L’Oreal Paris, γιατί το Make Up Genius είναι Genius!

 

MUG2

 

 

Πήγα την περασμένη εβδομάδα στο The Mall, για να κάνω κάτι δουλειές και να πληρώσω και τον λογαριασμό του κινητού και του σταθερού μου και η ομολογουμένως εξυπηρετικότατη κοπέλα παραλίγο να απολυθεί εξ αιτίας μου – ε, και αν όχι να απολυθεί, πάντως η αλήθεια είναι ότι ο υπεύθυνος βάρδιας, την κοίταζε περίεργα.

 

Αλλά γιατί είπα εξ’ αιτίας μου; Δεν έφταιγα εγώ. Το application Make Up Genius της L’ Oreal Paris έφταιγε.

 

Διότι, μια μέρα πριν, είχα πάει στην παρουσίαση της μάρκας για να μας ενημερώσει για το νέο αυτό (επικίνδυνο αν με ρωτήσετε) application, που έχει ξετρελάνει τις γυναίκες παγκοσμίως και για κάποιον λόγο δεν μπορούσε να το «φορτώσει» το silly phone μου (silly στη θέση του smart).

 

Αφού λοιπόν, ήμουν που ήμουν, στον πάροχό μου για να πληρώσω, ζήτησα από την υπάλληλο να με βοηθήσει, το έκανε, το application επιτέλους φόρτωσε και μη χάσω φυσικά και εγώ την ευκαιρία (άλλο που δεν ήθελα, τα impromptu beauty ρεπορτάζ, είναι τα καλύτερά μου) να την ενημερώσω.

 

Έπρεπε να μας δείτε από μια μεριά (για το μόνο που μετανιώνω είναι ότι δεν τράβηξα φωτογραφίες..) Μόλις κατάλαβε περί τίνος πρόκειται, άρχισε να παίζει μαζί του, να προβάρει διάφορα μακιγιάζ, μετά το έκανα εγώ, εκείνη να αναφωνεί «ε, δεν το πιστεύω», «δεν είναι δυνατόν» «τι σούπερ πράγμα είναι αυτό» «τώρα θα το κατεβάσω και εγώ» «Γιάννη, Γιάννη, έλα να δεις» φώναζε στον συνάδερφό της, ήρθε και ο Γιάννης, αλλά είχε μούσι και μάλλον το απλικέσο, δεν αναγνωρίζει και δεν σκανάρει μούσια και λίγο μόνο, είδαμε τον Γιάννη, με κόκκινο κραγιόν και μετά βέβαια, εκείνος εξαφανίστηκε.

 

Για να μην γράφω πολλά και πλατειάζω να, τι είναι το δωρεάν application, make up genius, in a nutshell:

 

 

make-up-genius-loreal

 

 

 

 

Επίσης να σας πω ότι εκτός από τις  6 ready made  τάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε και  που φυσικά θα ανανεώνονται ανάλογα με την εποχή (αυτές δοκίμασα εγώ) στο application μπορείτε να βρείτε όλα,  μα όλα,  τα προϊόντα της μάρκας (κραγιόν, gloss, μολύβια, μάσκαρα, σκιές, bronzers, κλπ κλπ κλπ) και να τα «δοκιμάσετε» πάνω σας, πριν τα αγοράσετε ενώ το application προνοεί και σας ενημερώνει και για τις τιμές για να είσαστε καθόλα έτοιμες, όταν βγείτε για ψώνια!

 

 

Καταλαβαίνετε τι έγινε στην παρουσίαση όταν μας το έδειξαν… Εγώ ήμουν και πολύ τυχερή η αλήθεια είναι, γιατί δίπλα μου καθόταν η αγαπημένη Άντα και όσο εγώ κοίταζα τις διάφορες μεταμορφώσεις μου στο i pad μπροστά μου, εκείνη τραβούσε φωτογραφίες και το όλο θέμα και θέαμα, νομίζω ήταν πολύ κωμικό. Θα δείτε και θα μου πείτε.

 

Φυσικά (ως συνήθως) φόραγα ελάχιστο μακιγιάζ, όταν ξεκινήσαμε και αυτό που θα δείτε παρακάτω, δεν είναι τίποτα άλλο από virtual reality (το μέλλον, παρά-είναι εδώ.)

 

 

Με το μακιγιάζ Nude Lover (αρχίσαμε από τα «εύκολα»)

 

 

nude-lover-1

 

Με το μακιγιάζ, Manga Look.  (πολύ cat eyes σας λέω)

 

manga-look-2

 

 

Με το μακιγιάζ, Chic Red (να’τα μας και τα duck face..)

 

 

chic-red-3

 

 

Με το μακιγιάζ So Pinky (δεν φαίνεται πολύ καλά στη φωτό αλλά η έμφαση δίνεται στο ροζ κραγιόν και στα ροδοκόκκινα μάγουλα)

 

so-pinky-5

 

 

Mε το μακιγιάζ Sun Glow. (A πα πα πα!! Το “Γαλάζιο Πουλί”! Ποιος να μου το λέγε!)

 

 

sun-glow-4

 

 

 

Με το μακιγιάζ Flower Power (και κόκκινο κραγιόν και γατίσια μάτια; Εγώ; Aδύνατον!)

 

 

flower-power-6

 

 

(και άρχισε μετά να μου λέει να πάρω βαμπ πόζες η Αντα και το εγώ το έκανα, για πρώτη φορά, αφού πάντα μα πάντα, στις φωτογραφίες μου χαμογελάω..)

 

 

vamp-1

 

 

 

vamp-2

 

 

Αυτά τα ολίγα.

 

 

Το πόσο θα ήθελα να δω δικά σας look με αυτό το application, απλά δεν λέγεται.

 

 

 

 

 

 

 

Φεύγω τώρα,  γιατί έχω παρουσίαση, αλλά  και για να μοιράσω και γλυκά στα παιδάκια της Γ’Δημοτικού. Ρωμανού του Μελωδού, σήμερα βλέπετε, για 8η συνεχή χρονιά.(Ψέματα είπα. Δεν θα μοιράσω γλυκά. Μπόμπες θα μοιράσω, γιατί ο κύριος αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και αντί για γλυκό, να μοιράσει κάτι σε αλμυρό.)

 

 

 

 

 

 

 

25 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!Καλο μήνα!!
    Να το χαίρεσαι το αγγελούδι σου !!!πολυχρονος!!!
    Το aplication το κατέβασα απο την πρώτη στιγμή!!!Καλα μιλάμε για matrix εποχή!!!δεν παίζεται!!!
    σε λίγο θα πατάμε και κανένα κουμπί και θα μας ψεκάζει!!!
    Φιλία πολλα

  2. Μόλις πάρω στις επόμενες μέρες καινούργιο κινητό κι είναι και smart (μην γελάτε είμαι στην Α προκαταρκτική με την τεχνολογία) δύο θα είναι οι εφαρμογές που θα κατεβάσω. Η μία θα είναι αυτή της Loreal για τη “Stella σε νέες περιπέτειες” κι άλλη αυτή γνωστής μάρκας χρωμάτων γιατί θέλω να βάψω το σπίτι… 😉

  3. @SofiaT: Ευχαριστώ αγαπημένη! (ε, καλά, ήμουν σίγουρη ότι το έχεις ήδη δοκιμάσει..)

  4. @Stella: Μάλιστα… Ok! Ok! Το πιάσαμε το υπονοούμενο! (σοβάς ο ένας, σοβάς και ο άλλος…) Ααχχαχαχαχαχαχαχαχ!!

  5. @Julia : Να τον χαίρεσαι αγαπημένη τον κούκλο σου και να τον καμαρώνεις κάθε χρόνο και περισσότερο ! Τώρα που σου γράφω , κατεβάζω κι εγώ την εφαρμογή γιατί την πήρε το μάτι μου και κάπου αλλού και με έχει ιντριγκάρει …

  6. Γεια σου Τζούλια μου,σήμερα το άκουσα στο ραδιόφωνο ότι είναι η γιορτή του πρίγκηπα-έτσι λέω τον δικό μου,φαντάζομαι είναι κι ο δικός σου-κ αμέσως σε σκέφτηκα.Χρόνια του πολλά,με πολλές καρδούλες!
    Το app θα το κατεβάσω και θα σας πω τα νέα.Πάντως Τζούλια μου,το flower power μου άρεσε πάνω σου!

  7. @marianna: Ευχαριστούμε Μαριάννα μου! Flower Power λες; Λογικό. Εγώ και τα κόκκινα κραγιόν, πάμε πακέτο!!

  8. Καλημερα και απο μενα. Χρονια πολλα πολλα στον μικρουλι. Να ειναι καλα και δημιουργικα με υγεια. Να τον χαιροσαστε παντα. Καλο απογευμα

  9. Χρόνια πολλά να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!! Καλό μήνα σε όλες!!! Σε μεγάλη σκέψη μας έβαλες πρωτομηνιάτικο γλυκια μου! Λοιπόν ας ανακεφαλαιώσω εν συντομία. Πρώτον, σκανάρουμε το πρόσωπό μας, δεύτερον κατεβάζουμε την εφαρμογή (Τα δύο πρώτα θα πάω να τα κάνω μαζί με τη Στέλλα. @Στελλάκι μου το πιο πιθανό είναι να κατεβάσουμε μαργκαρίτες, παρά την εφαρμογή, αλλά και τι έγινε, η προσπάθεια μετράει). Τρίτον διαλέγουμε το μακιγιάζ που θέλουμε (δεν έχω καμία εικόνα πόσο εύκολο είναι αλλά αφού είναι στα step ας το αναφέρω), τέταρτον το “φοράμε”, πέμπτον, αγοράζουμε τα προιόντα γιατί ξετρελαθήκαμε με το αποτέλεσμα (εδώ είναι το πανεύκολο της υπόθεσης, το ‘χω σας λέω αυτό το πέμπτο) και έκτο … το κάνουμε μόνες μας???!!!!!… και βγάζουμε το τέλειο αποτέλεσμα της φωτογραφίας μας???!!!!!

  10. @Alexandra:Τέλεια μαθήτρια αγαπημενη! Ακριβως αυτά! Αλλα πρώτα απ όλα κατεβάζεις την εφαρμογή και μετα ολα τα υπόλοιπα!

  11. @Julia: Το κατάλαβα όταν το είχα γράψει, πάντως είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή και φυσικά πολύ θα μου άρεσε να έχω φωτό με άψογο μακιγιάζ, γιατί όπως βλέπω τις δικές σου φωτό είναι η μια καλύτερη από την άλλη!!! Αλήθεια μπορείς να κάνεις μόνη σου κάποιο από αυτά?

  12. Πολύχρονος ο υπέροχος Κος Ρωμανός και πάντα υγιής και τυχερός.Καλό μήνα σε όλες μας! Η εφαρμογή είναι άπαιχτη,την κατεβάζει τώρα η μεγάλη μου και δεν βλέπουμε την ώρα να δοκιμάσουμε looks! Julia όλα σου πάνε πια!!!! Αλλα αυτό το Flower Power σου πήγαινε τρελά!

  13. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Ασε σου λέω… επένδυσε στις μαργκαρίτες καλύτερα… εγω για να κατεβάσω εφαρμογή, μάλλον θα περάσουν πολλά χρόνια…προς το παρόν προσπαθω να εφαρμόσω τα δάχτυλά μου στο smart phone για να στείλω μηνυμα…. Η απόλυτη ξεφτίλα…

  14. @Stella: Ακριβώς επειδή κατάλαβα ότι έχουμε τις ίδιες “φοβερές” γνώσεις με την τεχνολογία αγαπημένη μου, γι’ αυτό είπα ότι θα βρεθούμε να κατεβάσουμε παρέα!!! (ότι κι αν κατεβάσουμε χιχιχι!!!) Τα φιλια μου και την αγάπη μου Στελλάκι!!!!

  15. Τζα!!!Καλά είσαι τέλεια αγαπημένη,ειδικά στην τελευταία φωτογραφία.Όταν προσπάθησα να κατεβάσω την εφαρμογή δεν τα κατάφερα και όταν ρώτησα κάποιον που ξέρει(είμαι τεχνολογικά αναλφάβητη)μου είπε ότι έχει ένα θέμα στις android συσκευές(θέλει πρόσφατης τεχνολογίας πόσο πρόσφατη δεν ξέρω 2 μηνών κινητό έχω και δεν το τρέχει) οπότε μόνο συσκευές iphone ή ipad.Έτσι μου είπαν έτσι σας λέω τώρα.
    Να χαίρεσαι το μωρό σου και να το καμαρώνεις 🙂
    Μουτς

  16. @Alexandra: Κοίτα τώρα.. εγώ με τα δυο αριστερά χέρια, δεν είμαι και η καλύτερη για να κάνω πάνω μου περίπλοκα μακιγιάζ. Πάντως παίρνεις ιδέες. Για παράδειγμα, δεν φανταζόμουν ότι θα μου άρεσε με τόσο έντονα γαλάζια σκιά, αλλά τώρα, πιθανό να το τολμήσω. Επίσης μια λεπτή γραμμή μαύρο eyeliner και κόκκινο κραγιόν, είναι έτσι κι αλλιώς στις προτιμήσεις μου. Αυτό που έγραψα, παραπάνω. Αν μη τι άλλο το συγκεκριμένο application, σου δίνει ιδέες.

  17. @Maryl: Ευχαριστούμε αγαπημένη! Ε, ναι το Flower Power ξέρεις ότι είναι πιο κοντά στις προτιμήσεις μου. Εξ ‘άλλου το focus είναι το φετίχ μου: Κόκκινο Κραγιόν!!

  18. @Litsa: Σοβαρά; Περίεργο μου φαίναι αυτό, γιατί μας τόνισαν ότι η εφαρμογή είναι και για Android και ειδικά αφού μου λες ότι το δικό μου είναι και νέας τεχνολογίας..Μήπως να το ψάξουμε περισσότερο;

  19. Χρόνια πολλά στον υπέροχο κύριο Ρωμανό, που ξέρει ότι είναι τόσο γλυκός που το γλυκό κέρασμα θα ήταν υπερβολή…
    Δυστυχώς με το windows phone μου δεν μπορώ να διασκεδάσω κι εγώ. Πάντως η ιδέα και μάλλον και η εφαρμογή είναι φοβερές.

  20. Κι εγώ έχω ενθουσιαστεί! Κάθομαι μπροστά στην οθόνη και αλλάζω μακιγιάζ! Τόσο απλά!

  21. @Julia:Μου είπε αλλά δεν το κατάλαβα ακριβώς.Πάντως όταν μπεις στο playstore να το κατεβασεις σου λεει αν καποια απο τις συσκευές που έχεις συνδέσει στο λογαριασμό σου είναι κατάλληλες.Και από σχόλια που διάβασα κι αλλού πρόβλημα αντιμετωπίζουν μόνο τα android κινητά.Οπότε λογικά θα το διορθώσουν κάποια στιγμή 🙂

  22. Χρόνια πολλά στο αγόρι σου..απ’ότι φαίνεται έχει το ξεχωριστό στο αίμα του.΄Οσο για την app…δε μου λέει και πολλά..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.