Chanel X-mas 2015: Rouge Noir, η χριστουγεννιάτικη συλλογή.

 

chanel-x-mas-2015-open

 

Βλέπουμε x-mas συλλογές που το star limited edition προϊόν είναι μια παλέτα σκιών, ή μια πούδρα λάμψης σε λαμπερό packaging, ή ένα κραγιόν σε πολύτιμη χρυσή συσκευασία. Είναι η πρώτη φορά που μια limited edition x-mas collection, έχει ως πρωταγωνιστή-  star product, ένα βερνίκι νυχιών.

 

Βέβαια, όχι οποιοδήποτε βερνίκι νυχιών. Εδώ πρόκειται για το iconic Rouge Noire, που έκανε την εμφάνισή του στις πασαρέλες το 1995 και φέτος κλείνει 20 χρόνια ασταμάτητης παρουσίας στον κόσμο της ομορφιάς.

 

Αυτή η μαύρο- κόκκινη απόχρωση, που πλέον υπάρχει παντού, ήταν έμπνευση και δημιουργία της Gabrielle Coco Chanel, το 1926 (!). Από το 1995, που έκανε για πρώτη φορά, το ντεμπούτο του, το βερνίκι νυχιών Le Vernis Rouge Noir, aka Vamp, εξακολουθεί και είναι best seller της μάρκας.  Kαι τώρα, το all time classic Rouge Noir, θα πάρει τη θέση που του αξίζει αφού ο οίκος γιορτάζει τα γενέθλιά του, με μια limited edition σειρά x-mas μακιγιάζ.

 

 

chanel-x-mas-2015-face

 

 

Φυσικά το βερνίκι πλαισιώνουν και κάποια ακόμα προϊόντα τα οποία, θα δούμε τώρα.

 

 

Aν και σε αυτή τη συγκεκριμένη limited edition συλλογή θα περίμενα κραγιόν σε vamp κόκκινες, μοβ, burgundy αποχρώσεις και μαύρο packaging με χρυσό C λογότυπο (δίκιο δεν έχω;) εντούτοις η Chanel με εξέπληξε με τα διπλά υγρά κραγιόν Rouge Double Intensité, σε ροζέ αποχρώσεις – Light Rose, Pink Twist, Shocking Pink καιτο Plum Desire ( ένα πιο σκούρο δαμασκηνί) Επίσης έχω την εντύπωση ότι τα μπέρδεψε λίγο η αγαπημένη μάρκα, στα κραγιόν, αφού όπως βλέπετε και το μοντέλο της καμπάνιας, burgundy rouge noir χείλη, έχει.

 

 

 

chanel-x-mas-4

 

 

Για το μακιγιάζ των ματιών, ο οίκος προτείνει την τετραπλή παλέτα σκιών Chanel Signe Particulier Exclusive Creation 4 Ombres, καθώς και την κρεμώδη σκιά Illusion DOmbre. Kaι στα δυο προιόντα θα παρατηρήσετε την μαύρο-κόκκινη απόχρωση Rouge Noir, ενώ το μακιγιάζ των ματιών ολοκληρώνεται με το μαύρο μολύβι  Le Crayon Khôl Rouge Noir.

 

 

 

 

chanel-x-mas-3

 

 

 

To star βερνίκι νυχιών Rouge Noir Νο 18, πλαισιώνεται από δυο ακόμα βερνίκια νυχιών, το απίθανο (if you allow me to say so) Le Vernis Rose Fusion Νο 757, αλλά και το στραφταλιζέ top coat, Le Top Coat Lamé Rouge Noir ,όπου η εταιρεία προτείνει να το απλώσετε πάνω από το Rouge Noir για ξεχωριστές βραδιές.

 

chanel-x-mas-2015-2

 

Ολοκληρώστε την εμπειρία Chanel (ναι, ναι,  με κάποιες μάρκες είναι σχεδόν εμπειρία να κρατάς στα χέρια σου τα προϊόντα τους) με το νεσεσέρ Les Minis De Chanel, που περιλαμβάνει 5 mini, έξτρα χαριτωμένα πινέλα μακιγιάζ για τα μάτια, το πρόσωπο και τα χείλη

 

 

 

chanel-x-mas-2015-5

 

 

 

 

Η συλλογή Chanel Collection Rouge Noir Absolument, θα είναι κοντά μας αρχές Νοεμβρίου (ίσως υπάρχει ήδη σε κάποια καταστήματα) και αν δεν είχατε πάρει και βάλει ποτέ στο παρελθόν στα χέρια σας ένα “Vamp” (που αντιγράφτηκε όσο κανένα άλλο βερνίκι νυχιών) ίσως φέτος ήρθε η στιγμή.

 

 

 

 

 

Μένω λίγο ακόμα στη Chanel και σε μια ακόμα συλλογή την Blue Rhythm, αυτή τη φορά με κεντρικό θέμα το μεσογειακό μπλε και τις αποχρώσεις του.

 

 

chanel-blue-1

 

 

Μπλε Βλέφαρα με την παλέτα Tisse Jazz…

 

MA2013_13_0020_1

 

….τη μονή σκιά Ombre Essentielles Swing

 

MA2013_03_0025_4

 

 

….μπλε Νύχια με το βερνίκι νυχιών Fortissimo,

 

 

MA2013_22_0001_2

 

 

 

 

cf MA2014_13_0017

 

 

Και τέλος μπλε- τυρκουάζ βλεφαρίδες, με τη μάσκαρα Jazzy Blue, αφιερωμένη προφανώς στη «δική» μας Jazzy. Σε αντιγράφει η Chanel, αγαπημένη (άσε που νομίζω ότι σου μοιάζει λίγο το μοντέλο με τη μπλε σκιά και δεν ξέρω τι “πονηριές” έχεις κάνει και δε μας τις λες)

 

 

Cils-Scintillants-Jazzy-Blu

 

 

 

 

 

25 Σχόλια
  1. Είναι ΟΛΑ ΑΠΙΘΑΝΑ!!! ΟΛΑ μα ΟΛΑ! Ειλικρινά δεν βρίσκω κάτι να μην μου αρέσει. Και ναι, συμφωνώ, τα χρώματα του Rouge Double Intensité κάνουν πιο πολυ Estee, παρά Chanel, ωστόσο μ΄αρέσει πολύ που ξαναβλέπω το smoky με nude χειλια (στη φωτό με το μοντέλο), το θεωρώ πολύ πιο classy απο την πρόσφατη ταση των smoky με έντονα χείλια. Ισως γι΄αυτό….

  2. τι ωραίο χρώμα η μπλε μάσκαρα αν και πιο καλοκαιρινό ή για “ανταύγιες” στα βλέφαρα.. επίσης τα πινέλα τα λάτρεψα αν και μου θυμίζουν κάτι bobbi brown που έχω σε μέγεθος και ποικιλία (αν θυμάμαι καλά επίσης από Χριστουγεννιάτικη συλλογή) αν και ποτέ δεν λέω όχι σε άλλο ένα ή πολλά καλά πινέλα!!!

  3. @Stella: Α, κατάλαβα. Εννοείς τη φωτογραφία του δεύτερου μοντέλου, με τα smoky μάτια και τα λαμπερά, αλλά nude χείλη. Ναι σε αυτό το μακιγιάζ το μπλε χρώμα στα μάτια είναι πολύ compact, ενώ στο Rouge Noir είναι πιο ντεγκραντέ και δεν μπορώ να πω, μου αρέσει η παρέα του με τα μπορντό χείλη.

    (πράγματι! Βγάλε το Chanel από τη συσκευσία και νομίζει ότι βλέπεις, Estee στα κραγιόν!)

  4. @alkistis: “Ανταύγειες στα βλέφαρα”. Πολύ μου άρεσε αυτό! Όσο για τα πινέλα, πολύ σωστά το λες: όσα και να έχουμε ποτέ δεν είναι αρκετά!!

  5. @Julia Ναι, απλα άλλο να βλέπεις την πρώτη φωτο σε μοντέλο κι άλλο στην πραγματική ζωή. Μπορείς πολύ εύκολα να το χάσεις. Ενω η δεύτερη επιλογή είναι και safe και εντυυπωσιακή!
    To c(l)opy paste των brands νομίζω πλέον πρέπει να θεωρείται δεδομένο και ξέρεις γιατί? Γιατί εμείς είμαστε πλέον αχόρταγες, η κατανάλωση είναι χειμαρρώδης κι έτσι προσπαθούν να πάρουν όλοι από όλα τα κομμάτια της πίττας. Κάποτε π.χ το μακιγιάζ ήταν χειμώνας-καλοκαίρι. Τωρα προστέθηκαν άνοιξη και φθινόπωρο ακόμα και στα χρώματα των νυχιών. Αυτό έχει ωστόσο ως αποτέλεσμα να χάνεται η απόλυτα διακριτή ταυτοτητα του Brand. Π.χ Τα εξαιρετικά εντυπωσιακά κι ανατρεπτικά τα είχε ο Dior κι ο Υ.S.Laurent, τα προχωρημένα η Chanel τα κλασσικά η Lancome κι η Estee. Τώρα να, βλέπουμε κραγιονάκια “Estee” στη Chanel. Ωστόσο, δεν θέλω να αδικήσω την Chanel, ολα όσα είδα τα βρίσκω υπέροχα και πολύ προχωρημένα!

  6. Εχω αρχισει να σκεφτομαι χειμωνιάτικα ρούχα και το ποστ ήρθε πανω στην ωρα να “ντυσει” και τα ακρα μου! Καταπληκτικά χρώματα. Ζεστά κ τόσο μοντέρνα χχχ

  7. @Julia ναι ίσα ίσα για ένα διακριτικό αποτέλεσμα… Σήμερα το έλεγα σε μια φίλη που με είδε να βάφομαι με 2 μάσκαρα μια μαυρη για βάση και μια πολύ έντονη πετρολ-πράσινη ίσα ίσα για χρώμα και έτσι μου βγήκε αυθόρμητα η λέξη “ανταυγιες” και για τις βλεφαρίδες

  8. @lydia: Και εγώ έτοιμη για χειμωνιάτικα ρουχα είμαι (ή τουλάχιστον φθινοπωρινά – κανά leather jacket) αλλά έχει 25 βαθμούς σήμερα πάλι και είμαι με το κοντομάνικο.

  9. Η Chanel μας κοπιάρει….
    Όταν τα λέω εγώ ότι μας διαβάζουν και όταν κάτι τους κάνει κλικ μας το κλέβουν!!!
    Χαλάλι σου Chanel μου!!!
    Εμείς τα ΒΒ girls είμαστε μπροστά!!!
    Με το μοντέλο πολύ θα το ήθελα αλλά ειλικρινά δεν είμαι εγώ!!! 😛
    Jules μου αγαπημένη είδες το team που έχεις κάνει εδώ!!
    Chanel Inspo by Beautyblog !!!!
    Την αγάπη μου και τις αγκαλιές μου μοναδικά μου ΒΒ <3

  10. Ααααχ Chanel αγαπη μεγαλη και παντοτινη! (ναι εγω που δεν τρωω σοκολατες,τις αντικαθιστω με chanel!) η αληθεια ειναι οτι τα τελευταια χρονια, η αγαπημενη μου εταιρεια, περα απο καποια συγκεκριμενα προιοντα μου φαινεται πολυ safe στα λανσαρισματα της! Πχ εγω για το Vamp η Rouge Noir, οπως θελετε πειτε το, θα εκανα μια συλλογη βασισμενη εξ’ολοκληρου σε αυτους τους τονους. Τα υγρα κραγιον, αν και σχετικα προσφατο λανσαρισμα,ειναι πολυ ουδετερα για να τα ενταξουν στην νεα συλλογη.. Το ιδιο και η παλετα..Μονο τα βερνικια ειναι πανεμορφα και νομιζω πως τελικα εκει θα καταληξω,το βλεπω! Μηπως να παρω ενα τηλ τον Karl, ισα που προλαβαινει να αλλαξει τη συλλογη,χιχι! φιλακια!

  11. @Stella Damaskinidou Μη μου βάζεις ιδέες, μη μου βάζεις ιδέες, θα καταστραφώ οικονομικά!!! Δηλαδή μου λες, ότι αντι να βγαίνω στο 5λεπτο, στην Καραγιωργης Σερβίας στο περίπτερο για μια “υγείας”, να κατηφορίζω την αμαρτωλή Ερμού για Sephora και να πνίγω τον καημό μου στα Chanel? Μου βάζεις ιδέες συνονόματη…. μου βάζεις ιδέες “Symphoras”!

  12. Δεν ξέρω αν φταίει το ζώδιο μου,αλλά κάθε φορά που βλέπω μπλε ή τυρκουάζ σε μακιγιάζ ενθουσιάζομαι..Τι φοβερή παλέτα η Tisse Jazz αλλά και η μονη σκιά τέλεια!! Μπράβο στη Chanel δεν ήξερα τι να πρωτοθαυμάσω!

  13. @Stella χαχα εμενα ετσι στο δεκαλεπτο ειναι το concept store της chanel εδω στη Θεσσαλονικη!εε συμφορα το λες οσο να ναι χεχε!

  14. Όλα μου αρέσουν,πώς θα μπορούσα να ισχυριστώ το αντίθετο;Η αδυναμία μου είναι όμως η κρεμώδης σκιά και τα βερνίκια.

  15. @Litsa: Θα μας πεις τελικά, ή πρέπει να μαντέψουμε; Τουλάχιστον βοήθησε μας λίγο. Είναι από τη συλλογή Rouge Noir ή απο τη συλλογή Blue Rhythm?

  16. @stella X 2: Στην Stella #1, έχω να πω, σώθηκες αδερφή μου που το concept store Chanel, δεν έχει κατηφορήσει προς Αθήνας. Στην Stella#2- καταστράφηκες αδερφή μου με το concept store Chanel στην Θεσσαλονίκη, ε και δίκιο έχεις, ήμουν εκεί και το είδα.

  17. @marianna: Ξέροντας εδώ και χρόνια την αδυναμία σου στις “δαμασκηνί” σκιές ήμουν σίγουρη ότι θα διάλεγες αυτή την α-πί-θα-νη μαυρο-κόκκινη κρεμώδη σκιά.

  18. @Μaryl: Σχεδόν μας, “υπνωτίζει” εμάς τις Υδροχόους το μπλε και όλες του οι αποχρώσεις…

  19. Τώρα θα με πείτε τρελή, αλλά εγώ κόλλησα με τα Les Minis De Chanel. Επειδή έχω όλων των ειδών τα πινέλα σε κανονικό μέγεθος, θα ήθελα και αυτό το κιτάκι να το παίρνω μαζί μου παντού!!!

  20. @Flora: Μα τι λες τώρα; Πολύ σωστά διάλεξες. Μόνο και μόνο αυτό το νεσεσεράκι (και άδειο- μη σου πω) είναι όνειρο!

  21. Μα πραγματικά είναι πολύ ωραίο, αλλά φαντάζομαι εξωπραγματική τιμή…

  22. Rouge Noir φυσικά,για να μπω δυναμικά στο χειμώνα 😉

  23. @Litsa: Επιτέλους!! Αν σε πείσω και εσένα ότι ήρθε ο καιρός για χειμώνα και x-mas είμαι happy!!

  24. Πωπω, μύρισαν Χριστούγεννα (βοηθάει και ο καιρός βεβαίως – βεβαίως)! Είναι όλα υπέροχα, ιδίως το Rouge Noir και η παλέτα Tisse Jazz. Ακόμη και εγώ που δε φοράω μπλε σκιά (δε μου πάει καθόλου, θαρρώ), νομίζω πως για αυτή θα έκανα μια εξαίρεση!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.