Η πρώτη αρωματική απόπειρα, Miu Miu!

miu-miu_first_fragrance_stacy

 

Αγαπημένα bb girls!!

Τα τελευταία χρόνια ο κλάδος της αρωματοποιίας γνωρίζει τεράστια άνθηση και νέα αρώματα φτάνουν στα ράφια των καταστημάτων με ταχύτητα του φωτός. Όπως καταλαβαίνετε είναι εξαιρετικά δύσκολο όσο κι αν θέλεις να καταφέρνεις και να δοκιμάζεις όλες τις νέες κυκλοφορίες.

 

Κάθε τόσο όμως (λόγω και πολύ καλού μάρκετινγκ) πιάνει κάτι το μάτι σου που δημιουργεί την ανάγκη να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε! Ένα από αυτά τα αρώματα ήταν και η πρώτη αρωματική απόπειρα του οίκου Miu Miu την οποία επιμελήθηκε η ίδια η  Miuccia Prada έτσι ώστε να είναι σίγουρη ότι θα εκφράζει την ιδιαιτερότητα των ενδυματικών δημιουργιών του.

 

 

Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή με τράβηξε το χρώμα του μπουκαλιού, γαλάζιο – λατρεύω όλες τις αποχρώσεις του μπλε – και με σχήμα που μου θύμισε ανανά κάπως με το κόκκινο διαφανές καπάκι. Έγινε κι ένας μικρός συνειρμός μέσα στο κεφάλι μου με το μπλε / κόκκινο συνδυασμό του Loulou που κάποτε φορούσα μανιωδώς και μου καρφώθηκε η ιδέα ότι πρέπει να το δοκιμάσω οπωσδήποτε.

 

 

MIU-MIU-2

 

Αρχικά το άρωμα ήταν αποκλειστικότητα του Harrods, παγκοσμίως νομίζω το έχει αποκλειστικότητα το Sephora αλλά δυστυχώς το στερούμαστε στο Λονδίνο και ο δρόμος δεν με έφερε κοντά για να το δοκιμάσω.

 

Πρόσφατα όμως παρήγγειλα κάτι (άρωμα ) από το Γαλλικό Sephora  και στα δείγματα που μου έστειλαν δώρο συμπεριλαμβανόταν κι ένα Miu Miu. Ψεκάστηκα ευθύς αμέσως και ένα κύμα από μιγκέ με συνεπήρε. Το άρωμα είναι εξαίσια λουλουδάτο με νότες γιασεμιού και ρόδου να συμπληρώνουν το μιγκέ και πολύ ζωντανό.

 

Το δροσερό αυτό δημιούργημα δένεται με μια νέα νότα στην αρωματοποιία που του δίνει βάθος – αποκλειστικότητα του οίκου Givaudan – και ονομάζεται Akigala wood -προερχόμενη από το πατσουλί με τη μέθοδο του fractioning – που προσδίδει πιπεράτες νότες όπως και την αίσθηση του oud  στο άρωμα.

 

 

Στο δέρμα μου παραμένει ζωντανό και παιχνιδιάρικο και παρόλο που είναι κλασσικό φλόραλ το Akigala wood του δίνει μια αισθηση που μπορώ να την παρομοιάσω σαν dry σαμπάνια, πιπεράτη και αρωματική.

 

 

Εξαιρετική δημιουργία της κας Daniela ( Roche) Andrier, η μύτη υπεύθυνη για όλες σχεδόν τις αρωματικές δημιουργίες της Prada, Bottega Veneta, Bulgari, Marni και πολλών ακόμη.

 

Για να πω την αλήθεια ακόμη κι αν δεν μου άρεσε τόσο πολύ πιθανόν να αγόραζα μόνο για το μπουκάλι !

 

 

MIU-MIU-3

 

 

 

 

Πολλά φιλιά

 

Μaria A

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Το μπουκάλι του είναι πραγματικά υπέροχο! Πρέπει να είναι οπαλίνα. Και ναι, τωρα που το λές έχει μια σχέση με το Loulou (παλιό αγαπημένο και άρωμα – σταθμός και για μένα…). Δεν ψεκάστηκα αλλά το είδα στα Sephora. Το ψυχανεμίστηκα πολύ Girly για τα γούστα μου, αλλά μια ψεκασιά άπό περιέργεια θα την κάνω κάποια στιγμη. By the way το Noir pour femmes του Tom Ford βρίσκεται πλέον παντού!
    Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς αγαπημένη συναδέλφισσα! 😉

  2. @Stella (σήμερα φυσικά για Miu Miu, πρέπει να σχολιάσω, αλλά δεν αντέχω…)

    Πες μου για το TF, Noir!!!!! Δεν είναι συγκλονιστικό;;;;

  3. @Julia Απλά συγκλονιστικό???? Είναι απίστευτο! Δεν ξέρεις πως κρατήθηκα να μην το πάρω ειδικά την Παρασκευή που Attica και Sephora το είχαν με 30% έκπτωση (δεν ξέρω αν συνεχίζεται η έκπτωση, αλλά όλο και θα ξαναβγεί). Αυτο δε που με ξετρέλλανε, σε σχεση με άλλα αρώματα του Tom είναι κατάρχήν, ότι μου πάει, κατι που δεν συνέβαινε με τα υπόλοιπα δικά του(τα μύριζα σε άλλους κι ήταν τέλεια και πάνω μου το χάλι, υπερίσχυε μία νότα από πατσουλί που καθόλου δεν μου άρεσε). Είναι και κλασσικο αλλά και σεξυ και προπαντώς έχει και Body lotion, που λείπει σε όλα του εκτος από την Black orchid. Πρέπει να τελειωσω μερικά απ΄τα παλιότερα αρώματα μου, για να τολμήσω να το αγοράσω….. διαφορετικά ξέρω τι θα γίνει. Αλλο ένα μπουκαλι στο κομοδίνο μου κι εγω θα αγχώνομαι ποιό να πρωτοβάλλω….

  4. @Stella: Νομίζω ότι είναι από τα αρώματα (και τις αγορές) που πρέπει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου, Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά. Το απόλυτο pampering. (στο λέω για να σε “ξεμπερδέψω” και να σε “βοηθήσω” γιατί σε βλέπω να τρέχεις με το σχόλασμα του γραφείου…)

  5. @Julia Δηλαδή μου δίνεις ένα καλό “άλλοθι” έτσι? Κοίτα έχω κι άλλο πριν τις γιορτές. Μεσολαβούν γιορτή και γενέθλια… 😉

  6. @Stella: I know.. I know, Mon Exclusif Sagittaire!

    (και έλεγα, δεν θα βρω την ευκαιρία να το αντιγράψω αυτό; Τη βρήκα!!)

  7. Πανέμορφο αυτό το γαλάζιο μπουκάλι που όντως μου θυμίζει την πάλαι ποτέ αγαπημένη μου Loulou..Πρέπει να το δοκιμάσω οπωσδήποτε,γιατί κατι μου λέει ότι θα μου ταιριάζει..ξέρουμε τιμή?? Απλά γιατί πληρώνομαι μεθαύριο και λέω να κάνω μια κατάθεση στα Sephora στο όνομα της Μiu Miu 😉

  8. Δεν ξέρω πώς μυρίζει αλλά το μπουκαλάκι το χρωματιστό σαν να μου άρεσε,σαν…
    Μουτς

  9. @Litsa: Σαν.. σαν.. δε σε βλέπω και πολύ “ζεστή”… (φύλαξε τα λεφτά για TF… δεν το πιστεύω ότι μόλις το έγραψα αυτό!!)

  10. @Julia Θα επικροτήσω και θα παροτρύνω την Litsa στο σχετικό αμάρτημα… Μπορώ να το πω εγω νομίζω με όλη την ελευθερία, έτσι? @Litsa Tom Ford δαγκωτό!!!!! Το Miu Miu (αγαπημένη Ερμού, πόσο κοντά βρίσκεσαι όταν σε χρειάζομαι…..)είναι για δροσερά, χαρούμενα, κοριτσάκια ηλικίας 18-28. Οι μοιραίες γυναίκες (γκούχ…. γκούχ….γκούχ…. παρηγοριά στον άρρωστο…. μοιραίες τις λέμε τώρα….) επιλέγουν Noir by Tom Ford….

  11. Κάθε φορά που διαβάζω κείμενο της MariaA, ταξιδεύω με όχημα το πάθος της για τα αρώματα. Αλλά κι εγώ σήμερα θα πω ότι με αυτά που διαβάζω με κάνατε να μετανιώσω που στα γενέθλιά μου που ήταν πριν 10 μέρες δεν ζήτησα το Noir…

  12. @Maryl: Αγαπημένη σημείωσε τις τιμές: 110Ε τα 100ml, 82E τα 50ml και 58Ε τα 30ml.

  13. @Julia:Κάτι με ξενίζει δεν ξέρω,δεν είναι κεραυνοβόλο..(μόλις το διαβάσω να ξέρεις το σχόλιό σου θα αυτοκαταστραφεί σε 5″)
    @Stella:Αν υποψιαστώ ότι εννοείς ότι εμείς ΔΕΝ είμαστε δροσερά χαρούμενα κοριτσακια …ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!χαχαχαχχαχα

  14. @Maryl: Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φάνηκε λίγο “τσιμπημένο” στην τιμή…

  15. @Maryl – Julia Κορίτσια μην κρίνετε έτσι πλεον τα αρώματα και κανένα καλλυντικό. Αυτές είναι οι επίσημες τιμές, αλλα προχθές στο Sephora (όπως και ο Hondos και το Attica) είχε έκπτωση 30% σε όλα τα αρώματα και φυσικά και στο Miu Miu. Συνεπώς το έξυπνο BBgirl καραδοκεί να αγοράσει όταν κάθε τέλος του μήνα περίπου, τα καταστήματα ξεκινουν τις εκπτώσεις τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.