Benefit: Bold is Beautiful

Bold-is-Beautiful-benefit

 

 

Είναι πολύ πιθανό το νέο που γράφω σήμερα να το έχετε ήδη διαβάσει ή να το έχει πάρει κάπου το μάτι σας. Μιλάω για την πρωτοβουλία της Benefit, η οποία ενεργά πλέον στηρίζει με έσοδα από τις πωλήσεις της πολλές γυναικείες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

 

Για παράδειγμα τον Μάιο που μας πέρασε, στην Αγγλία, η Benefit δώρισε το 100% (!) των εσόδων από τα Brow Bars στον οργανισμό κατά του καρκίνου του μαστού Look Good Feel Better and Refuge. Και μάλιστα όσες έκαναν την υπηρεσία στα Brow Bars (ενισχύοντας έτσι το έργο της μάρκας) έπαιρναν φεύγοντας ως δώρο το προϊόν Gimme Brow (που κοστίζει 18,50 λίρες Αγγλίας)

 

Δεν ξέρω αν θα βρει το δρόμο της και στη χώρα μας αυτή η πρωτοβουλία της αγαπημένης μάρκας, πάντως αν συνέβαινε αυτό, νομίζω όλες θα την στηρίζαμε.

 

 

Μικρό μεν το post σήμερα, πολύ μεγάλος ο σκοπός. Δε νομίζω ότι χρειάζονται πολλά λόγια από μένα.

 

 

 

change-the-world

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Καλημέρα ΒΒ ! Πολλά μπράβο σε όλες τις εταιρείες που στηρίζουν τέτοιους σκοπούς . Είναι η ιδέα μου ή γίνονται ολοένα και περισσότερες ?

  2. Στο χέρι μας είναι να στηρίζουμε εταιρείες που έχουν και κοινωνικό χαρακτήρα. Άλλωστε δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος διαφήμισης. Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμα εταιρείες από όλους τους εμπορικούς χώρους.

  3. Πραγματικά χρήσιμη προσφορά!Τα brow bars κάνουν καλή δουλειά πάντως,η αλήθεια να λέγεται.Φιλιά!

  4. @MOUS MOUS: Δεν είναι ιδέα σου. Γίνονται αρκετές τέτοιες πρωτοβουλίες πλέον αλλά θέλουμε να δούμε και περισσότερες. Επίσης η Benefit, δίνει και ένα πολύ αξιόλογο δώρο σε όσες στηρίξουν την προσπάθεια. Αυτό δεν το κάνουν όλες οι εταιρείες.

  5. Συγχαρητήρια σε κάθε τέτοια προσπάθεια. Πραγματικά δεν χρειάζονται πολλά λόγια σε αυτά τα πράγματα, αλλά πρέπει να τα μαθαίνουμε! Πολλά φιλιά!!

  6. Yπέροχη πρωτοβουλία που πρέπει όλοι οσο μπορούμε να στηρίζουμε..Συγχαρητήρια στην Benefit,και να θυμίσω ότι επειδή και η AVON στηρίζει ενεργά την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού,μην ξεχάσουμε και φέτος να αγοράσουμε το καθιερωμένο ροζ ημερολόγιο για να στηρίξουμε την ελληνική αντικαρκινική εταιρεία.

  7. Πολύ όμορφη πρωτοβουλία και συγχαρητήρια γι’αυτή την προσπάθια…φιλιά

  8. Αν καταλάβουμε όλοι ότι ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστούν τα βασικότερα προβλήματα της ανθρωπότητας είναι η αλληλεγγύη όλα θα γίνουν πολύ καλύτερα.Ως τότε ας στηρίζουμε όσο μπορεί ο καθένας μας τέτοιου είδους προσπάθειες…
    Και σε συνέχεια του χθεσινού αγαπημένη μου @Julia ναι αρνούμαι να μπω σε χειμερινό mood.Και ναι δεν με επηρεάζει το ημερολόγιο.Και άμα θέλω και μελομακάρονα τον Αύγουστο θα κάνω και θα φάω(και το κάνω)Και άμα θέλω λαχανί neon να βάψω τα νύχια μου το καταχείμωνο θα τα βάψω.Και άμα θέλω να έχω τα μαλλιά μου με ανέμελο look παραλίας κι έξω να ρίχνει καρεκλοπόδαρα(κι όλη την έκθεση επίπλων μη σου πω)κι αυτό θα το κάνω.Γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ώρα μόνο ρολόγια.Και το δικό μου ρολόι είναι σταματημένο κάπου μέσα στον Αύγουστο.Οπότε συνεχίζω να είμαι σε καλοκαιρινή διάθεση(κι ας φοράω ζακετούλα)μέχρι νεοτέρας των διαθέσεών μου…
    Μουτς αγαπημένες μου

  9. @Litsa: Σε αγαπώ. Σε αγαπώ. Όχι γλυκανάλατα και όχι ότι δεν σε αγαπούσα και πριν αλλά σε αγαπώ περισσότερο μετά από αυτό το τόσο αισιόδοξο σχόλιο. Καλοκαίρι μπορεί να είναι συνέχεια, μέσα στην καρδιά και την ψυχή μας. Από την άλλη ως κορίτσια εύκρατου Μεσογειακού κλίματος, ωραίες είναι και οι εναλλαγές- δεν συμφωνείς; Να μη βαριόμαστε άλλωστε.. (κλείνω μάτι γραπτώς, μέχρι να μου μάθετε το emoticon…)

  10. @Maryl: Δεν το ξεχνώ το ημερολόγιο της Avon αγαπημένη μου Maryl, αλλά σε ευχαριστώ που το έγραψες και στο σχόλιό σου

  11. @Amalia (από το βιβλίο του κυρίου Ρωμανού της Γ’ Δημοτικού- Μελέτη Περιβάλλοντος) “Οι κοινότητες μπορεί να είναι μικρές δηλαδή χωριά, ή μεγάλες δηλαδή πόλεις, και σε αυτές μένουν άνθρωποι, που βοηθούν, υποστηρίζουν και προσέχουν ο ένας τον άλλον”. Θα αρκούσε αν καθημερινά το εφαρμόζαμε αυτό.

  12. @Julia Φυσικά και χρειάζεται εναλλαγή παντού για να μη βαριόμαστε.Το θεωρώ δεδομένο αυτό.Απλά δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζει με την εποχή.Και ποια από μας άλλωστε μέσα στον καύσωνα επειδή ήθελε να νιώσει φθινόπωρο δεν έβαλε το κλιματιστικό στο τέρμα,φόρεσε χουχουλιάρικη ρομπίτσα κι απόλαυσε μια κούπα ζεστό μυρωδάτο καφέ φίλτρου??Έεεε?
    Το νόημα των πραγμάτων γύρω μας είναι πολύ απλό κι απορώ γιατί τα δυσκολεύουμε..
    Και είναι αμοιβαίο κι εγώ σ’αγαπώ ή μάλλον σε αγαπ Α ω (έτσι να το λες και να γεμίζει το στόμα σου αγαπΑω,μου αρέσει καλύτερα)
    ; ) αν το γραψεις χωρίς κενό 😉 ειναι το κλειστό μάτι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.