Fashion News: H&M και Balmain, η νέα συνεργασία.

 

landscape-1445434557-hbz-balmain-hm-instagrams

 

Με ονόματα όπως η Gigi Hadid, η Jourdan Dunn, η Karlie Kloss, η Alessandra Ambrosio και σταρ της βραδιάς το supermodel (πλέον) Kendall Jenner, η οποία άνοιξε και το show, έγινε το λανσάρισμα της πολύ αναμενόμενης νέας συλλογής Balmain & H&M, στη Νέα Υόρκη πριν λίγες μέρες.

 

Highlight στην πασαρέλα το re-union έστω και μόνο για μια νύχτα μόδας, των Backstreet Boys.

 

 

Backstreet-Boys

 

 

Ο οίκος Balmain είναι για φέτος ο νέος «συνεργάτης» – guest star της αλυσίδας,  η οποία μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με τους:  Karl Lagerfeld (2004)  Stella Mc Cartney (2005),  Viktor & Rolf (2006),  Jimmy Choo (2009),  Versace (2011),  Marni (2012),  Alexander Wang (2014)  κ.α.

 

 

 

20OTR-web-blog427

 

 

Mια που μιλάμε για Η&M,  το brand, γιόρτασε πρόσφατα τα εγκαίνια του μεγαλύτερου flagship καταστήματος- όχι μόνο στην Ελλάδα- αλλά και σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το κατάστημα, έκτασης 3.900 τ.μ βρίσκεται στην οδό Ερμού 22 στο ιστορικό εξαώροφο διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο, και θα περιλαμβάνει συλλογές μόδας για γυναίκες άντρες και παιδιά, είδη σπιτιού και είδη μακιγιάζ. Μέσα στο 2016 αναμένεται να λανσάρει ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, ενώ σύντομα θα πραγματοποιήσει είσοδο και στην κυπριακή αγορά. Η Η&Μ, απαριθμεί 32 καταστήματα σε 11 πόλεις: Αθήνα,Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα και Χανιά.

 

 

Ermou+H&M

 

 

 

 

Από τη νέα συλλογή, Balmain for H&M:

 

 

kendall-jenner-balmain-hm

 

 

joan-smalls-balmain-x-hm

 

 

GettyImages-493520032_426x639

 

 

hm1

 

 

hm-2

 

 

hm-6

 

 

hm-7

 

 

hm-8

 

 

hm-9

 

 

hm-10

 

 

hm-11

 

 

hm-12

 

 

hm-13

 

 

hm-14

 

 

hm-15

 

 

hm-16

 

 

 

Η συλλογή αναμένεται ταυτόχρονα σε όλα τα H&M’s παγκοσμίως, στις 5 Νοεμβρίου δηλαδή right on time, για shopping λίστες, που αφορούν γιορτινές εμφανίσεις.

 

Backstreet Boys “Everybody” (Backstreet’s Back)  – λύσσαγα στο χορό με αυτό παρακάτω.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Ναι! Είμαι σίγουρη, ότι δεν είχατε την παραμικρή αμφιβολία! Εχω ήδη επισκεφθεί το νεό H&M στην Ερμού και είναι μεγαλειώδες. Χτυπησα ήδη ζακετούλα-πόντσο aka: “I love Mexico – το σομπρέρο μου λείπει” από την Παρασκευή και είμαι πανευτυχής. Ενοιωσα, ότι βρίσκομαι σε ευρωπαική μεγαλούπολη και πάλι (όχι δεν είμαι δυστυχώς…η Αθήνα απέχει ακόμα…)!

  2. Υπέροχα όλα τα σύνολα με top στην προτίμηση μου την τέλεια μαύρη φόρμα που θα την “χτυπήσω”με την πρώτη ευκαιρία,ελπίζω μόνο να προλάβω γιατί σπάνια προλαβαίνω τέτοια ωραία κομματια στα H&M παρόλο που είμαι πιστή πελάτισσα τους(ειδικά τα ρουχαλάκια της 3χρονης μου είναι σχεδόν όλα H&M)!

  3. Άσχετο, αλλά μια χρονιά είχε συνεργαστεί και με τον Matthiew Williamson… Έχω ακόμα κάποια κομμάτια!

  4. Μια χαρά η νέα συλλογή.Αν θέλετε να με τιμωρήσετε στείλτε με την ημέρα της άφιξης εκεί,στο πλήθος…
    Μουτς

  5. Τα ρούχα δεν παίζονται, αλλά θα γίνεται σκοτωμός πάλι!! 🙁

  6. Εγώ πάλι όποτε πάω στο Η&Μ δε βρίσκω τίποτε..αρκετά εντυπωσιακά κομάτια αλλά,δεν ξέρω,δεν μου κάνει κάτι κλικ….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.