Stella’s Recip-Y, MIRACLE! Night Face Mask: Video και reviews.

 

miracle-1

 

Θα έλεγα, ότι η Stella’s Recip-Y, MIRACLE! Night Face Mask αυτή η  overnight mask, είναι τo μικρό “θαύμα” που μπορούμε ν’ απολαμβάνουμε όλες πλέον. Πρόκειται για τη δεύτερη μάσκα της σειράς MIRACLE! και είναι ειδικά μελετημένη για σύσφιξη και ανόρθωση προσώπου, περιγράμματος και προγούλι, ενώ παράλληλα είναι δραστικά αντιρυτιδική, προσφέροντας φρεσκάδα, λάμψη και ανανέωση στην επιδερμίδα.

 

Περιέχει φυσικά βιολογικά συστατικά, πολύτιμα φυσικά και αιθέρια έλαια, από τα πιο ακριβά κι αναντικατάστατα για τις ιδιότητες τους, όπως το μύρο, το καρότο, το αβοκάντο και πολλά ακόμα φυσικά συστατικά αυστηρά επιλεγμένα. Είναι στην ίδια λογική με την πρώτη μάσκα της σειράς, την MIRACLE! Night EYE Mask δηλαδή φοριέται ως μία overnight mask, μόνο νύχτα λόγω συστατικών, σε όλο το πρόσωπο, το περίγραμμα, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα σημεία που απαιτούν μία ενισχυμένη δράση.

 

Αλλά ας αφήσουμε την ίδια τη Stella,  να μας πει   για την MIRACLE! Night FACE  Μask και φυσικά όπως πάντα, ακολουθούν και τα reviews όσων από εσάς, την έχετε ήδη δοκιμάσει.

 

 

«Μελέτησα τα συστατικά που χρειαζόταν για ένα δραστικό αποτέλεσμα και τα εφάρμοσα αντλώντας την δύναμη των αιθέριων και φυτικών ελαίων κι έτσι κατέληξα σε μια overnight mask που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μαζί, ενώ εσύ κοιμάσαι…. Σύσφιξη, ανόρθωση προσώπου και περιγράμματος, αυτή την έξτρα βοήθεια στο προγούλι….  Μια μάσκα να μην χρειάζεται να μετράς ώρα, να την φοράς όλο το βράδυ και το πρωί να ξυπνάς όλο φρεσκάδα και λάμψη. Ανανεωμένη, αλλά να έχεις και όλη την αντιρυτιδική δράση!  

 

Τι έβαλα? Ότι καλύτερο και πιο δραστικό για κορίτσια από 35 έως 105 χρονών! Μόνο φυσικά βιολογικά συστατικά, πολύτιμα φυτικά κι αιθέρια έλαια, από τα πιο ακριβά κι εξαιρετικά για τις ιδιότητες τους.

 

Χαίρομαι αφάνταστα, όταν μου λένε «Stella έκανες πάλι ένα θαύμα»! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά απ΄ αυτήν! »

 

 

 

miracle-2

 

 

Tα δικά σας reviews

 

 

Αθηνά – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Δοκίμασα την MIRACLE! Night Face Mask με δύο τρόπους. Τη μία βραδιά την έβαλα στο πρόσωπό μου σαν απλή κρέμα..εννοώ ως προς την ποσότητα. Μια χαρά την επόμενη μέρα.. χωρίς όμως, τίποτα ξεχωριστό.

Τη δεύτερη όμως, φορά… έκανα πρώτα peeling κι έβαλα μια γενναία ποσότητα, η οποία απλώθηκε μια χαρά. Αυτό το προϊόν είναι πιο “μαστιχωτό”, αν επιτρέπεται η λέξη. Έχει την άβολη κατάσταση της λαδίλας… την επόμενη μέρα, όμως, αφού πλύθηκα … είχε μεγάλη διαφορά! Το δέρμα μου ήταν τέλεια ενυδατωμένο, πολύ λαμπερό..Super! Χρησιμοποίησα παράλληλα και τη μάσκα για τα μάτια, δεν με ενόχλησαν καθόλου κι η εμπειρία ήταν σαν να είχα περάσει τη μέρα μου σε Spa!! Υπάρχει τίποτα καλύτερο;

Και αυτή η λογική της overnight mask είναι ακόμη καλύτερη. Αν και γενικά φροντίζω το δέρμα μου, βαριέμαι τις μάσκες αφόρητα. Αυτό το πράγμα ..να κρατάω χρόνο και να ξαναπλένω το πρόσωπό μου.. το αμελώ και οι μάσκες που έχω αγοράσει κατά καιρούς πάνε χαμένες. Γι’ αυτό το λόγο, μέχρι τώρα δεν είχα μάσκες..

 

 

 

Αννα – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Νομίζω, ότι ήρθε η ώρα να κάνω κάποια σχόλια για την MIRACLE! Night FACE Mask μετά από 2 ½ εβδομάδες και 6 εφαρμογές. Τι να πω? Ό,τι πέτυχες τον στόχο? Ό,τι μεγαλούργησες και πάλι?  Ναι…αυτό έγινε…

 

Η αίσθηση είναι τέλεια…την εφαρμόζεις και αισθάνεσαι όντως, ότι κάτι κάνει...σαν ελαφρύ μασάζ..σαν peeling... σίγουρα σε βάθος χρόνου, θα μπορώ να κρίνω καλύτερα. Αλλά πιστεύω, ότι τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή. Δεν είμαι καλή στα πολλά τα λόγια… συνδυαστικά με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σου που έχω, τα αποτελέσματα είναι τέλεια στο σύνολο τους. Οπότε και πάλι ψηφίζω Stella’s Recip-Υ! 

 

 

Γαρυφαλλιά – ΑΘΗΝΑ

 

Ήθελα να σου εκφράσω τον θαυμασμό μου για την καινούργια Μάσκα MIRACLE! Night Face Mask, δείχνει να κάνει θαυμάσια δουλειά, το πρόσωπό μου δείχνει πιο φωτεινό πιο ξεκούραστο και μια ρυτίδα έντονη που έχω ανάμεσα στο μέτωπο έχει λίγο λειανθεί. Θέλω να σου εκφράσω τον ενθουσιασμό μου είσαι καταπληκτική και σε θαυμάζω!

 

 

miracle-3

 

Ανθή – ΚΑΒΑΛΑ

 

Πού να μυρίσετε και να νοιώσετε την MIRACLE! Night Face Mask τηςΣτέλλας… Θα σοκαριστείτε – αλήθεια! Αν δεν έπρεπε να την έχω στο ψυγείο θα τη φορούσα όλη μέρα κι ας ήμουν στα σκοτάδια!

 

 

Μαρία – ΕΔΕΣΣΑ

Μετά  από ένα μήνα που φοράω τις Μάσκες MIRACLE! (FACE & EYE) πρέπει να σου πω, ότι είναι πραγματικά καταπληκτικές! Διαφορά είδα τώρα στον ένα μήνα. Τις εφαρμόζω δύο φορές την εβδομάδα. Τα μάτια μου είναι πιο ξεκούραστα, οι μαύροι κύκλοι έχουν υποχωρήσει σημαντικά, όπως και οι ρυτίδες έκφρασης γύρω από τα μάτια. Γενικά, έχω δει διαφορά σε όλο μου το πρόσωπο και πιστεύω, ότι κάθε μέρα θα είναι και καλύτερα. Θα σου πω όμως, ότι έβαλα στον άντρα μου (με το ζόρι βέβαια) γιατί έχει σακούλες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και η διαφορά ήταν εντυπωσιακή από την πρώτη μέρα και συνεχίζει!

 

Νατάσσα – ΑΘΗΝΑ

 

Οι εντυπώσεις μου από την MIRACLE! Night FACE Μask είναι οι καλύτερες!

Καθώς από καιρό είμαι πιστή “ακόλουθος” των προϊόντων σου, είναι αξιοθαύμαστο, ότι κάθε καινούργιο σου προϊόν αποδίδει στο μέγιστο τις ιδιότητες που του χαρίζεις!

Όπως γνωρίζεις η μάσκα ματιών MIRACLE! Night EYE Mask είναι από τα αγαπημένα μου προϊόντα. Δοκιμάζοντας λοιπόν την MIRACLE! Night FACE Μask είχα το ίδιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αλλά σε μεγαλύτερη έκταση…σε όλο το πρόσωπο!

Η αίσθηση της επιδερμίδας αφήνοντας την μάσκα να ενεργήσει όλη την νύχτα είναι υπέροχη. Επιδερμίδα υγιής, λεία, ανανεωμένη και λαμπερή σε όλο το πρόσωπο !

Είναι όμορφο να γελάς στον καθρέφτη το πρωί και να σου γελάει κι αυτός! Σε ευχαριστούμε για ένα ακόμη αγαπημένο προϊόν!

Keep up the good work!!!

 

Βίλη – ΑΘΗΝΑ

 

Το καλό πράγμα φαίνεται αμέσως! Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ τόσο φρέσκα προϊόντα κι έχω ξετρελλαθεί Είναι τελικά τεράστια η διαφορά ανάμεσα στις κρέμες του εμπορίου και στις δικές σου και πίστεψε με δεν κάνω κομπλιμέντα. Είμαι 45 χρονών εεεε κάτι ξέρω πια κι εγώ! Ξεκίνησα με τη μάσκα MIRACLE! Night FACE Mask γιατί ήθελα να λάμπω στα γενέθλια του βαφτισιμιού μου…ΜΑΓΙΚΗ!!!

 

Ανοίγεις το βαζάκι, τη μυρίζεις κι ανακουφίζεσαι μόνο με τη μυρωδιά, μυρίζει φύση και ζωντάνια, όχι τεχνητά αρώματα που μπορεί να είναι ωραία όχι όμως αληθινά. Με μια ελάχιστη ποσότητα καλύπτεις πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και μόλις αρχίσεις το μασαζάκι απογειώνεσαι!

 

Λιώνει πάνω στο πρόσωπο και το δέρμα είναι σαν να τη ρουφάει με λαχτάρα που λες θέλω κι άλλο! Απ’ την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι εδώ γίνεται κάτι καλό για το δέρμα αληθινά. Δεν μπουκώνει καθόλου την επιδερμίδα παρότι είναι η υφή της βουτυρένια, δεν κολλάει και με λίγο μασάζ κάνεις την αρωματοθεραπεία σου και πέφτεις για ύπνο με το δέρμα σου να σ’ ευγνωμονεί! Στο δείχνει άλλωστε το επόμενο πρωί που πας στον καθρέφτη και χαμογελάς. Το δέρμα είναι ήρεμο, απαλό, ξεκούραστο γιατί έχεις κάνει αληθινό beauty sleep!

 

Ούτε λαδωμένο, παρά τη ζέστη και την υγρασία που έχει ακόμα, ούτε τίποτα. Αφράτο και ξεκούραστο, μπουμπουκωτό και ήρεμο, σαν να έχει γεμίσει κάπως από μέσα, πώς κοιμάσαι στην εξοχή και ξυπνάς φράπα, ένα τέτοιο πράγμα! Να το λοιπόν το ΘΑΥΜΑ!!! Ήρθε από κει που δεν το περιμένεις, από μια γλυκύτατη κοπέλα με μεράκι, αγάπη και μαγικά χεράκια που σου στέλνει τα βαζάκια της και αρχίζει η αληθινή περιποίηση, το πραγματικό καλό! Δυο εβδομάδες τώρα άστραψε το πρόσωπό μου. Το βλέπουν κι οι γύρω μου κι άρχισαν να μου το λένε, μέχρι κι ο βελονιστής μου προχθές με ρώτησε αν έκανα κάτι, γιατί το πρόσωπό μου του φάνηκε ήρεμο, αφράτο και λαμπερό!! ΕΕΕμμ MIRACLE! είναι αυτή χρυσό μου, κάνουμε δουλειά εδώ δεν παίζουμε!! Χίλια ευχαριστώ για όλα!!

 

 

Χάιδω – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Είναι μία βουτυρένια μάσκα που σε ξεγελάει να χρησιμοποιήσεις λίγη, αλλά στην πραγματικότητα θέλει μία σεβαστή ποσότητα, περίπου δύο φορές όσο το μέγεθος ενός μεγάλου φουντουκιού, ώστε να απλωθεί με άνεση σε όλο το πρόσωπο. Κι ενώ στην αρχή σκέφτεσαι: “αμάν έβαλα πολύ»… όχι… όχι! Την απορροφά τόσο άνετα το δέρμα, που πραγματικά σε εκπλήσσει... Η μυρωδιά της είναι λίγο ιδιαίτερη, σε καμία περίπτωση αποκρουστική (μου αρέσουν βέβαια και οι έντονες ανατολίτικες μυρωδιές) και σου αφήνει μία αίσθηση μυρωδικού…κουζίνας ;-). Το όλο αποτέλεσμα βέβαια είναι το πρωί, όπου το δέρμα σου έχει ρουφήξει όλη την μάσκα και νιώθεις το ”πουφ” που άλλες κρέμες του εμπορίου πασχίζουν να πετύχουν… Προσωπικά νομίζω πως αξίζει μια δοκιμή!

 

 

miracle-4

 

Λίτσα Στράντζαλη – ΚΙΛΚΙΣ

 

Άνοιξα το βαζάκι και προσπάθησα να καταλάβω τη μυρωδιά. Λουλουδάτη, πολύ ευχάριστη, αλλά έμοιαζε και σαν φρεσκάδα λεμονιού. Το βράδυ σε καθαρό δέρμα έβαλα τη μάσκα σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό. Ζέστανα μια μικρή ποσότητα στα χέρια μου κι επέμεινα ιδιαίτερα στο περίγραμμα του προσώπου.

Αυτό που ένιωσα στα πρώτα λεπτά, εκτός από την ευφορία του πνεύματος, ήταν σαν ….ένα μυρμήγκιασμα να πω… σαν να μου έκαναν μασάζ αόρατα χέρια… μια θερμότητα; Δεν ξέρω, αλλά ήταν κάτι πολύ ευχάριστο!

Το δέρμα απέκτησε πιο υγιή όψη, πιο ζωντανό χρώμα και γενικά έβλεπα μια ανανέωση. Μην χάσω την αξιοπιστία μου, ως μυστική πράκτορας! ΟΧΙ αγαπημένη μου! Πίστεψε με αν έβλεπα, ότι κάτι δεν κάνει την διαφορά να είσαι σίγουρη πως θα το έλεγα. Τσεκουράτα και χωρίς υπεκφυγές, όπως πάντα άλλωστε.

Ξυπνάω το πρωί κι αφού πλύνω το πρόσωπό μου παρατηρώ τ’ αποτελέσματα. Δέρμα ελαστικό, ενυδατωμένο, που δεν με τραβάει ως συνήθως, χρωματάκι υγιές (το τονίζω αυτό επειδή είμαι κάτασπρη) και ίχνος μαύρων κύκλων. Πολύ καλό αποτέλεσμα για μία χρήση μόνο.

 Αν κι ενθουσιάστηκα, ήθελα να ξαναβάλω μάσκα το ίδιο βράδυ, αλλά άφησα να περάσει μία μέρα.

Την πρώτη εβδομάδα την εφάρμοσα μέρα παρά μέρα. Τα αποτελέσματα κάθε φορά και καλύτερα. Μετά όμως την χρησιμοποιούσα δύο φορές την εβδομάδα. Την δοκίμασα για περισσότερο από τρεις μήνες και σε απαιτητικές συνθήκες για την επιδερμίδα μου (χειμώνας, κρύα, ξηρή ατμόσφαιρα από τα καλοριφέρ).

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά! Και το βασικό όλων είναι, ότι έχουν διάρκεια. Το δέρμα μου είναι σφριγηλό, το περίγραμμα του προσώπου μου παραμένει τονωμένο!

Σ’ ευχαριστώ πολύ Stella! Συνέχισε να μας αφήνεις άφωνες, αλλά με μάγουλο βερίκοκο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν και λένε ότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις,αυτό πιστεύω ότι δεν ισχύει, όταν έχει να κάνει με προιόντα ομορφιάς και φροντίδας. Γι’ αυτά τα προιόντα, οι λέξεις είναι εξ ίσσου αν όχι περισσότερο σημαντικές από την εικόνα. Και τελικά είναι οι λέξεις και πολύ περισσότερο, το αφάνταστα ισχυρό word of mouth, από γυναίκες που έχουν ήδη δοκιμάσει και έχουν ενθουσιαστεί από ένα προιόν, αυτό που κάνει και εμάς τις υπόλοιπες, να θέλουμε να το δοκιμάσουμε και να δούμε από πρώτο χέρι τα ευεργετικά του οφέλη.

 

 

Στο video που ακολουθεί, σε παραγωγή και σκηνοθεσία της Liz Bumgarner, θα σας λυθούν και οι τελευταίες απορίες σχετικά με τη MIRACLE! Night Face Mask. Τέσσερις όμορφες γυναικες της διπλανής πόρτας ηλικίας από 35 έως 63 ετών, δοκιμάζουν τη μάσκα και μοιράζονται on camera μαζί μας τις εντυπώσεις τους.

 

 

 

 

Stella

 

NEW-BANNER-STELAS RECIPY

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Εγώ έχω “κολλήσει” με τα Stella’s από την πρώτη παρουσίαση μέσα από το bb και δεν τα έχω αποχωριστεί από τότε. Πρέπει να είναι 3 χρόνια ίσως και περισσότερο, δεν θυμάμαι. Τότε ζήλευα τρελλά την Βίκυ… γκρρρρ γιατί να φτιάχνει μόνο της Βίκυς αυτά τα ωραία πραγματάκια. Θέλω μια τέτοια νύφη τώρα, σκεφτόμουν, και προσπαθούσα να βρώ τρόπο να αποκτήσω την Στέλλα. Ευτυχώς για την Βικούλα, η Στέλλα αποφάσισε να φτιάχνει κρεμούλες και serum για όλες. Από τότε λοιπόν σταμάτησα να μισώ την Βίκυ, την αγάπησα μετά κιόλας, γιατί αν δεν έλεγε τόσα πράγματα για την Στέλλα, πώς θα την γνώριζα, πώς θα την μισούσα και πώς θα την αγαπούσα μετά, γιατί είχα δίκιο που πίστευα τόσο δυνατά ότι η Στέλλα θα γινόταν για μένα η γκουρού της ομορφιάς μου, εξωτερικής και εσωτερικής!!!!

  2. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ XA XA XA!!! Είσαι απίθανη! Νομιζω, ότι η Βίκυ επιβάλλεται ν’ απαντήσει…. Σ΄ευχαριστώ πολύ, αλλά είχα ένα σπουδαίο γούρι Αλεξάνδρα μου, ήσουν το πρώτο ΒB – Stella’s Recip-Y girl! Φιλιά!

  3. Stella!!! Δεν περίμενα τίποτε λιγότερο!!! Ό,τι φτιάχνεις είναι μαγικό!!!
    Λατρεμένα τα προιόντα που φτιάχνεις!!!
    Φιλιά πολλά!!

  4. Πολύ σωστή η ονομασία των προιόντων της Υπέροχης Στέλλας..πραγματικά θαύματα ομορφιάς!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.