La Mer: To έλαιο “The Renewal Oil”

 

la mer-the renewal-oil-open

 

Σήμερα θα μιλήσουμε για πολυτελή περιποίηση και πιο συγκεκριμένα για το νέο προϊόν της La Mer, The Renewal Oil.  To The Renewal Oil είναι το έλαιο που περιποιείται εντατικά την επιδερμίδα μας προσφέροντας παράλληλα μία μοναδική εμπειρία για τις αισθήσεις.

 

Είναι ιδανικό για την περιποίηση του προσώπου και ταυτόχρονα κατάλληλο για τα μαλλιά και το σώμα. Ενυδατικό και βαθιά θρεπτικό, ενισχύει τη λάμψη και την υγεία της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή και προστατευμένη.

 

Εμπνευσμένο από τα έλαια του Miracle Broth με τα δραστικά θαλάσσια ενεργά συστατικά του, από ευκάλυπτο και σουσάμι, συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων και στη αποκάλυψη μιας επιδερμίδας νεανικότερης και πιο φωτεινής. Παράλληλα, έχει την ιδιότητα να απαλύνει την όψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων και να συντελεί στην ανόρθωση της επιδερμίδας. Το The Renewal Oil μιμείται την υδρολιπιδική δομή του δέρματος, με το νερό και τα εξαιρετικά έλαια. Είναι διφασικό, γι αυτό μην ξεχάσετε να το ανακινήσετε καλά πριν τη χρήση.

 

Η υφή του είναι λεπτή και απαλή σαν μετάξι. Διατηρώντας την πολυτελή αίσθηση του ελαίου, απλώνεται σαν νερό στην επιδερμίδα και απορροφάται κατευθείαν, χωρίς να δημιουργεί λιπαρή αίσθηση. Η σύνθεσή του είναι σχεδιασμένη να απορροφάται στο δευτερόλεπτο και να διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, για να μπορούμε να απολαύσουμε ενισχυμένα οφέλη περιποίησης. Αν και έλαιο, δεν το αισθάνεσαι στην επιδερμίδα σου, γι’αυτό άλλωστε θα το συνιστούσα σε όλες σας, ανεξάρτητα από τον τύπο της επιδερμίδας σας.

 

 

 

gcoil13 - The Renewal Oil##########g##########LA MER

 

Στο The Renewal Oil συναντώνται το αναζωογονητικό άρωμα του ωκεανού και το αιθέριο άρωμα των λουλουδιών. Οι αισθήσεις χαλαρώνουν, ταξιδεύουν και η εφαρμογή μετατρέπεται σε μία απολαυστική εμπειρία φροντίδας.

 

Το The Renewal Oil μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως primer, πριν το serum, ή αν δεν χρησιμοποιείτε serum πριν την κρέμα περιποίησης. Ακόμη, μπορείτε να εφαρμόσετε δύο σταγόνες προϊόντος στην επιδερμίδα σας κάθε φορά που αισθάνεστε πως το έχει ανάγκη.

 

Beauty tip: Αναμείξτε μία σταγόνα από το The Renewal Oil με την κρέμα σας και μετά εφαρμόστε. Η υφή της θα μεταμορφωθεί και εσείς θα νιώσετε αμέσως πιο ενισχυμένη τη δράση της.

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

10 Σχόλια
  1. Καλημέρα, πολύ θα ήθελα να το δοκιμάσω και το λάδι και την θρυλική la mer cream.

  2. Εντάξει τα La Mer είναι από τα καλύτερα πολυτελή καλλυντικά και καθε φορά που επισκεφτομαι τα Hondos δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα θαυμάσω και τα φλερτάρω..πάντα από μακριά γιατί είναι απλησιαστα για το δικό μου βαλαντιο

  3. Καλησπέρα
    Shake it and wear it!!! Και οι μαγικες του μπουρμπουληθρες θα κάνουν όλη την δουλειά!!!Magic!!!
    Αυτο το προϊόν πρεπει κάποια στιγμή να καταφέρω να το δοκιμάσω!!!

  4. Φανταστικό προιόν, μακάρι να μου το’φερνε ο Αι Βαασίλης!!!
    Φιλιά πολλά bbgirls και καλό Σαββατοκύριακο!!

  5. Ας γράψουμε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη όλες μήπως κ μας το φέρει!!!Φιλια!!

  6. Στις παλιες,καλες εποχες (και με τις φοβερες εκπτωσεις 50% του Χοντου)χρησιμοποιουσα την κρεμα La Mer.Ειναι ο,τι καλυτερο εχω βαλει ποτε επανω μου.Κρεμα για οσκαρ,ολες οι υπολοιπες ωχριουν μπροστα της.Μπορω να πω διθυραμβικες κριτικες.Με ενα τεραστιο αλλα…Η τιμες ηταν-υποθετω οτι θα ειναι ακομη-εξωπραγματικες.Απευθυνονται σε αλλα βαλαντια.Τυχαια,τοτε,ειχα διαβασει οτι με αυτην παστονοταν η Μαντονα.Και λεω “αυτην” γιατι οταν πρωτοηρθε η La Mer ηταν μια και μοναδικη,και μετα αρχισε να εμπλουτιζεται η σειρα σιγα-σιγα.

  7. Εχω ακούσει τα καλύτερα για αυτο το προιόν και προσφατα το ειχε λανσαρει και η Μενεγάκη στην εκπομπή της, μάλιστα στο εξωτερικό περιμεναν την κυκλοφορία του πως και πως. Όμως πραγματικά ρε παιδιά είναι απλησίαστο!! Τζούλια μηπως θελεις να μας το χαρίσεις??? Χι χι χι!!!!!!

  8. θα πρέπει να είναι καταπληκτικό αλλά για άλλες εποχές ή αν στο κάνουν δώρο!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.