Guerlain X-Mas 2015: Η συλλογή μακιγιάζ Neiges et Merveilles.

 

Guerlain-Holiday-2015-Neiges-Merveilles

 

 

Kάποιες φανατικές της μάρκας (πχ η Maria A) πιστεύουν ότι δεν γίνονται Χριστούγεννα, χωρίς έστω ένα προϊόν Guerlain στο μπουντουάρ από την εποχιακή x-mas συλλογή του οίκου. Εγώ για να είμαι ειλικρινής, το βρίσκω λίγο υπερβολικό αυτό, αλλά όπως και να’ χει ο οίκος Guerlain έχει αυτή τη λάμψη που ταιριάζει γάντι με την «μαγεία» των γιορτών.

 

Τώρα η αλήθεια είναι ότι η περσινή συλλογή «A night at the opera» μου άρεσε περισσότερο από τη φετινή με την ονομασία Neiges et Merveilles.(ρίξτε μια ματιά στο περσινό post- το είχε γραψει φυσικά η Guerlain fanatic, Maria A- αλλά εκτός αυτού δεν θα πιστεύετε ότι έχει περάσει από τότε ένας ολόκληρος χρόνος… Είπαμε: How time flies, when you’re enjoying yourself!”)

 

 

Tέλος πάντων ξαναλέω ότι μου άρεσε περισσότερο η περσινή συλλογή αλλά επειδή «one woman’s trash, is another woman’s treasure” δείτε και αυτή τη φετινή συλλογή και το συζητάμε μετά (είδατε; σας έγραψα την παραλλαγή της παροιμίας, για να μη λέτε ότι λέω συνέχεια τα ίδια τα ίδια και βαρεθείτε και φύγετε από την τάξη)

 

Star products λοιπόν τα παρακάτω, σύμφωνα με τη μάρκα:

 

MÉTÉORITES FLOCONS ENCHANTÉS- η διάσημη πούδρα- πρώτη στο είδος της με πέρλες.

 

 

 

guerlain-3

 

 

 

REFLETS ETOILÉS ROSE FANTASTIQUE- Τα δυο lip gloss (ένα dusty pink και  ένα στραφταλιζέ για λάμψη)

 

 

 

guerlain-lip-glosses-x-mas 2015

 

 

REFLETS ETOILÉS NUIT SCINTILLANTE- Το βερνίκι, σε απόχρωση blue- like the star lighted sky (μη πάτε και το ζητήσετε έτσι! Δικό μου είναι αυτό!)

 

 

guerlain-nail-polish

 

 

TERRACOTTA – Προφανώς για τη μάρκα, κάθε εποχή, είναι εποχή για μια Terracotta!

 

 

 

guerlain-teracotta

 

 

 

ROUGE G MERVEILLEUX ROSE! (πολύ rose εχει πέσει φέτος, πάντως)

 

 

guerlain-x-mas-2015

 

 

PALETTE ORS ET MERVEILLES- Ωραία η compact παλέτα και επειδή σα να γκρινιάζω σήμερα (για κάποιον λόγο που δεν έχω καταλάβει) μεταξύ μας, η συγκεκριμένη έχει απίθανες αποχρώσεις.

 

 

MAWI15-182_W_BD

 

 

 

 

Πως τα βλέπετε τα πράγματα; Θα περάσετε καμιά βόλτα απ’ το stand;

 

Και επειδή είμαι και περίεργη, ποια x-mas συλλογή σας άρεσε περισσότερο;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Άσχετο,δηλαδη πιο πολύ δεν γίνεται, αλλά αν διαβάζει κάποια από εσάς στην Καβάλα, ή κοντά στην Καβάλα και πρόκειται να γίνει και νύφη, έχω αυτή την πρόσκληση παρακάτω και επειδή δεν το βλέπω να παραβρεθώ, be my guest! Τυπώστε τη και καλή σας διασκέδαση!)

 

 

invitation

 

 

 

 

31 Σχόλια
  1. Μα είναι όλα τόοοοοοοοσο υπέροχα. Εννοείται κάποια από αυτά (ελπίζω) να γίνουν δικά μου αυτές τις γιορτές. Τουλάχιστον θα προσπαθήσω χαχαχα. Ειδικά η PALETTE ORS ET MERVEILLES έχει απίστευτα χρώματα!!!!!!!!!

  2. Ψήφισα τη συλλογή μακιγιάζ Neiges et Merveilles γιατί ξετρελάθηκα με τις πέρλες,από τα πιο ελκυστικά προιόντα που έχω δει. Είμαι λάτρης της πούδρας με πέρλες,μπορεί να έχω και 6 συσκευασίες τέτοιας πούδρας,αλλά καμμιά σαν την παραπάνω..Τελικά μάλλον αυτήν την πούδρα θα δωρίσω στον εαυτό μου για Χριστουγεννιάτικο δώρο!

  3. @Maryl: Μμμ.. τελικά βλέπω ότι σας αρέσει αυτή η συλλογή και αρχίζω και εγώ να την βλέπω με άλλο μάτι.. με επηρεάζετε, bb girl.

  4. Έγώ ψήφισα την περσινή αλλά μου άρεσε και η φετινή. Λίγο πιο ανοιξιάτικη μου κάνει η φετινή. Για μετά τα Χριστούγεννα.

  5. @alkistis: Ασε, το κατάλαβα σου λέω και μάλλον ήταν η μέρα μου για γκρίνια τελικά…

  6. Δεν θα διαφωνήσω με το κάθε πέρσι και καλύτερα… Αλλά ίσως φέτος έχουμε περισσότερο ανάγκη από λάμψη και φως, οπότε και η φετινή εκδοχή έχει το σκοπό της. Κι επειδή το αγαπημένο μου προϊόν Guerlain είναι τα κραγιόν της – κομψοτεχνήματα, το φετινό με κέρδισε γιατί είναι σαν την πρώτη πρώτη έκδοση των μεταλλικών συσκευασιών με το gadget καθρεφτάκι, αλλά χριστουγεννιάτικο. Θα ήθελα να το κρεμάσψ στο δέντρο μου δηλαδή…

  7. Άσχετο, αλλά έχω ξεχάσει να πω ότι καμία συσκευασία Lipton δεν θα έρθει στη Ζάκυνθο, και έχω θυμώσει (λέμε τώρα)!
    Τζούλια, βάλε τα μέσα σου να έρθουν και σ’ εμάς την επόμενη φορά, γιατί ανατράπηκαν τα σχέδιά μου για μικροδωράκια.

  8. Kalimera bbgirls! Ego den psifizo Julia giati mou aresoun ola!!! Perimeno avrio to Black Friday Gia na tsimpiso Kati! I poudra Kai to kragion prepei na me episkeftoun epeigontos!!!

  9. Τέλεια!!! Η κάτω γνάθος μου άνοιξε κι έπεσε στο πάτωμα. Τι χρωματάρες; Τι συσκευασιάρες; Πόσο γιορτές;;;;; Πόσο;;;; Και η περσινή σειρά ήταν φουλ στη λαμπρότητα και την πολυτέλεια, αλλά φέτος τα χρώματα είναι πιο “όχι τόσο να τα φοράς μόνο στις γιορτές” και στην όπερα, αλλά πιο καθημερινά να το πω. Πιο down to earth. Happy thanks giving για σήμερα και καλές γιορτές οσονούπω!

  10. Τόσο θεικά!! Η φετινή μου άρεσε περισσότερο, γιατί με τρελαίνει το χρώμα του μανό!! Αγαπημένο μου!!! Merry xmas girls!!

  11. Συμφωνώ με την Sonia Pap, απόλυτα. Οπότε ψήφησα κι εγώ 2015!

  12. Κοριτσια τα θελω ολα!!!!!ποια κοπελα θα μου πει λεπτομερειες για την πουδρα;;;αφηνει λαμψη;τι ακριβως κανει;;γιατι την ερωτευτηκα!!!

  13. Kalispera julia bbgirls!! K emena h persini 2014 syllogi mou arese poly perisotero! Idika oi syskeyasies!! Filakiaaaa

  14. Εμένα μου άρεσε πολύ,μα πολύ λέμε,το κραγιόν και η παλέτα.Από τους ψήφους υποθέτω στις περισσότερες άρεσε η φετινή συλλογή.Κι εγώ ανάμεσα σ’αυτές είμαι.

  15. τέλεια μακάρι να τα κερδίσω

  16. το χρώμα στο μανό και στο κραγιόν (συμφωνώ για το κομψοτέχνημα) είναι απίστευτο!!

  17. Πάνω στο Μπουντουάρ μου το κόσμημα με τις πέρλες! Δεν χρειάζομαι κάτι άλλο για τις γιορτές!

  18. Μάλλον φταίει ο ήλιος που λάμπει ακόμη..
    τη φετινή ψήφισα κι εγώ

  19. Μάλλον φταίει ο ήλιος που λάμπει ακόμη..
    τη φετινή ψήφισα κι εγώ

  20. Χρόνια πολλά στη Στέλλα και σε όσους γιορτάζουν! Πάντα δημιουργική και χρυσοχερα !

  21. Και εμένα η πουδρα μου άρεσε παρά πολυ..ωστόσο ψήφισα την περσινή!οπως και να έχει είναι όλα υπέροχα..

  22. Καθυστερημένη, καθυστερημένη, αλλά ήρθα!!! Απο χθες ήθελα να σχολιάσω αλά δεν πρόκαμα… Κατ’ αρχην είναι όλα υπέροχα κι εγω τον αγαπώ τον Guerlain, κι εύχομαι να μην είχε τα τελευταία χρόνια αυτη την τάση για μαζικοποίηση, που διαπιστώνεται πλέον σε όλους τους οίκους. Η φετεινή συλλογή μου κάνει λίγο “βασίλισσα του χιονιού”. Η περσινή μου άρεσε περισσότερο για να είμαι ειλικρινής (κι όχι για να καλοπιάσω την δασκάλα)ήταν περισσότερο “βαμπ”…
    Απο κει και περα να σας πω κάτι? Μου αρέσει, όταν γρινιάζουμε στο ΒΒ. Δεν είμαστε εδω για να χειροκροτούμε καθε τι που βγάζουν οι εταιρείες. Είμαστε για να κρίνουμε, ν’ αξιολογούμε, να εκφράζουμε τις εντυπώσεις μας, τις αντιρρήσεις μας, τις απόψεις μας, τα αιτήματα μας και φυσικά να επικροτούμε όταν πρέπει. Ζηλεύω όταν διαβάζω reviews ξένων καταναλωτριών σε Blogs και sites που θα έκαναν κάθε εταιρεία να κοκκινίσει, να προβληματιστεί και να τις λάβει σοβαρά υπ΄όψιν της. Αυτο δεν είναι που μετράει? Σας φιλώ όλες!

  23. Ευτυχώς που είμαστε εδώ και δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο και καμία άποψη από τη στιγμή που εκφράζεται με σεβασμό, κατ’ αρχήν προς τον εαυτό μας και μετά για όλους όσους διαβάζουν αυτό το site. (και ναι, γκρίνιαξα, γιατί αυτή η συλλογή σε σύγκριση με την περσινή, μου φάνηκε «πρόχειρη»)

  24. @Αmalia: Ειλικρινά στεναχωριέμαι πολύ γι αυτό το γεγονός. Και δεν μπορώ να το καταλάβω… Τόσο δύσκολο είναι να σταλούν έστω κάποια λίγα κομμάτια σε κάποιο μεγάλο super market του νησιού; Φυσικά και θα το αναφέρω,μην έχεις καμία αμφιβολία.

  25. Το κραγιόν τι απίστευτο χρώμα έχει βρε κορίτσια πόσο φωτεινό και λαμπερό και η πούδρα για χειμώνα το ιδανικό χρώμα του ήλιου!!! Λαμπερή η φετινή χριστουγενιατικη συλλογή!!!

  26. @Julia Αναμφισβήτητα δεν τίθεται θέμα λογοκρισίας στο ΒΒ και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο. Ειδικά όσες απο μας σερφάρουμε και σχολιάζουμε σε άλλα sites έχουμε διαπιστωσει, τι λογοκρίσια πεφτει στην παραμικρή κριτικη που δεν αρέσει στον συντάκτη και του χαλάει τη σούπα…

  27. Καλησπέρα!
    Λοιπόν, κλίνω περισσότερο προς το να ψηφίσω την περσινή συλλογή, που αναμφισβήτητα ήταν πολύ εντυπωσιακή, επιβλητική με τα χρυσά και τα κόκκινα, και με ωραίο θέμα, αλλά θα πω ότι και στη φετινή, αν και μοιάζει κάπως “σκόρπια”, βρίσκω πρωτότυπο το λευκό στην καρδιά του χειμώνα, και φυσικά μου τράβηξε την προσοχή η υπέροχη πούδρα με τις πέρλες!
    Τι ωραία, χιόνι και πάλι στο beautyblog.. 🙂

  28. Καλά απίστευτοι βρε παιδί μου, ειδικά αυτή η πούδρα με τα αστεράκια μέσα..! !

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.