Beatific: Κερδίστε 3 Μάσκες Instant Beauty Booster!

 

 

beatific-instant-beauty-booster-mask

 

 

Όπως έγραφα και τις προάλλες, η μάσκα ομορφιάς της Beatific Instant Beauty Booster δεν είναι μια συνηθισμένη μάσκα. Είναι ένα προϊόν άμεσης λάμψης και ανανέωσης της επιδερμίδας που δεν ξεβγάζεται και έχει και βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα, αλλά και μακροπρόθεσμα οφέλη.

 

Υπενθυμίζω:

 

Η Instant Beauty Booster ενώ έχει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες μιας μάσκας ομορφιάς, Νο 1, δεν ξεβγάζεται, Νο 2, η αίσθησή της είναι σα βελούδο πάνω στο δέρμα και Νο 3 (το πιο σημαντικό) με το που την απλώσεις νιώθεις σα να βγήκες από spa και κανάκευες το πρόσωπο σου για μια ώρα. Επιδερμίδα άκρως τονωμένη, ανανεωμένη, λαμπερή και με αυτή την αίσθηση της πολύ βαθιάς ενυδάτωσης. Νιώθεις ότι δεν χρειάζεσαι ούτε make up.

 

Τα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα, τα βλέπεις εκείνη τη στιγμή που την απλώνεις – λάμψη- ξεκούραστη όψη και βελτιωμένη υφή της επιδερμίδας- θα το ονόμαζα “στιγμιαίο καλλυντικό lifting”.

 

Όσο αφορά τα μακροπρόθεσμα οφέλη, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες που προκαλεί το καθημερινό στρες μειώνονται και η επιδερμίδα αποκτά την ιδανική ισορροπία ενυδάτωσης.

 

Στη φόρμουλα της Instant Beauty Booster, το σύμπλεγμα Radiance Cell με ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες, προσφέρει μία εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα με νεανική ζωντάνια. Επιπλέον, δραστικοί πολυσακχαρίτες και ολιγοσακχαρίτες δημιουργούν ένα ισχυρό σύμπλοκο που χαρίζει άμεση σύσφιξη και λείανση των λεπτών γραμμών, ενώ το θρεπτικό Shea Butter και η Βιταμίνη Ε προλαμβάνουν την γήρανση της επιδερμίδας χάρη στις υπέρ ενυδατικές και προστατευτικές τους ιδιότητες.

 

 

 

 

Και σήμερα 3 από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε και να δοκιμάσετε με τη σειρά σας αυτό το εξαιρετικό προϊόν φροντίδας της Ελληνικής δερμοκαλλυντικής μάρκας ομορφιάς Beatific.

 

 

Η διαδικασία για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό είναι απλή και γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post, από σήμερα 23 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου θα ανακοινώσω με postτις 3 τυχερές νικήτριες.

 

 

Φουλ λάμψη, αυτά τα Χριστούγεννα bb girls!

 

Καλή επιτυχία!

 

 

708 Σχόλια
  1. Μόλις ανακάλυψα το site σας!
    Ανυπομονώ να δοκιμάσω και τις προτάσεις σας!

  2. koritsi ke ta agoria peripiounte , opote thelo 1 maska parakalo !!!!

  3. Απαραιτητη η μασκα για την ομορφια μας!!την χρειαζομαστε!!ευχαριστουμε πολυ!@☺☺

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.