλες μου τσιγγουνιές, μόνο με τον Tom, με πιάνουν). Φυσικά η αλήθεια είναι, ότι εγώ είμαι και κάπως προκατειλημμένη με τα αρώματα TF. Όλα μου αρέσουν. Και μαραμένο θερμοκήπιο να βάλει κάποια στιγμή σε μπουκάλι, πάω στοίχημα και αυτό θα μου αρέσει. Οπότε μη μου δίνετε και πολύ σημασία.  Φυσικά πριν τρέξετε να το αγοράσετε, να το δοκιμάσετε, να το ψεκάσετε και να “ζήσετε” λίγο μαζί του- που θα το κάνετε δηλαδή, αλλά λέμε τώρα. (τρέξτε Ketty και Flora, για δοκιμή) Θα το βρείτε (όπως και όλα τα προιόντα Tom Ford) αποκλειστικά στο Attica Golden Hall

 

 

 

Από την άλλη, όσες θέλετε να κρατήσετε στα χέρια σας και να κάνετε δικό σας, το πρώτο Power Perfume, αγοράστε το έτσι κι’ αλλιώς και με κλειστή τη μύτη.

 

 

Tι είπατε;

 

 

 

31 Σχόλια
  1. [πεθαινω!!!!!!!!]αυτο μονο θα σου πω @Τζουλια!!!!
    Φιλία

  2. Φαίνεται άλλη μια υπέροχη δημιουργία του Tom Ford αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε ούτε καν να την μυρισουμε .. Μόνο με την φαντασία μας εδώ στη Θεσσαλονίκη!!! Αναμένοντας ταξίδι για Αθήνα για την αγορά του!!!

  3. Πεθαίνω για όοοοοοοολα τα αρώματά του!!!!! Φεύγω, πάω να το δοκιμάσω!!!

  4. @Eugenia: Εχεις απόλυτο δίκιο.. Αναρωτιέμαι, αν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό.. Θα επανέλθω, Ευγενία. Να περιμένεις.

  5. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα γιατί έχει αλάθητο κριτήριο αισθητικής, οπότε ναι ναι ναι θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε

  6. ΛΙΩΝΩ ΝΑ ΤΟ ΜΥΡΙΣΩ!!!!! Με τέτοια περιγραφή με ισοπέδωσες! Δηλαδή το Αttica εδω δίπλα μου τιποτα? Να μην μπω στον κόπο να πεταχτώ, ετσι μια βολτίτσα καλέ κυρία???? Και ναι, τα μπουκάλια του είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!!!

  7. Α… και μια συμπληρωματική επισημανση… Στα αιθέρια έλαια η Lentsique resinoid είναι ρητίνη της ίδιας οικογένειας με την μαστίχα. Συγκεκριμένα στα διεθνή λεξικά αρωματοθεραπείας ορίζονται ως εξής “lentisque resinoid – balsamic recalls turpentine (όπου turpentine η ρητίνη π.χ πεύκου, “Lentisque (mastic)- turpentine like fresh balsamic odor. Αρα ο αγαπητός μας Tom μάλλον εβαλε μια εσανς συγγενη της μαστίχας μέσα….

  8. Kalimera!!!
    O Tom exei ena monadiko tropo na se aggizei oxi mono esena Julia!
    Einai poly poly oreo to neo aroma kai den exei kai megali diafora me to andriko! Ola tou aromata exoun kati akoma kai afta pou periexoun mainstream systatika, o tropos pou syndyazontai einai diaforetikos!
    To body cream tha einai teleio – prepei na to valo ki ego sto programma!!

  9. @ Stella No 1: Οχι δυστυχώς…ή μάλλον ευτυχώς, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστείς να ροβολήσεις προς τα πάνω προς τα “λημέρια” μου.

    Νο 2: θα μπορούσες να πεις μια ελαφριά εσάνς από Ελλάδα για την οποία έχει δηλώσει ότι την λατρεύει. Για μένα το έκανε.

  10. @MariaA: Αχ, Υπουργέ μου, Υπουργέ μου.. Το είπες σε μια φράση: “Δεν είναι τα συστατικά είναι ο τρόπος που τα συνδυάζει”

  11. @Julia Αυτο ήθελα να γράψω επακριβώς αλλά …κρατήθηκα….. εσάνς Eλλάδας για την μοναδική Eλληνίδα της ζωής του!!!! 😉

  12. Τα αρώματα του Tom Ford νομίζω πως ταιριάζουν καλύτερα σε μπουκάλια στιβαρά που αποπνέουν πολυτέλεια. Και είναι όλα πολύ θηλυκά αλλά και ταυτόχρονα classy. Πάντως εγώ μετά από όλη αυτή την περιγραφή ένοιωσα την ανάγκη για γλυκό. Κάτι σκούρο!!!!

  13. !!! Είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψω το άρωμα, όσο εχω λατρέψει αυτή τη στιγμή και το μπουκάλι. Πείτε με υπερβολική αλλά αρχίζει νέα εποχή στο design μπουκαλιών γυναικείου αρώματος. Σύντομα θα είναι στη συλογή μου, αφού κι η Υπουργός μας, έδωσε το ΟΚ.
    Υ.Γ.1 Ο Tom Ford κούκλος (έπρεπε να το αναφέρω, Τζουλια εσύ με καταλαβαίνεις)
    Υ.Γ.2 Τρελλάθηκα με το γλυκό και με το μαύρο μπουκάλι δίπλα στο γλυκό.
    Attica σου ‘ρχομαι…….

  14. Kalispera julia bbgirls!
    Eipa afou prolaveno na grapso ena paraponaki mias k thelo poly na to myriso alla einai adikia poy mono sto attica, dld oi ypoloipoi tpt??
    @litsa k ego entiposiastika me to glyko!!
    Filakiaaa

  15. @όλες: Θα σας πω κάτι αλλά μη με δείρετε. Με “εφαγε” η Joy να δοκιμάσω από το γλυκο “μα με τα χεράκια του το έφτιαξε ο Tom για σένα” (με δουλεύουν όλοι κανονικά όπως καταλάβατε) εγώ όμως εκεί, βράχος. Ούτε το άγγιξα. Και τώρα που διαβάζω τα σχόλια σας το έχω μετανιώσει φυσικά.. Αχ, τι μου κάνετε, τι μου κάνετε…

  16. DEN EFAGES APO TO GLYKO?!?!? Ti les tora?!? kai ithela na se rotiso an itan toso laxtaristo oso fainetai! Etsi mavro pou to vlepo prepei na eixe poly kali poiotitas sokolata! MA oute mia mpoukia agapimeni na dokimaseis ti sou etoimase o Tom?!?!

  17. Ετσι οπως εχω λατρεία στο μαύρο χρώμα “φοβάμαι’ μήπως αυτό το μαύρο μπουκάλι γίνει το νέο μου φετιχ 😉

  18. Το δοκίμασα, πάρα πολύ ωραίο, σχεδόν εθστικό, αλλά έχω ενα παράπονο…. τα μέχρι τώρα αρώματά του ήταν μοναδικά, το συγκεκριμένο θυμίζει κάπωσ το πρώτο nous του YSL, κάνω λάθοσ;

  19. Με κλειστή μύτη δεν αγοράζω τίποτα φιλενάδα…Το μπουκάλι μου θυμίζει χαρτόνι χειροτεχνίας,μόνο γι’αυτό πιστεύω ότι το άρωμα θα είναι μοναδικό.Το γλυκό πρέπει να είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..πω,πω και πεινάω τώρα…

  20. @NN: Polloi exoun paromoiasei tin spicy vanilla pou exei me to Dior Addict, afto ennoeis i mipos to Nu tou YSL opos eipe kai Julia?

  21. @NN: Mmmm endiaferon prosopika den mou tairiazei katholou to ena me to allo, alla i diki sou myti ksexorise fainetai mia nota apo to Nou kai ti syndyases me to Noir ki etsi ekanes to syneirmo. I myti panata doulevei me mystiriodes methodous kai pote den ksereis ti anamnisi tha ksepidisei apo mia myrodia!

  22. Περιμένω μυρωδιά από Tom Ford αααχ και το βλέπω σε όλα τα καινούρια περιοδικά και μάταια προσπαθώ να φανταστώ πως το μυρίζω !!!! Χάχαχάχα τι μας κάνουν!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.