Burberry, Μόδα και Μακιγιάζ Φθινόπωρο – Χειμώνας 2015

 

burberry-open

 

 

Καιρό έχουμε να δούμε μακιγιάζ  Burberry  και το συγκεκριμένο για το Φθινόπωρο του 2015 είναι εμπνευσμένο από τη συλλογή γυναικείας μόδας, του οίκου Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 με την ονομασία “Patchwork, Pattern & Prints”.

 

Voila, κάποιες φωτό από το runway για τη συλλογή, “Patchwork, Pattern & Prints”.

 

 

Burberry-Womenswear-Autumn_Winter-2015-Collection-4

 

 

burberry  aw15 -2

 

 

BURB-5-runway

 

 

burberry-3

 

 

(very boho-chic και κάποια από τα κομμάτια, μου άρεσαν πολύ)

 

Copy το παρακάτω, μια που το post για οφθαλμόλουτρο είναι, όχι για να γράφουμε και να διαβάζουμε, το μάθημα θα είναι οπτικοακουστικό σήμερα.

 

 

Αντανακλώντας τα σχέδια και τις αποχρώσεις των prêt a porter κομματιών της συλλογής με καμουφλάζ, η νέα συλλογή μακιγιάζ παρουσιάζει μία Runway Palette και δύο αποχρώσεις Burberry Nail Polish σε περιορισμένη έκδοση όπως παρουσιάστηκαν στην επίδειξη μόδας. Η νέα συλλογή μακιγιάζ παρουσιάζει και το νέο Effortless Blendable Kohl όπως επίσης και δύο νέες αποχρώσεις του Effortless Kohl Eyeliner, Storm Green No.06 and Antique Gold No.07.

 

“Το Make Up Look Φθινόπωρο / Χειμώνας 2015 έχει να κάνει κυρίως με τα μάτια – δημιουργήσαμε ένα μοντέρνο, ρομαντικό πέπλο χρώματος στα μάτια εμπνευσμένο από φυσικές αποχρώσεις. Η επιδερμίδα έχει ένα ζεστό, ματ φινίρισμα και τα χείλη είναι διάφανα και γυμνά. Το look πραγματικά συμπλήρωνε το μποέμ ύφος της συλλογής ρούχων Φθινόπωρο / Χειμώνας 2015″ δήλωσε η Make-up Artistic Consultant, τoυ οίκου Burberry, Wendy Rowe.

 

Τhe Burberry Face

 

burberry-face-fall-2015

 

Τα limited edition προιόντα

 

 

 

burberry-2015-make up collection

 

 

Τα κραγιόν της συλλογής

 

Nude Beige

 

Nude-beige-No-01

 

Nude Apricot

 

 

Lip-Velvet-Nude-Apricot-No-

 

Οι σκιές

 

 

Mink No 114

 

Eye-Colour-Cream-Mink-No-10

 

Charcoal  No 102

 

 

Eye-Colour-Cream-Charcoal-N

 

 

 

 

Ζητώντας προκαταβολικά συγνώμη από τη κυρία Στράντζαλη που θέλει να το πάει φέτος από Καλοκαίρι 2015 σε Καλοκαίρι 2016 χωρίς φθινόπωρα, χειμώνες, χριστουγεννοκαταστάσεις και λοιπά δεινά (μακριά από εκείνη) δεν αντέχω και παρόλο που έχω “εμπάργκο” από την εταιρεία, θα σας αφήσω να ρίξετε μια κρυφή ματιά σε ένα από τα καλούδια, της X-mas limited edition collection, που θα κάνει την εμφάνισή της στα stands, αρχές Νοεμβρίου.

 

Τι πρωτότυπο, εκ μέρους μου… Κόκκινο gloss σας δείχνω, Military Red No 10

 

Burberry-Make-up---Festive-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Έχουμε τεστ Ιστορίας που λέτε σήμερα και χθες το βραδάκι κατά της επτά, κάναμε επανάληψη με ανοιχτά όλα τα παράθυρα του σπιτιού και κοντομάνικα και βγήκαμε και στο μπαλκόνι. Μέσα στα διάφορα της επανάληψης, ήρθε και η σειρά της σαπουνόπερας, “Ο Κλέψας του Κλέψαντος”  aka, Δήμητρα- Περσεφόνη- Άδης με guest star- διατητή, τον Δία. Του καλάρεσε η Περσεφόνη του Άδη, την έκλεψε με το έτσι θέλω, την παντρεύτηκε και την έκλεισε down below. Και να κλάμα και τσαντίλα η Δήμητρα και να ο χαμός στο βασίλειο των Θεών και βρήκε ο Δίας τη μέση λύση, άντε 6 μήνες κάτω με τον αντρούλη σου κυρά Περσεφόνη μου και 6 μήνες πάνω με τη μάνα σου. Στις χαρές της η Δήμητρα, όταν η κόρη είναι πάνω (βάλε τ’ άσπρα σου, γίνε κρίνο και βγες από τη γλάστρα σου) όπερ για 6 μήνες έχουμε άνοιξη και καλοκαίρι. Όταν φεύγει η μοναχοκόρη να πάει στον άντρα της από κάτω, ζει ένα δράμα η Δήμητρα (άνοιξε πέτρα να διαβώ) και για 6 μήνες έχουμε φθινόπωρο-χειμώνα. «Και τώρα δηλαδή, τι εποχή, έχουμε μαμά;» με ρωτάει ο κύριος.  “Κοίτα, τι να σου πω, βρε Ρωμανέ. Μάλλον πρέπει να έχει τσακωθεί η Περσεφόνη με τον άντρα της τον Άδη και έχει έρθει λίγες μέρες να μείνει με τη μαμά της για να της φύγουν τα νεύρα και τα ’χει μπερδέψει λίγο η Δήμητρα, γιατί νομίζω ότι έχουμε «φθινοπωροκαλόκαιρο».

Ε, πως αλλιώς εξηγείται, αυτή η ζέστη, με υγρασία, με καμιά βροχή πάνω-πάνω και μετά πάλι με αφόρητη ζέστη; Ή αυτό, ή εισακούονται οι προσευχές της κυρίας Στράντζαλη.)

 

 

 

 

Αφιερωμένο λοιπόν.

 

 

 

 

 

 

17 Σχόλια
  1. Ωραία καλημέρα με Burberrikous χρώματα πάντως που όντως ταιριάζουν στην τσακωμένη εποχή φθινοπωροκαλόκαιρο!!
    Πάντα τα καλύτερα αγαπημένη μας ΒΒ guru !!!
    Πολλά φιλάκια <3

  2. Καλημέρα!!!
    Εγω νομίζω @Τζουλια.Τζουλια μου βαρέθηκε η Δήμητρα να κάνει το χατήρι μια της μάνας της μια του
    άντρα της και απόφασησε οτι χρειάζεται Μόνη της διακοπές!!! Έτσι έχουμε μια νεα εποχή όπως την ονομαςες και ΕΣΥ!!!
    Φιλία πολλα
    Υ.Γ καλά η παλέτα παραλλαγής ειναι καταπληκτικηηηηηηη

  3. @SofiaT: Μου αρέσει πάρα πολύ, ο out of the box, τρόπος σκέψης σου. “Διακοπές Μόνη” λοιπόν. Excellent! Excellent! A plus student!!

  4. Τέλεια η εκδοχή σου Τζου για την Περσεφόνη-Δήμητρα και δεν συμμαζεύεται…. αλλά προτιμώ αλήθεια αυτήν της @SofiaT. Ε, μα πια βρε παιδί μου πως το έλεγαν οι παλιές φεμινίστριες? “δεν είμαι του πατρός μου, δεν είμαι του αντρός μου, είμαι του εαυτού μου”? Πάντως με το burberrys make up δεν ξετρελλάθηκα. Αντίθετα λάτρεψα το boho style που μ΄αρέσει τόσο μα τόσο πολύ και το Military Red No 10… Ναι ξέρω δεν σας εξέπληξα έτσ?

  5. @Stella: Δεν σου άρεσε η military παλέτα; Δεν το πιστεύω. (ναι, ναι έκλεισε!! Την εκδοχή της Sofia θα του πω όταν έρθει από το σχολείο!)

  6. @Julia Κλασσικά φθινοπωρινά χρώματα. Τα βλέπουμε παντού καθε χρόνο, τέτοια εποχή. Ομορφα, αλλά όχι κάτι το ανατρεπτικό…. Ισως με αποτρέπει το Militaire…

  7. @Τζουλια@Στελλα ετσι ακριβως πρεπει να προσεξουμε
    και λιγο τον εαυτο μας οσο γινεται για να μας προσεξει και αυτος!!!
    Βεβαια δεν γνωριζω με τηνΔημητρα τι θσ γινει ???Μηπως
    Περναει καλητερα μονη στις διακοπες της εχει βρει και
    μερικες φιλεναδες και δεν λεει να γυρισει πισω!!!!! Χαχσχαχα
    Τοτε μαλλον θα δουμε αλλαγη σε ολο τον πλανητη!!!!! Χαχαχαχα

  8. Συγνώμη Περσεφόνη ήθελα να πωωωωω πάει τα εχασαααα

  9. Εδώ και μία ώρα προσπαθώ να γράψω σχόλιο και όλο και κάποιος μπαίνει στο γραφείο και με αποσυντονίζει. Ωραία τα burberry και πρόσφατα αγόρασα το weekend που μου αρέσει πολύ,πολύ. Τζούλια μου τι χαμό δημιούργησες χθες στο facebook με το clarisonic???? πανικός έγινε….
    Η ιστορία της Γ Δημοτικού είναι φοβερή , ο γιος μου έπαθε κατάθλιψη όταν ανακάλυψε ότι η ιστορία της Δ Δημοτικού δεν είναι ίδια.πολλά φιλιά μου λείψατε…

  10. Με αυτά που βλέπω δεν θα βαρεθούμε το χειμώνα,όταν(και αν επιτρέψω να)έρθει χαχαχχχα
    @Julia:σ’αγαπάω 🙂

  11. @Sofiat: Μια με τα wonderbbgirls, μια με την Περσεφόνη “Holidays Alone” νομίζω σε πάει πολύ η εποχή!! Σκίζεις σου λέω!

  12. Καλησπέρα! Εδώ και μέρες σκέφτομαι τι ρούχα να αγοράσω φέτος το χειμωνα. Μου αρέσει πολύ η φετινή μόδα και τα χρώματά,γκρενά, μουσταρδι,σοκολατί.Το μακιγιαζ μου άρεσε, τελευταία φλερταρω με το nude αλλά ακόμα δεν έχω ενδώσει.Τέλος, αχ αυτή η μυθολογία, τα παιδάκια μαθαίνουν για τα παιδάκια του Δία και τις γυναίκες του και κατόπιν αρχίζουν οι ερωτήσεις……

  13. Αν και ποτέ δεν ήμουν φανατική του συγκεκριμένου brand,με αυτά τα φανταστικά boho κομμάτια και τα τέλεια είδη μακιγιάζ άλλαξα άρδην!! Δεν χορταίνω να τα θαυμάζω (γιατί με τις τιμές που έχουν μόνο αυτό μπορώ να κάνω)και να φαντάζομαι ότι τα φοράω όλα!! @Litsa:πόσο εύχομαι και εγώ από καλοκαίρι ’15 να μεταφερθούμε στο καλοκαίρι ’16!! Πόσο δίκιο έχεις!!!! 😉

  14. τέλεια συλλογή – το budget όμως απαγορευτικό – κρίμα!
    για το μακιγιάζ τώρα.. πρέπει να έχεις καταπληκτική επιδερμίδα
    και έντονα μάτια-χείλη αλλιώς χάθηκες
    Αχ, τα ρούχα όμως σνιφ!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.