Korres Beauty News FW 2015/16, Mακιγιάζ, άρωμα & περιποίηση σώματος

 

 

korres-open

 

Πάει σχεδόν ένας μήνας από τη μέρα που ενημερώθηκα για τα πολλά και ενδιαφέροντα νέα της Korres. Το πως κρατήθηκα να μην τα αποκαλύψω όλα εκείνη ακριβώς τη μέρα ένας Θεός το ξέρει, περίμενα όμως βλέπετε την κατάλληλη στιγμή. Επιτέλους αυτή η στιγμή έφτασε και είναι η τωρινή. Στο μεταξύ είχα και όλο το χρόνο να δοκιμάσω τα νέα προϊόντα για να μπορώ να σας πω και τη γνώμη μου γι’ αυτά.

 

Τα νέα που θα μοιραστώ μαζί σας σχετίζονται με το μακιγιάζ, με τα αρώματα και με τη φροντίδα του σώματος. Αν και τα βρίσκω όλα τους υπέροχα, θα ξεκινήσω από το μακιγιάζ που είναι άλλωστε και η αδυναμία μου.

 

Μακιγιάζ

 

Ένα νέο mascara έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια Volcanic Minerals. Το Black Volcanic Minerals/ Professional Length είναι το mascara που σχεδιάστηκε για να προσφέρει εντυπωσιακό μήκος στις βλεφαρίδες. Το πλούσιο μαύρο χρώμα του με την καταπληκτική απόδοση εξασφαλίζει ένταση στο βλέμμα. Ο ακριβής διαχωρισμός και το μήκος “ανοίγουν” το βλέμμα και κάνουν τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο έντονα.

Η εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ και κεριά beeswax & carnauba σύνθεση του προϊόντος προστατεύει τις βλεφαρίδες και τις περιποιείται, διατηρώντας τες ενυδατωμένες και αποτρέποντας το σπάσιμό τους.

Το προϊόν είναι πολύ ανθεκτικό, κατάλληλο ακόμη και για τα ευαίσθητα μάτια και για τους χρήστες φακών επαφής. Κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις, μία μαύρη και μία καφέ.

 

PROFESSIONAL LENGTH MASCARA_BLACK

 

 

Η σειρά Nail Colour αντλεί έμπνευση από τη φύση και εμπλουτίζεται με επτά ολοκαίνουριες, άκρως φθινοπωρινές αποχρώσεις. Η συλλογή Nail Colour Inspired by Nature “φωτογραφίζει” τα χρώματα της φύσης και τα αποτυπώνει στο μανικιούρ μας, στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους. Ξεχώρισα τα Pure Almond (απαλό nude), Chocolate Brown (βαθύ καστανό) και Black (κλασσικό μαύρο).

 

 

NAIL COLOUR_AW15_16COLLECTION

 

 

 

Κάτι που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα από την εταιρία και οφείλω να ομολογήσω πως με εντυπωσίασε είναι οι νέες παλέτες σκιών Black Volcanic Minerals. Στη σειρά θα βρείτε τέσσερις διαφορετικές παλέτες με καταπληκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων, για κάθε γούστο. Κάθε παλέτα περιέχει τέσσερις αποχρώσεις, με διαφορετικά τελειώματα (ματ, ιριδίζον ή μεταλλικό). Η υφή τους είναι μεταξένια, απλώνεται βελούδινα στα βλέφαρα και εξασφαλίζει ανάλαφρη, απαλή αίσθηση. Το χρώμα τους αποδίδει έντονα και διαρκεί, χωρίς να βαραίνει τα μάτια στο πέρασμα των ωρών.

Οι επιλογές είναι πολλές και ταιριάζουν σε όλα τα looks, από το απαλό no-makeup μέχρι και το πιο έντονο smoky. Δεν περιέχουν parabens, mineral oils, προπυλενογλυκόλη και αιθανολαμίνες.

 

 

 

876w2872-

 

 

Άρωμα & Περιποίηση Σώματος:

 

Δύο νέα αρώματα, ένα για εσένα και ένα για εκείνον, προστίθενται στη συλλογή των eau de toilette. Τα Korres Black ενσωματώνουν στις νότες τους πολύτιμα συστατικά που αποκαλύπτουν τον αισθησιασμό και την ισχύ του μαύρου.

 

Το Black Sugar είναι ένα πουδρένιο άρωμα που θα λατρέψετε. Γλυκό και φρέσκο από τη μία, ζωηρό και μεθυστικό από την άλλη, αποπνέει θηλυκότητα, δυναμισμό και θέρμη. Μαύρη ζάχαρη, oriental lily, βιολέτα, βανίλια και καραμέλα είναι μερικές από τις νότες του.

 

BLACK SUGAR EDT

 

 

Το Black Pepper είναι γήινο και ξυλώδες. Αρρενωπό, πληθωρικό, δυναμικό και ταυτόχρονα φρέσκο, μια πολύ καλή επιλογή για τον καλό σας. Στην κορυφή θα βρείτε φρουτώδεις νότες εσπεριδοειδών και ανανά, στην καρδιά μαύρο πιπέρι, κάρδαμο και λεβάντα, στον πυρήνα πολυτελές cashmere, patchouly, guaiacwood και cedarwood.

 

 

BLACK PEPPER EDT_POUR HOMME

 

 

Νέα υπάρχουν και στην αγαπημένη μου συλλογή Korres Eau De Parfum I & II που γνωρίσαμε την περασμένη σεζόν. Τώρα η συλλογή εμπλουτίζεται με προϊόντα περιποίησης, με ένα ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος για εκείνη και με ένα aftershave balm για εκείνον.

 

 

korres-peripoiisi

 

Και δύο από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στη συλλογή αρωμάτων Korres αποκτούν συμπληρωματικά προϊόντα περιποίησης. Το γυναικείο Bellflower/Tangerine/Pink Pepper συμπληρώνεται από το αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα σώματος και το ανδρικό Blue Sage/Lime/Fir Wood από το αφρόλουτρο και το after shave balm.

 

 

korres-body

 

 

Τα νέα προϊόντα κυκλοφορούν σε δύο υπέροχα sets με αξιολάτρευτες συσκευασίες.

 

 

Ποιο προϊόν σας άρεσε περισσότερο;

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

16 Σχόλια
  1. Να λέμε καλημέρες με πρωινό ΚΟΡΡΕΣ-μό 😀

    Γέμισε το ματάκι μας και μέχρι κaι η μύτη μας μύρισε αυτά τα φανταστικά Black και σε Sugar και σε Pepper <3
    Αυτά τα θέλω !!!

    Πολλά φιλάκια ΒΒ girls μου <3

  2. Εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω το άρωμα το γυναικείο το καινούργιο.

  3. Καλημέρα! Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση των νέων προϊόντων της εταιρίας Korres!
    Χρησιμοποιώ τα προϊόντα της εταιρίας συστηματικά αρκετά χρόνια τώρα και το ίδιο κάνει και η κόρη μου πιά.
    Από τα καινούργια προϊόντα ξεχωρίζω τις σκιές και τα βερνίκια, ενώ θα ήθελα να δοκιμάσω οπωσδήποτε και το νέο άρωμα.
    Για να μην ξεχνάμε όμως και τα ήδη δοκιμασμένα προϊόντα της εταιρίας, από τα εξαιρετικά αφρόλουτρα της, έχω ξεχωρίσει και προτιμώ τα “Αμπέλι Σαντορίνης” και “Βανίλλια & Δαμάσκηνο”, τα οποία έχουν φανταστικό άρωμα που διαρκεί.

  4. Καλημέρα !!!! Τις σκιούλες τις είδα λίγο βιαστικά στο φαρμακείο και μου άρεσαν και λέω να δοκιμάσω και τη maskara που όλοι μου λένε ότι είναι καλή αλλά μέχρι στιγμής δεν έτυχε να την πάρω.

  5. Το Black Sugar βεβαια και τώρα που φεύγω για δουλειά θα περάσω πρώτα από το φαρμακείο να το δοκιμάσω(ελπίζω να το έχει φέρει)και απ’ότι βλέπω και να το αγοράσω

  6. Καλημέρα!!! Μα τι ερώτηση!! Εννοείται τα αρώματα! Πάντα περιμένω να μυρίσω τις καινούριες αρωματικές περιπέτειες του Κορρέ! Τα συνοδευτικά προιόντα για το σώμα βέβαια πάντα είναι εξαιρετικά επίσης!

  7. @Jazzy & Tassoula: Είναι αλήθεια ότι τα αρώματα Korres, έχουν αποκτήσει πολλές θαυμάστριες.

  8. @emis: Οικογενειακώς το αγαπημένο μας αφρόλουτρο Korres, είναι το Lily Bouquet.

  9. @Maryl: Πάντως σε τραβάει και το όνομα… Black Sugar.. νιώθεις ότι θα μυρίσεις, “λιωμένη ζάχαρη” και δεν είναι και εύκολο να αντισταθείς…

  10. @MariaA: Για σένα Υπουργέ μου, η τελευταία ερώτηση της Ιωάννας, ήταν ρητορική.

  11. Δύσκολο να διάλεξω ποιό προϊόν μου άρεσε περισσότερο, θα πω μάλλον τις παλέτες με τις σκιές, αν και όλα θέλω να τα δοκιμάσω! Χεχεχε 🙂 x

  12. Γεια σας,με τράβηξε το μάσκαρα,το βουρτσάκι φαίνεται καταπληκτικό.Και οι σκιες βέβαια δεν πάνε πίσω!

  13. Θα ήθελα να δοκιμάσω τη μάσκαρα.Πολύ δύσκολα βρίσκω μάσκαρα που να με ικανοποιεί πλήρως,έτσι αρκετές φορές χρησιμοποιώ δύο:για μήκος και για όγκο.Απ’την παρουσίαση δείχνει να καλύπτει και τις 2 μου ανάγκες..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.