Neal’s Yard Remedies: Φυσικά προιόντα για τον άντρα και δώρο για κυρίους!

 

NYR-Men-Face care

 

 

Όταν μιλάμε για αντρικές σειρές περιποίησης μου έρχονται πολλές εταιρείες με αγαπημένα προϊόντα. Όταν όμως μιλάμε για οργανική αντρική φροντίδα, μου έρχεται στο μυαλό μόνο μία!

 

Η σειρά  Neal’s Yard  Remedies NYR είναι η αντρική πρόταση της Νο.1 βρετανικής εταιρείας καλλυντικών με πραγματικά οργανικά προϊόντα και πολύ αυστηρούς ελέγχους. Σε σχέση με άλλες εταιρείες, τα προϊόντα δεν είναι πολλά, συνεπώς, σε καμία περίπτωση, δεν μπερδεύεται ο αγοραστής με το πιο μπουκαλάκι να αγοράσει και αφορούν συνολικά την αντρική φροντίδα δέρματος, αρχής γενομένης από το ξύρισμα.

 

Το close shave oil είναι ένα λάδι που τοποθετείται πριν το ξύρισμα, προκειμένου να μαλακώσουν τα γένια, να ανασηκωθούν, να γλιστρήσει η λεπίδα πιο εύκολα και να αποτραπούν οι ερεθισμοί. Ένα οργανικό λάδι για το ξύρισμα, ιδιαίτερα αποτελεσματικό και συσκευασμένο έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να μεταφέρεται εύκολα. Η θρεπτική του σύνθεση από έλαια jojoba και νυχτολούλουδου προσφέρει τόνωση και σφρίγος στην επιδερμίδα.

 

 

NYR-shave-oil

 

 

 

Το παραδοσιακό σαπούνι ξυρίσματος Close Shave Soap, θα ξεσηκώσει αναμνήσεις από τον παππού. Χρησιμοποιείται με το κλασικό πινέλο, κάνει φοβερή σαπουνάδα. Περιέχει έλαιο κοκοφοίνικα, λεβάντας και σιταριού. Extra tip: επειδή δεν ξυρίζομαι συχνά τελειώς, όταν το κάνω, εφαρμοζω το λάδι στα γένια από το προηγούμενο βράδυ… Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

 

NYR-face-shave-soap-men

 

 

Η Neal’s Yard Remedies NYR Close  Shave  Cream δημιουργεί μια παχιά και κρεμώδη σαπουνάδα που καθαρίζει σε βάθος και απαλύνει σε συνδυασμό με εξισορροπητικό κόκκινο άργιλο, στυπτικό μήλο και ελαιόλαδο που μαλακώνει το δέρμα.

 

NYR-shave-cream

 

Το Neal’sYard Remedies NYR Calming After shave Balm δροσίζει, προσφέροντας προστασία και απαλότητα στο δέρμα. Οι καταπραϋντικές ιδιότητες της λεβάντας και του κατιφέ, η αναζωογονητική δράση της αμαμηλίδας και η θρεπτική αξία της ελιάς συνδυάζονται, για να δώσουν στην επιδερμίδα απαλότητα και αίσθηση ξεκούρασης.

 

 

NYR-after-shave-balm

 

 

Περνώντας στην περιποίηση της επιδερμίδας, η σειρά έχει ένα πολύ ωραίο καθαριστικό, το Neal’s Yard Remedies NYR Purifying Face Wash καθαρίζει σε βάθος χωρίς να τραβάει το δέρμα. Τα ήπια φυτικά συστατικά καθαρισμού συνδυάζονται με αντιοξειδωτικό τσάι rooibos και με ένα θεραπευτικό μίγμα αιθέριων ελαίων, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό, ανανέωση και φρεσκάδα. Ο απαλός αφρός αφαιρεί τους ρύπους από το δέρμα, αφήνοντάς το καθαρό κι ανανεωμένο. Το αντιοξειδωτικό συστατικό rooibos, που προέρχεται από το θάμνο του κόκκινου τσαγιού, δίνει δύναμη στο δέρμα, ενώ συνδυάζεται με την επανορθωτική δράση της καλέντουλας (κατιφές), γνωστής από χρόνια για τις αναζωογονητικές της ιδιότητες.

 

 

 

NYR-Face-wash-men

 

 

 

Τέλος, για ενυδάτωση και αντιγήρανση τη σκυτάλη παίρνει η Rejuvenating Moisturiser. Περιέχει πράσινο καφέ για βαθιά ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία, καθώς και cleavers (κολλητσίδα) για τόνωση και απάλυνση των λεπτών γραμμών, συστατικά που βοηθούν στην ανανέωση και την προστασία του δέρματος από την πρόωρη γήρανση.

 

 

NYR-moisturiser-men

 

 

 

 

Όπως καταλαβαίνεις, τα φυσικά αρώματα των προϊόντων από τα φυτά και τα αιθέρια έλαια σε ταξιδεύουν (εμένα δηλαδή) σε αγγλική επαρχία της βικτωριανής αποχής και αν σου αρέσει η παραδοσιακή περιποίηση που έχει αρχίσει κι επιστρέφει δυναμικά, τότε αυτή τη σειρά αξίζει να τη δοκιμάσεις.

 

 

 

Και επειδή πραγματικά αξίζει, ίσως πρέπει 3 από εσάς, να έχετε την ευκαιρία να την δοκιμάσετε τη σειρά NYR, μέσα από εδώ. Άφησε λοιπόν ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post είτε εσύ ο ίδιος, είτε το αγαπημένο σου bb girl, που θέλει να σου κάνει ένα όμορφο δώρο (βλέπεις, σύμφωνα με την chief editor, πλησιάζουν “επικίνδυνα” οι γιορτές..) και σύντομα θα δεις τα αποτελέσματα αυτού του μικρού, impromptu, διαγωνισμού με σχόλιο κάτω από αυτό το post.

Tα 3 προιόντα που θα έχετε την ευκαιρία κερδίσετε είναι τα εξής:

 

 

 Το NYR Close Shave Oil

To NYR Calming After Shave Balm

To NYR  Rejuvenating Moisturizer

 

 

 

 

Neal's Yard Remedies- for men

 

 

 

 

 

 

 

Θα τα ξαναπούμε (σύντομα),

Κ. 

 

Είμαι ο Κωνσταντίνος.

Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσίαζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

 

 

 

239 Σχόλια
  1. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

  2. αντρουλη μου κοιτα τι εχει η τζουλια για σενα!

  3. Ο,τι πρέπει για το αγόρι μου! Μακαρι να του κάνω αυτό το δώρο! Ευχάριστουμε πολύ!!

  4. Καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες!!! Υπέροχο το δώρο σας…Ευχαριστούμε πολύ.

  5. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!

  6. καλησπερα!!! οτι καλυτερο δωρο για μενα!!! το χρειαζομαι αφου ξυριζω και κεφαλι!! θα ηθελα να δοκιμασω τα προιοντα !!

  7. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΔΩΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FB:ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ

  8. θα ηθελα πολυ…νατο κανω δωρο !!!

  9. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ με ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ – ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΤΥΧΕΡΗ για να το ΚΕΡΔΙΣΩ για το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΓΟΡΙ

  10. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!

  11. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!

  12. Φανταστικό δώρο για τον άντρα μου…Ευχαριστούμε πολύ!

  13. Ο μόνος πραγματικά Κύριος που θα ήθελα να προσφέρω το δώρο αυτό είναι ο λατρεμένος μου παππούς που με έχει μεγαλώσει σαν πραγματικός μου πατέρας.

  14. Καταπληκτικο δωρο για τον αγαπημενο μου! Ευχαριστουμε πολυ!!

  15. Πολύ ωραίο δώρο για το bb boy μου τα προϊόντα της NYR!

  16. ευχαριστουμε τελεια δωρακια για τον πατερα μου
    καλη τυχη σε ολους
    🙂

  17. Υπέροχο δώρο για να του το κάνω δώρο! 🙂

  18. Τι υπέροχο δώρο για τον μπαμπά μου!! Ευχαριστούμε :)) Καλή μας τύχη! χοχοχ

  19. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

  20. MAKAΡI NA EIMAI TYXEΡH… ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ…ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ!!

  21. πολλές γιορτές πλησιάζουν επικίνδυνα και γενέθλια επίσης!!! 🙂

  22. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ…..ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

  23. τελειο δωρο για τον αντρα μου

  24. Την τιμητική τους έχουν τα bb boys βλέπω και ήρθε η ώρα να δώσω τα 3 τυχερά ονόματα που θα δοκιμάσουν τα δώρα express που ετοιμάσαμε με της Miss J!

    Λοιπόν, το ε-ξαι-ρε-τι-κο, close shave oil θα πάει στον κύριο Δημήτρη Βασιλειάδη, το balm θα παέι στην κυρία ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ενώ την αντιοξειδωτική κρέμα προσώπου θα πάρει ο κύριος theodoros christoforidis!!

    Με γεια σας. Οι αποστολές θα γίνουν το επόμενο 10ήμερο αφού δώσετε τα στοιχεία σας στο mail που θα έρθει στο inbox σας.

    Περιμένω εντυπώσαεις….
    Θα τα ξαναπούμε,
    Κ.

  25. τέλειο για το συζυγό μου!Ευχαριστούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

  26. Πολυ ωραιο δωρο για το αγορακι μου!!!

  27. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

  28. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ !!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.