Αστρολογία: Πώς να ξεφορτωθείς έναν άντρα Σκορπιό.

 

scorpio

 

Αγαπημένα μου bb girlz,

Σήμερα έχουμε μπροστά μας ένα εξαιρετικά δύσκολο αστρολογικό project. Όμως, α) για τα δύσκολα έχουμε γεννηθεί, κατά γενική ομολογία και β) η – Σκορπιός, το τονίζω αυτό, έχει μεγάλη σημασία- αστρολόγος σας είναι εδώ, και μη φοβάστε τίποτα!

 

Δε θα σε ρωτήσω γιατί θέλεις να χωρίσεις το Σκορπιό, θα σε ρωτήσω μόνο πώς άντεξες τόσο καιρό (ναι, ξέρω, το σεξ, αν δεν είχαμε κι αυτό δε θα μας πλησίαζε άνθρωπος, θα είχαμε εκλείψει ως είδος). Φυσικά έχεις 1.101.101, 10 λόγους να θέλεις να χωρίσεις το Σκορπιό, κι ευσταθούν όλοι, ναι, ναι, και το … ,10. Όμως…

 

….Όμως το μεγάλο στοίχημα είναι να φύγεις μεν από το Σκορπιό, αλλά όχι με φορείο. Ναι, καλά κατάλαβες. Τα σκοτεινά παιδιά του Πλούτωνα είναι μετρ της μνησικακίας και της εκδίκησης, είναι απολύτως εξοικειωμένα με τη βία κάθε είδους και παίρνουν τον εαυτό τους και τις καταστάσεις της ζωής τους πολύ, μα πολύ στα σοβαρά. Από τη στιγμή που σε είδε και σε διάλεξε, είσαι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του, και, στο μυαλό του, έχεις πάνω κάτω τις ίδιες πιθανότητες να αναρχοαυτονομηθείς, όσες έχει και το δεξί του πόδι πχ να σηκωθεί να φύγει μόνο του.

 

Πώς βρίσκει λοιπόν μία καλή κοπέλα την πόρτα για την ελευθερία της, αποφεύγοντας παράλληλα το κεντρί;

 

–              Εγώ;! Ζηλιάρης εγώ;!

 

Ο Σκορπιός δεν είναι απλά ζηλιάρης – είναι παρανοϊκός. Η ζήλεια του κι η διεκδίκησή του δεν είναι μόνο ερωτικές. Κάθε περισσή προσοχή σε κάποιον άλλο εκτός του ίδιου, ερμηνεύεται ως έλλειψη πίστης σε ολόκληρο το είναι του. Λέγοντας μία «καλημέρα» λίγο γλυκύτερη από το συνηθισμένο στο γείτονα, ακυρώνεις το Σκορπιό ως άνθρωπο.

 

(«…ώρες μπορώ, λοιπόν, να κάθομαι να χαζεύω αυτό το τοιχάκι που έφτιαξε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Αντώνης δίπλα. Τι ωραίο! Και ξέρεις πόση δουλειά είχε, πόση λεπτομέρεια; Δε σου λέω τίποτα! Τον χάζευα που το έφτιαχνε, από το παράθυρο της κουζίνας καθώς έφτιαχνα τα γεμιστά…» )

 

–              Πού ήσουν 19:00 με 19:05;!

 

Στο ίδιο πλαίσιο με την παραπάνω παράγραφο, όταν σου κάνει ερωτήσεις τύπου «πού ήσουν;» «με ποιόν;» «τι ώρα;» – ερωτήσεις τις οποίες αν θέλεις το κεφάλι σου στη θέση του τις απαντάς πάντα γρήγορα, αυθόρμητα, και κοιτώντας τον στα μάτια – εσύ τώρα απαντάς με επιστημονική φαντασία, ή μέσω Τρίπολης, ή κάνοντας το βλάκα.

 

(Σενάριο 1.)

– Ποιος ήταν αυτός που μιλούσες στο πάρκινγκ;

– Κοίτα λοιπόν να δεις τι έπαθα σήμερα! Στο σουπερμάρκετ, δε βρήκα τελικά λαχανάκια Βρυξελλών, ξέρεις, από αυτά που φτιάχνω με σάλτσα, και πήρα κανονικά, και σέλερι πήρα (μεσολαβεί η ιστορία των «Αθλίων» του Ουγκώ όσο πιο άσχετα και ανερμάτιστα γίνεται), κι όπως βγήκα στο πάρκινγκ μου λέει ο κύριος «μήπως ψάχνετε λαχανάκια Βρυξελλών;» ε, και μου τα έδωσε. Τα λαχανάκια. Των Βρυξελλών. Τι; τι με κοιτάζεις τώρα έτσι, αλήθεια λέω!

 

(Σενάριο 2.)

– Ποιος ήταν αυτός που μιλούσες στο πάρκινγκ;

 

– Εεε; / – Ποιος, εκεί-ι-ινος εκείιιι; / – Τι εννοείς (Βίρνα) ποιος είναι αυτός που μιλούσα στο πάρκινγκ; Μίλα ξεκάθαρα.)

 

 

–              Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι.

 

Μουαχαχαχαχά, χα, χα, γελάω προκαταβολικά. Το σεξ για ένα Σκορπιό δεν είναι αθλοπαιδιά, ούτε συλλογή στάσεων και κινήσεων να είχαμε να λέγαμε. Είναι στάση ζωής, είναι μύηση στα μυστήρια της ύπαρξης και του κόσμου, είναι ο υπέρτατος τρόπος να δείξει την αγάπη του και να νιώσει τη δική σου αγάπη. Το να του στερήσεις το σεξ είναι η απόλυτη απόρριψη και συντριβή για ένα Σκορπιό. Αν, δε, αφήσεις αιχμές που τον πλήττουν, εκεί να δεις γλέντια!

 

(«πάλι όρεξη έχεις βρε Άρη μου; Εγώ νυστάζω αφόρητα…έχω βάλει και τις κρεμούλες μου, και τα ζεστά μου τα πυτζαμάκια με τα αρνάκια, έλα να κάνουμε αγκαλίτσες…»

 

«…κάνεις παρακεί; Τα πόδια σου είναι σαν παγάκια/έχει έξω 48 βαθμούς υπό σκιάν/με γαργαλάς/με στριμώχνεις/με πιάνει νευρικότητα κλπκλπ»

 

«…πολύ γρήγορα ολοκλήρωσες όμως…εγώ δεν, αλλά δεν πειράζει, την άλλη φορά…»

 

«…νομίζω πως αυτή η στάση είναι η πλέον βολική και για σένα, που έχεις πάρει κιλά τον τελευταίο χρόνο…»)

 

 

–              “Snowden, my name is Edward Snowden”

 

Ανοίγεις συρτάρια. Σπας κωδικούς και κλειδαριές, ξεθάβεις παλιά αναμνηστικά και τα κραδαίνεις μπροστά στη μουσούδα του χαχανίζοντας κοροϊδευτικά. Διαβάζεις ημερολόγια εφηβικά κι επαναλαμβάνεις ό,τι διάβασες μπροστά σε φίλους. Κι όλα αυτά, σαν να κάνεις το φυσιολογικότερο πράγμα στον κόσμο – ζευγάρι δεν είστε άλλωστε;

 

(«Χαχαχαχα, εδώ, εδώ κοιτάξτε! Αυτός εδώ είναι ο Άρης στη φωτογραφία, κοίτα αυτιά! Χαχαχαχα! Καλά πώς ήσουν έτσι αγάπη μου; Κι εκείνη η μάνα σου ένα κούρεμα της προκοπής δεν μπορούσε να σου κάνει, να μην είσαι σαν το Ντάμπο το ελεφαντάκι;»

 

« … «πεθαίνω από αγάπη για σένα, Ευρυδίκη…» α χα χα, ακούστε κόσμε τι έγραφε το άτομο και τα αποκαλούσε και ποίηση, σταθείτε, έχει και παρακάτω… »

 

« Δεν μπορώ να καταλάβω Άρη μου γιατί δεν έχουμε ένα κοινό προφίλ στο facebook, όπως τόσα και τόσα ζευγάρια. Άλλωστε, το ζευγάρι πρέπει να είναι ένα σώμα, μια ψυχή. Πώς σου φαίνεται το «Aris&KleopatraZouzouniaMaziGiaPanta»;)

 

 

–              Τα εν οίκω εν δήμω…

 

Κάντε την εξομολόγησή του για τα όσα συμβαίνουν στο γραφείο του βούκινο, μαζί με τα σχέδια και τις επιδιώξεις του. Βάλτε κάθε φίλο που έρχεται επίσκεψη διαιτητή στις διαφωνίες σας, να πει ποιος έχει δίκιο. Κάντε δημόσια σχόλια για τη σεξουαλική σας ζωή (αρνητικά σχόλια, βεβαίως)…

 

(«Αμ, έτσι λύνονται τα προβλήματα Άρη, όπως έκανε ο Κώστας. Ξέρετε παιδιά ο Άρης έχει αφήσει τους υφισταμένους του στο γραφείο κι έχουν ξεσαλώσει, κάνει αυτός όλο το χαμαλίκι, που είναι και προϊστάμενος – καλά, οκ, με μέσο τον ξάδερφό του, αλλά και πάλι, προϊστάμενος θεωρείται- κι οι άλλοι γελάνε εις υγείαν του κορόιδου…»

 

«Αυτά κάνει πάντα, θεία Ασπασία, ούτε το ποτήρι του δεν πάει στο νεροχύτη – μη μου κάνεις νοήματα, Άρη, όλα θα τα πω! Για πες θεία, είναι σωστό τώρα αυτό; Δεν καταλαβαίνει δηλαδή ότι κουράζομαι;»

 

«Ναι, ναι, τελειώσαμε…προ τριών λεπτών…προ πέντε λεπτών είχαμε αρχίσει, μουαχαχαχα, ναι, ναι, διάρκεια όχι αστεία, δε σου λέω τίποτα…»)

 

 

Ίσως η βασικότερη και αποδοτικότερη μέθοδος για να φύγει ο Σκορπιός από τη ζωή σου – διότι η κοινή σας ζωή λήγει αν φύγει ο Σκορπιός από μόνος του, ή αν κάποιος αποδημήσει εις τόπο χλοερό, σενάριο που λέμε να αποφύγουμε- είναι να τον πείσεις διά της εμπειρίας και μόνο, ότι ΕΣΥ δεν είσαι αρκετά καλή για κείνον, ότι ΕΚΕΙΝΟΣ βαρέθηκε, ότι ΕΚΕΙΝΟΣ δε θέλει, ότι ΕΚΕΙΝΟΣ το λήγει.

 

 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οφείλω να σου πω ότι είναι πολύ καλή ιδέα η απόκτηση ενός σκύλου – φύλακα, και οι καλές σχέσεις με τους γείτονες και το αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς σου. Όπως και ότι, αν δέκα χρόνια μετά, στα καλά του καθουμένου, συμβεί κάτι ανεξήγητα κακό (σου σκάνε τα λάστιχα του αυτοκινήτου, η προαγωγή σου βρίσκει πάντα σε τοίχο, η οικογένεια του καινούργιου σου αγαπημένου σε αντιμετωπίζει καχύποπτα σα να έχουν ακούσει κάτι κακό, ψάχνεις τη γάτα σου και δεν τη βρίσκεις πουθενά κλπ – η λίστα είναι ατελείωτη) έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι, τα όργανα με το Σκορπιό, μπορεί και να μην τελείωσαν με το χωρισμό σας…

8 Σχόλια
  1. Σας αγαπώ!!πολυ παραπάνω λοιπόν το κρατάμε. True ..

  2. Εμένα πάλι μάλλον κάτι μου έχει διαφύγει τόσο καιρό γιατί ο Σκορπιός είναι το αγαπημένο μου ζώδιο – και οι άντρες για σχέση, αλλά και οι γυναίκες για φιλία. Αλλά ίσως απλά να είμαι ένα κλασικό καρκινάκι… 🙂

  3. @Morfopoulou Maria: Μα και εγώ αν και Υδροχόος εχω υπέροχες αναμνήσεις από άντρα Σκορπιό. Ισως από τους καλύτερους ανθρώπους που εχω γνωρίσει.. Αλλα μάλλον ειμαςτε η εξαίρεση.

  4. Διαβασα την ιστορία της ζωής μου δοσμένη βεβαια με πολυ χιουμορ..αλλά το θεμα ειναι οτι μια ζωή ειμαι περιστοιχισμενη απο Σκορπιούς (πατέρας,κολλητη και σύζυγος) και εχω αντιληφθεί οτι δεν υπάρχει πιθανότητα διαφυγής..κατι που μουεπιβεβαιωσε και το αρθρο της Elizabbeth-όχι ότι θα το ήθελα κιόλας..ισως μονο καποιες στιγμες που φτάνει ο κόμπος στο χτενι.

  5. Σήμερα το διάβασα το άρθρο αλλά τι να το κάνω τώρα(;) ας το διάβαζα τον Οκτώβριο πριν γνωρίσω άντρα Σκορπιό. Λέει μεγάλες αλήθειες! Ακόμα και εγώ που ανήκω στο ίδιο ζώδιο τα είδα όλα! Δεν είχα ιδέα από άντρες Σκορπιούς. Πραγματικά σε φοβίζουν όταν ενδιαφέρονται για σένα γιατί δεν πιστεύεις ότι είναι αληθινό αυτό που ζεις γιατί είναι πολύ προστατευτικοί και τρυφεροί. Μετά όμως σε προσγειώνουν για τα καλά γιατί και ζήλια τους βγαίνει και καχυποψία για όλα ακόμα και για κάτι που έχεις ξεχάσει να τους πεις και καλά ότι πας να τους κρύψεις πράγματα. Τι μπορείς να κάνεις; Έχεις κολλήσει ήδη μαζί του ακόμα και αν ξερεις ότι δεν τον ξαναδείς ποτέ. Καλά λένε ότι δεν ξεχνιούνται αυτοί οι τύποι με τίποτα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.