Bobbi Brown: Σέρουμ- foundation για ενυδάτωση και κάλυψη

bobbi-brown-serum-foundation-open

 

Η αδυναμία μου στα foundations είναι γνωστή και κάθε φορά που το μάτι μου “συλλαμβάνει” κάποιο ενδιαφέρον, σπεύδω να το δοκιμάσω. Το ολοκαίνουριο Intensive Skin Serum Foundation της Bobbi Brown ανήκει σ’ αυτή κατηγορία και όπως καταλαβαίνετε ήρθε η ώρα να μοιραστώ τις πρώτες μου εντυπώσεις από το προϊόν μαζί σας.

 

Αυτό το foundation διαφέρει από τα υπόλοιπα, αφού βρίσκεται στο μεταίχμιο θα λέγαμε του μακιγιάζ και της περιποίησης. Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα lychee, bamboo grass και cordyceps mushroom, είναι σχεδιασμένο να ανανεώνει την επιδερμίδα, προσφέροντάς της ενέργεια, ζωτικότητα και φρέσκια εμφάνιση.

 

Λειτουργεί σαν foundation και serum ταυτόχρονα αφού όχι μόνο προσφέρει στο πρόσωπο αψεγάδιαστη όψη χάρη στις καλυπτικές του ιδιότητες, αλλά παράλληλα βελτιώνει μέρα με τη μέρα την πραγματική κατάσταση της επιδερμίδας με τη βοήθεια των περιποιητικών και αντιγηραντικών του παραγόντων. Εξασφαλίζει λοιπόν πολλαπλά οφέλη, άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα.

 

Το πρώτο πράγμα που σε ελκύει κοιτώντας το, είναι η πολυτελέστατη, μαύρη συσκευασία του. Σε γυάλινο δοχείο και με το χρυσό λογότυπο της Bobbi Brown, είναι από εκείνα τα προϊόντα που χαίρεσαι να στολίζουν το boudoir, το μπάνιο ή τα συρτάρια σου. Ο δοσομετρητής του μας βοηθά να υπολογίζουμε τη ποσότητα που χρειαζόμαστε, για να μην αφήνουμε ούτε μια σταγόνα να πάει χαμένη.

 

Εφαρμόζοντας το προϊόν πρώτα στο χέρι μου κι έπειτα στο πρόσωπό μου, αμέσως εντυπωσιάστηκα από την ανάλαφρη, μεταξένια υφή του. Είναι πολύ λεπτόρρευστη και απλώνεται βελούδινα στην επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και περιποιημένη. Η κάλυψη του προϊόντος είναι μεσαία. Καλύπτει εξαιρετικά κοκκινίλες και μικρο-ατέλειες, ενώ για τα πιο έντονα σημάδια θα χρειαστείτε και concealer.

 

 

 

bobbi-brown-serum-foundation-2

 

 

Το τελείωμα του είναι λαμπερό και δροσερό . Δεν είναι αυτό το βαρύ, δύσκαμπτο ματ, που προσωπικά ποτέ μου δεν συμπάθησα ιδιαίτερα. Είναι απόλυτα φυσικό και επιτρέπει στην επιδερμίδα να δείχνει όμορφη, ομοιόμορφη και φωτεινή. Η σύνθεσή του είναι ιδανικά σχεδιασμένη να μην συγκεντρώνεται στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το δροσερό του τελείωμα, αφαιρεί χρόνια από την εμφάνιση και κάνει το πρόσωπό να φαίνεται φρέσκο και ξεκούραστο. Το σημαντικό είναι πως αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου άνετη και ελεύθερη, σαν να μην είχες εφαρμόσει foundation.

 

Όλα τα παραπάνω γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά αν λάβουμε υπόψη πως το προϊόν ενσωματώνει SPF40 στη σύνθεσή του. Μάλιστα, 40! Προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από τη πρόωρη γήρανση που ο ήλιος μπορεί να της προκαλέσει και παράλληλα διατηρεί την ανάλαφρη, εκλεπτυσμένη υφή του.

 

Είναι ιδανικό για κάθε γυναίκα που θέλει να συνδυάζει το μακιγιάζ με την περιποίηση και λειτουργεί εξαιρετικά στις κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

 

Μην ξεχάσετε να το ανακινήσετε καλά πριν τη χρήση!

 

To Intensive Skin Serum Foundation θατοβρείτεστα counters της Bobbi Brown σταπολυκαταστήματα attica.

 

Ρίξτε μια ματιά στο video που ακολουθεί, η Bobbi Brown εφαρμόζει ένα γρήγορο μακιγιάζ το ονομάζει Instant Pretty, στο νέο μοντέλο της μάρκας την ηθοποιό Kate Upton.

 

 

Πως σας φαίνεται;

 

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

 

 

18 Σχόλια
  1. XA! Πολύ θα ήθελα να το δοκιμάσω και ξέρετε γιατι? Εδω και χρόνια (πάνω από μία δεκαετία) οι πιο παλιές κι έμπειρες αισθητικοί της θείας Εstee (εκεί όπου ανήκει και η Bobbi, έτσι?) διατείνονται ένα θαυμάσιο tip μακιγιάζ. Να ανακατεύεις το υγρό make up σου στη ράχη της παλάμης με μία – δυο σταγόνες από το Αdvanced Νight Repair. Καλύτερη εφαρμογή και άπλωμα, προιόν που εισχωρεί εκεί που πρέπει και μοναδική λάμψη χωρίς την ανάγκη πρόσθετων προιόντων λάμψης, ειδικά στα ζυγωματικά…. Βασικά δείχνει απίστευτα ξεκούραστη την όψη. Νομίζω, ότι τώρα έκαναν πραξη το tip σε ένα προιόν της Bobbi? Εκτός αν το είχαν μάθει από την Bobbi… και το έλεγαν…who knows? hmmmmmmm……..CSI BB Athens! Kαμμιά πληροφορία να ξεδιαλύνουμε το μυστήριο wonderBBgirls?

  2. @Stella: CSI, λαμβάνει!

    Το πιο πιθανό είναι να το είχαν μάθει από τη Bobbi, η οποία το έκανε στα μοντέλα που έβαφε, αφού πριν γίνει αυτή που είναι, ήταν τη δεκαετία του 1990- μαζί με τον αείμνηστο Kevyn Aucoin- οι δυο καλύτεροι make up artist στη Γιούσα.

    Για του λόγου το αληθές μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία: Η Bobbi το 1990 ζήτησε από έναν φίλο της χημικό να της φτιάξει 10 κραγιόν σε nude- φυσικές αποχρώσεις κάτι που μέχρι τότε δεν μπορούσε να βρει (και ήθελε αυτό το φρέσκο φυσικό look στα μοντέλα της)

    Το 1991 αυτή η σειρά με τα 10 κραγιόν έκανε την εμφάνισή της σε ένα μόνο κατάστημα, στη Νέα Υόρκη στο Bergdorf Goodman. Ευελπιστούσε να πουλάει, περίπου 100 την εβδομάδα. Πούλησε 100 την πρώτη μέρα. Σε περίπου ένα χρόνο, τα κραγιόν Bobbi Brown στο κατάστημα αυτό, πουλούσαν περισσότερο από τα κραγιόν της Estee Lauder. Αυτό τράβηξε την προσοχή του Leonard Lauder (υιού και CEO της εταιρείας) και αποφάσισε να την καλέσει σπιτι του για φαγητό.

    Στο τέλος της βραδιάς της είπε το εξής: “My dear Bobbi, I cannot beat you, therefore I will buy you!”. Φυσικά την εξαγόρασε, κάτω από την ομπρέλα των επιχειρήσεων EL, μπήκε και μια make up artist κορυφή, έγινε global και ο Leonard ως πανέξυπνος επιχειρηματίας της έδωσε όλη την καλλιτεχνική διεύθυνση της μάρκας (και απόλυτη ελευθερία δημιουργικών ιδεών) την οποία έχει φυσικά έως σήμερα.

  3. ΧΑ!!!! I knew it!!! I knew it!!!! Φυσικά και το έμαθαν από τη Bobbi, από ποιόν άλλον? Ναι, τα κραγιόν της Bobbi είναι αξεπέραστα και γενικά είναι η θεότητα του Nude. Κάποια μερα θα επενδύσω σε ένα κραγιόν κι αυτό το υπέροχο “λαμπερό τούβλο” της aka Shimmer Brick, που τόσα χρόνια ονειρεύομαι!

  4. @Litsa: Το μπουκάλι σχολιάστηκε και στην παρουσίαση. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Καλημέρα! Καλημέρα!

  5. Επίσης, άσχετο με την Bobbi αλλά δεν θ΄αντισταθώ, ανυπομονώ να σας καταθέσω την πρωινή εμπειρία μου στο μετρό, την οποία μπορώ και να αποκαλέσω «εικόνες από το μέλλον ενός ΒΒgirl»!
    Βλέπω το πρωί στο βαγόνι ωριμότατη κυρία καμμιά 65-70 χρονών με σούπερ προχωρημένο κούρεμα και χρώμα μαλλιού, εντελώς ρόκ, απ΄ αυτά που παθαίνεις πλάκα και λες «Ναι, έτσι θέλω να γίνω μεγαλώνοντας». Κοντό ασύμμετρο καρέ, από την αριστερή πλευρά πολύ κοντό σχεδόν ξυρισμένο (όπως το είχε παλιά η Ελεονώρα Ζουγανέλη, όχι όμως τόσο ξυρισμένο, πιο μακρύ) κι από δεξιά όλη η πλευρά πιο μακριά κι ασύμμετρη. Το χρώμα….. εκεί να δεις χρώμα…. Όλο πλατινέ με την δεξιά όμως πλευρά του καρέ, την μακριά, σε απίστευτο μωβ, που ξεκινούσε από απαλό λιλά και κατέληγε σε σκούρο μωβ στις άκρες! Μωβ κορίτσια! Μωβ!!! Η κυρία το προχώρησε πολύ περισσότερο από αυτό που εμείς είχαμε κατά νου όταν λέγαμε, ότι σε καμμιά τριανταριά χρόνια με λουλακί μαλλί, θα καθόμαστε μπροστά στον υπολογιστή και θα κουτσομπολεύουμε για κραγιόν, μάσκαρες και όχι μόνο…. Πολύ μπροστά σας λέω! Εν τω μεταξύ, καθόλου δεύτερο το όλο look. Με ένα μόνο μακρύ ασημένιο σκουλαρίκι από την αριστερή, την κοντή πλευρά του μαλλιού, το οποίο φώναζε από μακριά, ότι ήταν χειροποίητο και δη από αυτά που αποκαλούνται «μικρογλυπτική», λευκό παντελόνι και μοκασίνι και navy blue V φθινοπωρινό μάλλινο, με ασορτί navy blue oversized τσάντα στο χέρι! Μια κούκλα η κυρία!
    Δεν άντεξα την πλησίασα, εκείνη με κοίταξε φοβισμένη, μάλλον γυάλιζε το ματι μου πρωί πρωί….. και της είπα «Είναι υπέροχο το μαλλί σας! Εξαιρετικό πραγματικά!» κι έφυγα με την ελπίδα, ότι μια μέρα θα μεγαλώσω τόσο ρόκ και τόσο ανατρεπτικά, που θα δημιουργώ trend και στα 70 μου!

  6. Τι να πει κανείς; Η γυναίκα είναι σχολή από μόνη της. Κι αυτό με τα φυσικά χρώματα εμένα με κερδίζει. Ποτέ καμία υπερβολή. Και η ιστορία με το πως ξεκίνησε και πώς έφτασε ως εδώ με συνάρπασε! Αν έχεις το αστέρι, ότι και να γίνει θα επιτύχεις! Μπορώ να την έχω φίλη;

  7. @Sonia Pap: Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν και εγώ όταν έγραφα την ιστορία της. Απλά με μεγάλη μου λύπη να προσθέσω, ότι αυτές είναι success stories που γράφονται σε προηγμένες, αξιοκρατικές χώρες. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις δυστυχώς στη χώρα μας, όπου με ΜΟΝΟ με τη δουλειά σου και την αξία σου, μπορείς να τα καταφέρεις.

  8. Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά με την Bobbie -estee.Το makeup φαίνεται τέλειο αλλά εγώ θα σταθώ αλλού. Αλήθεια, να δοκιμασω το nude της Bobbie γιατί ποτέ ως τώρα δεν έχω βρει κάποιο που να μου αρέσει.

  9. Τipsάκι από τα λίγα λοιπόν το ανακάτεμα ορού με Foundation….
    Aν δε πάρουμε το bobbi,θα κάνουμε μίξεις αγαπητή μου Στέλλα α λα δρυίδες <3
    Σας φιλώ κι όλα αυτά τα περίεργα -ασυνήθιστα – προχώ που αλλού?
    Στα Μεταξύ μας ΒΒ 😀
    JULESSSSSSS love ya
    Πολλά φιλάκια

  10. Άκρως γοητευτικό και ενδιαφέρον το νέο make up όσο για την ιστορία συναρπαστικη και ελπιδοφόρα για εμένα είμαι στην αρχή της καριέρας μου ως make up artist και ελπίζω πως στο μέλλον θα μας απασχολούν και εμάς συνεργασίες τόσο μεγάλες και επιτυχιμενες ως χώρα!!!!!!

  11. Γι αυτό μου αρέσει το BB – πάντα κάτι μαθαίνεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. Μόνο και μόνο το όνομα Bobbi Brown για μένα αποτελεί εγγυηση για εκπληκτική ποιότητα,είναι από τις top αγαπημένες μου εταιρείες..Τέλειο το μπουκαλάκι,στολίδι πραγματικό! @STELLA:σίγουρα στο έχουν πει και άλλοι,αλλά είσαι ΠΛΑΣΜΑ!

  13. Λοιπόν,απ’αυτή τη Bobbie Brown ποτέ δεν έχω πάρει τίποτε.Το μεσαία κάλυψη δε μου άρεσε,αλλά το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα με κάνει να σκέφτομαι μια βόλτα στο attica!

  14. @ketty: Το ξαναλέω,για να είμαστε σίγουρες: Με-σαί-α, καλύψη. Και επειδή κοστίζει και 50 και, ευρουλάκια (προτεινόμενη λιανική τιμή) να το δοκιμάσεις πριν το αγοράσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.